Ce comune se afla pe drumul Sibiu- Alba Iulia?
DAU FUNDA! As dori sa imi spuneti ceva hoteluri sau pensiuni in apropriere de strand weekend Targu Mures.
Stie careva cat costa un bilet de tren Slobozia-Brasov?
Daca aleg sa calatoresc cu Bucharest City Tour, pot cobori si urca la oricare din cele 14 statii ale traseului, folosind acelasi bilet? Se aplica reduceri pentru grupuri? Multumesc!
Dintre urmatoarele produse, este ceva nu as avea voie sa duc la bagaje pe avion? Chitara Boxa mica Microfon Spirulina
A fost cineva la complex Doina? Daca da ma poate ajuta cnv? Are piscina de noapte?(Piscina interioara). Are sala de gaming? Pleasee cel mai complet raspuns primeste funda.
BUna ziua.De curand am sa plec in Anglia m- ai exact in Londra. Imi puteti spune niste magazine sau m- ai exact site- uri de magazine (imbracaminte, electronice) de acolo sa ma orientez la niste preturi....? (mai mult)
ma poate ajuta si pe mine cineva? A- ti auzit de saitul galos.ro..daca da, ma puteti lamuri si pe mine in legatura cu ei.Adica, daca sunt seriosi, daca a mai plecat cinea in cooncediu prin ei.Multumesc...? (mai mult)
ma poate ajuta si pe mine cineva? A- ti auzit de saitul galos.ro..daca da, ma puteti lamuri si pe mine in legatura cu ei.Adica, daca sunt seriosi, daca a mai plecat cineva in cooncediu prin ei,...? (mai mult)
Careva care-si petrece vacanta la Mamaia in Hotel Meridian sau prin apropiere exista? :)) Ma duc cu tata si fratele meu mai mic in perioada 11-17 aprilie si o sa fie tare plictisitor :D
Salut tuturor. In zilele ce urmeasa doresc ca merg la Ostroveni, exista acolo niste cabanute chiar langa baza de agrement. Daca stiti un numar de telefon de acolo ( care sa fie bun) as fi tare recunoscator....? (mai mult)
Stiti cumva daca la bilet dus-intors la cfr se face reducerea de 50% pentru studenti? M-am uitat pe site si nu am gasit nimic in legatura cu asta.
Daca ma duc la un hotel si vreau sa inchiriez o camera, (suntem 4 persoane: 2 adulti si doi copii(9, 16 ani) ) si vrem doar o camera, fara sa cerem paturi suplimentare, fara nimic, ca...? (mai mult)
Ma numesc teo si vreu sa stiu cat costa un bilet la autocar plecare buzau.romania destinatie roma.italia dau fundita?
:) Pot sa ies din tara singur cu cartea de identitate si imputernicire de la parinti/notar? Tin sa mentionez ca am 16 ani
Ce obiective turistice se gasesc in tg mures? Dar cafenele si piscine? Dau funda
Buna ce hotel din Bulgaria, Nisipurile de aur imi puteti recomanda as vrea sa fie 2 camere separate 2 famili, 2 partinti 2 copii, 2 parinti 2 copii, All inclusiv as vrea sa fie. As pleca vineri pe ...? (mai mult)
Stie cineva pensiuni in Mamaia care ofere cazare ieftina?
Stie cineva care a zburat de la aeroportul din Budapesta cu copilul, i s-a cerut acolo declaratie parentala sau doar cardul de identitate, daca are peste 16 ani? (cu wizzair)
Vreau sa plec la munte, unde mi-ati propune?
Vreau sa plec cu trenul la mare cu inca 7 persoane si stam 4 nopti acolo. Vreau sa stiu si eu de cati bani am nevoie.Va rog ajutati-ma, dau funda!
Mama si tata si- au propus sa plecam in vara asta intr- o tara straina; avem de ales eu si sora mea dintre Franta(Paris), Olanda( Amsterdam) sau Italia(Roma).Nu ma pot hotarî de nici o culoare...? (mai mult)
Pentru pasaport am vazut ca trebuie sa platesc 270 lei, 32 lei taxa consulara (aceasta este obligatorie? pentru ce este) si taxa de eliberare a adeverintei 22 lei?
Imi puteti spune si mie pensiunile din jurul Manastirii Prislop? Multumesc.
As vrea mult sa merg in America. Cum sta treaba cu viza aia? Nu ma pot muta definitiv acolo? Va rog sa-mi explicati. Multumesc!
Recomandati- mi niste tari ieftine (nu Bulgaria), tari care sa fie in UE macar, mai aproape de noi. Costurile vacantei ar trebui sa fie pana in 1000 RON, de 3- 4- 5 zile cred ca va fi...? (mai mult)
Stie cineva daca se pot inapoia banii pe bilete la Hotel Meridian Mamaia?
Se duce careva la Hotel Meridian din Mamaia in perioada 11-17 august 2014? Daca da lasati mesaj aici :D
Cine stie cat costa un bilet de autobuz din Brad pana in Cluj?
- Stiti cumva cam cat mai este o astfel de saltea la mare? http://www.ookee.ro/13924-25748-thickbox/scaun-camping-frontiersman-bestway.jpg
Am si eu o intrebare la voi.Mi- am luat bilet sa plec in Italia, dar la intoarcerea de acolo in tara imi expira buletinul.Este vreo posibilitate sa- mi fac buletinul pana plec la urgente? Mai sunt 2 ...? (mai mult)
Heii TPU. Săptămâna asta merg la munte.zona Transfăgărășan.și mă întrebam dacă mi- ați putea da niște nume de obiective turistice de prin zonă? *Fără castelul Bran și Mănăstirea Curtea...? (mai mult)
Calatoresc in Turcia la sfarsitul lunii. Mi- am luat biletul deja. Voi merge in Antalya si voi face escala In Istanbul. Calatoresc cu Turkish Airlines. Luni merg sa imi fac pasaport temporar. Aveti...? (mai mult)
Cat costa o vacanta in America?
Ce părere aveți despre hotelul Hercules din stațiunea Jupiter? Credeți că este un loc distractiv și curat sau nu?
Spuneti-mi va rog ce stranduri faine exista in banat.Multumesc
Cum ajung la Complex Europa din Bucuresti? Sunt din Ploiesti si as fi vrut sa merg pana la Bucuresti Nord cu trenul dar de acolo ce mijloc de transport trebuie sa iau? Sau daca pot sa iau de aici vreun...? (mai mult)
Asi vrea sa merg in vacanta la Rasnov si Brasov,ca m-am cam saturat de mare, imi poate spune cineva cam ce as putea sa fac? ce as avea de vizitat?
Poate cineva sa imi zica cele mai bune pizzerii, shaormerii din Mamaia? Si despre cluburi daca stiti cate cv...care ar fi mai accesibile dar sa nu vina toti taranii
DAU FUNDA! Cat costa un bilet de tren (personal) din Brasov pana la Baile Tusnad?
Care este diferenta dintre Vagonul de cuseta cu 4 paturi in cabina si vagonul de dormit? (planuiesc sa plec in vacanta cu trenul si ma intereseaza)
In cutrand voi pleca in Anglia si problema este ca zbor pentru prima data si am doar bagaj de mana. Imi poate spune cineva ce pot lua in el. Dau funda
Ati fost cumva pe la Harghita, Praid? Am auzit ca este destul de frumos pe acolo dar mai vreau ceva pareri :D Plus ca s- a deschis un nou strand. Daca nu. imi puteti recomanda o alta statiune montana?...? (mai mult)
Ce fel de bagaje avem voie sa luam cu noi in avion? Si trebuie plătite separat sau sunt incluse?
puteti sa ma ajutati pe 28 iulie plec in tabara de odihna Cristiano Slobozia Dusca dar nu stiu unde se afla ma puteti ajuta va rog (un site sau sa- mi explicati) locuesc in Chisinau dau fundita...? (mai mult)
Care credeti ca sunt cele mai bune shaormerii si pizzerii din Mamaia? Daca puteti spuneti-mi ce ar fi de evitat (ma refer si la terase/ restaurante)
Fiul meu poarta aparant dentar. Vor fi probleme la controlul in aeroport? Adica va suna alarma?
Imi puteti spune va rog cat costa un bilet de tren Buzau- Constanta? Iar daca eu merg cu carnetul de elev, imi mai poate micsora din suma biletului? Imi puteti da va rog si un site, de pe care...? (mai mult)
Stie cineva o pensiune/vila draguta de 3 margarete, poate 4 in Neptun-Olimp? :)
site cineva daca gasesc cazare in Brasov la 50 de lei pe noapte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!