Daca o camera de hotel e de fapt 80 de lei pe noapte de fapt e 80 de lei in toal pentru ambele persoane sau 80 de lei fiecare?
Este autocar sau tren din Baia Mare pana in Craiova? Am nevoie ca sa merg la bunica mea bolnava. :(
Care-i cel mai ideal loc pentru o vacanta de doua saptamani, pentru doua fete de 21 de ani?
Nu stiti la Turda in aproprierea salinei sunt piscine interioare?
Salut, am nevoie urgent de o masina in privat pentru Romania, ruta Austria, de preferabil Graz, pana in Bucuresti. Se poate si numar de telefon si niste informatii? multumesc, funda
Cum ajung de la b-dul Octavian Goga la piata chibrit?
Am un bilet de avion Wizz Air pentru 8 dec, insa acum vreau sa plec mai devreme si ca sa- l schimb, ma costa mai mult decat daca imi iau altul. As putea sa- l vand altei persoane (ar putea sa- si schimbe...? (mai mult)
As vrea sa stiu exact cand va ninge in 2014-2015 dar nu vreau raspunsuri cauta pe google Cel mai bun raspuns primeste funda!
Merge cineva din Targu Mures la DreamHack? Caut pă cineva cu care sa merg. Am 16 ani si sunt prietenos. Platesc transportul :). Dati-mi un mesaj privat daca e.
stiti oferte de Revelion 2015 in Timisoara? Daca da, datim mai multe detalii. Multumesc!
Cat costa un bilet (doar dus) catre Los Angeles? Dar catre New Orleans? As vrea sa imi spuneti suma in lei.
Buna ziua cum ajung de la Eroii revolutiei in Grivita cu metroul?
Sunt din judetul Vaslui si as vrea sa stiu unde e cea mai apropiata partie de schi( cu telescaune).
Nişte cabane faine Braşov pentru. rev?
Daca imi gasesc cazare in Anglia este mobilata sau nu? de obicei!
Stiti vreo atractie turistica din franta interesanta? De exemplu Pont des Arts, nu ceva plictisitor
SalutareTPU. Urmeaza sa fac o calatorie cu trenul din Timisoara la Iasi. O cunostiinta de a mea mi- a spus ca mai nou pe Timisoara Nord- Iasi au introdus si cate un vagon..doua pe garnitura de tren, care...? (mai mult)
cine stie sa imi dea si mie un site cu bilete de avion ieftine?
Ce tara iti doresti cel mai mult sa vizitezi?
trebuie sa merg intr- o excursie cu clasa (scuzati cacofonia), dar nu ne vine nici o idee mai interesanta legata despre locatia in care am putea sa mergem. Îmi puteti da cateva idei? Sa nu ...? (mai mult)
as dori si eu o firma de transport animale de companie in afara, in Spania de exemplu, cine stie va rog sa ma contactati la ID- ul noi.doi30. Va multumesc si astept raspunsuri cat mai repede...Dau...? (mai mult)
Dacă vreun membru al acestei comunități locuiește în zona comunei Cârțișoara din județul Sibiu sau o cunoaște foarte bine, îl rog să îmi dea un mesaj privat. Mulțumesc.
Vin in Romania din Spania si caut sa inchiriez o masina ieftin si daca se poate fara garantie. Stiti unde pot gasi fara sa platesc acel depozit ceva automat?
Cine imi poate spune cat costa taxa de transport de la Bucuresti la Buzau? Este urgent! Multumesc anticipat! :*
Am si eu o intrebare. stie cineva cat la suta din studentii plecati in Statele Unite cu programul work and travel reusesc sa ia viza? iar cei care nu reusesc, pe ce motiv?
cine-mi spune cat m-ar costa o vacanta pana in Los Angeles?
Plecam un grup de aprox 15 persoane la munte, in Predeal. Ce magazine ne recomandati sa mergem sa cumparam cate ceva de gratar sau de mancat dimineata? Sugestii de cluburi, terase? Sau ce am...? (mai mult)
Se poate urca cu bicicleta de teren pana la varful 12 apostoli? Daca nu pana unde se poate urca cu bicicleta? Rog raspuns urgent & dau funda.
Cunoașteți cineva cum sa ajungi la America daca nu ai pașaport român?
Imi puteti da o idee unde as putea sa imi tin ziua de nastere in Brasov? P.S. Am 14 ani.
Hei TPU.Imi puteti arata niste site-uri cu imagini la 360°(simple poze sau videoclipuri) din orasele/tarile cele mai vizitate ale lumii
De ce sa-ti alegi o cariera in turism? De ce sa lucrez la centru de informare turistica sau la agentie de turism/pensiune?
Cate ore faci din Sibiu pana in Ungaria cu autocarul?
Vreau sa plec in SUA. Vreau sa stiu cum pot sa trec granita Romaniei, cu o suma de 100.000 de euro sau mai mult? Ma gandeam sa imi fac un cont in banca aici, si sa ii scot cand ajung in sua... daca exista...? (mai mult)
Luna viitoare eu si sotul meu vrem sa plecam in Germania la munca. Stie cineva cum se procedeaza cu cazarea, daca trebuie sa fim angajati pentru a inchiria o garsoniera? Mentionez ca vom merge...? (mai mult)
O zona aflata in mamagament durabil poate fi trecuta in zona de dezvoltare durabila? Astept si argumente... Multumesc!
A castigat cineva la loteria vizelor pentru sua de aici daca a uitat sa isi treaca copilul sau nu l- a trecut voit? te controleaza cineva la sange sau ceva? daca a- ti castigat va rog sa imi spuneti ce...? (mai mult)
BUNA TPU! Am nevoie de raspuns rapid, dau funda :* La avion [Wizz] pot sa iau 2 bagaje in avion, adica o geanta mica pe umpar care o pun jos sub scaun si o geanta mai mare care sa o pun sus, nu? :)...? (mai mult)
Vrem sa facem excursie de 2 zile si am vrea sa mergem la sibiu sau undeva intr o zona de munte. Cine stie vreo pensiune (sibiu) sa- mi spuna - pe unde este - aproximativ cat costa ( si conditii) ...? (mai mult)
Buna! 1.Cine stie despre dificultatea testului care se da in Franta, cand te transferi? Eu tomai mi- am luat transferul din Romania si am fost programata sa dau acest test pentru verificarea cunostintelor...? (mai mult)
A fost cineva in Szczecin? Ce obiective turistice pot fi vizitate? Funda!
Ce pot sa vad in Cracovia frumos si interesant?
Vreau sa va intreb daca compania Wizz Air accepta si animale de companie... Vreau niste raspunsuri complete... daca puteti va rog sa imi spuneti si ce imi trebuie ca sa ma lase cu catelusul meu...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva linkuri cu hoteluri/pensiuni la munte care au cel putin o masa inclusa si o sala de dans sau eventual discoteca? As vrea sa aiba preturi accesibile.Multumesc! Dau funda
Buna vreau sa stiu si eu ceva? Un tren care pleca de la Braila - Bucuresti Nord - Sinaia dar scrie acolo ca exista vagoane directe pentru tren ce inseamna asta ca la Ploiesti schimbam vagoanele si mergem...? (mai mult)
Vreau sa calatoresc in Italia pentru un weekend si locuiesc in anglia. Am nevoie de documente, ceva procura pentru a intra si a iesi din italia si anglia? Tin sa mentionez ca sunt minor si ma duc...? (mai mult)
Care este cel mai frumos oras din Anglia, dupa parerea voastra? Dati-mi si o poza :)
Cine stie o cabana/pensiune buna apeoape de suceava, unde ar primi un grup de 40 de elevi?
Unde ati fost in vacanta? V-a placut? De ce fel de peripetii sau aventuri ati avut parte?
Știe cineva la ce oră ajunge autobuzul de Carrefour (Jupiter City) la școala 2 sau la Carpați în Pitești?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?