Cei mai activi useri din categoria Turism pe 1 Februarie 2025 sunt:
Am si eu o intrebare la voi.Mi- am luat bilet sa plec in Italia, dar la intoarcerea de acolo in tara imi expira buletinul.Este vreo posibilitate sa- mi fac buletinul pana plec la urgente? Mai sunt 2 ...? (mai mult)
Heii TPU. Săptămâna asta merg la munte.zona Transfăgărășan.și mă întrebam dacă mi- ați putea da niște nume de obiective turistice de prin zonă? *Fără castelul Bran și Mănăstirea Curtea...? (mai mult)
Calatoresc in Turcia la sfarsitul lunii. Mi- am luat biletul deja. Voi merge in Antalya si voi face escala In Istanbul. Calatoresc cu Turkish Airlines. Luni merg sa imi fac pasaport temporar. Aveti...? (mai mult)
Cat costa o vacanta in America?
Ce părere aveți despre hotelul Hercules din stațiunea Jupiter? Credeți că este un loc distractiv și curat sau nu?
Spuneti-mi va rog ce stranduri faine exista in banat.Multumesc
Cum ajung la Complex Europa din Bucuresti? Sunt din Ploiesti si as fi vrut sa merg pana la Bucuresti Nord cu trenul dar de acolo ce mijloc de transport trebuie sa iau? Sau daca pot sa iau de aici vreun...? (mai mult)
Asi vrea sa merg in vacanta la Rasnov si Brasov,ca m-am cam saturat de mare, imi poate spune cineva cam ce as putea sa fac? ce as avea de vizitat?
Poate cineva sa imi zica cele mai bune pizzerii, shaormerii din Mamaia? Si despre cluburi daca stiti cate cv...care ar fi mai accesibile dar sa nu vina toti taranii
DAU FUNDA! Cat costa un bilet de tren (personal) din Brasov pana la Baile Tusnad?
Care este diferenta dintre Vagonul de cuseta cu 4 paturi in cabina si vagonul de dormit? (planuiesc sa plec in vacanta cu trenul si ma intereseaza)
In cutrand voi pleca in Anglia si problema este ca zbor pentru prima data si am doar bagaj de mana. Imi poate spune cineva ce pot lua in el. Dau funda
Ati fost cumva pe la Harghita, Praid? Am auzit ca este destul de frumos pe acolo dar mai vreau ceva pareri :D Plus ca s- a deschis un nou strand. Daca nu. imi puteti recomanda o alta statiune montana?...? (mai mult)
Ce fel de bagaje avem voie sa luam cu noi in avion? Si trebuie plătite separat sau sunt incluse?
puteti sa ma ajutati pe 28 iulie plec in tabara de odihna Cristiano Slobozia Dusca dar nu stiu unde se afla ma puteti ajuta va rog (un site sau sa- mi explicati) locuesc in Chisinau dau fundita...? (mai mult)
Care credeti ca sunt cele mai bune shaormerii si pizzerii din Mamaia? Daca puteti spuneti-mi ce ar fi de evitat (ma refer si la terase/ restaurante)
Fiul meu poarta aparant dentar. Vor fi probleme la controlul in aeroport? Adica va suna alarma?
Imi puteti spune va rog cat costa un bilet de tren Buzau- Constanta? Iar daca eu merg cu carnetul de elev, imi mai poate micsora din suma biletului? Imi puteti da va rog si un site, de pe care...? (mai mult)
Stie cineva o pensiune/vila draguta de 3 margarete, poate 4 in Neptun-Olimp? :)
site cineva daca gasesc cazare in Brasov la 50 de lei pe noapte?
Ma intereseaza cel mai ieftin bilet catre Dublin, Irlanda incepand cu data de 28.07. 2014 pana prin 04.08. 2014 de la un aeroport cat mai apropiat de judetul Bistrita- Nasaud. Biletul sa fie pentru un...? (mai mult)
Cine stie cateva agentii din Mures, daca se poate, care sa ofere pachete promotionale daca vrei sa-ti alegi o locatie de vizitat.
Cine imi spune si mie drumul de la Nadlac ( Romania ) la Venetia ( Italia ) Vreau sa stiu asa toate localitatile mai importante si drumurile si autostrazile M5 M0 etc... Daca se poate si ceva indicatii...? (mai mult)
Stie cineva daca firma de transport- EUROTRANS FILARET-este sigura? eu vreau sa plec cu ei vineri si vreau sa stiu sigur... Astept raspuns! Multumesc anticipat!
