Sa fugi de botez ca de dracu.Eu am ramas cu botezul facut doar de preot.Am reusit sa nu il iau.
Wat?
''traditia'' aia cand baietii din clasele mai mari te pun cu fundul in tasnitoare daca esti BOBOC..in special pe fete, dar eu am vazut ca se practica si la baieti.Ma rog.Traditie tampeasca inventata de cocalari. Eu am scapat atunci.
*lacrima*
Nu stiu de ce am impresia ca pentru tine vor trece foarte greu anii de liceu:X.Vor venii musculosii la tine si-ti vor spune:"Geaninn, haide putin cu noi la wc, sa-ti aratam ceva:X.Vino,nu-ti facem nimic."Tu vei zburda ca o caprioara la wc sa-ti faci noi prieteni, dar acolo vei constata ca au un prosop ud si un scaun pe care nu sta asezat nimeni.:X
La orele de curs, de exemplu romana.Vei citi compunerea ta geniala "Universul si relativitatea timpului", toti colegii tai vor spune "pfff, uite-l si pe ciudatul asta, sa-l ignoram ca nu e sanatos", iar unul dintre musculosi atunci cand isi va prezenta compunerea "cum am batut o baba" va fi aplaudat si fluierat de toti colegii.
Ce faci?
Imi povestesti experientele tale de licean...
Lasan la o parte gluma mea si a ta, probabil se va intampla astfel
Doi cocalari au fost gasiti morti in wc
Intre timp Geanin e martor cu o privire de criminal
-Ce s-a intamplat? intreaba unul dintre anchetatorii
-Erau un barbat inalt, in negru, daca as fi tipat, m-ar fi omorat si pe mine.
Romania Horror Story : HighScool
14 septembre
Ba,nu e chiar asa cum iti imaginezi. posibil sa fie de treaba colegii tai, iar daca nu sunt, ne strangem toti de pe TPU si intram peste ei.Am tot urmarit intrebari, stii ce pumni puternici au utilizatorii TPU?
Baieti...
E o poveste lunga, am doua capete...
Probabil n-ai inteles nimic
Nu intrebam de colegii tai, intrebam de tine s avad ce esti.
#Kappa
Sunt baieti...
De fapt eu si fratele meu impartim acelasi corp, si acem doua capete...
Baiat, ma... nu pricepi!
N-ai tupeu in instalatie? Saluti si tu baietii si sanatate, nu te obliga nimeni sa ii iei acas'.
Aha!
Da... da...
De ce?
Ce aveti cu ea?
V-a facut ceva femeia aia?
Si eu sunt in aceiasi situatie. Am colege pitipoance, singurul lucru ce le intereseaza e numarul like-urilor pe facebook si etc. Ideea e ca nu cred ca ar trebui sa socializezi prea mult cu acea specie de " cocalari ", pentru ca ai putea deveni si tu ca ei X_x. Trebui sa iti gasesti anumite persoane ce au aceiasi gandire ca si tine. Fii tu insati.
Bă, deci încă din prima zi trebuie să împui respect mă, să le arăți că tu ești cocalarul alpha.
DaciaRomania întreabă: