Cei mai activi useri din categoria Turism pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Heyy, voi ce planuri aveti pentru vacanta asta? Iesiti din tara sau mergeti la mare/munte in Romania? :))
A fost cineva, anul acesta in Albena? Daca da, imi puteti spune cum se prezinta statiunea, mai ales in zona inundata anul trecut? Au reparat ceva? Multumesc.
Stiu ca nu sunt toate preturile la fel, dar cat ar costa de inchiriat o cabana pentru o noapte si o zi? Vinerea, nu in weekend, si iarna, in februarie cand nu este sarbatoare. Vreau un pret...? (mai mult)
Hey in noaptea asta, pe la 2 plec la mare. Sunt aglomerate drumurile? ( Bacau - Constanta)
Cine stie in Mamaia hoteluri aproape de plaja, satul de vacanta, etc. cu un pret destul de mic (sub 140 lei/noapte)? E destul de urgent, multumesc anticipat! P.S.:Am uitat sa precizez ca...? (mai mult)
este prima mea zi și prima mea întrebare, sper să n- o dau în bară prea rău:D. Acestea fiind spuse, un mic sondaj: În care din următoarele țări v- ar placea o primă vacanță de...? (mai mult)
Salutare am și eu niște intrebari ce alegeți dintre: 1. Spania și Italia 2. spaniola sau italiana 3. unde se câștigă mai mult Spania sau Italia 4. unde întâlnești cei mai multi romani ...? (mai mult)
Hey, imi spuneti cel mai scurt drum Bacau Constanta, dar a imi spuneti fiecare oras prin care trebuie sa trec :)
Hello. Peste cateva zile merg in Germania. Ce ruta credeti ca ar fi mai avantajoasa, cea prin Ungaria si Austria sau cea prin Slovenia si Cehia?
vara asta voi merge la budva, muntenegru.Stie careva hoteluri sau pensiuni cu maxim 30 de euro pe noapte la maxim 20 de minute de plaja si care au urmtoarele facilitati:aer conditionat, parcare,...? (mai mult)
Anul acesta vom merge in Bulgaria si am ales ruta Sighisoara- Brasov- Ploiesti- Bucuresti- Constanta. Intrebarea mea se refera la iesirea de pe autostrada Ploiesti - Bucuresti:la iesirea spre Centura...? (mai mult)
vara asta vreau sa merg la mare in Croatia(mai la nord daca se poate) si as vrea sa stiu ceva plaje frumoase unde ati fost si mi le recomandati... Dupa voi merge in Austria sa vizitez locuri,...? (mai mult)
Salut, Cine imi poate recomanda un hotel in Albena (Bulgaria) cu un pret accesibil?
Cate ore faci din Suceava pana la Constanta cu trenul?
Ce locuri frumoase pe la munte cunoasteti?
Vara aceasta merg cu tata la plimbare intr- o localitate din tara si m-au pus pe mn sa aleg. Va rog dati-mi mai multe idei de localitati frumoase! Nu uitati dau funda!;;) :)
Anul trecut am fost la mare, in Mamaia Nord, la o vila in apropiere de plaja Rapana. Am fost foarte multumita de camera si nu imi pot aduce aminte cum se numea vila, deci nu mai pot da de ...? (mai mult)
Heeei! Stiti ceva tabere de vara faine, sa nu coste mult, in Alba sau aproape de Alba?
:)) Vara asta merg cu parintii la plimbare intr-o localitate din tara si m-au pus pe mine sa aleg unde mergem va rog datimi ideii bune! Nu uitati dau funda!
Daca este cineva pe aici care a fost in Grecia la camping cu cortul il rog sa imi ofere si mie cateva detalii. Sunt interesat de preturi si daca plec fara rezervare exista riscul ca acolo sa nu ...? (mai mult)
Unde ati pleca sa calatoriti? De ce?
Sallut, a calatorit cineva (17 anii am eu ) cu firma de avion Germanwings? Doresc sa stiu daca au insotitor la bordul avionului.
Care este diferenta dintre hotel si motel? Cel mai bun raspund primeste funda!
Stiti cumva vreo tabara cu un pret accesibil, poate chiar la mare? Dupa ce scap de examen imi doresc sa merg cu o prietena in tabara.
Am 17 ani si as dori sa rezerv o camera la hotel in Mamaia. Este posibil ca un minor sa poata inchiria camera la hotel? Am auzit ca daca am peste 16 ani este permis, dar vreau sa fiu...? (mai mult)
Am 17 ani si as dori sa rezerv o camera la hotel in Mamaia. Este posibil ca un minor sa poata inchiria camera la hotel? Am auzit ca daca am peste 16 ani este permis, dar vreau sa fiu sigura. ...? (mai mult)
anul asta vreau să plec la mare cu prietenii, si vrem să mergem cu trenul, cât ar costa un bilet dus-intors, de la București la eforie nord? Menționez ca am 16 ani si-s elev :))
Sallut, a calatorit cineva < 18 (17 am eu ) cu firma de avion Germanwings? Doresc sa stiu daca au insotitor la bordul avionului. Multumesc.
As dori sa-mi cumpar un bilet de avion prin agentia Christian Tour. Stiti care este procedura? Comisionul agentiei este mare? Ms :)
Hei TPU am ajuns la Suceava si nu stiu ce sa vizitez... Please help me!
Ok deci. o sa plec cu avionul si ma gandeam sa imi iau placa de par cu mine am voi sa o iau nu am decat un ghiozdan cu haine
Heii TPU. Vara aceasta voi pleca impreuna cu familia la munte. Stam doua zile. Imi puteti spune un traseu cu obiective turistice din tara si un loc de cazare? Vreau mai multe zone de vizitat, trasee etc....? (mai mult)
Vara asta plec in Germania si as vrea sa stiu ce documente imi trebuie la aeoport daca ma insoteste cineva si cate kg trebuie sa aiba bagajele.
Dacă sunt minoră, pot să merg in altă țară doar cu buletinul? Și evident cu unul dintre părinți si procură că celălalt este de acord. Dau fundăăăă!
Buna eu am 13 ani, si roa me 7 si vreau sa ma duc la mama la rusia cu matusa in procura trebuie iscalitura ambilor parinti pentruka mama e la rusia deja? (parintii nu sunt divortati)
Salut. Vara asta mi-am plănuit să merg în Vama Veche cu cortul. Vouă cum vi se pare? E frumos, e destul de curat?
Bună seara. Vara aceasta vreau să merg împreună cu iubitul meu la mare, însă nu vrem în România și ne- am gândit la Grecia/Bulgaria. Am găsit foarte multe pachete promotionale, bilet avion+...? (mai mult)
Ma intereseaza un bilet de tren din Vatra Dornei Bai H pana in municipiul Campina. Exista? Stiti ceva? Cat ar costa? un link la vreun site?
Salut tuturor. E prima data cand plec in Spania. Eu plec singur cu autocarul, mai exact cu firma B/\DOC. As vrea sa va pun cateva intrebari, si vreau sa imi raspundeti cat mai exact: 1.In benzinariile...? (mai mult)
HEI! La vara pot sa ma duc in : 1)Turcia, 2) Grecia, 3) S.U.A.. Eu nu stiu unde sa ma duc, ar fi perfect daca m-ati ajuta.
Care e locul vostru preferat care doriti sa-l vizitati?
Imi puteti spune toate parcurile din Bucuresti care au lac?
As dori sa plec la o tabara din Moldova, desigur ca la una mai faimoasa, nu cunoasteti tabere de asa tip?
am observat ca s a deschis un parc ( Jurassic World park), ce vizitează turiștii acolo? Mi s-a spus ca dinozauri vii ( dar nu cred
BUNA! As vrea sa imi spuna cine stie orele trenurilor pe transeul Iasi-Belcesti, si al autobuzelor tot pe acelasi traseu. Va multumesc celor care o sa imi raspunda.
As vrea sa fac o plimbare cu plecare din Bucuresti spre transfagarasan transalpina sibiu. Care ar fi cel mai bun traseu?
Imi puteti recomanda cazare in Costinesti pe 5 nopti 6 zile(de la 1 august) pentru 8 persoane. Pretul cat mai mic. Daca o camera de 4 costa 100lei este pe persoana sau se imparte pe toate cele 4...? (mai mult)
Urmeaza la vara viitoare sa plec în SUA și am nevoie de o lămurire. Părinții mei nu vor veni cu mine și ar vrea sa merg fără insotitor de bord. Eu am 15 ani. Este posibil ca un minor sa zboare ...? (mai mult)
Buna TPU...as dori sa aflu cam ce am voie sa-mi pun in bagajul de cala si in cel de mana, in avion.
Salut tuturor. VAra aceasta voi avea ocazia sa vizitez un loc din aceste trei : 1) CAstelul Bran 2)Transfagarasanul 3) Delta Dunarii. N-am idee unde sa ma duc ma puteti ajuta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Fabiii întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a