anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziua buna.Scuzati ca intreb dar am profil aici de putina vreme si imi apare culoare gri unde scrie `prieteni 1`,ce inseamna? Am dat ieri o floare galbena in dreptul la un chenar galben, oare sa fie de la aceasta.Sau este virus? Multumesc pentru amabilitate si scuzati pentru deranj.
Post scripte.Nimeni nu se naste invatat.Un proverb vechi.
Ma numesc Cimpoi Marin nascut la 30 novembrie 1975, m-am prezentat ieri.

Răspuns Câştigător
| anonima01 a răspuns:

Ai o cerere de prietenie si trebuie sa dai acolo unde scrie prieteni si sa o accepti daca vrei. Nu ai niciun virus, iar tu ieri ai dat o funda prin care ai ales raspunsul castigator la intrebarea ta.
Sa stii ca nu trebuie sa te prezinti, pagina e facuta exact pentru a putea pune orice intrebare simti fara sa iti fie frica ca afla cineva cunoscut de problema ta.

| anonim_4396 explică (pentru anonima01):

Credeam ca nu mai pot sa scriu si sa astept sa se faca gri toate rubricile acelea unde scrie oracol, mesaje, felicitari, logaut excetera.Acum cred ca am priceput.Multumesc pentru mesaj, sa stii ca l-am citit cu interes.E prima data cand am internet si are proprietara la care stau in chirie calculator, eu nu am.Si caut sa gasesc cum sa imi iau adeverinta de 8 clase, dar nu inca nu ma descurc.De la scoala primara, cae nu mai este, s-a facut o alimentara. Buna ziua.

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te descurci binisor pentru 8 clase. Dar, ce zic eu? Excelent!
Toate virgulele la locul lor. Felicitari!hee hee

| Bøøgey a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

Da, e o realizare sa pui toate virgulele la locul lor. Si cand te gandesti ca a invatat asta in doar 8 clase... Dap, omu' e tare, n-am ce zice.

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Păcat că încă nu s-au plantat flori albastre.hee hee

| sofisis a răspuns:

Problema mea e alta : de ce nu fac astia ceva sa pot sa pun funditele ce culoare vor muschii mei?