Cat costa sa ti petreci revelionul in dubai? spuneti mi o suma, sa spunem pentru zece zile. cazare, masa, bilete de avion, bani de buzunar. etc
Am o intrebare in cat timp ajunge o scrisoare din germani-stuttgard in timisoara?
In curand voi zbura cu avionul pentru prima data si as vrea sa stiu de la cei care au mers cum a fost zborul lor. Merg din Bucuresti in Haltfax si as vrea sa stiu de la cineva cam cate ori ar dura....? (mai mult)
Ce locuri de munca se cauta acuma cel mai mult in Anglia?
Buna ziua! Am inteles ca incepand cu luna septembrie se fac reduceri la biletele de avion, asa este? Si daca e, va rog spuneti-mi incepand cu data de? sunt reducerile. Multumesc, funda!
Salut spuneti-mi si mie ce masini trebuie sa schimb din bariera Galati pana la calea smardanului nr 1 langa atlas? nu sunt din Galati > MULTUMESC
Alte locuri in afara de Busteni, Gura diham unde dormi cu cortul mai exista alte locuri asemanatoare? Maine m-a duc la munte si asi dori un loc frumos de vizitat dar stau o noapte cu cortul.
Cu ce transport pot ajunge la Moldexpo (Chisinau). Va rog urgent. Funda la primul corect.
Cum se face un curiculum vitae pentru angajare pentru Anglia? Vin si din somaj, e putin mai complicat. Funda!
Buna ziua! Peste doua saptamani vreau sa plec in Anglia sa lucrez acolo. Sunt inca la inceput, eu sper sa ma descurc. Ce acte mi- ar trebui pentru formarea unui cv pentru angajare? Ma gandesc ca in...? (mai mult)
Stau pe la Piata Rahova si nu stiu ce pot sa iau ca sa ajung pe Bdul. Iancu de Hunedoara. Ceva autobuz, metrou cum se ajunge mai usor...nu cu taxiul ca acolo e liceul si nu il pot lua zilnic.
Care este diferenta dintre hostel si hotel? Multumesc.;) Poate dau funda :*
De ce acte sunt nevoie exact sa pleci in Marea Britanie, Anglia? Am citit, daca esti cetatean EEA nu iti trebuie decat un act de identitate, de exemplu buletinul. Dar planuiesc sa stau mai mult de 5...? (mai mult)
Stiti cumva daca s-a modernizat ceva la Baile Herculane? As vrea sa merg in septembrie dar am mai auzit ca totul e in paragina...e adevarat?
Pana la ce ora merg microbuzele din Mamaia pana in Mamaia Nord ( intre Mamaia si Navodari)?
Daca mi-am pierdut betele de la cort, pot gasi altele sau sunt facute pentru fiecare model in parte?
Vreau sa le fac cadou parintilor mei o vacanta la munte. As vrea undeva prin zonele Bicaz sau Borsec sau Gura Humorului. Nu stiu insa ce sa aleg pentru vreau sa fie o pensiune de 2- 3 stele, insa in "centru",...? (mai mult)
Ce program au casele de bilete CFR din Gara de Nord?
as vrea sa plec in concediu cu cortul la Baile Tusnad, stiti daca s-a redeschis campingul (Univers parca se numea si singurul de altfel). Am fost acum 2 ani si era inchis. Multumesc
Bună TPU ştie cineva cam cât costa un apartament în seul
Hello TPU! Sunt in Sibiu pentru o saptamana si vreau sa vizitez cat mai multe locuri. Voi unde ati fost si v- a placut? Am vizitat deja centrul istoric, astept cat mai multe pareri, multumesc anticipat!...? (mai mult)
Cat costa un drum cu trenul de la Drobeta Turnu Severin la Constanta?
Care este dupa parerea voastra cel mai frumos oras din Romania?
Stie cineva daca la LACUL ALBASTRU din Baia Sprie se poate campa. As merge cu cortul si as avea nevoie de niste detalii. Multumesc!
Salutare! De cati bani as avea eu nevoie pentru o plecare in Anglia? As dori sa muncesc acolo dar nu stiu cam cati bani mi-ar trebui. biletul + cazarea + mancarea... Funda!
