Cei mai activi useri din categoria Turism pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau si eu o maneta de schimbator pe stanga giiong sau alta firma Sa fie din aceea rotunda cu o maneta la viteza a-6-a
Sunt in concediu in Spania si as vrea sa imi spuneti daca exista o aplicatie pe android in care sa imi arate ce as putea sa vizitez in orasul in care sunt sau ce baruri, cluburi, jocuri cum ar...? (mai mult)
Hey,vreau sa ma duc intr-o tara straina gen Italia in vacanta, dar nu stiu italiana. exista vre un ghid sau ceva de genu?
Se poate calatori cu un autocar fara rezervare? http://www.autogari.ro/Transport/Constanta-Galati as dori sa merg cu cursa de ora 9 insa nu mai pot face rezervari dupa ora 22:00. multumesc.
Salutare! Am hotarat ca vara aceasta sa merg in vacanta in Croatia statiunea Makarska.As dori sa imi spuneti cate ceva despre Croatia? Pot plati in euro sau doar in kune? taxele de drum cum sunt? Mancarea,...? (mai mult)
Va rog frumos spuneti-mi,cine a trecut prin aeroportul Shipol, din Amsterdam? Aș vrea câteva informații despre checkin și modalitățile de verificare a bagajelor...multumesc! :)
Merge cineva la Tomorrowland 2015? Noi plecam vineri dimineata cu Wizz... poate ne intalnim mai multi cu steaguri cu Romania pentru un selfie!
A fost cineva in Haikidiki, Grecia? La hotel Bellagio, daca este? Imi poate cineva spune o parere, obiective turistice sau ce trebuie sa stiu? Multumesc!
As vrea cateva idei de bai (ex: Felix, Herculane)! As dori sa nu fie foarte departe de jud. Hunedoara(HD)!
Poate sa imi explice cineva la ce se refera asta : 10 % taxă de servicii, taxă de oraş de 3.00 € per persoană per noapte? multumesc
Daca am facut o rezervare la o firma de transport (traseu Piatra Neamt-Bucuresti) si nu m-am dus, sunt obligat sa achit pretul biletului?
Poate cineva sa imi spuna diferentele dintre Clasa I si Clasa II la CFR?
Hey! Vreau pe la inceputul lui septembrie sa merg cu cea mai buna prietena la mare, dar nu stim ce statiune sa alegem, ceva cu distractie si oameni funny, si si ceva cluburi unde sa ne distram si plaje...? (mai mult)
Hei tpu.Pe 5 August plec in tabara proedus la neptun comorova..stiti cumva daca sunt camere si de 4 persoane?
Se merita sa plec cu autocarul Atlassib din Viena pana in Strehaia? Este riscant?
Hey, TPU! E vară, iar vara înseamna vacanță si ne- am gandit sa ne facem concediul in Romania. Am fost in Sinaia, la mare, la Brasov, la Rânca, la Busteni, la Poiana Brasov si la Sibiu, dar...? (mai mult)
Si cati bani ne costa pana in Turcia cu autocarul?
Salut am vorbit cu familia mea sa plecam in Turcia dar nu prea ma atrage ca nu stiu cum este o fi frumos?
Salut prieteni! Stie cineva un hotel sau o pensiune la un pret rezonabil, maxim 130 lei pe noapte, conditii decente in apropiere de Academia de Politie? Sau macar la 5- 10 minute de mers cu masina.Dau...? (mai mult)
O statiune montană sau un oras frumos de vizita impreuna cu iubitul pentru 4 zile? Nu foarte departe de Bucuresti
Daca cauti la Atlassib sa vezi pretul din tara x pana in tara y si iti da ca e 100 euro atat e si daca te duci sa il cumperi de la agentie?
SALUT Va rog sa- mi spuneti daca este posibil sa trec granita pe bicicleta in Republia Moldova in Bulgaria si la turci. Voi ati incercat vreodata sa iesiti din tara pe bicicleta? Ce probleme ati...? (mai mult)
Ce ati alege sa vizitati mai intai:Londra sau Dubaiul?
Se merita sa stai 4 zile in Sighisoara? Si as mai dori destinatii turistice, accesibile, unde poti ajunge cu trenul, nu extrem de departe de Bucuresti si fara mare. Multumesc!
Se merita sa stai in Sighisoara 4 zile?
