Bună TPU ştie cineva cam cât costa un apartament în seul
Hello TPU! Sunt in Sibiu pentru o saptamana si vreau sa vizitez cat mai multe locuri. Voi unde ati fost si v- a placut? Am vizitat deja centrul istoric, astept cat mai multe pareri, multumesc anticipat!...? (mai mult)
Cat costa un drum cu trenul de la Drobeta Turnu Severin la Constanta?
Care este dupa parerea voastra cel mai frumos oras din Romania?
Stie cineva daca la LACUL ALBASTRU din Baia Sprie se poate campa. As merge cu cortul si as avea nevoie de niste detalii. Multumesc!
Salutare! De cati bani as avea eu nevoie pentru o plecare in Anglia? As dori sa muncesc acolo dar nu stiu cam cati bani mi-ar trebui. biletul + cazarea + mancarea... Funda!
Salutare! Avetii idee cam cat m-ar costa o plecare in Anglia? Am 19 ani si as pleca sa lucrez acolo. Cati bani mi-ar trebui sa am in buzunar?
Buna :* Are cineva idee cam cat timp poate face un autocar din Bucuresti pana in Innsbruck, Austria?
Doreste cineva sa ma ajute la un blog de turism?
Unde se mananca 6 sau 7 euro in Ungaria pe m5?
La Water Park accesul poate fii si fara adulti sau cu adulti?
Buna TPU.As aprecia un raspuns rapid deoarece sunt in criza de timp.La aeroportul din Cluj adica Wiz Air este voie cu apa sau suc daca le porti in mana sau in bagaj?
Sunt minor si in momentul de fata ma aflu in Germania.As vrea sa ma intorc in Romania.Ca insotitor o sa fie un var cu care am si venit in Germania.Prezentam buletin amandoi, procura semnata ...? (mai mult)
Ce sarbatori sunt in Canada?!
Imi puteti spune locuri frumoase cu campinguri din Romania?
Cum ii spune la melodia din reclama de la tv la Explore the carphatian garden?
Hey, TPU, as vrea un raspuns RAPID ( daca se poate ) :)! Ce Lucruri \ obiective ( etc. )... minunate pot vizita in judetul Brasov, mai exact in " Poiana Rasnoavei "! Astept parerile voastre cat mai...? (mai mult)
Am o intrebare legata de un traseu montan la care as dori sa raspunda persaoane care au facut acest traseu sau care au fost pe munte de mai multe ori. Traseul Busteni - Crucea Caraiman poate fi ...? (mai mult)
Ati fost la Vila Doua Minuni( Str. parintele lucaci, nr8)? Ce parere aveti? Dar la Marco( zamora, str caprioarei, nr 18)? PS: Sunt vile din Busteni
Pe 19 voi merge la meciul dintre STEAUA-LUDOGORETS....Meciul se termina la 12 ..Cu ce pot ajunge pana la ora 2 in gara de nord? ce pot lua in afara de taxi?
Hei. Vreau si eu niste obiective turistice, cam la 2- 3 ore de mers din Brasov. Ceva interesant care chiar merita vazut. Ca ai mei vor sa mergem tocmai la mama caramidei :))), vreo 8- 9- 10 ore de mers...? (mai mult)
:* As vrea si eu cateva informatii de la cei care au fost in statiunea Mamaia daca se merita si o cazare mai ieftina. multumesc.
Ce adancime are piscina de la hotelul pelican din mamaia?
Am o intrebare in legatura cu Megadiscoteca Tineretului din Costinesti. Am cautat peste tot pe net si nu am gasit pana in ce data ar fi deschisa dau cand are loc unltimul party. Stie cineva?
