Cei mai activi useri din categoria Turism pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Merg saptamana viitoare in Sibiu si m-ar interesa daca stie cineva niste restaurante cu mancare buna de tip fast food (shaorma, pizza, kebab etc.) care sa faca livrare la domiciliu? Mersi.
As vrea sa plimb turistii cu tractorul prin centrul Brasovului. Ce credeti? E rentabil?
A fost cineva in 2015 in Caras-Severin pe cheile nerei mai precis cantonul damian? Mai este accesibil? Multumesc.
Daca ar fi sa plec in provincia Quebec trebuie sa stiu foarte bine franceza tinand cont ca engleza stiu aproape la perfectie mi- ar fi de ajuns engleza ( intr- o fosta colonie britanica totusi ) multumesc...? (mai mult)
vreau sa merg sambata aceasta in Hateg (Hunedoara) niste obiective turistice cat mai aproape de centrul Hateg-ului?
Cat dureaza drumul cu masina de la campulung moldovenesc pana la Suceava avand in vedere ca sunt cam 70 km? Mergem cam cu 60-70 la ora. Funda
Imi puteti recomanda site-uri ( in afara de Tripadvisor si Amfostacolo.ro) cu pareri, poze, etc despre hoteluri, destinatii de vacanta? Multumesc.
Buna seara, in cate ore se parcurge distanta dintre Ungaria si Austria? Multumesc anticipat.
Buna :) plec și eu în Germania la sfârșitul lunii cu autocarul. As dori să știu și eu ce firma de transport este mai ieftină. Am găsit doar cu 100€. Și dacă știe cineva dacă mai plătesc...? (mai mult)
Cum se plateste la toaleta publica in Viena? Am auzit ca in Viena se plateste accesul la toaletele publice, indiferent de locatia acestora: parcuri, mall, benzinarii, etc. Care sunt modalitatile...? (mai mult)
Este suficienta o foaie pentru biletul online CAT (Viena)? De aici https://www.cityairporttrain.com/ se poate cumpara CAT Return Ticket + Vienna Transport Ticket. Primul ar trebui sa fie valabil la...? (mai mult)
Care este diferenta intre Vienna Card si Vienna Transport Authority ticket (de exemplu, pentru 72h)?
Salut TPU Sunt in Bulgaria Statiunea Nessebar si: 1. Trec\e un autobuz etajat si vreau sa stiu programul lui si de unde pana unde merge Va rog cat se poate de repede ptr cine a mai fost 2. Apoi : Suntem...? (mai mult)
Se poate obtine Boarding Pass-ul la Austrian Airlines inainte de a face checkin? Altfel spus, o persoana care are Boarding Pass-ul a facut checkin-ul cu succes?
La Austrian Airlines, pe langa Boarding Pass mai e nevoie si de un bilet? Sau Boarding Pass-ul tine loc de bilet?
Ce părere aveți despre Baia Mare și despre oamenii de acolo? :)
Imi puteti spune cateva obiective turistice neexploatate din Romania, va rog?
Unde este mai bine, in USA sau in UK?
As vrea sa va imtreb daca vreau sa merg in germania, dar am 17 ani si dorescsa merg cu avionul, trebuie platit neaparat un insotitor de bord sau cum se procedeaza?
As dori si eu sa stiu pe unde ati mers la munte pe valea prahovei si v-a placut foarte foarte mult. Si sa imi spuneti si ce ati vizitat, si cat ati platit pe noapte acolo unde v-ati cazat.
As dorii sa fac o excursie catre Berlin, problema este ca o sa am 17 ani si as vrea sa merg cu avionul neinsotit, acordul parintilor il am, deci daca stiti un site cu bilete mai ieftine si...? (mai mult)
stiti un site pentru bilete de avion Romania-Germania, dar mai ieftine daca se poate si probabil daca dau voie doar copiilor 12-17 ani neinsotiti de adulti.Multumesc.
dati-mi niste tari din toata lumea cu destinatii misto, si cu locuri de vizitat, dau funda!
imi poate spune cineva daca merg cu trenul in Ungaria imi verifica cineva buletinul sau pasaportul?
Pe 7 ma duc in Valencia -Spania, si stau pana pe 8 octombrie...ce trebuie sa imi iau in bagaj, lucruri mai importante? Si stiti cumva cum este vremea acolo in perioada asta? FUNDA!
Ce poti face la Lacul Balaton? Merg impreuna cu parintii si o sa fie destul de plictisitor. Si este vreo sala gen NetCafe sau ceva de genu?
Ce pot sa fac daca merg o zi in Bucuresti
Cum face controlorul CFR verificarea biletelor cumparate online? Are un tabel cu ID- ul si numele titularului? Suna? Intra pe Internet? Am vazut ca pe site e doar recomandata tiparirea, deci ar putea...? (mai mult)
Ce reprezinta bifa SMS din formularul de inregistrare de la CFR calatori ( https://bilete.cfrcalatori.ro/vanzare/adduser.aspx?lng=R )? Vreau sa achizitionez un bilet online fiindca ar fi mai ieftin ...? (mai mult)
Se poate schimba numele de pe biletele de hotel/cazare
Heeeey! Saptamana asta tatal meu trebuie sa plece in suedia (si- a gasit un loc de munca platit foarte bine pe meseria care ii place), dar nu stiu eu cum sa ii gasesc un bilet de avion (eu i- am gasit...? (mai mult)
Hey! Am si eu o intrebare. Am inchiriat o camera pentru 2 persoane la un hotel si am cumparat biletele pentru amandoi, acum.Eu o sa merg dar cealalta persoana nu din alte motive.Iar mama la nepotul meu...? (mai mult)
m- ajutati si pe mine cu top 3 obiective in Munchen? si daca a luat cineva bilete de avion spre Munchen de la http://www.fly- go.ro, e ok sa zbori cu companii aeriene diferite, una pentru plecare...? (mai mult)
Pe 4 septembrie o sa ma duc la Dragasani o saptamana si ceva ...stie cineva unde ma pot caza? pretul sa fie undeva la 30 de lei/noapte!(scuzati categoria)
Vineri merg la Bucuresti, o zi, si am auzit ca este tren joi seara si vom ajunge vineri dimineata pe la 7.Mergem la niste rude pana pe la 11:00 iar apoi vrem sa ne plimbam si sa vizitam orasul...? (mai mult)
La 14 ani ai nevoie de pasaport ca sa pleci in Belgia?
Cat dureaza sa traversezi Transfagarasanul? Prin traverdat ma refer la vizitat toate atractiile. Si am auzit ca la sfarsitul lui august acesta este inchis, este adevarat? Eu trebuie sa plec in vacanta...? (mai mult)
Salve! A folosit cineva site'ul www.kissandfly.ro pt a'si cumpara bilete de avion?
Daca mi- am cumparat un bilet de avion pentru o tara si intre timp m- am razgandit sa plec in alta tara, voi putea sa imi schimb zborul fara sa platesc nimic? (eventual diferenta daca este mai scump)....? (mai mult)
In 1 septembrie 2015, lucratorii Romatsa, planuiesc de-o greva. Ce se intampla cu cetatenii care aveau bilete si ale caror avioane se anuleaza?
am 17 ani, sunt in Germania si vreau sa vin in tara cu un prieten, pot sa trec granita fara sa am procura? Am auzit ca nu ai nevoie de procura doar atunci cand iesi din tara, nu si cand te intorci....? (mai mult)
eu am sa scriu numele la cateva orase din tara si voi sa spuneti ce va inspira fiecare: Pitesti, Craiova.Vaslui, Bucuresti, Oradea, Ploiesti, Brasov, Calarasi, Targoviste Incep eu: Pitesti-...? (mai mult)
Ca cetatean roman, am nevoie de viza pentru a calatori (scurta durata) in Brasilia? Daca da, cum fac rost de viza, daca nu ce documente am nevoie sa duc cu mine? Dar in New York?
Salut, stie careva vreun loc bun de mers cu cortul prin Maramures, dupa Sighetu Marmatiei spre Viseu si daca este in regula sa ma campez acolo? Nu prea vreau camping. Multumesc :)
pe unde ati mai calatorit si a fost frumos, in ultima perioada? ce destinatii de city-break-uri recomandati?
TPU! Am nevoie de ajutor! Vreau sa vizitez Castelul Peles. Vreau sa imi dati mai multe detalii. ( merita vizitat?; pret intrare si celelalte ) Funda!
Merita sa urc pana la cota 1400 la Sinaia saptamana viitoare? Este un peisaj frumos acum vara? ( Desigur dupa ce se mai incalzaeste )
Unde e mai frumos, la manastirea Agapia sau la manastirea Sihastria? Si ce poti vizita in jurul acestor manastiri? ( in apropiere)
Ce as putea sa vizitez in Neamt?
Care este cea mai indepartata destinatie turistica in raport cu pozitia pe harta a Romaniei? Ma intereseaza ceva care e si departat si unde dureaza si mult sa ajungi (sau sa te intorci).
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!