Cei mai activi useri din categoria Turism pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Buna, am auzit ca din 2025 romanii pot calatoriiin SUA fara viza. Dar nu înteleg adica o sa putem sa stam cat vrem fara viza sau cum? Mai multe detalii va rog, dau funda.
Salut, cum decurge cererea de viză pentru SUA pentru un român stabilit într- o altă țară (de exemplu Germania, Franța etc.)? Este acest lucru un impediment în a o obține? A mai trecut cineva...? (mai mult)
Buna. Daca am 3 sau 4 pachete de absorbante in bagajul de mana, am voie?
Buna ziua, ati calatorit vreodata cu Romfour? Cam in cat timp ajunge in Germania?
Am nevoie de o idee geniala de vacanta pentru o săptămână in luna decembrie. Preferabil in afara tarii.
Buna! Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Incurand, voi avea un zbor din Izmir catre Romania, ce va avea escala in Istanbul. Intrebarea mea este urmatoarea, daca ma puteti ajuta. Pentru zborul din Istanbul...? (mai mult)
Stie cineva daca pot lua catelul cu mine pe muntii Bucegi?
Salut TPU! Aveti idee ce obiective turistice / locuri interesante as putea vizita in Giurgiu? Multumesc anticipat!
Buna ziua! Ce traseu este mai indicat sa ajung din Satu Mare din Romania, la Leipzig in Germania?
Salutare TPU-asi! :) Stiti vreo aplicatie care sa te localizeze gen Google Maps si sa-ti arate/ recomande TOATE obiectivele turistice din imediata apropiere?
Care sunt cele mai putin cunoscute atractii turistice ( care nu apar in primele cautari la recomandate cautand pe Google... ) si totusi de neratat - din Bucuresti?
Deci …. Sunt înebunit dupa Canada. si vreau sa ma mut acolo de tot dar am tot auzit ca e cam imposibil… deci ajung în depresie la cat de mult iubesc tara asta si simt ca cedez psihic, ma uit mereu...? (mai mult)
Bună tuturor! Știe cineva dacă pot avea în bagajul de mână de la avion 3 produse de același tip (în cazul meu 3 parfumuri), sau e posibil să îmi fie confiscate 2 dintre ele? Mulțumesc
Bună ziua! Ce pot vizita în Galați?
Cum pot sa ajung la inchisoarea Delfinu negru?
Buna TPU, e cineva cunocator de Aubervilliers? As vrea sa stiu cat de sigur este orasul pentru niste turisti.
Bună seara! Microbuzul care pleacă de la gara de vest în direcția Bucuresti prin buftea unde are statie în București? Multumesc
Bună ziua, la interviu pentru viză SUA interviul se va ține în limba română sau limba engleză?
Buna, va rog sa ma ajutați cu un răspuns cei care au trecut prin asta, voi zbura cu Turkis arliness, spre Skopje cu escala in Turcia, am nevoie de pașaport pe timpul Escalei?
Ce destinatii vi se par perfecte pentru luna de miere?
Bună, nu am fost niciodată cu avionul și aș vrea să stiu cum se procedează. 1. Este nevoie de pașaport sau există posibilitatea să merg doar cu actul de identitate? 2. Pe multe site- uri am...? (mai mult)
Plec săptămână viitoare din Olanda în România cu avionul, pot sa zbor doar cu buletinul? Nu am pașaport.
Care țară e mai frumoasa Unagaria sau China?
Buna ziua, am nevoie de ETA pentru a merge in Uk ca turist?
Cât durează să îmi fac rezistenta in UK printr-un părinte
Salut! A calatorit cineva in Canada in scop turistic / vizitare familie? Am vazut ca trebuie sa aplic pentru ETA (un fel de permis de intrare). Intrebarea e, e complicat, dureaza mult? Si inca ceva, ...? (mai mult)
Buna colegi am o nelămurire privind taxa de autostrada in Austria. Am calatorit de curand in Austria, de la un peco înainte de a intra in Austria(Graz), intre Graz si Salzburg am trecut prin 2 tunele...? (mai mult)
Salut, am o întrebare pentru locuitorii din Constanta care fac naveta. Unde îmi pot face un abonament pentru microbuzele Constanta-Valul lui Traian?
