Stie cineva cum ajung pe malul Crisului in Oradea, adica acolo unde te poti plimba? E cumva in centru?
saptamana viitoare plec in Olanda pentru 4 zile, o zi mi-o voi petrece toata in Amsterdam cu cativa prieteni, ce-mi recomandati? ce pot vizita si totusi sa nu fie prea costisitor! Funda!
TeBuna, eu sunt din Barlad, si weekendul viitor voi pleca cu parintii intr- un oras departe, dar parintii m- au pus pe mine sa aleg, spuneti va rog un oras departe de Barlad, si nu vreau cu prea multe...? (mai mult)
Am o mica intrebare in special pentru cei din Cluj. Unde pot gasi cel mai apropiat hotel sau internat nu foarte scump aproape de liceul pedagic? Va rog ajutati- ma! dau funda! ...? (mai mult)
Ce zone turistice as avea de vizitat în Marea Britanie?
Buna tpu.ro! In luna aprilie vreau sa ma duc pentru 7 zile in Chisinau.Imi poate recomanada cineva un hotel sau o pensiune mai ieftina, locuri de vizitat, Restaurante etc? Astept raspuns si dau funda ...? (mai mult)
Cat ati fi dispusi sa platiti pentru o vacanta de lux?
Hey! Îmi puteți spune niște locuri faine în Suceava?
Unde gasesc si eu oferte bune pentru Grecia? All inclusiv, mai aproape de plaja? Eventual cine a fost, sa stim sigur. Multumesc mult!
Autocar care transporta animale de companie romania austria
Pot sa urc in avion cu un buchet de flori?
Caut cazare ieftina in Sibiu pentru 2- 3 zile. In Cluj exista camine stundentesti unde poti dormi pe timp de vara indiferent daca esti student sau nu (cand toti sunt in vacanta deci exista multe paturi...? (mai mult)
La autogara Militari...de la ce ora se pleaca cu microbuzul spre pitesti?
Am si eu nevoie repede sa stiu. vreau sa plec la 3 dimineata pana la Autogara Militari ca sa ma duc la tara pana la Pitesti..cu ce pot ajunge din Pantelimon pana la Militari? FUNDA. Ps.Ca stiu ca 69, ...? (mai mult)
Ce locuri sunt de vizitat (3zile ) in tara in saptamana scoala astfel? Vreau cat mai multe locuri frumoase.
Eu cu parintii vrem sa iesim undeva maine cu masins dar unde? Dati mi niste locuri apropiate de Barlad, dau funda!
Cine imi spune si mie cat costa un drum din Bucuresti in Ipswich ( Anglia )? Cu avionu' :D
Hei TPU sunt din Întorsura Buzăului și vreau sa merg cu niște prieteni pe muntele Roșu dar niciunul dintre noi nu știe cum, ați putea sa ne ajutați? Dau funda.
Salutare TPU, am si eu o intrebare legata de calatoriile cu avionul, si anume: am voie sa iau in avion un instrument muzical fabricat din metal? instrumentul este de dimensiuni reduse dar are in ...? (mai mult)
Salutare am si eu o intrebare. Mi- am cumparat online un bilet de avion de la Wizz Air si am primit cateva mailuri si anume un mail cu codul de confirmare si inca un mail cu factura, dar vreau sa aflu...? (mai mult)
Hei Pensiuni frumoase din Brasov? Sa aiba priveliste frumoasa, specific romanesc multumesc :)
Buna prieteni. Sunt din Baia-Mare si in scoala altfel nu stiu ce sa propun clasei sa vizitam! Cateva sfaturi? Cat mai multe va rog! Multumesc!
Imi puteti spune care dintre aceste holteluri din Turcia (Kusadasi) este cel mai ok? 1.Hotel Santur 2.Hotel Tatlises 3.HOTEL Esat 4.Hotel Asena 5.Hotel Derici VA...? (mai mult)
Ce parere aveti despre statiunea Costinesti din Costanta? Plaja are pietre sau este curata si statiunea este frumoasa? Unde este mai frumos in Eforie Nord sau in Costinesti?
