Stie cineva sa imi spuna daca e deschisa transalpina?
:) Pentru cei care ati fost in strainatate, ati avut probleme cu strainii? V- au injurat, vorbit urat si alte lucruri? Unde ati fost? Intreb asta, deoarece voi merge si eu in vacanta in Europa...? (mai mult)
Dacă instalez Google Maps pe tabletă (android) am nevoie neapărată de internet? Dar dacă merg în altă țară și nu am internet? Eu am nevoie să îmi arate hotelul, pe unde să o luăm ...? (mai mult)
Salut TPU Stie cineva o cazare la Sambata de sus sau in apropiere? Dau funda:)
Cat ma costa trenul Craiova-Cluj si cam cate ore fac pana acolo?
Pentru Serbia am nevoie de viza sau ceva, sau trebuie doar sa am pasaportul? Daca merg cu avionu sau autocaru este vreo diferenta in regulile astea?
Vreau sa merg pe 23 august la mare cu trenul. Spuneti-mi si mie trenurile si preturile ( Adult & Copil ). Multumesc! Dau funda
Exista tren ruta Bucuresti Nord - Campulung Muscel? Ce trebuie sa schimb? Paginile de internet ma incurca ingrozitor, sunt neactualizate si incomplete.
Cei care ati fost in statiunea Jupiter, ce v-a placut cel mai mult si ce hotel imi recomandati?
Salut, cine a fost la Muntii Apuseni la ce Pensiune/cabana/hotel ati stat si cum a fost? Dau funda si vot pentru un raspuns care imi explica de ce servicii beneficiez
Câte ore faci cu avionul din Londra până în Los Angeles? Dau fundă. :3.
Salutare, Aveti cumva idee daca atunci cand ai o conexiune mai mare intr- un aeroport, trebuie sa merg sa iti iei bagajul sau iti vezi de treaba. Avioanele sunt de la aceeasi companie.Multumesc...? (mai mult)
Ati fost la pensiunea Flori din Vata de sus? Cum a fost? Cel mai complex raspuns primeste funda+vot
Știe cineva cât costă biletul de tren de la Galați la Iași?(Pentru elevi)
Doresc sa plec cu un vecin de- al meu in Anglia pe luna care vine. Am 18 ani, aproape 19 imi trebuie ceva vreun document ca sa ma pot stabili acolo? Pentru ca eu doresc sa stau cat mai mult acolo...? (mai mult)
Vreau sa merg la Divertiland maine cu un grup de prieteni (16- 17 ani). Ne trebuie ceva buletin? Trebuie vreun adult? A fost frumos? Daca vreau sa inot am unde? este chiar asa de aglomerat cum...? (mai mult)
Ce se intampla cu vederile postale pierdute? Dar cu cele care au adresa corecta insa codul postal gresit?
Cam cat costa un bilet de avion Bucuresti-Sydney? (doar dus)...dar unul Bucuresti-melbourne?
Un copil poate calatori singur dintr-un oras in altul daca mai sunt cateva saptamani pana implineste 18 ani?
Heeeyyy... Vreau sa-mi impartasiti experientele voastre la Mare si in ce statiune va place sa va duceti :) Eu una aleg Vama, desi nu e pentru toata lumea :).
Ce pot vizita in venetia?
O sa mergem cu familia in Grecia, am stabilit traseul pe GPS si voiam sa imi mai datiniste indicatii: despre drum, daca sa ne cazam undeva pe parcurs(sunt 2 soferi) si alte sfaturi. :D
stie cineva niste apartamente de inchiriat in mangalia aproape de mare... pret in jur de 140 lei ap. pe noapte :D mersi! :*
A fost cineva in Saturn la mare? Cum e? La ce hotel ati fost?
Stie cineva preturile cu autobuz/autocar/microbuz (orice din acest domeniu) spre mare? Imi puteti da un site ceva unde sa gasesc sau un numar de telefon daca ati calatorit in acest mod? P.S. Eu plec...? (mai mult)
Bunica mea vrea sa mergem la baile felix ce am putea vizita acolo?
Deci astazi o sa merg prima data cu avionul si vreau sa stiu cateva lucruri! Telefonul pot sa il pun pe Flight Mode si nu imi zice nimeni nimic? Daca da, daca dau de niste stewardese delea de nu stiu...? (mai mult)
E frumos la eforie sud? Ce va place si ce nu?
Stiti cumva cat costa un biletul cu telegondola din mamaia? P.S Fara raspunsuri gen cauta pe net sau du-te si uita-te.
Hey TPU? Stiti cumava pensiunea Raul Alb de la Arieseni in spate la pesniune am vazut ca trece apa prin spate la pensiune este cum un loc de pescuit?
Vreau sa merg la sibiu cu prietenii, la munte. Imi puteti sugera cel mai frumos loc?
Stiti cumva locuri de cazare care nu necesita un major? As prefera in Durau sau Gura Humorului Funda
Imi puteti spune in ce statiuni de pe litoral se fac scufundari si cam cat ar costa? Si deasemnea daca exista vreo limita de varsta eu avand 14 ani. FUNDA!
Cine ma poate ajuta cu un loc de cazare la sibiu 2 camere (2 pers/pe camera) ieftin? am cautat dar nu ma prea multumeste nimic.
Spene-ti va rog niste hoteluri la care ati fost in Mamaia.>funda
Unde vi se pare mai frumos? La munte sau la mare?(La munte in ce anotimp?). Dau funda pentru cel mai bun raspuns:P.
Cum se ajunge de la Aeroportul Ciampino pana la Gara din Ciampino?(Italia)
URGENT! Merg in Canada in curand (-6) si pentru prima data voi pleca din tara. Voi putea sa am o vacanta linistita? Am 16 ani. Vreau cateva sugestii pentru a combate jet-laggul. FUNDA! :)
pentru Turcia imi trebuie viza?
, m.am hotarat cam tarziu cu ai mei sa mergem afara din tara in vacanta si ma intrebam daca stiti hoteluri all inclusive in Bulgaria sau Grecia unde e frumoasa si curata marea. FUNDA!
Buna, as vrea sa ma ajutati rapid cu o oferta de pe litoralul romanesc (de preferabil eforie nord, in niuciun caz mamaia )de o vila, pensiune in care sa incapa 13 persoane (adulti si copii ), ceva rezonabil...? (mai mult)
Stau in Bucuresti, si as vrea sa merg la Waterpark Otopeni, ca am fost si anul trecut si a fost frumos, dar am o intrebare, ca sa nu mai gresesc ca anul trecut, Tin minte ca coboram din autobuz...? (mai mult)
E cineva de aici care circula cu rutiera Timisoara-Chisinau si invers? E o intrebare ciudata, dar daca cineva stie cum pot sa dau de soferul Adrian care o conduce sa-mi scrie mesaj.Mersi!
Heii..Am si eu o intrebare : A fost cineva la Sangeorz Bai? Sunt locuri de vizitat? Va placut? Vot celui mai bun raspuns!
Ajutor! Cat ma costa avionul din Anglia pana in România? Ajutor!
A fost cineva la Sangeorg Bai? Cum este acolo?
Cum ajung la Cascada Bigar, fara masina, ce mijloc de transport cunoasteti si daca ati fost cum vi s- a parut. Vreau si eu sa merg, dar nu am masina, de accea poate mai sunt calatori care nu dispun...? (mai mult)
Am si eu cateva intrebari? Plec in Lituania la un curs si vreau sa cumpar niste bilete de avion online. Cele mai bune oferte le am pe avion.ro si paravion.ro. 1.Am vazut ca esky e cel mai popular la...? (mai mult)
Am ales ca in aceasta vara sa imi petrec vacanta la Costinesti. Stie cineva, cateva vile in centru ( nu foarte scumpe)? Si in ce cluburi as putea merge?
Saptamana viitoare merg in S.U.A.Imi puteti da va rog un site oficial cu informatii despre ce am voie sa pun in bagaje si ce nu.Compania este lot. Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Rebecha955 întreabă:
DovleacTurbat întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!