Care este cea mai mare altitudine la care zboara un avion de pasageri?
Ce se poate de vizitat in Iasi? ce discoteci bune sunt?
Scuzati categoria, dar am mare nevoie de ajutor! Am nevoie de site- uri sau numere de telefon de la persoane sau agentii care se ocupa cu chirii de apartamente in Viena. Pentru romani sau in general. ...? (mai mult)
Hei, salut TPU. Sunt pe cale sa calatoresc cu avionul, si sunt ingrijorat in legatura cu bagajele. Stiu ca politica de bagaje la fiecare operator de transport aerian e diferita, insa eu voiam sa stiu...? (mai mult)
La infiintarea unei pensiuni trebuie neaparat sa inregistrez sigla?
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste trasee frumoase de la Ploiesti la Maramures.Si cu niste obiective turistice de vizita pe drum, preferabil cine a mai fost ca sa imi poata spuna niste pareri...? (mai mult)
Ati fost vreo data in Turcia?
M-am hotarat sa merg cu familia in Brasov. E prima data cand merg sa visitez un alt oras. Ceva sfaturi? Locuri de vizitat?
URGENT! vreau sa stiu si eu cat mai costa un bilet de tren, ruta Bucuresti Nord- Constanta :)! ofer fundita :P
Saluut! :) Voi pleca in excursie la Brasov, pentru cateva zile. Imi puteti spune cateva locuri frumoase si interesante de vizitat sau niste parcuri de aventura? Dau funda si vot! :)
vreau si eu sa stiu daca la varsta de 14 ani ai voie sa treci granite spre Bulgaria fara un adult!
Pentru ca un minor sa poata parasi tara cu o persoana majora, in cazul in care parintii sunt divortati iar copilul incredintat unuia din ei, trebuie declaratia ambilor sau doar cel caruia i- a fost incredintat?...? (mai mult)
De ce acte am nevoie pentru a-mi face pasaportul? Cum se procedeaza? Vreau sa-l fac la urgenta, in cat timp il pot ridica? Etc. Multumesc anticipat!
Cam cat ar costa un bilet de avion Bucuresti-Halifax in general?
Cam cat imi ia un taxi normal din Salajan pana in Rahova, pe timp de zi?
:D, stie cineva o pensiune pana la un milion pe zi in Suceava sau Piatra Neamt cu piscina si teren de fotbal... dau funda... Multumesc anticat Link daca puteti.
As vrea sa stiu daca in Poiana Pelegii Muntii Retezat se pot face focuri de tabara Va multumesc Pentru raspunsuri dau fundaaaaaaaaaaaa :*
Cat costa microbuzul Constanta - Palazu Mare? Tata a fost internet acolo..Si nu prea are bani.
cine imi poate spune cum ajung la national arena din zona berceni daca nu cum ajung la national arena normal? multumesc acord funda
am nevoie mare de un raspuns cu ce pot ajunge de la brancoveanu la national arena? Va rog cat mai urgent multumesc ofer funda :D
as dori sa stiu si eu daca odata ce devin cetatean maghiar prin casatorie pot calatori fara viza in SUA
vreau sa merg la slanic saptamana viitoare, stiti unde asi putea merge si cat m-ar costa si chiar daca stiti unde ma pot caza si tot la fel pretul.
Cum este strandul de la Geoagiu bai? Cum este apa? Orice detaliu. DAU FUNDA
Unde ati vrea sa mergeti dintre Blaj sau Sighetu-Marmatiei
La munte sau la mare? Unde va place cel mai mult si de ce?
Ati fost la mare? Cum a fost? Ce v-a placut sa faceti cel mai mult acolo?
Pe 1 noiembrie se implineste 1 an de cand sunt cu iubitul meu si vreau sa ii fac o surpriza. El spunea de mult ca visul lui este sa mergem undeva la munte singuri la o cabanuta in varful muntelui... dar...? (mai mult)
Fiti sinceri va rog. As vrea sa stiu cat ar dura un zbor Bucuresti - Halifax. Va multumesc. :) O sa merg sa vizitez o prietena.
Hei TPU.DAU FUNDA. Stiti cate ore dureaza cu avionul din Memphis(Tennessee) pana in Los Angeles? Si cat cu Masina?
Pe unde trebuie sa o iau ca s-a ajung la Buftea? :) Dau o funda.
Buna ziua! Cum pot ajunge de la Brașov la Alexandria? Vreau sa precizez ca nu exista tren de la Brasov la Alexandria. Astept un raspuns cat mai rapid. Vă multumesc.
Cum este drumul de la Sinaia la Cota 1400 cu masina? Daca sunt gropi, panta mare, etc. Multumesc anticipat
Am si eu nevoie de niste informatii despre ce pot vizita in Turcia Antalya informatii ( numai din experienta) si preturi. Funda!
Cum se n umeste magazinul cu figurine din Nurnberg (Germania)? Si daca se poate, pe ce strada este?
as dori sa stiu si eu daca pot cumpara bilet de avion direct de la aeroport (nu as vrea sa cumpar online) Este prima data cand calatoresc cu avionul
Sunt din RM si vreau sa vizitez Bucurestiul pina la sfirsitul saptamanii insa nu am cu cine. As putea cumva sa-mi fac prieteni din Bucuresti? Va multumesc
Am si eu o mica curiozitate... Daca fac rezervare la WIZZ AIR cu plata prin banca, si nu platesc... care pot fi consecintele? Ofer funda :)
Hotelul Florida Mamaia are piscina?
Știți cumva vreun site de pe care pot face rost de curse de transport de marfa cu tir/camion în tara (sau ceva de genul)?
Peste cateva zile eu si familia mea planuim sa mergem la mare, si ne gandeam la Mangalia/Eforie Nord.Balanta se inclina mai mult la Eforie deci, ne poate ajuta cineva cu vreo sugestie pentru o ...? (mai mult)
Imi puteti da cateva informati despre Baile Felix?(bazine publice,orare, preturi etc.)
Buna ziua! Vreau sa ma intorc din Costinesti la Iasi pe data de 30. dar am tren debia la 21:00 seara si ajung a doua zi la 8:00 A.M. Stiti cumva cei care au plecat la mare, ce trenuri, microbuz sau...? (mai mult)
Stiti vreun magazin, cofetarie, orice, cu dulciuri orientale in constanta sau pe una din plaje? Sau restaurant libanez? Daca da, cum se numeste? Adresa, pagina de facebook?
Ce parere aveti de Beverly Hills?
Am mai pus o intrebare de genu si nu mi s- a raspuns concret. Vreau sa ma duc un weekend la Doaga ( Vrancea ) si nu stiu cat este pretul de acolo ( pret de intrare acolo nu de microbuz ) eu am 17 ani....? (mai mult)
Hei TPU.as avea nevoie de ajutorul vostru in legatura cu un loc fain pentru luat picnic in Timisoara sau in jurul Timisoarei.mersii mult.dau funda!;)
As vrea sa plec in concediu cateva zile si as vrea sa imi sugerati niste pensiuni cu piscina undeva la munte la maxim 300km de Bucuresti
Eu am numai 17 ani si mama mea e plecata in Italia de ceva vreme. Si vrea sa ma duca si pe mine acolo. Intrebarea mea este: este neaparat nevoie de procura de la tatal meu pentru ca eu sa pot...? (mai mult)
A calatorit cineva recent in Elvetia cu avionul? Vreau sa stiu daca e necesar pasaportul sau daca e suficient sa ai la tine cartea de identitate. Am citit pe cateva site- uri si fiecare spune ...? (mai mult)
Cat costa un bilet la sageata de la Bucuresti Nord la Pitesti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!