Buna seara am si eu o intrebare ce tip de pasaport trebuie sa imi fac daca plec in anglia.care stie care a mai plecat pe baza a unui pasaport intro tara care se cere documentu va multumesc anticipat.
Bună ziua îmi puteți spune și mie un site unde pot găsi bilete de avion ieftine? Mulțumesc
Salut as vrea sa trimit un colet in Bosnia Herezegovina, dar nu stiu cat ar putea sa ma coste si prin ce sa trimit. Sunt curios daca pot trimite colete de tip document(plic) prin Posta Romana, deorece...? (mai mult)
Cum este in Ibiza ( adica ai ce face) Sunt foarte multe cluburi? Si spune-ti si mie daca ati fost acolo?
Vreau sa plec in Londra. Pe multe ghiduri de calatorie am vazut chek- in online, dar la ce se refera, ce inseamna? Am inteles ca te scuteste de timp, dar de ce timp? Ce fac in timpul ala la aeroport,...? (mai mult)
O mica intrebare pentru cunoscatorii care au mai fost pe la hoteluri. Am o problema care pentru unii sigur o sa para amuzanta, ma amuza inclusiv si pe mine acum cand va scriu. Locuiesc intr- un oras...? (mai mult)
Se poate imparti un bilet de tratament la 2 persoane ( sot sotie )? FUNDA
Buna Ce Pensiuni mi-ati recomanda in orasul Iasi Va multumesc
Cum ajung la Tutcani (jud Vaslui) a auzit cineva de acest "satuc"? E aproape de Barlad ..la 50 de km, trebuie sa ajung din Bucuresti in acest satuc. Microbuze catre Barlad sunt dar de acolo nu mai e nimic....? (mai mult)
Învatatoare mea ne pune s- a facem voturi pentru sap. Altfel, sa ne alegem locul unde mergem.A zis :"Alegeti 2 locati unde s- s mergeti(locatie/zi) Ca o locatie alege ea. Dar colegii mei nu vor chesti...? (mai mult)
Pentru cei care locuiesc in Bucuresti: Care este cel mai apropiat hotel de Romexpo? Dar de national arena?
A fost cineva poate mai recent la ambasada americii si a primit viza? Ce intrebari se pun si ce sanse as avea daca is in clasa a 12a si incerc la viza dupa ce termin?
Cum se numeste aeroportul din Dubai? Acela mare...
am 15 ani locuiesc in Anglia si vreau sa călătoresc singur spre România si as dorii sa stiu daca am nevoie de Stuardeza sa fiu însoțit
eu imi doresc sa merg in vacanta in aprilie in Norvegia si parintii spun ca si ei vor doar ca avion este doar cu escala, sau vaporul din Danemarca ajunge scump, si ieri m- am uitat la bilet...? (mai mult)
Blue air asigura meniu?
Pot iesi din tara daca sunt minor?
Mi- ati putea spune (daca ati fost) ce este specific Thailandei? Am un proiect destul de amplu de facut si mi- ar prinde bine sa stiu cate ceva despre imbracaminte, mancare, traditii etc de la cineva...? (mai mult)
Cine locuieste in Craiova? am si eu o intrebare, m- am documentat dupa net. ca in Craiova sunt 3 hoteluri cu numele: flormang 1, flormang 2 si flormang 3. nu stiu care dintre cele 3 este mai aproape...? (mai mult)
Am nevoie de site- uri de carti online pentru Judetul Dambovita legat de resursele naturale si antropice ale judetului Dambovita.....este foarte urgent. Multumesc mult :* :* :*, pss: dau...? (mai mult)
Gata s- a facut si rezervarea pentru avion, am emotii, pentru ca e pentru prima oara cu avionul :)) (astfel imi depasesc si eu momentele problemei mele cu buba inaltimii hahahaha). Mai pleaca...? (mai mult)
Un hotel IEFTIN in Thessaloniki, Grecia? Vreau sa stau intre 4 si 6 zile la vara prin iulie sau august, 2 persoane minore si un adult. Sau nu neaparat in Thessaloniki dar de preferat acolo ar fi, oriunde...? (mai mult)
Imi poate spune cineva top 5 aparate din Disneyland Paris? Dau funda.Merci anticipat! :)
Am inteles ca poți lua trenul pana la dragonul rosu. De unde si cum? Cel care imi da cele mai mult detalii primește funda! Mersi!
Am o intrebare daca ma duc in Los Angeles sau in Beverly Hils daca nu stiu engleza pot sa vorbesc si in spaniola sau doar in engleza? dau funda...multumesc :*
Hei Pentru cei care au vizitat Timisoara, cum vi se pare orasul?
