| andreiutzucu a întrebat:

Zicetzimi un mess care sa il trm la prtn de craciun -cel maii frum funditsza deci care?

Răspuns Câştigător
| ArTeMiSs_8963 a răspuns:

Lumina sfanta a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos sa iti aduca in inimi pace si bucurii duhovnicesti.
Craciun fericit alaturi de persoanele iubite si cei dragi!

4 răspunsuri:
| ViseInCulori a răspuns:

Acum cand timpul sta sa-si împarta trupul intre vechi si nou,
cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile,
cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina,

Acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune,
Iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire,
sanatate, belsug şi impliniri.
Un Craciun frumos alaturi de cei dragi.

Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa incalzeasca sufletele, sa lasam Raza dumnezeiasca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte ale bucuriei.Craciun fericit!

fundita?hee hee

| Bubbulina_2682 a răspuns:

Aho, aho, copii sh frati, ochi din calculator nu. i luati, pe messinger sa intrati, la prieteni sa urati: la multi ani cu bucurie! si un BUZZ sa imi dati mie.sau ignor sa-mi dati din prima, ca nu am facut bine rima, ia iesiti din invizibil, ca doar eu sunt disponibil si nu mai stati voi pe BUSY, ca nu ai treaba ai iluzii, nu mai fi tu smecher mare, ca ai status cu emoticoane, de imagini ce sa zic...parca ai fi mare VIP, dnd nu ma lua, ca ma doare undeva, daca ti-a placut mesajul nu iti scarpina obrazul, da. l si tu in continuare, ca doar ai o lista mare!

| anad a răspuns:

Dupa cum ai scris pariez ca ai uitat ca nu esti pe mess sau ai vrut sa ne amuzi pe noi, apropo de categorie? Totusi n-am inteles la sfarsit: nu stii de care fundita sa dai? Poti doar portocalie ca asta se poarta!(mai este una albastra, dar aia se da doar anual)

| JustMe4ever a răspuns:

BOC1, BOC2, BOC, 3
Bat la usa ta
Ca sa îti urez asa:
Sa ai minim 4 case!
Zero impozite si taxe!
Loc de munca stabilit,
Un salariu înzecit
3 Masini si fiecare
Cu câte-un loc de parcare
SARBATORI FERICITE!