Hey, salut! Deci, vara asta eu impreuna cu familia mea planificam o calatorie in Milano. Dorim sa mergem cu masina, sa vizitam toate locurile turistice si desigur....shopping! Stiu ca sunt diferite ...? (mai mult)
Vreau sa rezerv 2 bilete de avion de la Blue Air pentru 6 august. Intrebarea mea este, e mai convenabil sa o fac online sau mai bine merg la o companie de turism? Iar cu check- in- ul cum procedez?!...? (mai mult)
Hei prieteni, as avea si eu o întrebare pentru cei ce au fost si au vizitat Turcia, mai exact orașele Ankara si Istanbul. Cum vi s- au părut oamenii? Comportamentul? Percepția lor despre romani...? (mai mult)
Heii, Tpu.Am cateva pentru voi.Cei care vor face misto mai bine nu comentati :). Pentru fete mai mult. 1.Cum este plaja din Grecia? Ce parere aveti? 2. Ce ...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase zone de vacanta din Spania? ceva exotic, gen Ibizza, Barcelona, Tinerife, Mallorca, etc...si sa nu fie tare scumpe, ceva idei? poate careva ati fost.
La ce agentie gasesc si eu bilete de avion dus intors in spania ieftine? 2 bilete perioada 15 iulie - 1 august
Buna seara spuneti-mi si mie va rog cum ajung de la PACII in parcul CRANGAS (Dau funda multumesc)
Aloha camper! Sunt sexy bulgăroaicele? Just saying, for academic purposes.
Eu si cu un grup de liceeni vrem sa facem un referat despre marketing in turism iar apoi sa il prezentam la o facultate.Problema este ca eu trebuie sa aleg o tema... Va rog mult sa imi dati ...? (mai mult)
DAU FUNDA! imi poate spune si mie cineva daca compania Wizz Air are departament de relatii cu clienti in aeroportul Otopeni, vreau si eu un numar de telefon sa sun sa intreb daca pot lua medicamentele...? (mai mult)
stie cineva cat este un bilet de tren Timisoara - Constanta cu reducere de elev?
Buna :) are cineva idee care sunt statiile cfr din Ploiesti vest pana Brasov! va rog! nu gasesc pe net si nu am rabdare sa caut
Dragii mei, acum am nevoie de voi ca niciodata! Mama vrea sa ma trimita intr- o tabarade vara.Bun! Eu am gasit un cu program sportiv, tenis, echitatie, ansamblu de catarat in padure, etc... Faza...? (mai mult)
am doua intrebari pentru cei care stiu cate ceva despre Laguna Albastra din Fagaras: 1. E adevarat ca dupa 11:00 in bazin se aprind luminite? Sau la ora aia nu mai aveam nici acces? 2. Daca...? (mai mult)
Salut vara asta vreau sa merg la mare, mai exact in Jupiter, Neptun sau Olimp(nu m.am hotarat).Imi puteti recomanda si mie cateva restaurante/autoserviri unde as putea merge (`impinge tava`)
are cineva idee cat ma costa microbuz de la ploiesti- statia metro. Pana la Brașov? Am un interviu acolo, maine si am ditamai gaura in buzunar si nu am unde ma împrumuta. Mentionez ca ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie cateva localuri gen autoservire accesibile prin Neptun. Olimp cu un pret accesibil
Imi puteti spune ce statiune de pe litoralul romanesc nu e foarte aglomerat si are si atractii turistice?! Funda! :)
Aceasta întrebare este pentru cei care fac excursii sau locuiesc in zona de munte. Fiindcă eu organizez excursia familiei trebuie sa aleg o zona. Acum cativa ani am fost la Padis tot cu familia...? (mai mult)
Vreau sa organizez o excursie cu nite prieteni la mare in perioada 30.05 - 01.06 si ma intereseaza sa gasesc o pensiune care sa aiba corp separat. Noi o sa fim cam 15- 20 si vreau neaparat corp separat...? (mai mult)
stie cineva cat costa un bilet de tren, botosni-galati dus si-ntors?
Imi puteti da si mie un site sau o informatie care sa ma ajute sa gasesc pensiunile de cazare din Satul de Vacanta din Mamaia? Multumesc!
Cine stie care este starea actuala a DN 7A, Brezoi-Voineasa-Petrosani? Este circulabil cu un autoturism? Vreau sa folosesc aceasta ruta pentru a merge din Bucuresti la Hateg si apoi la Prislop...
Daca am sub 18 ani ma pot caza la o pesiune /vila/motel?
