anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziceti si mie niste propozitii/statusuri haioase despre prietenie va rog! cele mai frumoase primesc

14 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Da.

| AikkoxD a răspuns:

Sper că ţi-ai dat seama că ai greşit categoria şi că n-o să primeşti niciun răspuns serios aici, nu?

| Wøodenpints a răspuns:

Există internet. Nu ştii să cauţi singură?

| anonim_4396 explică (pentru Wøodenpints):

Iar tu nu stii sa lasi omu'in pace? am cautat dar nu am gasit iar TPU-ul e facut ca oamenii sa se ajute intre ei nu ca sa comenteze aiurea!

| Wøodenpints a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai,ia o minge şi joacă-te afară. Internetul nu-i de tine.

| Wøodenpints a răspuns:

Ba da. Eu ştiu să caut.
Iar tu nu găseşti nişte chestii penale care-s pe toate site-urile de piţiponceală.
Piţiponceală dinaia gravă, unde-ţi pui chestii cool la status, să vadă lumea că tu suferi sau eşti fericită.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Zău? Şi prietena nu ştie să caute? Cam aşa se întâmplă. Când aruncă cineva cu căcat în tine, bagi din astea, ca îţi trebuie pentru sora, bunica, amantă...
Lasă-te!

| iKeel a răspuns:

O propozitie.

| umbrax a răspuns:

Da o fii TPU facut pentru ca sa ajute oamenii dar sa pui la categoria potrivita
si sa inventat google

| HermioneLove a răspuns (pentru umbrax):

Ooo haideti acum toti sa-mi scoateti ochii ca am pus o intrebare de parca doar eu as fii pus intrebari de genul asta!straight face care-i problema ca am vrut sa vad si ce idei imi ziceti voi? ca poate stiti si altele in afara de cele de pe net amu'taiati-mi capul ca am gresit si eu o singura data categoria si ca am pus o intrebare obisnuita! ce faptul ca altii pun intrebari dati-mi un link unde sa pot asculta melodia nu stiu care cand trebuie doar sa o scrii si ti-o da pe youtube! aia nu vi se pare aiurea? tocmai de intrebarea mea ca vai am gresit is o data categoria trebuie sa va luati?

| oliviaaa a răspuns:

stiu eu citeva
1. Daca nu ai desenat niciodata cu pixul pe radiera, nu esti OM!happy

2.Shtiu ce stiu, si nu vreau sa stiu ceea ce nu stiu, shtiind ca stiu destule.happy

| Chs_Răzvan_1991 a răspuns:

Prietenia e ca atunci cand iti vine sa faci pipi: toti te vad, dar doar tu simti caldura.