Salutare! Avetii idee cam cat m-ar costa o plecare in Anglia? Am 19 ani si as pleca sa lucrez acolo. Cati bani mi-ar trebui sa am in buzunar?
Buna :* Are cineva idee cam cat timp poate face un autocar din Bucuresti pana in Innsbruck, Austria?
Doreste cineva sa ma ajute la un blog de turism?
Unde se mananca 6 sau 7 euro in Ungaria pe m5?
La Water Park accesul poate fii si fara adulti sau cu adulti?
Buna TPU.As aprecia un raspuns rapid deoarece sunt in criza de timp.La aeroportul din Cluj adica Wiz Air este voie cu apa sau suc daca le porti in mana sau in bagaj?
Sunt minor si in momentul de fata ma aflu in Germania.As vrea sa ma intorc in Romania.Ca insotitor o sa fie un var cu care am si venit in Germania.Prezentam buletin amandoi, procura semnata ...? (mai mult)
Ce sarbatori sunt in Canada?!
Imi puteti spune locuri frumoase cu campinguri din Romania?
Cum ii spune la melodia din reclama de la tv la Explore the carphatian garden?
Hey, TPU, as vrea un raspuns RAPID ( daca se poate ) :)! Ce Lucruri \ obiective ( etc. )... minunate pot vizita in judetul Brasov, mai exact in " Poiana Rasnoavei "! Astept parerile voastre cat mai...? (mai mult)
Am o intrebare legata de un traseu montan la care as dori sa raspunda persaoane care au facut acest traseu sau care au fost pe munte de mai multe ori. Traseul Busteni - Crucea Caraiman poate fi ...? (mai mult)
Ati fost la Vila Doua Minuni( Str. parintele lucaci, nr8)? Ce parere aveti? Dar la Marco( zamora, str caprioarei, nr 18)? PS: Sunt vile din Busteni
Pe 19 voi merge la meciul dintre STEAUA-LUDOGORETS....Meciul se termina la 12 ..Cu ce pot ajunge pana la ora 2 in gara de nord? ce pot lua in afara de taxi?
Hei. Vreau si eu niste obiective turistice, cam la 2- 3 ore de mers din Brasov. Ceva interesant care chiar merita vazut. Ca ai mei vor sa mergem tocmai la mama caramidei :))), vreo 8- 9- 10 ore de mers...? (mai mult)
:* As vrea si eu cateva informatii de la cei care au fost in statiunea Mamaia daca se merita si o cazare mai ieftina. multumesc.
Ce adancime are piscina de la hotelul pelican din mamaia?
Am o intrebare in legatura cu Megadiscoteca Tineretului din Costinesti. Am cautat peste tot pe net si nu am gasit pana in ce data ar fi deschisa dau cand are loc unltimul party. Stie cineva?
Hei, TPU! Imi puteti spune careva niste oferte rentabile de cazare la cabane la baile figa pentru o gasca intre 5- 8 persoane. De preferat, ceva cabana de lemn din apropiere de complex. Multumesc...? (mai mult)
Saptamana viitoare vreau sa merg intr- o mica excursie. Pana acum m- am hotarat sa merg pe Cheile Bicazului si sa ma cazez langa Lacul Rosu. Chestia este ca dupa nu stiu unde sa merg, as vrea sa...? (mai mult)
Cum ajung din focsani in constanta de 14.08.14 seara...Ce trenuri trebuie sa schimb, si cat costa biletul..am nevoie de toate informatiile de drumurile catre constanta.Multumesc anticipat
Puteti sa imi dati un sfat? Puteti sa imi dati linkuri de la niste hoteluri in Bulgaria la litoral? De preferat Sunny Beach Nesebar si Albena! Multumesc!
Vine cineva in perioada 24 august-1 septembrie in tabara Grecia ( Skala Potamia ). Cei ce ati mai fost cu agentia Alsys Travel, cum vi s-a parut? :)
Vreau si eu niste hoteluri+numarul de telefon de la acestea din Brasov, dar sa fie in apropierea unui parc acvatic.
Vreau si eu niste hoteluri+numarul de telefon de la acestea din Brasov, dar sa fie in apropierea unui parc acvatic. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?