As dori sa aflu cea mai rapida ruta de la Sibiu la Toplita. Am cautat trenuri dar nu-mi convine ruta iar in cazul autobuzelor, nu am putut afla orele de plecare. As dori si retur daca se poate.
as vrea sa stiu daca faptul ca am vizitat mai multe tari din europa, inclus dubai si china este un + pentru obtinerea vizei turistice catre america multumesc
Unde ar trebui sa merg la litoral in strainatate?
Cat costa un bilet de tren de la Costinesti spre Constanta?
Dau funda Doresc impreuna cu pritena mea de ziua indragostitilor, sa mergem intr- un cadru romantic pentru cateva zile. Suntem din timisaora. Neam dori sa vizitam sau sa ne cazam intr- un loc ...? (mai mult)
Cat costa o vacanta in Londra?
Am o mică problemă, în scurt timp voi vizita Spania o perioadă de 3-4 săptămâni și aș dori să primesc informații și locuri vizitate de voi și in care merită să merg
Hey sambata eu cu parintii vrem sa mergem undeva in tara si nu stik unde, noi vrem sa aiba si locuri de vizitat turistice (nu dati locuri numai la munte, suntem satui) si unde sa mergem, vrem sa fie...? (mai mult)
Buna… am si eu nevoie de niste pareri…Acum 2 zile prietenul meu mi- a luat bilete dus- intors Bucuresti- Londra cu wizzair. As avea cateva intrebari. Unde este de completat nr si seria mi- a pus doar...? (mai mult)
Unde sa merg in vacanta la vara
Deci ca sa trec la obiect, eu si clasa am vrea sa mergem undeva 2 zile, cu diriginta noastra. Ati putea sa- mi dati cateva idei de locuri tinand cont ca vom sta aproximativ 2 zile, noi locuim...? (mai mult)
Va rog imi spuneti prin ce obiecte, alimente sau locuri de vizitat este cunoscuta cehia.
In ce tari din Europa ati fost pana acum?
Care sunt orasele in care se face plaja in Franta? Ofer funda!
Cum se numeste turismul unde mergi la mare
Nu știți unde aș putea găsi niște informații care nu sunt pe internet despre Manastirea Sucevita? M-ați ajuta foarte mult.
Cum traiesc oameni din Venetia? Vreau un raspuns detaliat! Va rog mult!
Cum traiesc oameni din venetia? Unde traiesc acestia? Va rog ajutati-ma!
Salui TPU.As dori sa- mi spuneti cum as putea ajunge din Suceava in Targu Mures.Cu ce autobuz, la ce ora, cat costa etc.niste inormatii, sau ce trenuri trebuie sa schimb ..Cateva informatii va rog ...? (mai mult)
Mă poate lămuri și pe mine cineva?. Am auzit de FanClub WizzAir, și cică dacă ești înscris la ei îți poți cumpăra bilete cu 10€ mai ieftine. Vă mulțumesc anticipat tuturor.
Vreau si eu cateva destinatii turistice. Prin mai fac excursie cu scoala si nu gasim destinatii. Nu vreau sa fei departe : Buzau, Prahova, Bucuresti, Galati, Bacau, toate orasele de langa Buzau si...? (mai mult)
M-ati putea ajuta cu ceva materiale despre clima fiecarei tari din Europa?
Statiunile (cum ar fi statiunea Bran, Predeal...etc) sunt ebiective turitice antropice?
As vrea la vara sa vizitez america sau canada Cine a fost... unde v-a placut mai mult si v-ati simtit mai in siguranta? M-as duce in ambele dar cred ca e mai greu cu viza
Am o intrebare! Stie cineva ce preturi de cazare sunt la Hotelurile din Onesti jud.Bacau? Stiu ca sunt doua hoteluri dar nu stiu preturile de cazare! Ma poate ajuta cineva?
Voi vizita Budapesta peste o săptămână. Imi puteți sugera niște obiective turistice / evenimente / locații? As vrea printre altele sa ma distrez. De aceea, as cauta și stațiuni balneare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?