Sunt in Viena si vreau sa plec acasa cu autobuzul.Am vorbit cu un om prin email care are o firma si l- am intrebat cat costa biletul si cu ce mijloc de transport merge spre Filiasi si a zis ...? (mai mult)
Sugestii de cluburi pe litoral, mangalia - venus - saturn - jupiter - neptun - olimp - costinesti? :D Multumesc!
Am o intrebare... Ce spatii de agrement(cu apa) pot vizita in aceasta vara undeva prin zona Brasovului? Sunt din Vaslui, anul trecut am fost la mare si acum ma gandesc sa merg prin acea zona...? (mai mult)
Stiti cumva daca este un parc de distractii in Albena? (nu ma refer la par acvatic) Cel mai util raspuns primeste FUNDA!
Stie cineva daca pot sta la un hotel fara parinti daca am 15 ani?
Salutare! As vrea sa stiu si eu daca duminica, vara, pe DN1 pe sensul de intoarcere spre Bucuresti se circula bara la bara sau nu. A fost cineva duminica vara asta?
Oamenii din Bistrița Năsăud vorbesc cu accent? Sunt de treaba oamenii de acolo?
Hei TPU am 15 ani si voi pleca in Grecia in tabara si vad ca, daca nu am minim 17 ani nu pot sa am la mine 1pachet de tigari. se verifia cumva la vama? sau stiu eu., ca sunt mai scumpe acolo dau funda...? (mai mult)
Vreau sa plec cu autocarul din Vienna.Am gasit pe net si este un autocar din Vienna pana la Filiasi si scrie ca joia nu circula.Asta inseamna ca circula de luni pana duminica in afara de joi?...? (mai mult)
Cine merge la mare in august? si unde., pentru ca si eu am sa vin in statiunea Venus. Si cum mor de plictiseala cu parintii, as dori sa stiu cine mai vine, ca poate ne vom intalni. Dau FUNDA, pentru...? (mai mult)
Sunt in Vienna si vreau sa plec acasa cu autocarul pana la Severin.Dati- mi si mie niste autocare(cu soferi romanesti daca se poate)care sa plece di Vienna in Severin si pretul unui bilet....? (mai mult)
Se poate plati vacanta la mare cu cardul de cumparaturi?
Hey! Pt cei din tg mures am si eu o intrebare... exista o pensiune sau un hotel cat de cat aproape de facultate de medicina?
Am pus bagajele la bagaje de mana in Constanta in gara si am ajuns prea tarziu si nu am avut cum sa le iau si in seara aceasta plec din Constanta, as avea cum sa le iau de acolo, puteti sa ma ajutati...? (mai mult)
vara asta urmeaza sa merg intr- o excursie cu tatal si cu fratele meu, doar ca nu stiu exact unde...Noi locuim in Arad asa ca ar fi preferabil sa fie in sfera de vest a tarii.Mi- ati putea...? (mai mult)
Ati fost vreo data cu trenul de noapte? Stiti cat de curat e, daca sunt paturi supraetajate etc? Dau funda, desigur!
Hey, ce parere aveti despre orasul acesta? E frumos? https://www.youtube.com/watch?v=7LJlz7jChE8
Stie cineva un loc de cazare ieftin in Eforie Nord aproape de plaja Belona?(cu minibar si baie proprie).As vrea sa ma duc pe 6 sau 9 august. Multumesc.
Stii cumva daca hotelului petrolul din eforie nord came rele se deschid cu cartela? Funda!♡♡♡
Ce inseamna bilet intreg la tren? Adica care este diferenta dintre un bilet intreg si un bilet dus-intors?
Ce acte imi trebuie pentru a merge in concediu in S.U.A?
a fost cineva la hotelul petrolul din eforie nord? daca vrei sa faci o cazare prin telefon ei vor cere o suma de bani pentru a fi siguri ca vii?
Duc personas in Spania Tel773064087 Cu data de 14 08 2015 Seriozitate
Mă poate ajuta cineva cu un program de vizitare al cetăţii Sighişoara?
Buna tuturor, as avea o intrebare: Pe aceasta ruta http://distanta.ro/valea-lui-mihai/47.640014,17.387599/4 7.726084, 16.081134 trebuie achitat ceva taxa/vigneta?. Multumesc, Stima!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului