Pe ce strada locuieste Prim Ministrul Marei Britanii?
De unde poti vedea statuia lui Eros?
Unde in Londra vizitatorii pot admira frumoasele modele de ceara? Cum se numeste locul/muzeul?
Heii o sa calatoresc cu avionul si e prima data, ce trebuie sa fac cand ajung acolo, care sunt etapele? Funda!
Cum se numeste biserica din Londra care adaposteste un loc retras special poetilor englezi?
am o intrebare, referitoare la bagajul de mana, pentru cei care au calatorit cu wizz air.nu am mai zburat pana acum cu avionul si am o nelamurire. stiu care sunt dimensiunile in care trebuie sa...? (mai mult)
Am de facut un atestat intitulat "Mamaia-Perla litoralului romanesc" si as vrea daca se poate sa ma ajutati cu un cuprins, va multumesc din suflet.
Salut tuturor. Poate sa ma ajute cineva cu o cazare ieftina la munte la Arieseni pentru. 5 persoane sau 4. Daca ma puteti ajuta cu un link sau altceva va sunt recunoscator cu o mare FUNDA!
Cam cat ar costa un bilet de avion din Romania pana in Mexic? Si de ce am nevoie sa ajung in Mexic?
Stie cineva daca este wi-fi in aeroportul Otopeni? Daca da, care e parola?
In legatura cu Wizz Air si check- in online. Mi- am comandat si eu un bilet si mai sunt 6 zile pana la zbor. Daca ma uit pe site la rezervare scrie la informatii "Târgu Mureş: Check- in pe...? (mai mult)
Cat costa un bilet de tren Iasi-Bucuresti?
De la ce varsta poti sa te cazezi undeva? Pensiune/Hotel? Vreau sa merg cu niste amici la Vatra Dornei. Numa cu ei. Noi avem 16 si 15. Vro 6- 7 insi. Avem cum? Se poate daca vorbeste unu din parinti...? (mai mult)
Salut.Scuzati categoria nu stiu daca este cea corecta.Am o mare problema....Eu sunt in Italia si parintii mei vor sa imi trimita pachet de sarbatori.din pacate nu cunosc pe nimeni care sa treaca prin Craiova...? (mai mult)
La începutul lunii Ianuarie a-și dori sa merg intr-o vacanța pentru câteva zile. M-a interesează ceva unde sa fie soare si sa se facă chiar plaja. Ceva sfaturi. Mulțumesc
Cum se numeste domeniul schiabil din Poiana Brasov? Dar locul in care se practica turismul de cura heliomarina? Funda :)
Hei, am nevoie de o parere:).Ce oras vi se pare mai interesant: Los Angeles- California sau New York? Am un vis maret de a vizita unul din aceste orase (bineinteles, sper sa mi se indeplineasca candva...? (mai mult)
Unde ma pot plimba prin Brasov? Sunt noua aici. Ieri am urcat pana la Pietrele lui Solomon. Locuri asemanatoare stiti?
Salut as vrea sa va intreb daca eu n- am inca 18 ani si vreau sa merg cu trenul dar sunt la liceu trebuie sa- mi cumpar bilet de elev/student sau pot sa- mi cumpar si bilet de copil ( intrebarea este de...? (mai mult)
Sall... este microbuz din bacau in Timisoara? si daca este cat este pretul unui bilet dus-intors
Stiti daca exista vreun Nando's in Bucuresti? Daca da, unde? Mersi, dau funda.
Hei TPU. La vara o sa plec in Anglia la niste prieteni si nu stiu cum sa zic :))). vreau sa treaca timpul mai repede sau ceva de genul. Ce as putea face ca sa nu ma mai gandesc la asta sau sa imi ocup...? (mai mult)
Stie cineva daca exista vreun tren cu ruta directa Campina Bucuresti, adica sa nu trebuiasca sa iau si alte trenuri pe parcurs?
Mi-am facut un cont pe site-ul Junior Achievement Romania, pe site sunt pre-teste si pos-teste.Cine imi da cateva raspunsuri la pre-teste? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Are cineva vreo informatie despre vilutele din curtea manastirii Durau? Am fost acolo acum mult timp si as vrea sa mai merg dar nu dau de ele.
daca vreau sa sun pe cineva din strainatate el trebuie sa aiba roamingu activat sau se poate si fara? doar cu minutele mele internationale multumesc
Buna ziua stie cineva cum ajung idn strada viilor 78/88 (secor5) la Cladirea Rotary Constructii, strada Lucian Blaga nr4 sector 3 Bucuresti? as prefer cu metroul multumes
Care sunt cele mai bune locuri de vizitat in Roma?
V-a place clipul acesta facut de mine? https://www.youtube.com/watch?v=c91vNfg-T5k
Stiti locuri frumoase de mers cu masina? Adica ceva gen Transfagarasan sau Transalpina, ceva cu peisaje minunate de vazut din masina (si oprit pentru admirat) dar nu muzee sau saline?
Am nevoie URGENT de traditii din Maramures, 3-4.. primul raspuns are funda :3
Buna seara as vrea sa merg cu prieteni la straja dar cu masina, se poate ajunge in ziua de azi sus la straja cu masina?
Un loc de vacanta pentru sarbatori undeva pe la munte, un hotel /cabana cu toate conditiile dar mai retras asa?
Vreau sa plec de la Bucuresti, sa ajung pana in ora 12:00 la Ruse, Bulgaria. apoi sa plec din Ruse si sa ajung in Bucuresti in aceeasi zi, preferabil plecarea pana in ora 17- 18:00 Exista curse regulate?...? (mai mult)
Cine stie cum pot ajunge din Sighisoara la Agnita fara masina personala?
Hey, TPU eu plec sambata care va veni la Bucuresti si eu sunt din barlad, si stam pana luni, si drumul dureaza 4 ore, asa ca vom opri la baie de vreo 2- 3 ori la peco la penzinarii, si mereu la fiecare...? (mai mult)
Buna seara TPU, 2 intrebari: Poate zbura un minor singur din Ungaria in Belgia cu wizzair (din cate am inteles se poate doarece e in spatiul schegen) dar la intoarcere poate veni de la Bruxelles la Timisoara...? (mai mult)
TPU peste 7 zile voi pleca la Bucuresti (eu sunt din barlad) si voi sta acolo 3 zile, si drumul dureaza 4 ore, ce sa fac pe drum in afara sa intru pe telefon, tableta, laptop, sa scriu sau ...? (mai mult)
TPU eu sunt din barlad si voi merge la Bucuresti de pe 29 pana pe 1 decembrie pentru ca va fi o vacanta in familie, si dati- mi niste hoteluri in Otopeni! dar nu dati linkuri, doar spuneti!...? (mai mult)
Cat de mare este riscul sa te inbolnavesti daca calatoresti in E.E.U.U, pentru ca am vazut ca riscul e mult mai mare daca calatoresti un pic mai jos, in Mexic.Trebuie un vaccin pentru a calatorii in ...? (mai mult)
Pe site la CFR Calatori zice ca este obligatoriu sa fac rezervare in tren spre Dej-calatori. Nu pot sa platesc online, pentru ca nu am card, pot s-o fac la gara? Daca da, cum fac?
Cum ajung cu metroul din obor in militari?
In curand voi zbura cu avionul pentru prima data, asa ca am mari emotii. As vrea sa- mi spune- ti va rog frumos care sunt pasii pana la imbarcare avand in vedere ca am facut ceck- in- ul online...? (mai mult)
Este posibil ca o croaziera pe Mediterana cu destinatiile: Roma - Genova - Tunisia - Malta - Sicilia - Roma efectuata de MSC SPLENDIDA sa coste 320 euro 7 nopti de persoana? Incluse cazarea/masa/apa,...? (mai mult)
Buna,TPU! Vreau sa merg cu clasa intr-o excursie dar nu stiu ce locatie sa aleg si unde sa ne cazam! Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri! Dau funda :D!
Vara viitoare vreau să merg în SUA prin American experience, însă nu sunt convinsă pe deplin dacă merită sau nu. Voi ce părere aveți despre acest lucru? Aș dori niște argumente ...? (mai mult)
Unde ar fi mai frumos in vacanta de Craciun; in Islanda (fetita mea spune ca, , acolo e Mos Craciun") sau Slovacia (acolo ar vrea sotul meu)? Eu nu ma pot hotarî...Va rog raspuns cat mai ...? (mai mult)
Cum se procedeaza cu plata biletului atunci cand calatoresti cu autocarul (in tara) fara a- ti fi rezervat dinainte biletul? Unde anume platesti? Intrebarea mea poate parea penibila, insa nu am mai ...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu o informatie, ma lasa in avion la filtrul de trecere in aeroport cu bocanci cu varf de fier adica bocanci de protectie de fier
Care este virsta muntelui SCORPIEI din Africa de Sud? Funda...:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?