| Geanin a întrebat:

Zei ai Infernului, cu vrerea voastră o blestem pe… L1feDRAIN . Fie ca toate bestiile pământului să o violeze. Fie ca toţi copii să îi moară iar casa să-i ardă. Zei ai Infernului, vă ofer vouă măruntaiele ei, gura ei, respiraţia ei, cuvintele ei, mâinile, ficatul, inima, stomacul ei. Zei ai Infernului, vreau să o văd suferind amarnic, iar eu mă voi bucura şi vă voi aduce vouă ofrande.

Daca cred ca ati ghicit, nu plec si nu-mi pasa de parerea vosta. Nu-mi pasa! Am vrut si noi sa facem un filmulet despre Pou. Nu-mi pasa. Si vreau sa zic ca nu o sa mai fiu admin la pagina. Nu mai pot de voi! Asta e! Ne-am distrat pe pagina, faceam concursuri, ne distram pe pagina. Plus ca nu-mi pasa cine comenteaza la intrebarea asta, nu-mi pasa, puteti sa ma injurati in toate limbile pamantului, t@r#e rusesti!

Who’s the baddest witch in town?

Si tu Croampa, stii inca putin imi pare rau ca te-am jignit, dar fii barbat, tarfo! Daca ai vreo parere despre mine zi-mi-o in fata, nu celorlati de pe TPU si apoi imi dai ignore ca sa nu pot sa iti mai zic nimic, petntru ca probabil ti-e frica de mine sau ceva de genu. Asa ca demonstreaza-mi ca esti mai tare decat mine!

Si gata! De astazi incolo voi fi barbat! T/A are nevoie de un rege adevarat nu de niste plangaciosi!

Pareri?
Nu-mi pasa de parerile voaste!

14 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Îmi place cum gândești.
Sunt noul tău fan.

| KillMePlease a răspuns:

aha aha ooo aha aha

| KamaSutra a răspuns:

Esti ok?
cate se mai intampla pe-aici...
Crompulet ce-a facut?

e bine ca nu-ti pasa de parerile celorlaltiwinking

| AirănMeidăn a răspuns:

mai mai mai
ce te-ai mai lasat tu de TPU

| LePotato a răspuns:

You may die now.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Consider expresiile ta ca fiind ceva admirabil, avand in vedere prejudiciul moral adus de catre L1feDRAIN .In cunostinta de cauza declar sentinta, injurii aduse pe buna dreptare, dar eu nu mai stiu cine e L1feDRAIN laughing

| dragosbogdan001 a răspuns:

Ma simt jignit fara sa mi se spuna nimic. Iti dau ignore. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa te vreau.

| doreal a răspuns:

Dar ce ai facut? laughing Vad ca toti de injura de mama focului, si mda. Telenovela.

| L1feDRAIN a răspuns:

Ordon, spiritelor blestemate, ce au fost oameni si chinuiti pina la moarte, a caror blestem e suferinta eterna, blocaj intre viata si moarte: Sa il urmareasca pe Geanin zi si noapte, oriunde, oricind, facinduii fiori, pina acesta nu-si va iesi din minti si il veti ataca, il veti lega, il veti tortura, dupa care vin si eu sa-l tai picioarele, cate unul incetisor, dupa care mainile la fel, dupa aceea parul din cap, o sa-i tineti limba afara sa o tai cu un cutit stricat sa sufere, il vom lasa viu, il vom mumifica de viu, il vom inchuia intr-un sicriu de viu si il vom blestema pentru invocarea marilor zei de catre un om simplu ce merita trimis Satanei, blestemul va fi: Sufletul lui sa fie incatusat in iad si sa sufere durerile trupului sau PE VECIE!

| Geanin explică (pentru L1feDRAIN):

#yolo

| L1feDRAIN a răspuns (pentru Geanin):

Shut the *d*uck up!