Salut am facut check in la un zbor online si la numarul documentului am trecut doar numarul fara serie credeți ca vor fii probleme la îmbarcare? a mai patit cineva?
Am o întrebare As dori sa vizitez Londra, știu ca de cand a iesit din UE Marea Britanie ca acum trebuie sa ai viza pentru a sta mai mult de 6 luni eu merg strict in scop turistic la iubita, ...? (mai mult)
Buna. Cine a fost la morile de apa de la Topleț? Imi puteti spune cat de departe de sat sunt? Si la care capat de sat? Mi se spune ca marcatorul de pe harta este pus gresit.
Bună ziua! Pot să merg pe jos până în Israel? Prețurile sunt mai mici față de România? Sunt controale la vămi?
Mai sunt cluburi deschise in Constinesti acum in septembrie?
Bună seara! Reducerea de 90% pentru studenţi se aplică şi la aboanamentul pe autobuz ( transport auto intern, comun local ) ( eu aşa am înţeles)? Am întrebat azi o vânzătoare de bilete de ...? (mai mult)
Salut, am o intrebare la Iulius Mall Cluj cum intru/platesc parcarea sau validez tichetul sau ce este? Am mai fost odata dar atunci nu a trebuit sa platesc, ma poate ajuta cineva? Dau funda!
Salut! Care e cea mai buna maca de microbuze 8+1
Bună ziua am o întrebare ce ore am sa am la turism?
Știe cineva vreun restaurant/magazin la care pot plăti cu Turist Pass de la Sodexo, în Thasos?
Salut TPU, am un zbor de avion in 2 zile si vreau sa imi iau iqosul la mine in bagajul de mana. Va fi nevoie sa il scot din ghiozdan la verificare?
Cel mai frumos loc din România?
De cate vacante credeti ca avem nevoie pe an? Esti privit aiurea daca iti iei doar o vacanta? Si in ce anotimp va luati de obicei vacanta? In tara sau in afara? Sper ca imi puteti raspunde la toate intrebarile...? (mai mult)
Salut TPU, am card sodexo pentru cazare in tara, concedii si nu stiu care pensiuni de langa Brasov primesc astfel de card ca sa platesc cazarea. Pe aplicatia mysodexo harta aia nu- ti arata nimic, ca...? (mai mult)
Buna! Mi- am luat bilete de avion de pe Wizz, insa e nevoie sa anulez vacanta. Am înțeles ca as primi puncte in contul de pe Wizz daca anulez, dar voiam sa stiu daca am si posibilitatea sa- mi iau ...? (mai mult)
Salut Puteti recomanda o terasa faina, cool in Cluj? Una la care merge lumea, sa fie populara. Si sa mearga muzica puțin mai tare, gen disco/clubbing. Si da, stiu ca nu prea e tineret acum in Cluj...? (mai mult)
Daca esti minora si vrei sa mergi singura la mare fara un adult, trebuie neaparat un major sau un adult pentru a te caza? Repedeee, vrea o cunostiinta de a mea sa mearga cu nu stiu ce alta fata la ...? (mai mult)
Buna, cunoaște careva o agentie de avion sau autocar care transporta animale din sicilia in Romania? Vreau sa plec in tara cu cainele de talie medie si nu gasesc din sicilia un transport pentru catel
Cu cate pachete de țigări pot să mă întorc în România din Bulgaria?
Chieie de activare euro truck
Vreau sa ma mai lamuriti cu ceva. Tot aud ca merg in statiune cate doua persoane pe un singur bilet. Injumatatind perioada. Asta e alta treaba. Cum se poate? Din cat stiu, biletul e pentru o persoana....? (mai mult)
Planuim sa plecam in Spania la niste rude in cateva luni, din cate stiu nu imi trebuie pasaport, ci pot merge cu buletinul
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti