Cei mai activi useri din categoria Turism pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cat costa sa stai cu cortul pe plaja la vama veche? Doresc sa merg o saptamana si as vrea sa stiu daca este costisitor.
Vouă cum vi se pare stațiunea Eforie Nord, dar Eforie Sud?
CE INSEAMNA X- URILE? perioada 20.4- 31.5- - - - - - - 342 lei 01.06- 10.07- - - x 11.07- 24.07- - - x 25.07- 23.08- - - x 24.08- 29.08- - - x 30.08- 01.11- - - 342 lei O fi insemnand ca atuneci...? (mai mult)
Buna tuturor, as avea o intrebare: Pe aceasta ruta http://distanta.ro/valea- lui- mihai/47.640014, 17.387599/47.726084, 16.081134 trebuie achitat ceva taxa/vigneta? ROG DOAR CEI CARE CUNOSC...? (mai mult)
Anul acesta o sa plec in concediu la Mamaia si niu stim unde sa ne cazam! O sa fim 7 persoane si o sa stam 3 zile (2 nopti).Am vrea sa ne cazam la localnici, dar nu cunoastem pe nimeni, asa...? (mai mult)
Vin cu o intrebare legata de Vama Veche. Cum este vara anului acesta acolo? Cum sunt preturile la mancare, dar ca sa stai cu cortul pe plaja? Se merita sa mergi? Rezisti cu 500 de lei 4 nopti?...? (mai mult)
Buna am si eu cateva intrebari legate de zborul cu avionul. Tinand cont ca e prima data am emotii si nu stiu mare lucru despre asta. 1. ce trebuie sa faci imediat cum ajungi in aeroport? 2. mi s- a ...? (mai mult)
Sunt cumva locuri special amenajate pentru rulote in Costinesti? Sau stiti vreun loc unde poti sta cu rulota in Costinesti fara sa aiba cineva treaba cu tine?
Hei. unde gasesc si eu cazari ieftine in mamaia pentru perioana 27-30 iulie?
Vreau sa va intreb urmatoarele chestii: 1. Cat ma costa o vacanta de 1- 2- 3 la mare (cu prietena). 2. Daca ma duc cu trenu la Constanta, cat esti biletul. si din gara de la Constanta pana in...? (mai mult)
Cat este biletul de tren din Bucuresti pana in Tulcea? :)
Deci treaba sta așa eu si încă 3 prieteni vrem sa mergem in Mamaia bugetul fiind mic căutam o singura camera cu un pat întrebarea este daca putem sa ne cazam si sa stam toti 4 intr- o singura camera...? (mai mult)
Stie cineva daca in Saturn este gara sau care este cea mai apropiata gara de Saturn? Multumesc mult!
Cine știe unde se afla arhiva ITSAIA Brașov din ani 1980-1984? Să-mi dea o adresa va rog ofer funda și mulțumesc!
Ce tari europene va atrag cel mai mult?
Deci eu am 13 ani si vreau sa plec la sora mea in spania si mi- am luat biletu plec cu blueair Si am fost mi- am facut pasaportu si cand sa merg sa- mi fac procura au zis ca procura se face de la 16 ani...? (mai mult)
Cat ma costa o vigneta in Austria pe 30 de zile?
imi puteti spune marci de ţigări pe care le pot gasi in Italia si preţul lor? In italia ce-mi trebuie sa iau un pachet si de unde le pot cumpara? mersi
Cat ma costa o vigneta in Ungaria pe 30 de zile?
Stie cineva sa îmi spună un gps offline pentru android cu harta europei? Trebuie sa plec în concediu și mi s-a stricat gps-ul de masina! Mulțumesc!
Sall. Am cateva intrebari: 1. Cum vi se pare statiunea Eforie- Nord? E scumpa\ieftina? Cum arata plaja? Sunt chestii in care sa te distrezi, gen parcuri de distractii, alei unde sa te relaxezi? 2....? (mai mult)
Vreau sa plec impreuna cu familia intr o vacanta la Sinaia dar.nu stiu ce hoteluri din sinaia primesc caini..inafara de.hot.international noi avem nevoie de cv de 2 sau 3 stele...deci ce...? (mai mult)
Hey! Cum as putea modifica data la biletul de avion la compania vueling? Am cumpărat un bilet dus întors Spania- România însă data de întoarcere este pe 10 Septembrie iar eu doresc sa o schimb pe...? (mai mult)
Imi poate spune cineva programul de la saiz-tour Iasi ...multumesc
Salut, stie cineva vreo aplicatie pentru android, pentru a gasi cazare si hoteluri din Romania? dar nu doar hotelurile si pensiunile mari.
