Oh, mai da cum sa nu! Tocmai ai dat drumul la moara prietene!
Ok deci, as spune Laughing Jack, dar e mai mult asa o obsesie, cam cum e Daisuki cu Sebastian din Black Butler. Deci, premiul de preferatul lui Karima merge la ...Slenderman!
Am jucat, mi-a placut, l-as lua in brate pe Freddy daca as putea.
Next?
Niciodata nu am inteles ce era cu episodul ala, eu nu l-am vazut de mica, l-am luat asa de plictiseala si am inceput sa il urmaresc online.
Aha, deci bine ca Slendy merge la Drama Totala dar la mine nu vine, il tin eu minte.
Ar trebui sa joci, nu e cine stie ce. Eu din pacate nu am ajuns decat pana la a cincea seara.
Daca eu nu am murit nici tu nu mori.
Jeff e interesant. Cumva imi place idea lui, nu putea zambii pentru totdeauna asa ca si-a facut propriul zambet. "S-a facut" singur frumos.
Eyeless Jack, nu prea stiu ce sa spun despre el. Niciodata nu am inteles cum trebuie povestea lui. El e singurul de care nu stiu aproape nimic.
Iubire, vorbesti cu Karima. Normal ca am auzit de micropasta.
Stiam ca e vanator si ca mananca kidney (nu stiu ce e asta in romana, scuze). Dar nu ii stiu povestea, ca, povestea. Cum a devenit asa?
Wow, thanks for this.
Better this than nothing.
I am 16 as well.
Nu vrei mai bine o poza? Nu ma pricep la descrierea personala. Eu imi pun poza la profil cu mine iar tu iti faci portret.
Eu sunt gata. Nu stiu daca s-a schimbat, mie imi arata ca da, daca nu mai asteapta un pic. Randul tau apropo.
Another giant... And I am like what? 1.58? Tall freak :p
Yes, that's my boyfriend, Amias.
Eh? You have a gf?
Oh, poor thing. You will find your girl pretty soon, don't worry. You are an interesting guy, I am sure girls would be more than happy to be with you.
Speranta moare ultima!(parca asa era)
Thanks giant :*
Nu, nu cred
Serios? Eu vad Coreea de Nord ca o armata zilnica si cam stiu cum e acolo pentru ca am fost acolo cu o matusa care pleaca in delegatii in Coreea de nord. Nu e nimic special, e la fel ca si comunismul la noi(ma rog, la voi).
Am avut chiar si un vis despre Coreea de nord odata, dar a fost cam ciudat si probabil ma va face si pe mine ciudata deci mai bine nu il spun.
Da stiu ca nu mai e, nu ma exprim eu prea bine, scuze. In Coreea de Nord, cum sa spun asta, e si bine si rau. Cand ii vezi pe acei oameni incepi sa crezi ca dintre toti cei de acolo incluzandute pe tine, tu esti cel care nu e normal. La un moment dat incepi sa crezi ca nu ei sunt cei spalati pe creier, ci tu. Cand am fost eu acolo, ni s-a spus clar, don't fool around, sa fim respectosi, sa nu vorbim. Intr-un fel, cred ca, Coreea de Nord e si ea buna.
Nu cred. Vreau sa vad. Please?
Ba da, trimite te rog frumos cu ciresica in varf?
`M-am uitat pana la un minut si ceva si nu e ca nu m-am mai uitat de scarba sau ceva ci nu m-am mai uitat pentru ca mi s-a facut mila. De ce ai face asa ceva? Fratele meu, o murit omul lasa-l in pacea lui sa se odihneasca in pace, dar nu, lor le trebuie sa il taie in doua sa ii scoata organele. Ce fac cu corpurile dupa? Le impaiaza? Fac papusi din ele?
Si totusi...mai ii si mortu' ala care filmeaza, cred ca asa o palma peste cap ii dadeam eu daca eram acolo. Sta si filmeaza de parca e cea mai frumoasa priveliste de pe pamant.
Rusia...pai da era si normal, sadicii sa nu mai spun cui.
Si totusi http://shoebat.com/......-country/. Musulmanii pe mine nu ma privesc ca sa fiu sincera, si nici Europa. E adevarat ca fiecare are sadicii ei. Si Los Angeles ii are, si Romania ii are, insa ca cineva de nationalitate americana, eu tin cu ai mei, cu cei ''inocenti'' cel putin. Probabil e gresit pentru tine, insa pentru mine nu. Asta e felul in care gandesc eu, am fost crescuta altfel si asta e rezultatul.
Tipic . niciodata nu sunteti multumiste . omu" si-a calcat pe barbatie (acum numai are una e evident ) ca sa iti spuna si atat si tu tot nu esti multumita?
Ba eu i-am spus sa-i faca o declaratie nu sa-i faca o propoziție.
sa zici mersi si de aia. majoritatea baietilor nu ti-ar fi spus nici atat
Pai nu mie mi-a spus. Lui BadGirl.
La orice ora
Cat turnul Tokyo
"*provocare de la Daisuki*"
http://i.imgur.com/aaIaA7s.png
Nu ţi-ai cam căutat-o?
Ce declaratie de dragoste mistocara. Am si plans la cat de emotionata a fost... sau poate e doar din cauza cepei.
DaciaRomania întreabă: