Ma intereseaza cel mai ieftin bilet catre Dublin, Irlanda incepand cu data de 28.07. 2014 pana prin 04.08. 2014 de la un aeroport cat mai apropiat de judetul Bistrita- Nasaud. Biletul sa fie pentru un...? (mai mult)
Cine stie cateva agentii din Mures, daca se poate, care sa ofere pachete promotionale daca vrei sa-ti alegi o locatie de vizitat.
Cine imi spune si mie drumul de la Nadlac ( Romania ) la Venetia ( Italia ) Vreau sa stiu asa toate localitatile mai importante si drumurile si autostrazile M5 M0 etc... Daca se poate si ceva indicatii...? (mai mult)
Stie cineva daca firma de transport- EUROTRANS FILARET-este sigura? eu vreau sa plec cu ei vineri si vreau sa stiu sigur... Astept raspuns! Multumesc anticipat!
Am nevoie de un raspuns urgent. Am prenotat un hotel in Londra pentru 3 zile si am platit cu cartea de credit a tatalui meu. Intrebarea mea este : trebuie sa prezint la hotel cartea de credit sau...? (mai mult)
stie cineva ceva apartamente cu 3 camere prin Mamaia aproape de satul de vacanta sub 200lei / apartament? :o3. FUNDAA
Imi poate spune cineva daca este tren exact Iasi-Costinesti? Multumesc
Daca sunt minor si am carte de identitate ma pot caza la un hotel/pensiune?
O prietena buna cu varsta de 15 ani doreste sa mearga in Barcelona pentru o luna. Avand in vedere ca este minora,dar are buletin, de ce documente mai are nevoie pentru a merge cu avionul SINGURA?
Stiti o pensiune, hotel etc care sa ofere cursuri de echitatie in aer liber pana in 30 de lei pe ora sau chiar gratis? Vreau sa stiu si cat costa cazarea(mentionez ca suntem 4 in familie, parintii,...? (mai mult)
Aveti idee daca mini-bar-ul din camera unu hotel de 4 stele in regim all-inclusive este gratis? Precizez ca am platit pe camera 417 euro / 5 nopti.
Bunsa TPU! In mamaia nu is Costanta! Deci in statiunea mamaia este mall? Acvariu..si delfinariu?
Pe 18 plec in Bulgaria la Nisipurile de Aur. Am 15 ani si as vrea sa fac sporturi nautice... Hotelul este pe plaja si as vrea sa stiu daca pot sa fac, ce sa fac si cat ar costa... Multumesc, dau...? (mai mult)
Ce aplicatie de harti imi recomandati? Plec o saptamana in Bulgaria si nu pot folosii netul de la Voda in afara tarii. Vreau o aplicatie careia sa nu ii trebuiasca net... am un Galaxy S5. Dau funda!
Buna seara, TPU! M-am hotarat sa merg cu parintii mei la o pensiune in Sambata de Sus. Problema este ca nu gasesc atractii turistice prin zona. Ma puteti ajuta? :3 Dau funda! ♥
Heii! Cine a fost in vacanta in 2014 in insula Thassos? Daca ati fost va rog sa-mi dati niste detalii si sa-mi povestiti. :) Funda!
Vrem sa mergem in vacanta la Mamaia. Costurile fiind foarte maricele la hoteluri, si noi fiind 2 familii care vrem sa mergem, ne- am gandit sa inchiriem un apartament cu 2- 3 camere. cunoaste- ti pe ...? (mai mult)
Unde as putea gasi in Mamaia o cazare mai ieftina? :D
Ce inseamna cand cumperi un bilet de avion si te pune sa platesti ce inseamna sa platesti cu UATP ce este UATP? funda!
Cand cumperi un bilet online de la wizz air cum se procedeaza scoti acele foi la imrimanta si dupa la dai la aeroport sau cum? funda!
Daca faci un bilet de avion prin transfer bancar te casa sa faci check-in inainte sa il platesti sau doar dupa ce il platesti?
