Cei mai activi useri din categoria Turism pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, TPU. Este vreun român prin Rhodos, Grecia?
Poate cineva sa- mi spuna o pensiune/hotel din Bucuresti care cazeaza minori cu buletin? Am citit undeva ca unele hoteluri si pensiuni te cazeaza daca ai buletin chiar daca nu esti minor dar...? (mai mult)
De ce ati vrea sa mergeti intr-o tabara?
Cam cat de adanca e apa la un Aqua Park? Un coleg m-a invitat sa merg cu el, dar eu nu stiu foarte bine sa inot si nu vreau sa ma fac de ras. Ma pot tine la suprafata si pot inota, dar foarte incet.
Stie cineva cateva locuri frumoase de mers cu cortul pe langa BRASOV? Vreau sa merg cu cortul in in BRASOV sau in apropierea Brasovului, undeva unde sa nu fie nebunie (sa nu ai loc de alt om) ...? (mai mult)
Salut tuturor. Stie cineva numarul de telefon de la "Hostel White Inn" din Costinesti? Ma refer la numarul de la receptie, deoarece pe majoritatea situri- lor apare numarul de la agentiile turistice. ...? (mai mult)
Cum pot face sa cumpar un bilet de avion, pentru o persoana aflata in alta tara, iar aceasta sa intre in posesia sa? Am vorbit la call center la Paravion, insa apare problema ca, din ce am ...? (mai mult)
Stie cineva care drum e mai bun catre Sarmisegetuza, prin Hunedoara sau prin Orastie?
Voi unde va cazati in Costinesti? Vreau sa schimb locatia ca de ceva ani ma duc la aceeasi gazda. Astept cateva sugestii!
Voi unde va cazati in Costinesti?
sunt din Bistrita si as vrea sa ma duc in vacanta la Strandul Termal Carei. Imi puteti da ceva informatii despre strand?(siguranta, mancare.si pensiuni care ofera factura)
Peste o saptamana plec in vacanta in Calimanesti-Caciulata stiti cazare acolo?(pret rezonabil)
Hey imi zice si mie cineva o plaja sau mai multe din Romania? Dar sa nu fie urate sau cu pietre in apa sau alge peste tot. Poate si un hotel, o pensiune din acele plaje (cred ca asa se scrie la plural,...? (mai mult)
Hei! Intr- o luna am ocazia sa merg pana in Predeal insa nu am mai fost niciodata in statiunea respectiva. Imi poate da cineva niste idei de activitati ce se pot desfasura acolo, obiective turistice mai...? (mai mult)
Stie cineva daca plaja din zona neptun-olimp este doar de sezlonguri?
Salut, vreua sa imi iau si eu catelul cu mine in avion. Am vorbit cu cineva de la o agentie si mi- a zis ca as putea sa nu platesc biletul pentru catel daca renunt la bagajul de mana, cu conditia ca ...? (mai mult)
As vrea si eu sa plec in Suceava din Galati si nu stiu ce microbuze sunt...am cautat pe toate site-urile de transport dar n.am gasit! Multumesc anticipat!
Imi puteti da niste cautari online cu zboruri de avione ieftine din Brescia, Italia catre Bucuresti, Otopeni din toata luna August? Clasa nu e importanta, nr de pasageri e 1, doar dus. Dau...? (mai mult)
Vreau si eu o tabara pentru vara aceasta. Poate sa fie de engleza / matematica /aventuri, sa NU fie in intervalul 17- 23 august, pretul sa nu depaseasca 1000 si ceva de lei, sa fie cu copii...? (mai mult)
vreau sa organizez o vacanta la mare cu parinti care ar fi cea mai buna alegere?
daca Grecia iasa din zona euro noi vom mai putea merge in Grecia doar cu buletinul sa va trebui sa facem pasaport?
Saptamana aceasta voi calatorii cu firma WizzAir. As vrea sa stiu care este numarul maxim de kg la bagajul mare si cel mic.
Cineva caruia ii place Egiptul? Care sa fie indeajuns de documentat incat sa poata discuta cu mine despre Egipt? Iubesc Egiptul, si nu multa lume intelege cand vorbesc despre el, si as vrea sa am cu ...? (mai mult)
Salut. Cat m-ar costa un weekend la vama veche? fara sa luati in considerare drumul.
Daca eu aveam de gand ca la sfarsitul lunii iulie sau inceputul lunii august sa merg in vacanta in Grecia si sa ma cazez la camping cu cortul timp de 5- 6 zile pe o insula, probabil Lefkada, ...? (mai mult)
Peste cateva saptamani plec in Polonia la Auschwitz. In ce limbi prezinta castile/ghidul tot ce vizitezi? Dau funda
Vara asta merg la Costinesti si vreau sa stiu si eu cat costa hidrobicicleta, banana, skyjetul si mai e si cat timp daca vreau sa inchiriez?
As vrea si eu informati despre tronsonul de autostrada Pecica Nadlac. Mai exact aceasta autostrada este deschisa?
Voi merge intr- o excursie de 6 zile, iar autocarul are cala mica, deci nu avem voie sa venim cu trolere, trebuie sa ne luam niste genti de voyage. Stiti de unde imi pot cumpara? Gasesc la Deichmann...? (mai mult)
As vrea un raspuns pt cine a fost acum ca sa stiu Vara aceasta as vrea sa ma duc la baile cojocna, dar nu stiu cum e ca nu am mai fost.O colega mi a zis ca a fost dar acum trei ani, iar acum...? (mai mult)
Cât costă un bilet de tren Bucureşti-Neptun? Dau funda :)
Cât costă un bilet de tren Bucureşti-Neptun? Dau funda! :)
In vara asta vreau sa merg la mare dar, nu stiu unde. Eu ma gandeam la eforie nord/sud. Daca puteti spuneti- mi unde este mai frumos si nu foarte aglomerat si o cazare ieftina pentru camer@ tripla.(sa...? (mai mult)
Salutare TPU :). Astazi ajung in Cluj si m-ar interest daca este ceva interesant de vazut/vizitat dupa ora 5-6.
am tot cautat pe net cand este deschisa Mega Discoteca Tineretului din Costinesti si nu am gasit. Imi poate spune cineva cand e deschisa? Incepand cu data de 11 iulie. Am inteles ca este deschisa...? (mai mult)
Hey! A fost cineva anul asta la mare la noi in tara? Puteti sa imi spuneti o statiune unde apa este curata si fara "vermii" care inteapa(sper ca au trecut si altii prin asta si ca nu sunt singura ca ...? (mai mult)
Ce feluri de mancare contin,de obicei, meniurile din restaurantele din Germania?
Salutare lume buna! vreau si eu o sugestie pentru o cazare in Costinesti. Suntem o gasca de tineri care vrem sa ne distram si nu vrem sa fim deranjati. Dorim sa avem acolo gratar si sa ne putem pune muzica,...? (mai mult)
peste cateva zile urmeaza sa plec in Olanda, si am nevoie de procura, la notar ar fi trebuit sa primesc un original si 2 duplicate.pot parasi tara in cazul in care am doar unul din cele 2...? (mai mult)
Sunt ceva tabere militare pe perioada de vara cu locuri libere la momentul actual?
Hei salutare vreau sa- mi cumpar si eu un cort si deci fiind prima oara binenteles nu prea am experienta in domeniu, care va pricepeti sa- mi spuneti si mie ce parere aveti de acesta http://www.emag.ro/cort-...? (mai mult)
Cine poate sa imi spuna unde pot gasi si eu tabelul cu traseul si timpul stationarii in gari Suceava- Mangalia pentru trenul sezonier
Este adevarat ca Frankfurt este cel mai periculos oras din Germania?
in curand plec la mare in Bulgaria si ma gandesc sa aduc suveniruri. Ce pot aduce in afara de maiou, magnet, cani. Am nevoie de ceva original! Dau funda pentru cele mai interesante rapunuri!
Imi puteti raspunde urgent va rog Stiti cumva daca in Craiova este agentia Christian Tour? Unde?
Salutare. Am doua intrebari referitoare la Mega Discoteca Tineretului din Costinesti: 1. E limita de varsta? Adica pot intra daca am 15 ani? 2. Cat costa pretul de intrare? Ofer funda. Multumesc.
Hei TPU, in iulie o sa merg pt prima oara in Franta, Paris.Acolo sunt 2 parcuri Disneyland si Walt Disney.Ce parc e mai frumos decat celalalt si prin ce? In care parc sunt mai multe locuri de joaca? In...? (mai mult)
Buna frati romani, voi ziceti ca in Romania e rau detrait insa eu cand am fost la voi totul mi- a parut foarte frumos, am fost la Brasov si la Ceahlau, si era foaaarte frumos. Aici la mine in Polonia...? (mai mult)
Cam cat de lung e tunelul subacvatic dintre Anglia si Franta P.s. Eu ma refer la CAT DE LUNG este tunelul, NU la cat de adanc! Raspunsul folositor primeste FUNDA! DAU FUNDA!
astazi mi- am achizitionat un bilet de avion, pe bilet si check- in am observat ca era bifat bagaj de mana mic, cu toate ca am citit ca am voie maxim 10 kilograme si sunt doua categorii de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a