am nevoie mare de un raspuns cu ce pot ajunge de la brancoveanu la national arena? Va rog cat mai urgent multumesc ofer funda :D
as dori sa stiu si eu daca odata ce devin cetatean maghiar prin casatorie pot calatori fara viza in SUA
vreau sa merg la slanic saptamana viitoare, stiti unde asi putea merge si cat m-ar costa si chiar daca stiti unde ma pot caza si tot la fel pretul.
Cum este strandul de la Geoagiu bai? Cum este apa? Orice detaliu. DAU FUNDA
Unde ati vrea sa mergeti dintre Blaj sau Sighetu-Marmatiei
La munte sau la mare? Unde va place cel mai mult si de ce?
Ati fost la mare? Cum a fost? Ce v-a placut sa faceti cel mai mult acolo?
Pe 1 noiembrie se implineste 1 an de cand sunt cu iubitul meu si vreau sa ii fac o surpriza. El spunea de mult ca visul lui este sa mergem undeva la munte singuri la o cabanuta in varful muntelui... dar...? (mai mult)
Fiti sinceri va rog. As vrea sa stiu cat ar dura un zbor Bucuresti - Halifax. Va multumesc. :) O sa merg sa vizitez o prietena.
Hei TPU.DAU FUNDA. Stiti cate ore dureaza cu avionul din Memphis(Tennessee) pana in Los Angeles? Si cat cu Masina?
Pe unde trebuie sa o iau ca s-a ajung la Buftea? :) Dau o funda.
Buna ziua! Cum pot ajunge de la Brașov la Alexandria? Vreau sa precizez ca nu exista tren de la Brasov la Alexandria. Astept un raspuns cat mai rapid. Vă multumesc.
Cum este drumul de la Sinaia la Cota 1400 cu masina? Daca sunt gropi, panta mare, etc. Multumesc anticipat
Am si eu nevoie de niste informatii despre ce pot vizita in Turcia Antalya informatii ( numai din experienta) si preturi. Funda!
Cum se n umeste magazinul cu figurine din Nurnberg (Germania)? Si daca se poate, pe ce strada este?
as dori sa stiu si eu daca pot cumpara bilet de avion direct de la aeroport (nu as vrea sa cumpar online) Este prima data cand calatoresc cu avionul
Sunt din RM si vreau sa vizitez Bucurestiul pina la sfirsitul saptamanii insa nu am cu cine. As putea cumva sa-mi fac prieteni din Bucuresti? Va multumesc
Am si eu o mica curiozitate... Daca fac rezervare la WIZZ AIR cu plata prin banca, si nu platesc... care pot fi consecintele? Ofer funda :)
Hotelul Florida Mamaia are piscina?
Știți cumva vreun site de pe care pot face rost de curse de transport de marfa cu tir/camion în tara (sau ceva de genul)?
Peste cateva zile eu si familia mea planuim sa mergem la mare, si ne gandeam la Mangalia/Eforie Nord.Balanta se inclina mai mult la Eforie deci, ne poate ajuta cineva cu vreo sugestie pentru o ...? (mai mult)
Imi puteti da cateva informati despre Baile Felix?(bazine publice,orare, preturi etc.)
Buna ziua! Vreau sa ma intorc din Costinesti la Iasi pe data de 30. dar am tren debia la 21:00 seara si ajung a doua zi la 8:00 A.M. Stiti cumva cei care au plecat la mare, ce trenuri, microbuz sau...? (mai mult)
Stiti vreun magazin, cofetarie, orice, cu dulciuri orientale in constanta sau pe una din plaje? Sau restaurant libanez? Daca da, cum se numeste? Adresa, pagina de facebook?
Ce parere aveti de Beverly Hills?
Am mai pus o intrebare de genu si nu mi s- a raspuns concret. Vreau sa ma duc un weekend la Doaga ( Vrancea ) si nu stiu cat este pretul de acolo ( pret de intrare acolo nu de microbuz ) eu am 17 ani....? (mai mult)
Hei TPU.as avea nevoie de ajutorul vostru in legatura cu un loc fain pentru luat picnic in Timisoara sau in jurul Timisoarei.mersii mult.dau funda!;)
As vrea sa plec in concediu cateva zile si as vrea sa imi sugerati niste pensiuni cu piscina undeva la munte la maxim 300km de Bucuresti
Eu am numai 17 ani si mama mea e plecata in Italia de ceva vreme. Si vrea sa ma duca si pe mine acolo. Intrebarea mea este: este neaparat nevoie de procura de la tatal meu pentru ca eu sa pot...? (mai mult)
A calatorit cineva recent in Elvetia cu avionul? Vreau sa stiu daca e necesar pasaportul sau daca e suficient sa ai la tine cartea de identitate. Am citit pe cateva site- uri si fiecare spune ...? (mai mult)
Cat costa un bilet la sageata de la Bucuresti Nord la Pitesti?
Cat costa sa ti petreci revelionul in dubai? spuneti mi o suma, sa spunem pentru zece zile. cazare, masa, bilete de avion, bani de buzunar. etc
Am o intrebare in cat timp ajunge o scrisoare din germani-stuttgard in timisoara?
In curand voi zbura cu avionul pentru prima data si as vrea sa stiu de la cei care au mers cum a fost zborul lor. Merg din Bucuresti in Haltfax si as vrea sa stiu de la cineva cam cate ori ar dura....? (mai mult)
Ce locuri de munca se cauta acuma cel mai mult in Anglia?
Buna ziua! Am inteles ca incepand cu luna septembrie se fac reduceri la biletele de avion, asa este? Si daca e, va rog spuneti-mi incepand cu data de? sunt reducerile. Multumesc, funda!
Salut spuneti-mi si mie ce masini trebuie sa schimb din bariera Galati pana la calea smardanului nr 1 langa atlas? nu sunt din Galati > MULTUMESC
Alte locuri in afara de Busteni, Gura diham unde dormi cu cortul mai exista alte locuri asemanatoare? Maine m-a duc la munte si asi dori un loc frumos de vizitat dar stau o noapte cu cortul.
Cu ce transport pot ajunge la Moldexpo (Chisinau). Va rog urgent. Funda la primul corect.
Cum se face un curiculum vitae pentru angajare pentru Anglia? Vin si din somaj, e putin mai complicat. Funda!
Buna ziua! Peste doua saptamani vreau sa plec in Anglia sa lucrez acolo. Sunt inca la inceput, eu sper sa ma descurc. Ce acte mi- ar trebui pentru formarea unui cv pentru angajare? Ma gandesc ca in...? (mai mult)
Stau pe la Piata Rahova si nu stiu ce pot sa iau ca sa ajung pe Bdul. Iancu de Hunedoara. Ceva autobuz, metrou cum se ajunge mai usor...nu cu taxiul ca acolo e liceul si nu il pot lua zilnic.
Care este diferenta dintre hostel si hotel? Multumesc.;) Poate dau funda :*
De ce acte sunt nevoie exact sa pleci in Marea Britanie, Anglia? Am citit, daca esti cetatean EEA nu iti trebuie decat un act de identitate, de exemplu buletinul. Dar planuiesc sa stau mai mult de 5...? (mai mult)
Stiti cumva daca s-a modernizat ceva la Baile Herculane? As vrea sa merg in septembrie dar am mai auzit ca totul e in paragina...e adevarat?
Pana la ce ora merg microbuzele din Mamaia pana in Mamaia Nord ( intre Mamaia si Navodari)?
Daca mi-am pierdut betele de la cort, pot gasi altele sau sunt facute pentru fiecare model in parte?
Vreau sa le fac cadou parintilor mei o vacanta la munte. As vrea undeva prin zonele Bicaz sau Borsec sau Gura Humorului. Nu stiu insa ce sa aleg pentru vreau sa fie o pensiune de 2- 3 stele, insa in "centru",...? (mai mult)
Ce program au casele de bilete CFR din Gara de Nord?
as vrea sa plec in concediu cu cortul la Baile Tusnad, stiti daca s-a redeschis campingul (Univers parca se numea si singurul de altfel). Am fost acum 2 ani si era inchis. Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Dismally întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!