Am nevoie de informații legate de cazarea unui hotel. Urgent va rog dau funda!
Am cumparat un bilet wizz air de la Bologna la Bucuresti in ziua in care trebuia sa plec de la Bucuresti la Bologna.Se poate modifica zborul?
(scuzați categoria). Merg pe 4 Aprilie intr- o excursie la Brasov la un hotel si am intrebari despre el:Hotelul se numește 'Zada' Și este clasificat la 3***. Intrebarile:putem sta cate trei ...? (mai mult)
Vinerea viitoare voi merge la Arsenie Boca ( Hunedoara, Prislop). Eu sunt din vaslui si as dori cat mai multe informatii. Ex: cat timp dureaza de la vaslui pana la Hunedoara, ce haine se ...? (mai mult)
Vreau si eu coordonatele GPS exacte pentru Izvorul Dunarii din Muntii Padurea Neagra.
Stie cineva niste firme de transport din piatra neamt de unde pot inchiria autocare?
Cel mai bun oras de vizitat? Si ce lucruri distractive pot face in vacanta
Ziua buna. in aceasta vara as vrea sa ajung cateva zile prin Grecia. imi poate recomanda cineva o insula cu plaje dragute, unde sa poti manca decent si cel mai important sa ai acces la alte activitati...? (mai mult)
Stie cineva care e treaba cu trenurile RE? Vad ca au cam acelasi traseu ca Regio Transul(care nu mai functioneaza). Dar ma intereseaza ca pret si ce fel de trenuri sunt. Multumesc!
A calatorit cineva recent cu masina personala din romania in anglia? Ma intereseaza sa imi spuna cineva pasii care trebuie sa ii urmez :unde platesc rovignete? cat ma costa? cum e procedura la ferry? Ma...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac pentru a face o viza pentru cineva care vine din thailanda in Romania (timp de sedere 10 zile)? ce trebuie sa completez? sau puteti sa-mi spuneti pasii care trebuie sa ii fac?
Zakynthos(Grecia) sau Mebella (Spania) pentru o saptamana vara asta? Ce parere aveti?
Buna vreau sa imi spuneti si mie cate ceva despre tara Norvegia pentru un proiect, multumesc
Cum se numeste aeroport-ul acela mare, cel mai mare din Beijing?
Hei! ma poate ajuta cineva cu niste curiozitati despre templul mare din Satu Mare?
Sallut, am si eu o intrebare legata de un zbor in strainatate dat fiind faptul ca eu sunt minor (17 anii), sora mea mi- a luat bilet de acolo, (strainatate) si a vorbit cu firma de avion de la care ...? (mai mult)
Cam cat costa o noapte la un hotel, o persoana in judetele vecine.
vreau si eu o parere despre tara Norvegia
Buna seara am si eu o intrebare am o fetita de 14 ani si vreau in vacanta mare sa o iau cu mine in ITALIA [EU SUNT MAMA ]ce acte ami trebuie va multumesc anticipat.
Am 19 ani si urmeaza sa vizitez Targoviste in cateva saptamani. Ce localuri faine sunt pe- acolo? Pub- uri, cafenele etc., eventual ceva cu tematica mai rock sau cel putin sa nu fie localuri prea classy...? (mai mult)
Salut, pentru cursurile IMO si pentru pasagerii, trebuie sa ai diploma de bacaleorat? Sau sa ai 12 clase?
Unde ar fi mai bine TURCIA sau GRECIA? FUNDAAAA
vreau sa merg de Paste la Ierusalim. Stie cineva daca zona este sigura sau daca e vreo avertizare de, stiu si eu atentate sau ceva de genul, in aceasta perioada?! Mulțumesc
In luna mai as vrea sa plec la mare 2 zile cu sora mea ( programul nu ne permite sa stam mai mult). Stie cineva cat ma costa un bilet de tren Bucuresti-Costinesti? Multumesc!
