Yay! Baiat? Fata? Spune tot!
Wow, usor cu intrebarile, iar ai mancat prea mult zahar?
Fata si e asa simpatica, draguta de ea ^•^.
Nu, sunt doar happy
Yay! Origine?
Bine pentru tine dar my dear friend, tu uiti ca ai si de scris? Ai apucat sa scrii ceva pentru Ae? Eu nu am prea avut time...
E din Romania, a venit aici cu niste prieteni in vacanta si s-ar putea sa isi faca cont pe TPU, nu stiu.
Am scris, am scris. Nu am scris mult dar am scris.
Aww, sweet!
E ok, trebuie sa avem scris pana in weekend totusi, deja nu am mai facut update de o saptamana, de obicei nu ne ia atat, nu mi se pare OK sa ne ia atat de mult...
Stiu dar eu am ore, Ae are scoala, Karima la fel iar acum ai si job la librarie, e normal sa nu avem timp. Cititorii o sa inteleaga daca lasam un Mesaj sau ceva sa le explicam.
Dreptate ai. Deja facem chat aici, hai sa ne mutam pe KT, Mai vorbim acolo.
Ce facem? nu facem nimic, De ce ai crede ca am face ceva?
O zici de parca e mare scofala hai cu idei atunci, sa vedem.
Puteti scrie despre maretul Gilbert care s-a razvratit impotriva timpului cu scutul si sabia.In varf de munte, Gilbert a strigat rece si sfidator "Timpule, lupta-te cu mine!".Un fulger puternic izbi varful de munte pe care statea acest piedestal al frumusetii si gingasiei, dar gilbert l-a deviat cu scutul.Gilbert sari spre cer cu puterea-i divina si taie furtuna pe din doua cu a sa forta nemaiintalnita. Timpul si-a recunoscut infrangerea, iar sacerdotul puterii si faptelor bune Gilbert, din acea zi, deveni nemuritor.
Draguta idee, insa nu e aplicabila. Din mai multe motive. Unul ar fi ca noi scriem in engleza, deja Daca se traduce dintr-o limba in alta isi pierde farmecul. Un alt motiv ar fi, asta nu e genul nostru, noi avem alt stil De a scrie. Mersi De idee totusi.
Dap, pentru mine e imbunatatire avand in vedere ca aici am doar 2 prieteni(baieti).
Ow, esti suparata?
Aici? adică? Mai bine puțini prieteni și buni
Puțin, dar o să-mi treacă
Aici, adica in Canada + ca le am pe fete dar noi suntem cam imprastiate prin lume deci...
Aw, draguta de ea
Pai da normal, doar nu te iubesc eu pe tine? Nu stiu, cand o sa am chef si nu cred ca imi vine cheful in urmatorii ani
NoelyTheKiller întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: