Cate telefoane pot sa car cu mine pe avion in bagajul de mana? As avea cam 10.
Aș dori să călătoresc in Norvegia in vacanta. Am 16 ani. Este nevoie obligatorie de pasaport sau cartea de identitatea este îndeajuns având in vedere ca din 2009 este electronica si se specifica...? (mai mult)
Vreau sa stiu cat ar costa un bilet de tren inteRegio de la Miercurea Ciuc-Brasov(100 km) si cu reducere de elev.
Pe ce site sau cu cine pot vorbi despre cazare / masa / ghid pentru Bulgaria si Grecia? As vrea sa stiu cat ar costa pentru 2 persoane 3 zile in aceste doua tari, multumesc.
Hei! Buna! Stie cineva ce se poate vizita pe la Orsova-Herculane?
Imi puteti spune va rog niste modalitati de promovare a agrementului in Romania, va rog? Mai detaliat daca se poate, am foarte mare nevoie pentru atestat :( Multumesc anticipat :*
Imi poate spune cineva ce viza este necesara pentru armata americana
Am nevoie de nise informati despre Hong Kong, mai mult curiozitati si locuri de vizitat.As mai vrea sa stiu ceva despre cel mai mare port, din cate stiu se afla in Hong Kong! Va rog sa ma ajutati,...? (mai mult)
Sal TPU. Am 17 ani sunt inca minor, eu locuiesc in Germania si vreau sa ma intorc in tara. Ma pot intoarce singur?
Salutari! Vreau sa plec in Italia! O sa- mi cumpar bilet cu 2 zile inainte de plecare! Ideea e ca am 2 valize destul de mari! Cu avionul stiu ca costa mult valiza! Ce este mai ieftin? Trenul sau autocarul...? (mai mult)
Hei. As vrea sa ma duc cu cortul in Deltă, pe 2 mai si am auzit ca este interzisa camparea corturilor in rezervatie.Este adevarat? Aceasta lege este pusa de mult timp, insa am auzit foarte multa lume...? (mai mult)
Cine stie site-uri cu oferte last minute pentru concedii de vis? Caut ceva ieftin si bun abroad pentru vară. Ofer funda! Multumesc anticipat!
As vrea la vara sa ma duc in sua la o matusa insa nu stiu cam cat este biletul. are cineva idee? si de as mai avea nevoie pentru a merge acolo in afara de bilet?
Spuneti va rog cit timp face autobuzu de la chisinau pina la Bacau Romania?
Puteti sa îmi spuneti unde se afla Piata Mare din Sibiu. Adica unde in Centrul Vechi sau unde? !
Vreau sa merg in Grecia in vacanta si ma intereseaza niste oferte la niste preturi mai scazute, stie cineva?
A fost plecat cineva în anumite oraşe folosindu-se de site-ul AIRBNB?
Buna! Cum pot ajunge (din Bucuresti) la manastirea Chiajna cu RATB / metrou? Sau macar cel mai aproape de ea, si apoi mai pot merge pe jos 4- 5 statii? Multumesc, dau funda celui mai bun raspuns...? (mai mult)
Cate ore faci din Anglia in Bucuresti, avand in vedere ca pleci de acolo la ora 10 dimineata(12 ora in Romania)?!
Hei TPU... Stie cineva unde e Valea Draganului? Si daca da, as vrea cat mai multe pareri...! CAT MAI MULTE! Dau FUNDA... :)
va rog sa-mi spuneti cat costa biletul la telecabina care urca pe varful stancii gibraltarului?
Buna TPU am si eu o intrebare urgenta cati km sunt de la Romania pana in China? dau fundita
Imi puteti spune cum as putea sa ajung din Tarnaveni in Campina ( si invers) in cea mai simpla metoda cu trenul sau cu autobuzul
Va rog ajutati- ma! Spuneti- mi si mie va rog, ce trenuri circula pe distanta Ploiesti- Iasi sau Bucuresti- Iasi, pe data de 11 aprilie 2014 sau 12 aprilie 2014! Daca puteti va rog sa- mi spuneti si...? (mai mult)
Imi doresc foarte mult sa merg in japonia cu o prietena, , dar inca sunt o adolescenta. ne gandim pe la 21- 23 de ani sa mergem pe acolo :) dar habar n- am cum o sa fie. a fost cineva acolo sau in alte...? (mai mult)
China, Japonia, Taiwan sau Coreea de Sud? Si de ce?
Buna TPU. Am un monopod, si vreau sa-l iau cu mine in Bagajul de mana (in avion). se da voie asa obiect in avion?
Ce părere aveți despre Turcia (Istambul,Ankara, Kusadasi)
Cine imi poate spune de unde pot achizitiona harti turistice sau rutiere din urmatoarele orase: Pitesti, Ramnicu Valcea sau Petrosani? Un nume de magazin, ceva...
Care ar fi timpul minim necesar într-un aeroport de escala? (de preferat MUC)
Dragii mei, ma tot gandesc cum sa petrec pastele. Toti prietenii mei sunt ocupati, iar eu si prietenul meu inca nu ne- am hotarat ce sa facem. Ne- ar placea sa ne plimbam pe undeva in natura, profitand...? (mai mult)
Bună TPU! Scuzaţi categoria! Câte ore faci cu maşina din Germania până în românia (Arad)?
Salut TPU,am nevoie de informatii legate de cazarea unei pensiuni traditionale, ofer funda.
Salut tuturor. De ceva vreme m- am hoatarat sa plec cu sotia in Egipt in orasul Hurghada ne- mai find acolo am cautat ca tot omul o agentie de turism si am gasit un pret extraordinar la 400 450 de euro...? (mai mult)
Vreau sa merg un weekend cu iubitul meu undeva... unde sa.mi placa, ( undeva la munte), unde sa ne relaxam. Cine imi sugereaza niste locati?
Se poate circula zilele acestea prin defileul Jiului? intreb asta pentru ca nu am fost nicioodata pe acolo si stiu ca in trecut erau probleme cu caderile de pietre/stanci etc. Cum este drumul...? (mai mult)
As vrea ca in saptamana urmatoare sa plec 2- 3- 4 zilea undeva.Eu sunt din judetul Bacau, deci nu vreau foarte departe.As vrea sa ma cazez undeva si sa am si ce vizita.As mai vrea sa fie si ceva...? (mai mult)
As vrea sa va intreb daca ati fost vreodata in Valea Draganului, si daca da, atunci cum vi s-a parut...
Cunoasteti firme de transport persoane care fac curse internationale (Germania- Romania)? Dar firme din astea gen romfur, care te ia din fiecare colt al lumii. Nu sunt din Germania ci din Austria...? (mai mult)
Hei! Unde se afla rondul 1 si rondul 2 in Ploiesti?
A fost cineva pe insula Elba din Italia, este frumos acolo?
Heii TPU. voi merge intr- o mica excursie in Satu Mare, dar nu este sigur...dar daca v- oi merge vreau sa imi dati idei de ce sa fac noaptea sa nu ma plictisesc inafara sa dorm. Si ziua ce as putea vizita?...? (mai mult)
In cate zile ajunge un pachet pus pe atlassib acasa? sora mea a pus ca sa ne ajunga acasa si l-a pus martea asta. Asteptam telefon de la ei.
Am si eu cateva intrebari! Prima intrebare: Se poate circula in prezent pe Transalpina? A doua intrebare: Exista locuri gen camping dupa ce se iese de pe Transalpina spre Sebes- Alba Iulia? Si...? (mai mult)
Buna a fost cineva cu bursa erasmus in Nice, Franta? sau aveti cunostinte, prieteni care au fost sau stiu ceva despre oras despre conditii?
Salut TPU, am si eu nevoie de ajutorul vostru. Ideia e ca sunt elev in Constanta, as vrea ca in timpul apropiat sa plec de unul la manastirea Prislop, biletul al tren costa 90 dus, 90 intors in Subcetate,...? (mai mult)
La vara vreau sa merg in Barcelona.O sa iau avionul din aeroportul din Craiova( ruta Craiova- Barcelona El Prat). Stiu ca Barcelona e impartita in mai multe regiuni, air aeroportul este in El Prat de...? (mai mult)
De ce in Grecia turismul este dezvoltat? Funda...
Vineri voi merge la Arsenie Boca si voi trece pe la Sibiu.apoi pe la deva... apoi la hunedoara...Imi puteti spune distantele de la VASLUI- SIBIU, VASLUI- DEV, VASLUI- HUNEDOARA..si distanta...? (mai mult)
Eu su familia mea am decis sa depunem acte pentru a emigra in Canada. Avem sanse de 80% sa emigram si asta se poate intampla in maxim un an. Vreau sa stiu daca pot transporta o chitara electrica...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice