SOC si Groaza. VEZI AICI ce raspuns HALUCINANT am dat eu la intrebarea asta: http://i.imgur.com/R3X0i.jpg
Pai, folosind teorema lui Einstein : Intotdeauna zebra portocalie are o forta de frecare mai mare decat suma patratelor catetelor zebrei la stanga, rezulta ca acel KG de asfalt este egal cu media geometrica a unuia dintre "spinii" ariciului (selectat "random") si un cartof. Rezultatul este egal cu > O ORA, 60 DE MINUTE, 3600 DE SECUNDE, echivalent cu arhipelagul EurAsia.
și ''stinga''
Da cum, ma rog, se scrie? hai pozorashtete!
Mă scuzați măria ta (cu m mic). Umila mea educație mă determină să vă informez că î devine â dacă nu e la începutul sau finalul cuvântului. Dar mă scuzați, cine știe ce școală superioară ai tu.
La voi la romani, se scrie cu "â", la noi in MD se scrie cu "î"! Asa ca scrium cum am fost invatat. Si apropo, folosesc clavisha in EN, nu in RO.
Poți scrie cum ai fost învățat, că nu vin să îți dau cu lopata ta, dar faptul că ai sărit imediat în sus m-a determinat și pe mine să răspund cu aceiași monedă.
Also, de unde era să știu cum ești învățat? În stele nu citesc, așa, ca o cuirozitate.