Cine imi poate spune de cazare in jur de 50 lei hostel/pensiune in Iasi..cat mai aproape de spitalul militar.
Am o intrebare. Cate statii de metrou sunt in Londra.? Dau funda! :)
Cand se redeschide Terra Park in 2015?
Ce locuri pot vizita in Turda in afara de Salina! Muzee Parcuri Magazine etc. Sau si din apropierea Turzii.
Ce tara te fascineaza cel mai mult? Detaliati si de ce.
as dori sa stiu daca in Roma se poate trai cu 1000 euro pe luna (chirie intr-un apartament cu mai multe familii si mancare + taxe) si in ce zona este comunitate de romani mai mare
Cand se deschide mega discoteca tineretului?
As avea nevoie sa stiu cat costa intrarea in PARCUL NATURAL MUNTII MARAMURESULUI? am nevoie urgenta
Sunt mii de locuri care merita vizitate in Romania. Am internet, tastatura si degete, deci pot cauta. Nu asta e faza. voi ce loc sau locuri de vizitat ati recomanda si la altii? sunt locuri comercializate...? (mai mult)
Buna,spuneti-mi va rog cit timp faci cu avionul de la Chișinău în Anglia?
a fost cineva pe insula Ostrovu Mocanu din Giurgiu? Pe net nu am gasit prea multe informatii. As vrea sa stiu cum se ajunge acolo, daca exista bac cu care sa traversezi dunarea pana pe insula si...? (mai mult)
La vara voi face o excursie cu parintii.ce sa aleg dintre Palas Mall Iasi si mare? :))
Vreau sa merg la mare vara asta, cu prietenul meu poate. As vrea sa stiu..de la cei care au fost sau sunt bine informati, cat costa un bilet cu trenul din oradea..si unde m- as putea caza ca sa fie mai...? (mai mult)
Am avut de facut un referat despre Parcul National Kruger din Africa de Sud, si nu am gasit numarul vizitatorilor anual. Ma puteti ajuta sa aflu?
Imi puteti spune si mie biste pareri sau sfaturi legate de Istanbul?
Daca fac check-in-ul online si imi selectez locul platesc vreo taxa?
Hey,cam cat ar costa o expediție pe vârful Everest, începând de aici din România
Clasa mea vrea sa faca o excursie la Sibiu, si am avea nevoie de o pensiune cu preturi acceptabile si cu piscina interioara. Gen Pensiunea Mamaruta! Multumesc!
Buna! Am si eu câteva nelămuriri în legătură cu biletul de avion. Trebuie sa cumpăr 2 bilete pentru niște prieteni care sa află în străinatate si nu prea știu cum sa procedez. Ei nu au...? (mai mult)
In bagajul de cala pot pune cate lichide vreau? in ala de mana am inteles ca trebuie de 100ml.
Ştie cineva cam cât m-ar costa un bilet de tren din Caransebes (sau Caras Severin) până în Iaşi? fundă.
Am luat un bilet la Tarom si la bagajul de mana am vazut ca dimensiunile sunt: 55x40x20, numai ca eu am 60x45x14. este o cutie de monitor in care vreau sa pun laptopul, hardisku estern, "mausul", si...? (mai mult)
Am tot cautat pe internet si n- am gasit nimic desi la telefon imi ziceau ca undeva ar fi afisat. Sunt din Bucuresti si trebuie sa ma cazez in weekend la Hotel Occident din Barlad, ar putea ...? (mai mult)
Merita sa merg in Israel? Drumul trece prin tari periculoase(Siria, Irak, Libia etc...)? Imi spuneti va rog si niste preturi? Pareri? Ok, m- am documentat si eu, dar un drum ba zicea ca trece prin Siria...? (mai mult)
A facut cineva Piatra Craiului? daca da, imi puteti spune niste pareri? Cam cat de greu este traseul pana la Curmatura? Multumesc!
Caut sa inchiriez cabana in apropierea orasului Suceava de 25 de persoane, ma poate ajuta cineva? :'(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!