Cei mai activi useri din categoria Turism pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Cat costa biletu de tren dus-intors din Bucuresti pana in Eforie-nord pentru adult si copil.
A fost careva la Electric Castle? Sau, are cineva idee cam care sunt preturile la mancare si bauturi pe acolo si ce se gaseste? ^_^
:) Stiti cumva daca se poate ajunge din Costinesti in Mamaia cu trenul?
Cluj sau Brasov? Ce ziceti? E mai bun Cluj-ul ca oferte educative ( facultati, licee ), ca istorie, ca turism? Astept pareri!
Vara aceasta vreau sa merg la mare, mai exact in Navodari, si e primul an in care organizes pe cont propriu (fara parinte sau alt adult). Vreau sa aflu niste informatii necesare despre cum...? (mai mult)
Am voie sa imi pun in bagajul de cala, 3-4 pachete de tigarii? Sau am voie sa cumpar din dutty free tigari? (Sunt minor)
Salut as vrea sa stiu cat costa un Bilet de copii BISTRITA-Mangalia. DAU FUNDA!
Sunt din Botoşani! Ştie cineva cam cât ar costa o tabără la Râşnov?
Am o nelamurire. Pe un site al unui camping din Grecia am gasit pretul afisat pentru adulti (6euro) dar si cel pentru cort mic (6euro) si cort mare (10euro) si nu inteleg, un adult trebuie sa...? (mai mult)
as dori sa aflu unde este piscina Micul Delfin si cam cum as putea ajunge la ea, sa imi dati un sait google maps in care sa vad, va rog frumos
Scoala noastra vrea sa organizeze o tabara, dar undeva la aer curat, sa fie si piscina, undeva la o pensiune. Noi ajutam la gasirea unor pensiuni ieftine. Vrem sa stam 7 zile, deci nu ne permitem...? (mai mult)
Ma numesc Flaviu si am 13 anii vreau sa va pun o intrebare as vrea sa plec la mare singur fara parinti sau cunostinte si am gasi un loc unde sa ma cazez as putea sa ma cazez singur de la varsta...? (mai mult)
Hey TPU...Vacanta asta vreau sa merg intr-o tara straina.undeva cu litoral... Unde credeti ca ar trebui sa merg?
Care sunt actele necesare pentru trecerea unui minor peste frontiera/vama, De exemplu eu am 16 ani (detin card de identitate/buletin) parintii mei sunt despartiti iar mama mea vrea sa ma trimita la niste...? (mai mult)
dupa ce trec canionul tara de la muntenegru se bifurca doua drumuri.pe care drum sa o iau.care este mai frumos?
In vara anului acesta voi merge la muntenegru, in Budva.Sugerati-mi un traseu prin muntenegru foarte fain.traseul vreau sa inceapa de la canionul tara.
Salve! Daca aplic pentru visa de turism America acum, o pot folosi cand doresc eu sau trebuie sa o folosesc imediat ce am obtinut-o?
Salutari! Doresc sa va intreb, pentru a pleca in Suedia este necesar un pasaport sau se poate doar si cu un act de identitate valabil? Am auzit ca se poate si cu actul de identitate, fiind in U.E. dar...? (mai mult)
vara asta vreau sa plec la munte cu niste prieteni. Imi puteti recomanda un loc unde : - sa pot ajunge cu trenu - sa fie paroape de padure, gen sa facem o drumetie, un picnic, de inchiriat...? (mai mult)
Imi cer scuze de la inceput pentru categorie, doar ca nu stiu exact unde sa incadrez aceasta intrebare. Sambata asta merg cu niste colegi la mare (stam in weekend) si incercam sa cautat bilete de tren,...? (mai mult)
Daca ar fi sa ma duc la mare vara asta cu un grup de colegi si sa mergem cu trenul, timp de 3 zile, cat credeti ca m- ar costa intreaga excursie avand in vedere ca voi sta la o pensiune sau la un hotel...? (mai mult)
Salut TPU, Vara asta imi doresc sa merg la Mangalia, ce credeti este plaja buna acolo? Daca stiti statiuni mai bune, dar nu extrem de scumpe gen Mamaia, imi puteti recomanda una? Oricare in afara ...? (mai mult)
A fost cineva in SUA. Daca da trimiteti-mi un mesaj pe privat. Vreau sa va pun cateva intrebari.
Am cumparat un bilet de avion de pe internet (Blue Air) si trebuia sa primesc pe mail biletul.Dar nu pot sa accesez acea adresa ..am niste probleme si nu o pot accesa Ce sa fac? Cu cine iau legatura?...? (mai mult)
Salut.A mai zburat cineva cu avionul? Pentru mine este prima oara.Ce ma sfatuiti sa fac? Ce sa nu fac? In principiu doresc informatii generale.
Salutare, îmi puteți spune și mie cum aș pute ajunge din Craiova până la Bistrița? Dacă se poate să fie traseu direct... am observat că trenul trebuie schimbat și este drum foarte lung (plus...? (mai mult)
Imi puteti spune pe ce siteuri se gasesc cele mai avantajoase oferte pentru vacante in vreo statiune din constanta? Mersi :)
A calatorit cineva cu agentia de turism Allegro Holiday? Are oferte bune si pare de incredere. Vreau sa stiu daca ati calatorit cu ei si daca ceea ce ofera este conform cu realitatea. Nu vreau...? (mai mult)
Stie cineva locatii de cazare ieftina (max.50 lei) in Vama Veche? Cu cat mai ieftin, cu atat mai bine. Multumesc!
Exista posibilitatea de cazare pe insulele grecesti de pe o zi pe alta (idiferent de spatiul de cazare:hotel, vila, casute etc). Ma refer sa ajungi acolo fara sa ai rezervare ceva si sa gasesti...? (mai mult)
si prietenii mei ( varste intre 15- 17 ) vrem sa mergem intr- o excursie vara aceasta, preferabil de 3 zile dar nu gasim un adult disponibil sa plece cu noi... stiti cumva excursii in care sa ne...? (mai mult)
Hei...:) Cum e traseul pana la crucea Caraiman? Ma refer la jepii mici si jepii mari [ de exemplu, care e diferenta :D ] In fine, intre 26- 27 luna aceasta, un grup de tineri si adolescenti in care ...? (mai mult)
La Club Vila Bran se permit animale?(eu maine plec si nu pot sa imi las animalele pe mainile altora... data trecuta cand am facut asta am ramas fara animale...)Nu stam mult(2 nopti dar am un hamster un...? (mai mult)
Am rezervat si eu un bilet sotului meu cu plecarea din Koln. Rezervarea + check in`ul (in aeroport) a fost facuta telefonic prin Call Center iar plata prin depunere numerar, ulterior am sunat...? (mai mult)
cine stie daca pot trece granita in Italia Bulgaria cu copie de pe buletin? raspundeti doar daca stiti sigur, dau funda. Multumesc!
Salut ma ajuta si pe mine cineva, vreau sa merg acuma in luna iunie pe insula Rhodos Grecia si nu gasesc bilet ieftin de avion din Bucuresti (otp) pana in Rhodos cu o escala, ...? (mai mult)
Hey,salut TPU, am o intrebare: Unde pot cumpara o oferta la tabara izvoras 2015? Sau unde pot sa-mi aleg turul.
Imi propuneti niste hotele in turcia de 5*,si cine cind merge, am putea merge impreuna!
Îmi puteți recomanda o cazare faina la Sinaia în perioada asta? Nu vreau lux și figuri. O locație decenta și cu un preț rezonabil. Mulțumesc! :)
Salut.Vreau o parere de la cei care cunosc bine Piatra Craiului.Este greu sa urci pe Padina Popii pana pe creasta? In sensul ca este un drum periculos? Sunt multe portiuni cu cabluri/lanturi? Eu am mai...? (mai mult)
E cineva din Londra pe aici? Poate imi aratati niste poze facute de voi.
Am 17 ani si peste o saptamana plec in Portugalia. Voi calatori cu avionul. Pot sa iau in bagajul de cala un cartus de tigari, avand in vedere ca sunt minor?
In Mangalia nu se inchiriaza apartamente pe termen lung? Ca am tot cautat pe OLX si degeaba, numai in regim hotelier gasesc. (Pentru o luna - doua pretul ar fi f.mare)
Voi merge pentru cateva zile, in concediu, in Grecia, dar am o mare problema legata de transportul pana acolo. Cunoasteti cumva vreo firma care sa faca curse spre Grecia si in timpul saptamanii,...? (mai mult)
Care este cel mai apropiat si decent camin de V. Slavescu (Ploiesti)? Si... cum ar trebui sa procedez cu cazarea, sau... nu stiu.
Vreau sa merg intr-o tabara vara aceasta! Imi puteti spune niste tabere?:) de preferat la mare! Si cum a fost! Multumesc!❤️
In Bulgaria se poate merge cu pasaport de 100 lei?
Cum pot sa beneficiez de wizz discount club. Am vazut ca acolo e un pret mai mic la bilete de aviom? fundaaaa
:* Imi puteti spune va rog frumos pretul unui bilet cu plecare din Campia Turzii si cu destinatia la Ploiesti? Nu conteaza in ce parte a Ploiestiului.Dau fundita;)
Vara aceasta vreau să merg într- o tabără la mare..Am fost la Năvodari. Vreau o altă tabără. De preferat in Mamaia. Cine imi poate da un link, sau un nume de tabara? Și experiențe! Mulțumesc!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!