1. Pot fi mai multe site-uri unde sa te uiți după cazări eu personal ma uit pe booking sau pe Travelminit unde poți sa faci cont, sa pui filtru și la prețuri de la mic la mare, sa vezi recenzii, etc. Pe booking faci rezervare prin aplicație poți plătii prin intermediul site-ului sau poti opta sa plătești la destinație. Ideea este ca dacă ai înrolat cardul și vrei sa anulezi pe ultima suta de metri posibil sa îți retragă banii de pe card. Pe Travelminit sunt multe opțiuni dar îți recomand după ce vezi pe site locația si te avantajează si prețul, efectiv sa cauti locația aceea pe web si sa suni pentru mai multe detalii si o eventuala rezervare
2. Cu siguranța exista si autobuze, trebuie sa cauti pe net sa vezi din ce autobuze din Bucuresti pleacă. Aici biletul in general se plătește la autobaza.
3. Da, exista mai multe categorii de trenuri.
R - Regiotrans vechiul personal adică faci mai mult timp ca ore poate chiar S-o dublu deoarece oprește in absolut toate stațiile dar este cel mai ieftin ca preț
R-E - Regio-Expres, este oarecum între personal si accelerat adică oprește in mai puțin stații decât regiotransul ca timp este cumva la mijloc între Regiotrans si Interegio la fel si la preț.
IE- interEgipt vechea denumire accelerat, ajunge mai repede, oprește in mare doar in orașe, clar mai putine stații decât cele doua menționate mai sus, este mai scump aproape dublu fata de regio pot spune, însă ai si posibilitatea sa optezi pentru cușeta dacă îți este incomod sa stai atâtea ore doar pe scaunele acelea din tren, cușeta presupune un cost suplimentat desigur.
Exist si trenurile private AstraTrans, Transferoviar au acelasi început la denumirea trenului, R, R-E, IR asta clasifica prețul si rapiditatea.
4. Da se pot cumpara bilele de pe site-ul fiecărei opțiune (CFR sau privat) condiția este sa cumperi cu cel puțin o zi înainte biletul.
5. Booking, Travelminit, Poți caută si Airbnb (unde sunt oameni cu cazări private )
Predai lecții de psihopatism ce profă ești? madame psihopath
Cauta-ma in alta viață fata, daca slăbești bine mă ofer eu de buna voie și nesilit de nimeni drept victima. Nu știu de ce dar îmi vine să îți dau bully o cam ceri
Ai uitat că eu sunt și sado-masochistă? Așa că dă-l, dar doar dă-l o dată.
))) Dar măcar fii și tu gentil, măi Fanta.
) Un sado-masochism gentil.
Mdea, Blackanne ) am văzut și eu
) 5 minute îi mult
al naibi a stat cred că cel mult 2 minute
)) și deja mor de plictiseală aici.
și nici nu are luminile stinse, așa cum mă așteptam, am luat bilet degeaba la un tren în miez de noapte, nu-mi pot vedea decât chipul în geam, nu am nici inspirație deci dacă e lumină
deci am risipit 10 ore din viața mea în noapte degeaba
Măcar am mai învățat ceva să nu te aștepți niciodată că ceva în viața asta va fi ca în capul tău.
)
TopalăAndrei întreabă:
DorelSudoru întreabă: