Cei mai activi useri din categoria Turism pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
La manastirea Agapia, cazarea este gratuita? Din cate am auzit, cazarea la manastiri este gratuita, si de asta intreb pentru cei care au mai fost.
Salut Tuturor.in data de 24 august am rezervare la un hotel din sunny beach. timp de 5 zile.am platit totul dar nu imi pot retrage banutii inapoi pt ca nu as vrea sa ma duc singur.mam certat cu iubita(ne-...? (mai mult)
Buna doresc sa inchiriez garsoniera ori apartament in Alba Iulia pentru cateva ore sa zicem 5, mă poate ajuta cineva?
Unde este mai frumos de mers in Grecia? Zakinthos sau Skiathos? Multumesc
A fost careva in Albania la mare? Am gasit oferta in orasul Durres la Hotel Adriatik. Preturile mi se par destul de ieftine, avand in vedere ca din punct de vedere al vacantelor Albania nu este in top. ...? (mai mult)
Este la Praid sau Sovata un strand cu apa dulce? Daca da, imi puteti da cateva detalii (pret de intrare, locatie) sau un site de unde pot afla ceva despre el? Multumeesc
Pentru a intra in Rusia ai nevoie de viza?
Urmează să călătoresc cu avionul în Germania. Se percepe vreo taxă la compania wizz la check-inul in aeroport dacă am cumpărat biletele prin intermediul unei agentii de călătorie?
Daca eu sunt elev si nu am carnetul stampilat dar am poza pusa si note in el semnate, pot merge cu trenul si sa am reducerea aia de elev? sau trebuie sa fie neaparat semnat de director? sunt in vacanta...? (mai mult)
Ma duc la mare anul ăsta as vrea sa îmi spuneți va rog o cazare pe lângă București. Va rog mult!
Este civilizat RATB- ul pe liniile EXPRES? Ma intereseaza daca sunt oameni care sa asigure paza, camere de supraveghere, etc., caci biletul e 3.5 RON, iar lumea umbla de obicei cu bagaje in aceste...? (mai mult)
Am venit cu masina in Franta acum cateva zile impreuna cu matusa mea si sotul ei, toate frumoase. Urmeaza sa merg si in Scotia peste o saptamana cred, ma rog nu asta conteaza, idee e ca la intoarcere ma...? (mai mult)
Buna! Ce parere aveti despre Venetia? Am pus intrebarea la categoria asta pentru ca e mai accesta.
Cine mi-ar putea spune cat costa un bilet de tren pentru 1 adult?
Cum se numeste trupa latino-americana care a cantat la Sovata in acest week-end?
Cate ore poti face,cu avionul, din Romania pana in America? Dar pana-n Turcia? Multumesc!
Vreau să merg minim o noapte cu cortul pe Făgăraş, la Lacul Bâlea, vârful Vânătarea lui Buteanu. Problema e că sunt din Hunedoara şi netul îmi oferă... nimic. Am nevoie de ceva detalii ...? (mai mult)
Salut, Vreau si eu sa stiu daca o sa mai fie ceva deschis in Mamaia in perioada 7-15 septembrie. Multumesc!
Salut.credeti ca in periaoda 10 septembrie mai este timp de mers pe litoral? ce spuneti, litoraul bulgaresc este mai ieftin decat cel romanesc? Chiar nu am nicio idee despre preturile de acolo sau despre...? (mai mult)
Ce suveniruri ar trebui de cumparat la mare? Fundita! :)
Peste o săptămână plec într- o excursie cu familia și vreau să am chestiile „tehnice" planificate. laughing Voi avea nevoie de ajutor din partea voastră. Bineînțeles că vă voi răsplăti ...? (mai mult)
Peste o săptămână plec într- o excursie cu familia și vreau să am chestiile „tehnice" planificate. :)) Voi avea nevoie de ajutor din partea voastră. Bineînțeles că vă voi răsplăti cu o...? (mai mult)
Exista locuri in Austria in care cardurile romanesti nu sunt acceptate din simplul motiv ca "sunt din Romania" = nesigure?
Se poate plati cu un card Visa Electron in RON in tarile din Uniunea Europeana? Sau e nevoie de un cont in euro asociat cardului?
Va salut. Saptamana viitoare plec la mare, stau 5 nopti. Este prima oara cand ma duc. In afara de cazare credeti ca imi ajung 600lei pentru 5 zile, pentru mancare si distractie? In Costinesti.
Wizz air este o companie sigura si serioasa? Pentru cei care au zburat cu ea, cum v- a parut echipajul si interiorul avionului? Peste cateva zile voi zbura prima data cu Wizz air si mi- e putin frica,...? (mai mult)
A calatorit cineva cu agentia de turism Viotop Travel (cu sediul in Brasov)? Daca da, este de incredere? Va multumesc Dau fundita
Se poate lua taxi din Bucuresti pana in Braila? Daca da, cat ma costa?
Locuri unde as putea vizita in jurul Moeciului gen castelul Bran?
Vreau sa plec din Timisoara pana in Tecuci stie cineva o firma de autobuze care are aceasta ruta? Multumesc
Salutare la toata lumea! va rog dati'mi oferte in Bulgaria,tur-retur,acum in august, cu pret avantajos pina la 150 euro...va rogggg mult!
Buna TPU stiti cumva cat costa un bilet de tren de la Corabia la Dragasani?
Stie cineva cam cat m-ar costa o calatorie Craiova-Iasi (dus-intors)? Nu conteaza cu ce, poate sa fie si cu un autocar, si cu trenul. Eu am cautat pe net si nu am gasit nimic...
Există curse aeriene pe ruta Iași - Sibiu? Dați-mi și mie niște detalii.
Voi ati fost vreodata la mare? Eu nu :))))
Pensiunea Cabana 7 Brazi situata la iesirea din Oravita spre Anina, are wi-fi, televizoare semnal? E bine ingrijita? camere sunt frumoase? Multumesc anticipat :)
Cum va fi vremea la Sovata in accest final de saptamana?
a fost cineva in statiunea slanic prahova? imi puteti spune cat costa intrarea la grota miresei sau la celelalte lacuri sarate?
Obiectivele turistice din Tara Hategului(ex. cetatea Sarmisegetusa, manastirea Prislop, rezervatia de zimbri, parcul national Retezat, barajul de acumulare din Retezat, cetatea Devei si toate celelalte)...? (mai mult)
La Austrian Airlines exista si bilet efectiv sau doar factura? Am cumparat bilete de la ei si am primit doar un PDF intitulat "Passenger Receipt / Invoice / Rechnung". In el se afla si un "Booking code"...? (mai mult)
Buna ziua pentru toata lumea! Am o poza gasita de pe net, dar nu stiu denumirea localului.ma poate cineva ajuta sa aflu cum se numeste? Multumesc http://korabox.ru/images/ustore/3/0/4K3o2ophJgpZ_679226_...? (mai mult)
M- am hotarat sa merg in vacanta cu prietenul meu la Busteni, si as vrea sa vizitez si Azuga si Predeal. Noi mergem acolo cu trenul. Ceea ce vreau sa intreb este daca faptul ca merg cu trenul...? (mai mult)
Vineri voi merge cu familia la moeciu de sus. Am vrea sa mergem la Aqua park (Brasov) dar am gasit mai multe site- uri cu preturi diferite. Stiti cat costa intrarile, la cat se inchide etc.? (sau poate...? (mai mult)
TPU! V- as ruga sa imi recomandati niste cabane/casute la munte (de preferat Brasov/Azuga/Busteni) pentru un grup! Am cautat putin si pe internet, dar multe pensiuni specifica 'fara grupuri de ...? (mai mult)
Unde pot sa imi fac o asigurare buna de calatorie? As vrea ca: - firma sa fie serioasa (in caz de necaz, sa cotizeze) - suma asigurata sa fie de minim 10.000 euro - plata sa se poata face online...? (mai mult)
Unde gasesc o gama mai larga de trolere pentru cabina avionului, cat mai apropiate de dimensiunile maxime admise? Aproape toate companiile aeriene ofera 55 x 40 x 20, dar majoritatea trolerelor gasite...? (mai mult)
Ce firme de trolere mici imi recomandati? As vrea sa fie: - intre 50 si 350 RON - fiabil (sa nu se strice fermoarele, sa nu se rupa/sparga) - ideal ar fi sa fie fabricat in Europa - sa aiba...? (mai mult)
La Austrian Airlines, Bag = 1PC (Class=E/L) din factura se refera la bagajul de cala sau le cel de mana?
Cum se numesc aceste "structuri" în română? Ştiu deja numele în limba engleză-"tumbleweeds" http://www.brigademodels.co.uk/Blog/wp-content/uploads/2013/06/Tumbleweed.jpg Mulţumesc!
As vrea impreuna cu familia mea sa plec in vacanta la Dubai in luna Ianuarie 2016 si vreau si eu o agentie de turism calumea (daca ar avea si sediu in Constanta ar fi perfect) sau daca nu stiti ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!