Bună! Urmează să zbor cu Wizz Air. În rezervarea mea apare doar al doilea prenume și numele de familie, dar primul prenume lipsește. Va fi o problemă la îmbarcare?"
Unde pot călători la un preț decent cu trenul din București în altă țară? Aici mă refer la bilete să fie ieftine, va mulțumesc anticipat.
Salut, vouă vă place să plecați cu părinți în vacanțe cei care au 16, 17 ani am aceiași vârstă și nu prea mă simt ok când mă duc în vacanță cu ei adica și dacă nu vreau sa vin tot...? (mai mult)
Help! De ce ai nevoie pentru o vacanta la mare in Grecia, daca esti femeie? Costum de baie stiu sigur ca trebuie, hahah, dar altceva? Voi ce aveti nelipsit la voi fetelor? Sau ce v- a lipsit si ar fi...? (mai mult)
Salut! Vreau ca in această vară să le fac o surpriza părinților mei și să merg la ei in Spania. Care dintre toate site- urile de bilete de avion prezente sunt cele mai convenabile? PS. Poate...? (mai mult)
Salut TPU! Imi puteti spune si mie niste tabere la mare pentru mine si inca cativa colegi? Sa fie cam de circa 7 zile si de copii-adolescenti
Salut! Imi poate recomanda cineva niste tabere la constanta la care sa pot merge vara asta cu colegii?
Salut! Imi poate recomanda cineva niste tabere de mare pentru vara aceasta. Vreau sa merg cu niste colegi si cautam o tabara pentru adolescenti.
Cine a fost în Zakynthos Grecia? Cum este acolo ma refer la plaje?
A fost cineva in Thassos in Grecia? Dacă da cum e acolo, cum sunt plajele?
Excluzând Booking și alte aplicații pentru restaurante și hoteluri care vi s-au părut cele mai frumoase locuri din stațiunile din România? ( Herculane, Felix, Sovata)
Dintre următoarele capitale: Madrid, Roma, Paris, Berlin sau Viena pe care ați alege sa- o vizitati?
Pentru a fi aprobata o localitate ca statiune de interes turistic local, este obligatoriu ca unitatiile de cazare sa fie omologate? Adica sa se regaseasca in circuitul turistic?
Salut! Cel mai bun drum Vaslui - Busteni?
Bună! Am carnetul de mai mult de 2 ani si as vrea sa fac in perioada aceasta un drum de la Alba la Sinaia(300 km). Am mai făcut drumuri de 100+ km dar niciodată unul așa lung și pe perioada iernii....? (mai mult)
Hello! A fost cineva in Skiatos? Cum e insula, cum e apa la culoare? Ce e de facut? Cum v-ati simtit acolo? Eu as vrea sa fac o croaziera intr-acolo! Multumesc anticipat!
Unde sunt cele mai frumoase atracții turistice în: Germania Franța Spania Italia sau Belgia?
Hei! A fost cineva in Leptokaria - Grecia? Stiu ca este o statiune, un sat pescaresc de fapt?! Daca ati fost, cum v-ati simtit? Multumesc in anticipat!
Buna seara! Am o întrebare Cei care sunteți din Suceava autobuzele din Gura Humorului de la ce oră pot circula spre Solca și înapoi, că pe internet nu îmi dă absolut nimic! Mulțumesc!
Bună seara. Am de gând sa fac un trip în Brazilia prin vară. Exista vaccinuri obligatorii? Ce alte sfaturi mai aveți?
Ce obiective turistice de la noi din tara ați vizitat și v- au plăcut cel mai mult?
Dintre următoarele capitale: Roma Paris Berlin Viena sau Madrid ați vizitat vreuna dintre ele și dacă da care v-a placut cel mai mult?
Buna! As vrea sa fac o excursie cu clasa a 11 a la Brasov, imi puteti recomanda o pensiune sau un complex? Daca se poate sa nu fie foarte departe de gara sau de centrul Brasovului. Multumesc!
Cum pot învăța portugheza cât mai ușor?
Ce oras va place mai mult: Brașov Alba Iulia Sibiu Timișoara Iași sau Constanța?
Help! A fost cineva in Leptokaria Grecia? Imi puteti da cateva detalii? Cum e?
Bună ziua, dragi oameni buni! Există serviciu asemănător BlaBla Car, dar pentru curse externe (europa)? Mulțumesc!
Ce se intampla daca ramai peste viza de turist in America, dar sub 180 de zile? Ma pot intoarce acasa si apoi mai am drept sa vin?
Unde ați alege sa va petreceți un sejur la mare dintre: Grecia, Turcia, Cipru, Bulgaria sau Croația?
De teama avionului,sunt nevoit sa caut variante de a ajunge in Japonia cu masina, ferry tren ....Rog idei
Salutare! Am și eu o întrebare, săptămână viitoare vizitez Suceava și merg la Suceava cu trenul cu destinația la Gara Burdujeni! Cu ce pot ajunge până la Iulius mall Suceava, se poate merge...? (mai mult)
În bagajul de mână al unui zbor Wizz, pot lua un magnet? Nu am bagaj de cală.
Bună, în martie plecăm în Dubai pentru prima data, eu și prietenul meu. Ne- am luat din timp biletele de avion și cazarea, așa ca ne a ajuns destul de ieftin. Întrebarea mea e, ca și bani ...? (mai mult)
Help! A fost cineva in Grecia, in destinatia Paralia Katerini? Imi puteti spune cum e? Daca e animata statiunea, daca ai ce face in afara de stat la soare, daca sunt taverne, daca ai mini cluburi prin...? (mai mult)
Student la Targu Mures, despre oras? Buna seara! Nu stiu daca am pus intrebarea in sectiunea potrivita, daca nu sa imi spuneti va rog. De anul trecut ma tot gandesc sa ma transfer cu studiile la Targu...? (mai mult)
Ce tara ați alege sa vizitați dintre: Germania, Spania, Italia, Franța, Belgia sau Austria?
Credeti ca faptul ca Trump a fost ales presedinte al SUA va schimba in vreun fel intrarea noastra in programul Visa Waiver?
Oare după ce se v-a termina războiul de la graniță, cât de curând sper eu, se mai poate vizita Chernobyl?
Cu avionul sau cu mașina va place mai mult sa plecati in vacanta?
Ce oras va place mai mult dintre: Alba Iulia, Cluj Napoca, Sibiu și Iasi?
Unde ați alege sa va petreceți vacanta de vara dintre: Turcia, Bulgaria, Croația și Grecia?
Care vi se pare cea mai frumoasa tara din Europa?
Buna ziua TPU! Am nevooie de o recomandare de un hotel cu piscina si All Inclusive. pe litoralul romanesc (fara mamaia)
Care este cea mai mare insula apartinand SUA?
Ce tara va place mai mult de vizitat ma refer dintre: Italia, Franţa, Spania și Portugalia?
Bună! Este cineva de prin zonă arieseni Alba? Deoarece vreau să închiriez un atv din acea zonă și aș vrea să știu pe unde pot merge dacă este vreun traseu anume
Bună ziua, sunt interesat să cumpăr o proprietate în Halkidiki și aș dori câteva sfaturi. Care sunt cele mai bune zone de acolo pentru investiții și ce tipuri de proprietăți sunt cele mai...? (mai mult)
Salut! Cine a cumpărat bilete de avion prin platforma booking.com? vreau să știu pe scurt de la voi daca este OK din punct de vedere al eficienței. Vreau să cumpăr bilete de avion de pe booking.com...? (mai mult)
Ce oras va place cel mai mult dintre: Sibiu Timișoara Alba Iulia și Brașov?
Dintre Spania Franța Italia si Germania care tara va place cel mai mult de vizitat dar si de locuit?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!