Intentionez sa merg la Iasi la Reghin. Poate cineva sa spuna cum este drumul si daca trebuie sa evit ceva. Multumesc anticipat
In august urmeaza sa merg la mare in statiunea Jupiter. Am fost in plimbare anul trecut si mi s-a parut o statiune foarte frumoasa. Cum vi se pare? Multumesc anticipat! :D
Cunoaste vreo cineva vreo vila, pensiune în Costinesti care are un pret la cazare mai mic putin? Mai mult pentru bagaje si sa dorm noaptea ca ziua stau la plaja. Multumesc frumos pentru răspunsuri,...? (mai mult)
as vrea sa merg cu familia in excursie in paris cu masina... vrem sa stam 3 zile... insa am auzit ca trebuie platite taxe de drum. cat costa aceste taxe? si cat de multi bani am avea nevoie?
Stie cineva daca la strandul din Gura Humorului au ei colage de alea de innot? Eu sunt putin mai plinuta(nu am burtica dar de la jumatate in jos...)...credeti ca o sa ma fac de... ras? Ar fi mai bine sa...? (mai mult)
As vrea sa merg la Baile Felix si m-ar interesa cateva lucruri despre acesta. Cand se deschide, pe ce data se inchide, cat costa biletul si in ce judet se afla? Funda.
Dintre MTB si Cursiera ce ati alege Vreau si avantajele si dezavantajele
Stie cineva un autobuz care pleaca din Galati si ajunge in tecuci? Si daca se poate si programul
Stiti vreun strand cu apa sarata in apropiere de Alba Iulia? vreau sa invat sa inot si nu stiu unde ar fi mai ok
Recomadati-mi, va rog, niste camping-uri in zona Navodari, judetul Constanta.
Imi puteti spune niste locuri de cazare in Jupiter de preferat; si as dori vile. Raspundeti urgent! Nu conteaza pretul.
Salutare am si eu o intrebare, cum e la Casa Duca la Costinesti, cum sunt imprejurimile si cum sunt oamenii care merg la accest complex.
Ce preferati mai mult Italia sau Spania?
V-ar placea sa locuiti in Anglia in ciuda climei?
Peste 8 zile o sa merg la mare in Eforie Nord! Yeey :)... As vrea sa va intreb cum este pe acolo, si daca este parc de distractii ce este pe acolo... Vreau raspunsuri doar de la cei- cele ...? (mai mult)
Cum e de obicei drumul spre mare lunea?
V-ati duce in vacanta in Grecia de unul singur?
Hey, as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi, in octombrie urmeaza sa zbor cu avionul(prima data)in norvegia- Sandane, Sogn og Fjordane- si nu sunt speriata dar vreau sa aflu niste pareri, de exemplu ce...? (mai mult)
Ce țară/regiune ați vrea să vizitați, și de ce?
Care hotel din Bulgaria vi se pare mai bun? Strandja sau Grand Hotel? Dau funda
Heii, TPU! Nu stiu sa inot, dar am primit niste carduri de la liceu cu care pot sa intru gratis la water parc (nu ma lasa sa pun intrebare cu "k"), drept pentru care chiar vreau sa ma duc, pentru ca...? (mai mult)
Ce tara ati vrea cel mai mult sa vizitati si de ce?
Salut. Daca vreau sa vizitez o tara, a carei limba nu o cunosc sau nu o stapanesc foarte bine, si as vrea sa iau cu mine un ghid translator de aici din Romania, unde as putea sa gasesc. Exista ...? (mai mult)
La Govora sunt tobogane? Va rog ziceti da :))))) serios acum... o sa gasesc distractie la statiunea cu apa termala de acolo? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!