Hei, TPU! Imi puteti spune careva niste oferte rentabile de cazare la cabane la baile figa pentru o gasca intre 5- 8 persoane. De preferat, ceva cabana de lemn din apropiere de complex. Multumesc...? (mai mult)
Saptamana viitoare vreau sa merg intr- o mica excursie. Pana acum m- am hotarat sa merg pe Cheile Bicazului si sa ma cazez langa Lacul Rosu. Chestia este ca dupa nu stiu unde sa merg, as vrea sa...? (mai mult)
Cum ajung din focsani in constanta de 14.08.14 seara...Ce trenuri trebuie sa schimb, si cat costa biletul..am nevoie de toate informatiile de drumurile catre constanta.Multumesc anticipat
Puteti sa imi dati un sfat? Puteti sa imi dati linkuri de la niste hoteluri in Bulgaria la litoral? De preferat Sunny Beach Nesebar si Albena! Multumesc!
Vine cineva in perioada 24 august-1 septembrie in tabara Grecia ( Skala Potamia ). Cei ce ati mai fost cu agentia Alsys Travel, cum vi s-a parut? :)
Vreau si eu niste hoteluri+numarul de telefon de la acestea din Brasov, dar sa fie in apropierea unui parc acvatic.
Vreau si eu niste hoteluri+numarul de telefon de la acestea din Brasov, dar sa fie in apropierea unui parc acvatic. Multumesc!
Stie cineva sa imi spuna daca e deschisa transalpina?
:) Pentru cei care ati fost in strainatate, ati avut probleme cu strainii? V- au injurat, vorbit urat si alte lucruri? Unde ati fost? Intreb asta, deoarece voi merge si eu in vacanta in Europa...? (mai mult)
Dacă instalez Google Maps pe tabletă (android) am nevoie neapărată de internet? Dar dacă merg în altă țară și nu am internet? Eu am nevoie să îmi arate hotelul, pe unde să o luăm ...? (mai mult)
Salut TPU Stie cineva o cazare la Sambata de sus sau in apropiere? Dau funda:)
Cat ma costa trenul Craiova-Cluj si cam cate ore fac pana acolo?
Pentru Serbia am nevoie de viza sau ceva, sau trebuie doar sa am pasaportul? Daca merg cu avionu sau autocaru este vreo diferenta in regulile astea?
Vreau sa merg pe 23 august la mare cu trenul. Spuneti-mi si mie trenurile si preturile ( Adult & Copil ). Multumesc! Dau funda
Exista tren ruta Bucuresti Nord - Campulung Muscel? Ce trebuie sa schimb? Paginile de internet ma incurca ingrozitor, sunt neactualizate si incomplete.
Cei care ati fost in statiunea Jupiter, ce v-a placut cel mai mult si ce hotel imi recomandati?
Salut, cine a fost la Muntii Apuseni la ce Pensiune/cabana/hotel ati stat si cum a fost? Dau funda si vot pentru un raspuns care imi explica de ce servicii beneficiez
Câte ore faci cu avionul din Londra până în Los Angeles? Dau fundă. :3.
Salutare, Aveti cumva idee daca atunci cand ai o conexiune mai mare intr- un aeroport, trebuie sa merg sa iti iei bagajul sau iti vezi de treaba. Avioanele sunt de la aceeasi companie.Multumesc...? (mai mult)
Ati fost la pensiunea Flori din Vata de sus? Cum a fost? Cel mai complex raspuns primeste funda+vot
Știe cineva cât costă biletul de tren de la Galați la Iași?(Pentru elevi)
Doresc sa plec cu un vecin de- al meu in Anglia pe luna care vine. Am 18 ani, aproape 19 imi trebuie ceva vreun document ca sa ma pot stabili acolo? Pentru ca eu doresc sa stau cat mai mult acolo...? (mai mult)
Vreau sa merg la Divertiland maine cu un grup de prieteni (16- 17 ani). Ne trebuie ceva buletin? Trebuie vreun adult? A fost frumos? Daca vreau sa inot am unde? este chiar asa de aglomerat cum...? (mai mult)
Ce se intampla cu vederile postale pierdute? Dar cu cele care au adresa corecta insa codul postal gresit?
Cam cat costa un bilet de avion Bucuresti-Sydney? (doar dus)...dar unul Bucuresti-melbourne?
Un copil poate calatori singur dintr-un oras in altul daca mai sunt cateva saptamani pana implineste 18 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!