Am nevoie urgent de un avocat din danemarca stiutor de limba romana sau maghiara. Multumesc
Imi poate spune cineva cat costa intrarea la Disneyland de persoana si sa- mi spuna top 5 aparate pe care nu ar trebui sa le ratez? P.S- Cei care au fost(mai ales fetele) puteti sa- mi spuneti ce suveniruri...? (mai mult)
Cum au aparut drumurile in munti? de exemplu, in Alpi? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://iturism.ro/media/97/mari/image_14397.jpg&imgrefurl=http://www.iturism.ro/poze/muntii- alpi- id- 14397.html&h=300&w=400&tbnid=1VVHj16AO5n2wM:&zoom=1&docid=e3wRV4tlPQXdSM&ei=FU_jVMDzG9fWapCXgbgP&tbm=isch
La vara as vrea sa plec cu vecina mea in vacanta. Intrebarea mea este costa mai ieftin o camera dubla ( cu pat dulbu sau 2 paturi separate) sau fiecare cu camera ei?
deci la vara eu si o prietena plecam in Los Angeles, avem viza tot ce ne trebuie si de bilete avem deja.Problema e ca nu stim cati bani ne trebuie acolo si pentru cazare, masa, cumparaturi...? (mai mult)
Pentru cei care ati fost in America (USA) sau traiti acolo, imi ziceti va rog cum arata cartierele? cum e viata acolo? Exista blocuri ca si la noi in Romania? Va place cum e acolo? Credeti ca ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie ce festivitati sunt in Sibiu vara aceasta. Am de gand sa merg cu familia acolo si nu stim in ce perioada. Multumesc mult!
Ati fost vriodata in CHISINAU? daca da, cum vi se pare?
Cat costa o camera pentru cateva ore la un hotel de 3 stele din Craiova?
As dori sa stiu cine ma poate ajuta va rog, care este distanta (si in cat timp se parcurge )gara Cluj Napoca -aeroport Cluj napoca.
Care este diferenta dintre Turkish Airlines si Turkish Cargo? Sau KLM si KLM Cargo?
As vrea sa fac o reclama pentru un pachet de turism care cuprinde calatorii,tururi, etc. Cum as putea sa incep aceasta reclama? Sau cum as putea sa structurez textul reclamei
Bun Ziua ce cazari meati recomanda in Iasi
Stie cineva distanta dintre Campulung Moldovenesc si Galati? Multumesc anticipat! P.S. : am cautat pe net, dar nu am gasit.
Buna,TPU! A fost vreunul dintre voi,vara, in tabara Muncel? Daca da,imi puteti da niste informatii, va rog?(pret,cum a fost, daca a fost nevi sa aveti si un insotitor etc.)
Hei, am vazut acum ceva vreme la tv o știre despre lucruri stranii si era si un lac perfect rotund din Romania. Are cineva idee cum se numește?
Salutare, as dori sa aflu mai multe detalii despre: Burning man Festival 2015 Stiu ca va avea loc : Luni 31 August - Luni 7 Septembrie 2015 Locatia : Black Rock Desert, Nevada M- ar interesa ...? (mai mult)
dragilor! Imi puteti explica "calatoria prin aeroport", va rog? Niciodata nu am calatorit cu avionul, desi mi- as dori foarte mult. Posibil sa ma duc la vara in Spania. Dar sincer, mi- e groaza...? (mai mult)
Buna membri TPU! La vara este posibil sa merg in Zaragoza, Spania. Niciodata nu am calatorit cu avionul, desi imi doresc enorm. Nu am rau de inaltime... chiar, nu am nici de mare, nici de masina...? (mai mult)
Cat ma costa o excursie pana in Paris?
In 24 - 25 - 26 Iuie 2015 urmeaza sa merg cu inca 5 prieteni la Tomorowland.Cine a fost poate sa- mi zica si mie cum s- a desfasurat totul si ce ati mai facut in timpul in care nu se mixa in toate...? (mai mult)
Exista in Istanbul campinguri pentru a te putea caza cu cortul? Si daca da, cam cat ar fi pretul pe zi?
Hey TPU! :) Am citeva intrebari. 1.Cit costa un bilet din Romania pina in Coreea de Sud(dus- intors)? 2. Unde as putea timp de o luna de zile sa traiesc in Coreea de Sud, ca un turist? Multumesc....? (mai mult)
Mai este maxi taxi sau ceva de la Galati la Promenada Braila? Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!