Ce ghid turistic pentru Bucuresti credeti ca ar fi mai bun, din cele 2 de mai jos? http://www.elefant.ro/carti/turism/serii- de- ghiduri/top- ii- bucuresti- 160238.html http://www.elefant.ro/carti/turism/serii-...? (mai mult)
Bună, cum ajung de la aeroportul otopeni la gara de nord? care sunt tarifele cu taxi, troleibuz sau oricare transport există? Deci situaţia stă aşa: nu sunt din România, la ora 5 dimineaţa aterizez...? (mai mult)
In curand trebuie sa merg cu avionul. Stiu ca nu ai voie sa intri cu metale in avion. Am aparat dentar fix. Cum trebuie sa procedez la control?
Cat ar costa traseul Bucuresti - Roma cu masina personala si cat ar dura pana ajungem acolo? Funda :)
In toamna vreau sa merg la Dreamhack in cluj si mai am de gand sa merg cu inca 3 prieteni problema e cazarea suntem minori (eu sunt cel mai in varsta avand 17 ani) si noi am vrea cazare (nu conteaza...? (mai mult)
Cunoaste cineva un hotel din Timisoara unde nu trebuie sa ai 18 ani ca sa inchiriezi o camera?
Hei... vreau sa plec in strainatate pentru prima data si as dori sa iau un bilet de pe vola.ro pentru o firma de transport low- cost Ryanair. Vroiam sa va intreb daca pe langa pretul biletului trebuie...? (mai mult)
Stiti cumva daca in barcelona sunt aeroporturi cu zboruri Spania-Bucuresti? Si cum se numesc aeroporturile?
a achizitionat cineva bilete de avion sau altceva de la infoturism.ro? au preturi cam dubioase, parca e prea frumos ca sa fie adevarat...
Hei TPU.A fost cineva intr- un muzeu al lumii, cum ar fi Luvru, Prado, Ermitaj, d'Orsay, National Gallery of Art, Uffizi s.a? Cum vi s- a parut si ce v- a impresionat cel mai mult(tablouri, sculpturi,...? (mai mult)
Unde este mai frumos sa merg in Grecia? As avea niste variante pt destinatii: Kos, Mykonos sau Zakynthos? Detaliati! Funda!
Servus lume. Am si eu o nelamurire: este prima data cand rezerv bilete de avion de la Lufthansa (Economy class) si mi se cere sa rezerv locurile. La Wizz (cu care am mai zburat) nu rezervai obligatoriu...? (mai mult)
Pentru thassos ferry-boat-urile au bilete dus-intors sau se plateste doar dus?
Care este topul vostru "10 orase din Romania pe care le-am vizitat, le-am iubit si recomand oricui sa le viziteze"? Ma rog, ati inteles voi
Intrebare pentru cei din Timisoara: Ce tren ajunge in Timisoara din Bucuresti, si ce tren trebuie sa iau pentru a ajunge in Sanpetru Mare - Timisoara? Adica cum se procedeaza? Dau funda, promit! ...? (mai mult)
Buna ziua as dori sa stiu daca in Munții Pirinei este semnal?
Salu TPU! Este vreo şansă să pot petrece o săptămână din vară în America la o familie gazdă? Am 15 ani şi dacă pot merge singur, ce trebuie să fac?
A fost careva de curand pe DN 7A, Brezoi-Voineasa-Petrosani? Stie cineva care este starea drumului, se poate circula pe el cu un autoturism?
Daca am 17 ani, aproape 18 :) biletul de avion merge sa fie pe numele meu? sau trebuie sa fie pe numele persoanei cu care ies din tara?
Am voie sa iau medicamente in bagajul de mana la avion? :) a facut cineva asta?
Cat ar costa un bilet Bucuresti - Costinesti pe la mijlocul lunii mai? Ma intereseaza biletul normal dar si cel dus-intors. Va rog doar cunoscatorii sa imi raspunda
Microbuz,autobuz,tramvai sau masina personala? Ce preferati?
Am voie cu un pachet de tigari desfacut in avion ( ro - ger, Lufthansa )?
Cam ce ai voie sa iei in bagajul de mana cand mergi cu avionul? (in afara de haine...)
Compania WIZZ, accepta un bagaj de mana de dimensiuni fixe 42x32x25 cm, ma intereseaza greutatea admisa a acestui bagaj.
Copilul minor neinsotit de16 ani poate circula in UE cu pasaportul roman si cu declaratie de la ambi parinti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
Johny12498 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului