Buna! 1.Cine stie despre dificultatea testului care se da in Franta, cand te transferi? Eu tomai mi- am luat transferul din Romania si am fost programata sa dau acest test pentru verificarea cunostintelor...? (mai mult)
A fost cineva in Szczecin? Ce obiective turistice pot fi vizitate? Funda!
Ce pot sa vad in Cracovia frumos si interesant?
Vreau sa va intreb daca compania Wizz Air accepta si animale de companie... Vreau niste raspunsuri complete... daca puteti va rog sa imi spuneti si ce imi trebuie ca sa ma lase cu catelusul meu...? (mai mult)
Imi poate da si mie cineva linkuri cu hoteluri/pensiuni la munte care au cel putin o masa inclusa si o sala de dans sau eventual discoteca? As vrea sa aiba preturi accesibile.Multumesc! Dau funda
Buna vreau sa stiu si eu ceva? Un tren care pleca de la Braila - Bucuresti Nord - Sinaia dar scrie acolo ca exista vagoane directe pentru tren ce inseamna asta ca la Ploiesti schimbam vagoanele si mergem...? (mai mult)
Vreau sa calatoresc in Italia pentru un weekend si locuiesc in anglia. Am nevoie de documente, ceva procura pentru a intra si a iesi din italia si anglia? Tin sa mentionez ca sunt minor si ma duc...? (mai mult)
Care este cel mai frumos oras din Anglia, dupa parerea voastra? Dati-mi si o poza :)
Cine stie o cabana/pensiune buna apeoape de suceava, unde ar primi un grup de 40 de elevi?
Unde ati fost in vacanta? V-a placut? De ce fel de peripetii sau aventuri ati avut parte?
Știe cineva la ce oră ajunge autobuzul de Carrefour (Jupiter City) la școala 2 sau la Carpați în Pitești?
Aeroportul Otopeni e acelasi lucru cu Henri Coanda?
Care este cel mai frumos oras din Romania, dar cel mai urat? Raspunsurile mele:Brasov cel mai frumos si Bucuresti cel mai urat.
Ce inseamna a fi turist in Europa?
Stie cineva ce documente sunt necesare pentru o asigurare de calatorie, ce pret are si daca se poate realiza in absenta beneficiarului?
Stie cineva o pensiune/hotel cu ferestre mari, spre munte, asemanator cu poza de mai jos? In Romania. http://3.bp.blogspot.com/-S2Q44MZVTmo/Ur4QX4L7s2I/AAAAAAAAE14/IBWRV2wwthQ/s1600/large-vert.jpg
Vreau sa plec luna viitoare intr-o vacanta, dar nu stiu unde. Puteti sa-mi spuneti in ce tara ar fi recomandat sa ma duc?
Prin ce localitati din judetul Mures trece raul Mures?
Cum pot ajunge la Sulina de la Iaşi?
O prietena vrea sa mearga cu gagicul la hotel cateva ore ca ei stau la parinti si acolo nu merge lugu- lugu. Se poate face rezervarea pe o singura persoana sau trebuie amandoi sa arate buletinele?...? (mai mult)
Cat costa sa trimit o vedere din Romania in Canada?
Hey TPU...Pot sa merg cu reducere de bilet (pentru elevi) daca carnetul nu e stampilat pe 2014-2015? Inca nu s-au facut stampilarile...
De unde fac rost de o viza sau de pasaport? Si in ce tari pot calatorii liber doar cu BULETINUL?
Cazare ieftina in Cluj?
Hey sambata viitoare merg cu clasa la slanic moldova si as vrea sa va intreb ce as putea sa imi iau cu mine intr- un ruxacel? este o excursie e o zi.si cum va fi vremea si ce sa facem in autobuz plizzz...? (mai mult)
Cine poate sa- mi spuna si mie din punct de vedere geografic, pe langa ce locuri trecem cand mergem din Bucuresti in Sibiu cu trenul...multumesc. (locuri, adica nu, casa lu' Nea Gica si vaca lu' Marin...? (mai mult)
Cat costa o excursie la Paris printr-o agentie de turism si cat trebuie sa mai ai la tine suplimentar pe langa pretul biletului?
Salutare.Stie cineva cam cat este un drum Iasi-Craiova cu autocarul/microbuzul? Multumesc mult.
Cat de dificil este traseul Cabana Babele - Cota 2000?
Se poate cumpara un bilet de avion pentru o pers, din alta tara adica o tara musulmana?
ma poate ajuta si pe mine cinema cum ajung din Arad spre Arieseni cu trenul? am inteles ca trebuie sa schimb trenurile pe la Timisoara. cineva carre a mai fost pe la arieseni daca ma poate ajuta....? (mai mult)
Buna :) O intrebare legata de o mica vacanta. Imi doresc de foarte mult timp sa am o vacanta de craciun undeva la munte intr- o cabana sau ceva cu semineu pom de craciun si ei bine pot sa spun asa ca in...? (mai mult)
Nu stiu daca intrebarea mea se potriveste cu categoria... Are cineva idee cat costa un bilet de avion de la Bucuresti pana la Sibiu? Fara escala ca am gasit pe net cu escala in Austria sau...? (mai mult)
Parola wirless de la Hotelul Pietroasa Buzau cine mi o da si mie. Parola valida primeste funta. :D
Buna seara, As dori si eu niste informatii cu privire la o eventuala vacanta de un weekend in afara tarii. As vrea sa ma duc in Bulgaria timp de 3 zile (Vineri, Sambata, Duminica). De ce am nevoie?...? (mai mult)
Salutare. N- am fost niciodata cu cortul, dar vreau sa merg. Curiozitatea mea este urmatoarea: in tara asta am voie sa ma asez cu cortul oriunde vreau? Ma refer la padure, munte, lacuri, etc. Nu vine...? (mai mult)
Care este cel mai frumos oras din Romania dupa parerea voastra, argumentati!;) Funda! :-*
Buna TPU. Vreau sa plec in Grecia (Piraeus) cu autocarul si nu stiu daca trebuie sa ma duc la vreo agentie sa imi iau bilet. sau pur si simplu in ziua cand vreau sa plec, ma duc la autocar...? (mai mult)
As vrea sa- mi petrec vacanta de Craciun in Bulgaria.Nu prea conteaza locatia... Aveti idee de niste oferte all inclusive 2 adulti 1 copil 14 ani? Sa fie un hotel frumos cu un pret rezonabil dau...? (mai mult)
Cazare Bucuresti. Unde pot gasi cazare ieftina in acest weekend in Bucuresti.Ma intereseaza ceva gen manastire unde nu se plateste mult.
sunt adevarate miturile despre Padurea Baciu de langa Cluj? daca a fost cineva dintre voi acolo, puteti sa imi spuneti niste impresii si intamplari de acolo, va rog. dau funda la cel mai bun ...? (mai mult)
Sunt din Galati! De curand am reinceput sa merg la pescuit! Problema este ca merg doar peste dunare, nu prea se prinde acolo! As dori sa mi spuneti niste balti din Galati, nu foarte departe de...? (mai mult)
Salutare! am o intrebare cu privire la calatoria unui minor din Italia in Portugalia. Am facut procura la consulatul roman de la Roma si as vrea sa stiu daca procura/autorizatia trebuie tradusa
Unde pot sa gasesc BMW URS de vanzare? cat mai ieftin ca pe toate site-urile gasesc peste 1000 1200 euro poate sa nu functioneze
As dori sa-mi spuneti un itinerariu frumos in tara, cateva orase si locuri care merita vazute :) dau funda!
Zilele urmatoare trebuie sa calatoresc cu trenul singura si e prima data cand merg cu trenul.Nu stiu daca pe bilet scrie si vagonul si compartimentul.Am auzit ca nu ar scrie, si atunci intru in ce vagon...? (mai mult)
Heii TPU! Am o intrebare urgenta..Cum aflu daca pe numenele cuiva ( de exemplu Popescu Denisa) a fost facuta o rezervare de bilet de avion? Am o prietena care este in strainatate si a zis ca vine in vizita...? (mai mult)
Hey, as vrea sa imi vizitez un amic in Texas (Corpus Christi ) mai exact, cam cat ar costa un bilet pana acolo?
Salutare TPU, dacă ajungem cu trenul în gara din Mărăşeşti, câţi kilometri mai avem de parcurs până la Mausoleul de aici din Mărăşeşti!?!?!? Preferăm pe jos după atâtea ore cu...? (mai mult)
Am o nelamurire in legatura cu tabletele... Cum te conectezi la internet cu o tableta? Am inteles ca au Wireless si te poti conecta prin Wireless, dar atunci cand nu exista o retea Wireless...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)