A vizitat careva Cetatea Sucidava din orasul Corabia judetul Olt referinte despre acest hotel www.hotelsucidava.fpro.ro? Va multumesc anticipat!
Am vazut astazi intr- un articol ca cel mai mare site din lume pentru inchirieri auto este www.rentalcars.com si daca imi mai puteti spune care sunt cele mai mari site- uri din lume care sa fie inclusa...? (mai mult)
Hey, cine imi spune si mie cand ninge in Arad? Funda cine da raspunsul real! :)
Buna! Anul viitor (2015) vreau sa merg la mare in Grecia. Imi puteti recomanda cea mai frumoasa statiune de acolo cu apa curata, nisip fin si cu obiective turistice in jur Multumesc! :* P.S.: Stiti...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cam cat costa un bilet de tren dus-intors de la iasi la vama veche?
Daca vreau sa platesc un bilet online pentru vagonul clasa 1ª la cfr calatori nu imi arata locul care vreau sa il aleg, inseamna ca stau unde vreau?
Vreau sa organizez o excursie la Brasov cu colegii mei si m- ar interesa ceva oferte mai convenabilela cazare, avand in vedere ca suntem grup poate si ceva reduceri. Suntem in jur de 10- 12 persoane. ...? (mai mult)
La cati km de vama Albita e cea mai apropiata statie peco pe teritoriul Republicii Moldova?
Brasov sau Bucuresti? Voi ce-ati alege?
De unde si la ce ore as putea sa iau autobuzul maine pentru Bucuresti-Tulcea?
Cat costa sa merg cu autobuzul de la Bucuresti la Tulcea? Trebuie sa-mi cumpar bilet inainte sau dau banii la urcarea in autobuz?
Romania, ce parare aveti despre Moldova?
Imi puteti spune si mie cat costa un bilet de avion Bucuresti-Timisoara va rog :)? Scuzati categoria, dar asta e mai citita :d.
Bună TPU? In curind voi zbura spre Italia, (cu wizz air) mai exact Venezia - Aeroporto Marco Polo Tessera. după aia o sa- mi iau tren spre Modena. Deci ce aventuri ati avut cand v- ati deplasat ...? (mai mult)
Hei TPU ati auzit vreodata de mount weather? Acel oras subteran secret... Vreau cat mai multe informatii interesante despre acel loc! Cel mai mult mi- ar placea daca mi- ati scrie voi dar daca intentionati...? (mai mult)
Un hotel de pe litoralul românesc din Romania imi poate recomanda cineva pt la vara? Ma gândeam sa fac deja rezervare poate e mai ieftin. Am intrat si pe booking.com dar nu prea am găsit ce vroiam. ...? (mai mult)
Daca as fi sa plec in Japonia, care loc ar fi de preferat sa-l vizitez?
Stie cineva cazare la hotel sau pensiune la Sinaia pe langa centru?> mai ieftina... poate si cu oferte de grup?
Cateva idei de petrecut craciunul si revelionul cu iubita! Excursii, drumetii, locatii...etc
As dori din tot sufletul sa merg in America cu parintii mei la niste prieteni. Si as vrea sa locuim acolo. Ii cineva din California pe TPU? :)) Daca da, imi spuneti va rog cat costa un bilet...? (mai mult)
Am o intrebare, incepand de la ce ora circula maxi-taxi si pana la cat? Sunt din Galati
Care luna ar fi mai potrivita pentru o excursie frumoasa de doua saptamani in Londra? Ianuarie sau mai?
stie cineva vreo cazare la un hotel sau pensiune ieftina?
Stie cineva cat costa un bilot de la Bucuresti spre Washington?! Funda!
Heii! vreau sa ajung din oradea in satul otetelis sau in orasul balcesti. vreau sa ma duc cu trenul sau autobusul. stie cineva cum pot ajunge acolo cu trenul sau autobusul si un pret va rog? am o treaba...? (mai mult)
Puteți sa îmi ziceți ce pot vizita in Paris timp de jumătate de zi in afara de Turnul Eiffel, Champs Élysée, Defense, Centrul Pompidou, Notre Dame si Disneyland?
ma poate ajuta cineva cu cateva intrebari despre Las Vegas cu tot cu raspuns? Multumesc Frumos!
Unde e aeroportul otopeni din Bucuresti?
Ce imi trebuie la un zbor cu avionul? check-inul sau boarding pass-ul? Pot sa am travel document-ul daca nu am dat check-in?
Cand se poate face check-inul online la zborul cu Norwegian? Sa nu se poate numai in aeroport? Care este biletul de zbor? Foaia care ti-o imprimezi dupa ce dai check-in?
La cati km de vama Albita e cea mai apropiata statie peco?
Va rog sa ma ajutati. Vreau sa stiu programul de tren de la Reghin la Tg. Mures, pe ce site as putea afla? ( in afara de mersul trenurilor) si ar putea exista si o aplicatie care ma poate ajuta?
Este normal ca pe foaia cu CHECK-INul facut online sa imi arate reclame gen " 40%reducere la crema de maini "?
:>.Vreau sa stiu daca stiti ceva locuri faine in Timisoara, nu vreau sa- mi spuneti de parcuri sau muzee =)).Un parc de distractii, un parc, un club. ceva unde sa te distrezi in 2.Multumesc ...? (mai mult)
Intrebare : Ati fost careva la Manastirea Oasa? Daca da, cum sunt dormitoarele.?, pentru' ca se face o excursie la scoala, si nu stiu daca merita sa merg, sau nu. :)
Cum ajung de la Dolhasca la Brasov cu trenul de noapte? Dau Funda+Vot
URGENT! In calatoriile cu avionul, se permite in bagajul de cala, bicarbonat de sodiu?
Cati bani iti trebuie ca sa mergi in Hawaii?
Buna TPU. puteti sa-mi spuneti ce distanta este de la chisinau pina la balti,hincesti,orhei, soroca si cimislia.VA ROG IMI TREBUIE URGEN!
As vrea sa ma cazez la un hotel sau pensiune dar nu am implinit inca 18 ani. Se poate sa o faci fiind si minor?
Cat face trenul din Brasov pana in Timisoara? Am vazut ca pune 8 ore, apoi apar altele cu 4 nu prea inteleg. Cu personalul desigur, imi place sa stau si sa ma uit pe geam nu am graba sa ajung la...? (mai mult)
Heii! Vreau de revelion sa merg la munte cu prietenii( 10- 15 persoane) pentru 5 zile la Predeal, Sinaia, Brasov nu conteaza neaparat, cat am vrea sa inchiriem o vila/pensiune/cabana doar pentru noi ...? (mai mult)
Salut, care sunt cartierele din Brasov? unde as putea vedea o harta cu delimitarile? cine ma ajuta?
Stie cineva cat costa un bilet Bucuresti-Alexandria (Millenium Trans, Autogara 13 Septembrie, pentru elevi )? Si de unde pot cumpara unul? Multumesc :*
mama mea a plecat in italia cu autocar atlasib si vrea sa vina acasa cum pot sa I cumpar eu bilet sau sa fac rezervare ca ea nu are bani cum se procedeaza sa pot plati eu darsa o ieie autocaru ...? (mai mult)
Iarna asta ma duc la munte in Bansko si am vazut ca acolo poti inchiria si haine.Acum intrebarea, pe cat timp se inchiriaza hainele? Ca am vazut doar un pret pe net (6€) si nu stiu daca e doar ...? (mai mult)
Am cumparat un bilet dus- intos in alta tara si mi- am facut check in online valabil din orasul meu spre orasul respectiv... Iar apoi cand ma intorc in tara mai trebuie sa fac o data check in din tara ...? (mai mult)
In Luna iunie 2015 vreau sa merg intr- o excursie cu niste prietene. Am 3 variante: Danemarca, Estonia sau Letonia. Voi sta 2 saptamani. Am un buget de 1200 de euro. Va rog ajutati- ma sa aleg...? (mai mult)
Stiti vreo statiune montana buna de petrecut revelionul in afara de sinaia, predeal si altele din zona aceea?
Stie cineva parolele wi-fi de la Hotel Parc, Bavaria sau Hotel Mihaela din Mamaia? Va roog.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?