In Aprilie o sa merg sa ma plimb in alta tara. Am de ales intre Dubai si Paris. Nu am fost in niciuna. Mi se pare foarte extravagant in Dubai, totul e foarte misto acolo, dar si Parisul mi se...? (mai mult)
Care-i durata zborului de la București la Tokyo?
Ati fost in strainatate? Unde? Cum ati fost primiti? :) Ati avut sentimentul acela de rusine, de teama ca,, sunteti roman``?
Stiu ca e cam devreme, dar parintii mei si cu niste prieteni de familie au cumparat deja biletele pentru concediul din varaa! Vom merge in Grecia, Halkidiki, Hotel Philoxenia Bungalow! Am 2 intrebari: ...? (mai mult)
Va salut.Am o intrebare putin mai ciudata, dar am incredere ca voi primi macar un raspuns aproape de adevar. Aveti idee cu ce pot ajunge din Ploiesti la Bacau, si sa- mi aproximati un pret..pentru transport?!...? (mai mult)
Am observat ca Romania nu este cunoscuta pe internet adica pe youtube Sunt numai lucruri rele pe youtube daca dai o cautare De ce nu avem si noi o publicitate buna? Avem si noi locuri frumoase in tara...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Germania? Ce parere aveti despre limba germana? este greu de invatat aceasta limba Dau funda
Ce parere aveti despre Republica Ceha Ce parere aveti despre limba ceha Sunt fete frumoase pe acolo din cate am auzit sunt zvonuri? Dau funda
Imi puteti spune care sunt ocupatiile traditionale tipic banatene.Dau funda si evaluez dupa merite. :)
In Miami e mereu vara?
In Miami, Florida acum e vara? Sau tot iarna ca la noi?
Care e cea mai calda regiune din USA?
O sa circule camioanele pe data de 1 ianuarie 2015 in Romania? Ma refer asa, in general, cam cum sta situatia drumurilor...
as avea nevoie de o parere si cat se poate de urgent.Am 17 ani am venit in Italia la parinti cu microbus pe perioada vacantei de craciun.Acum vreau sa ma intorc acasa si vreau sa vin cu avionul,...? (mai mult)
Funda.La vara as vrea sa vin in Bucuresti(ca turist). Dati-mi niste site-uri cu excursii prin bucuresti.Va rog! Spuneti-mi pe linga site-uri si cele mai frumoase locuri din Bucuresti.
Aveți idee cum ajung de la Galați la Târgoviște sau Dâmbovița apoi înapoi la Galați? Vreau DETALII. Am niște treaba prin zona aia. DAU FUNDA!
am 10 ani şi îmi doresc să vizitez Casa Groazei din Bran.Am auzit că este foarte înspăimântător! Spuneţi- mi câte încăperi sunt şi ce se află în ele. (sunt cam sperioasă :X)...? (mai mult)
Care este durata zborului Bucuresti-Paris? Va rog raspundeti mi repede! :)
Ok sunt stresata pana la maxim, in data de 5 ianuarie 2015 cu avionul, se presupune ca ar trebui sa plec din peninsula Spania in ibiza, sunt nervoasa din cauza ca as dori sa stiu sigur daca pot sa plec...? (mai mult)
In martie (2015) doresc sa petrec un weekend cu prietena mea in vatra dornei. Imi puteti spune cateva locuri bune pentru cazare, curate, pret decent. Nu avem nevoie decat de un pat (cat sa incapem...? (mai mult)
Hei! E cineva din Braila? Va rog sa- mi spuneti unde se afla oficiul postal 10 Nu vreau sa- mi dati lincuri cu harti sau mai stiu eu ce, vreau sa- mi ziceti pe unde se afla pentru ca eu am cautat pe...? (mai mult)
Buna dintre FRANTA si ANGLIA unde este mai bine sa traiesti,sa castigi bine bani, sa iti deschizi o afacere, sa ai un viitor bun unde este cel mai bine dintre cele 2 tari?
Salutare tuturor! In seara de anul' nou doresc sa plec cu prietenii intr- o excursie cu masina si vrem sa apucam intr- un oras la 00:00, plecam din Craiova, un traseu decent sa avem ce vizita, orice...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa imi spuneti si mie niste sate sau orase din alte tari cu locuitori putini gen unde se stiu toti intre ei si cel mai des sunt la tara aceste sate precum Los Olivos sau acele sate mici ...? (mai mult)
Unde mai frumos pe Transfagarasan sau pe Transalpina?
am 17 ani si vreau sa plec la sora mea in vizita in Danemarca, dar am inteles ca nu am cum sa trec vama decat daca sunt insotit de ambii parinti, dar nu am cum sa plec cu amandoi si as vrea...? (mai mult)
As dori niste informatii referitoare la calatoria cu trenul in Anglia. Stiu ca nu exista tren direct si as dori sa imi explicati de unde as putea lua bilete si ce ruta o considerati voi mai buna....? (mai mult)
ma contrazic cu prietenul meu, care este cel mai frumos oraș:MILANO SAU BUCURESTI.ms,
Maine, prima zi de Craciun, stie cineva daca merg trenurile spre Pascani? :o3 Dau funda, am nevoie urgent de raspuns!
Salut,unde pot sa merg intr-o zona de munte din Gorj sau Mehedinti unde sa fie si un local unde putem stationa cateva ore sa manancam ceva si sa bem un suc.un restaurant, o pensiune. orice
Salut,unde pot sa merg intr-o zona de munte din Gorj sau Mehedinti unde sa fie si un local unde putem stationa
Ati fost vreo data la "schitul Negru Voda"? am niste prieteni care mi-au spus ca e frumos dar nu-i cred.
Care este cea mai frumoasa tara pe care ati vizitato?
As avea nevoie de o poza cu harta strazilor din Curtici. Una pe care o pot printa pe hartie (nu am nevoie de link-uri doar imagini). Multumesc anticipat. Dau funda.! :)
Credeti ca e o idee buna sa vizitez New York,avand in vedere ca am rude acolo, deci am nevoie de bani doar pentru transport si cheltuieli? O intrebare de curiozitate:cat costa apartamentele acolo?
URGENT! Daca depasesti numarul de 90 de zile de stat in Turcia, cat se plateste amenda per zi?!?!?!?
Stie cineva cu aproximatie cate ore sunt necesare cu autocarul pentru a ajunge din Lyon in Arad?(17 stiu ca se fac cu masina)
Ce trebuie sa fac ca sa obtin o viza pentru America, avand in vedere ca am si rude acolo? Sa-mi faca ele chemare sau?
Buna seara, TPU! Imi puteti spune numeroase monumente pe care as putea sa le vizitez in Egipt? Excluzand Piramidele din Giza, Marele Sfinx, Templele Abu Simbel, Piramida in trepte a lui Djoser etc.
stiti cumva o cabana ieftina la STRAJA? care sa nu depaseasca 50 de lei pe noapte! sau cineva la care sa stam, tot in straja!(2 persoane copil si tata). funda!
Salutare tuturor, am auzit de la cineva ca este o parcare in Brasov sau pe langa Brasov de unde poti vedea orasul de sus.Nu gasesc nicaieri nimic de ea si as vrea sa va intreb pe voi.Vreau sa ajung cu...? (mai mult)
Salut.Sunt minor(17 ani) si vreau sa plec la parintii mei in Austria, insotit de sora mea care este majora.Am doar acordul parintilor de la notar.Am inteles ca este nevoie ca insotitorul sa aiba scos ...? (mai mult)
Cum aflu coordonatele? De exemplu ale Hotel Sud Giurgiu. Mare funda dau. :)
Ce agentii de turism recomandati?
Buna seara, traiesc in Italia cu fiul meu de 17 ani si sotul meu. eu si fiul trebuie sa mergem la Londra cu avionul; intrebarea mea este daca imi trebuie procura di partea sotului, chiar daca a implinit...? (mai mult)
Vreau să călătoresc cu trenul din Vulcan, Jud. Hunedoara până la Suceava. nu am călătorit niciodată cu trenul. și am câteva întrebări: 1. Trebuie să schimb trenul până în Suceava,...? (mai mult)
Unde apar Crown Jewels? (coroana regelui/reginei)
Unde este ingropat Lordul Nelson?
In care muzeu al Londrei se gazduieste o faimoasa librarie cu milioane de carti?
Cum se numeste galeria de arta de pe Trafalgar Square?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?