Am nevoie de un raspuns urgent. Am prenotat un hotel in Londra pentru 3 zile si am platit cu cartea de credit a tatalui meu. Intrebarea mea este : trebuie sa prezint la hotel cartea de credit sau...? (mai mult)
stie cineva ceva apartamente cu 3 camere prin Mamaia aproape de satul de vacanta sub 200lei / apartament? :o3. FUNDAA
Imi poate spune cineva daca este tren exact Iasi-Costinesti? Multumesc
Daca sunt minor si am carte de identitate ma pot caza la un hotel/pensiune?
O prietena buna cu varsta de 15 ani doreste sa mearga in Barcelona pentru o luna. Avand in vedere ca este minora,dar are buletin, de ce documente mai are nevoie pentru a merge cu avionul SINGURA?
Stiti o pensiune, hotel etc care sa ofere cursuri de echitatie in aer liber pana in 30 de lei pe ora sau chiar gratis? Vreau sa stiu si cat costa cazarea(mentionez ca suntem 4 in familie, parintii,...? (mai mult)
Aveti idee daca mini-bar-ul din camera unu hotel de 4 stele in regim all-inclusive este gratis? Precizez ca am platit pe camera 417 euro / 5 nopti.
Bunsa TPU! In mamaia nu is Costanta! Deci in statiunea mamaia este mall? Acvariu..si delfinariu?
Pe 18 plec in Bulgaria la Nisipurile de Aur. Am 15 ani si as vrea sa fac sporturi nautice... Hotelul este pe plaja si as vrea sa stiu daca pot sa fac, ce sa fac si cat ar costa... Multumesc, dau...? (mai mult)
Ce aplicatie de harti imi recomandati? Plec o saptamana in Bulgaria si nu pot folosii netul de la Voda in afara tarii. Vreau o aplicatie careia sa nu ii trebuiasca net... am un Galaxy S5. Dau funda!
Buna seara, TPU! M-am hotarat sa merg cu parintii mei la o pensiune in Sambata de Sus. Problema este ca nu gasesc atractii turistice prin zona. Ma puteti ajuta? :3 Dau funda! ♥
Heii! Cine a fost in vacanta in 2014 in insula Thassos? Daca ati fost va rog sa-mi dati niste detalii si sa-mi povestiti. :) Funda!
Vrem sa mergem in vacanta la Mamaia. Costurile fiind foarte maricele la hoteluri, si noi fiind 2 familii care vrem sa mergem, ne- am gandit sa inchiriem un apartament cu 2- 3 camere. cunoaste- ti pe ...? (mai mult)
Unde as putea gasi in Mamaia o cazare mai ieftina? :D
Ce inseamna cand cumperi un bilet de avion si te pune sa platesti ce inseamna sa platesti cu UATP ce este UATP? funda!
Cand cumperi un bilet online de la wizz air cum se procedeaza scoti acele foi la imrimanta si dupa la dai la aeroport sau cum? funda!
Daca faci un bilet de avion prin transfer bancar te casa sa faci check-in inainte sa il platesti sau doar dupa ce il platesti?
Imi puteti da si mie un link cu subiectele pentru admiterea la universitate (cartografie, planificare teritoriala )
Hey.buna TPU. vreau sa stiu daca e ruta tg jiu - constanta. si cat costa un bilet de tren pana acolo
Aveti incredere in taximetristii din Bucuresti? Sunt taximetristi care refuza sa te ia daca vrei sa mergi undeva mai departe? Cam 42km sau mai mult? Ce firme de taxi de incredere stiti in Bucuresti?
In Alba Iulia exista Mc Donalds sau KFC? Daca da, unde?
Buna TPU. la wizz air se platesc taxe de aeroport? gen 100 de euro de pers?
am nevoie de o lista cu cele mai bune si de incredere agentii de turism. Funda :)
stie cineva daca wizz air au taxe de aeroport?
Bunai imi puteti spune va rog cum sa ajung din Chisinau pe strTrandafirilor in parcul de distractii Oraselul distractiilor va rog am nevoie de un raspuns urgent Please
As fi interesat daca imi poate spune si mie cineva un loc, preferabil in judetul Bihor, eventual chiar apropiat de Oradea, daca stiti, unde se pot inchiria barci sa te plimbi cu ele pe lac. Adica,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!