Imi puteti da si mie un link cu subiectele pentru admiterea la universitate (cartografie, planificare teritoriala )
Hey.buna TPU. vreau sa stiu daca e ruta tg jiu - constanta. si cat costa un bilet de tren pana acolo
Aveti incredere in taximetristii din Bucuresti? Sunt taximetristi care refuza sa te ia daca vrei sa mergi undeva mai departe? Cam 42km sau mai mult? Ce firme de taxi de incredere stiti in Bucuresti?
In Alba Iulia exista Mc Donalds sau KFC? Daca da, unde?
Buna TPU. la wizz air se platesc taxe de aeroport? gen 100 de euro de pers?
am nevoie de o lista cu cele mai bune si de incredere agentii de turism. Funda :)
stie cineva daca wizz air au taxe de aeroport?
Bunai imi puteti spune va rog cum sa ajung din Chisinau pe strTrandafirilor in parcul de distractii Oraselul distractiilor va rog am nevoie de un raspuns urgent Please
As fi interesat daca imi poate spune si mie cineva un loc, preferabil in judetul Bihor, eventual chiar apropiat de Oradea, daca stiti, unde se pot inchiria barci sa te plimbi cu ele pe lac. Adica,...? (mai mult)
Va rog sa- mi spuneti si mie cum este zborul cu Alitalia.Am rezervat un zbor cu compania aeriana Bucuresti- Roma, Roma- LosAngeles dus intors.La ce sa ma astept la compania asta aeriana si cum sa procedez?...? (mai mult)
va rog ajutati- ma! o prietena se duce in sibiu in perioada 15- 17 august 2014 si vrea cazare (pe 2 nopti ) la o pensiune, ei fiind 2 adulti si 2 copii.va rog dati- mi o pensiune cu : sa aiba...? (mai mult)
Heii! Vara asta o sa merg in Germania la tatal meu pentru o perioada de doua saptamâni. Imi puteți recomanda niste obiective turistice in apropierea orașului München? Obiectivele turistice se pot afla...? (mai mult)
Bun găsit! Pentru această vară am planuri de călătorie. Vreau să vizitez orașele Brașov și Sibiu. Aș dori informații referitoare la unități de cazare cu prețuri accesibile, posibilități...? (mai mult)
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pana sa te urci in avion? Dar la intoarcere?
Hei TPU! A mai fost cineva la COMPLEXUL COMOROVA din Neptun? Cum vi s-a părut (detaliat)? :3
Neata, am nevoie urgent sa aflu de la voi niste informatii despre hotelul Riviera din Mamaia ( experienta proprie sau a cunostintelor ) Multuuu :** Funda :3
eu as vrea sa merg la mare. ce plasa mi-ati sigera in afara de (mamaia) eu as vrea sa merg la mangalia e bine, frumos? vreau sugestii
Hello TPU'isti. Cine stie sa-mi spuna si mie cat costa un taxi'u' din Eforie Nord pana in Mamaia?^^ Funda dupa vacanta, daca e corect;)
Vreau sa plec, eu cu inca un prieten si doua fete o saptamana la mare, MEntionez ca eu sunt cel mai mare si am 15 ani :). Deci nici unul nu e major sau altceva, deci nu avem nici unul permis. Deci ...? (mai mult)
Trebuie sa ajung din Sibiu in Timisoara. Cu autobuzul. De unde as putea sa iau autobuzul?
Pot sa plec singur cu avionul in Italia daca am 16 ani?
Exista stranduri in Sinaia? Macar unul?
Cum se numește plaja de lângă Radio Vacanța din Mamaia?
Stiti cumva daca agentia Travel Planner este serioasa sau este teapa? Urgent Funda
Stiti o statiune montana unde am multe de vizitat si are si stranduri? P.S: In Romania daca se poate
Am o intrebare... Cu compania Wizz Air poti lua cu tine si machiaje in bagajul de mana? Dau funda :*
Salutari TPU! In sfarsit vine concediul si vreau sa imi programez o iesire in delta cu cortul.Acum ceva ani am stat intr- un camping pe lacul Murighiol(in loc.Murighiol la vreo 40 km de Tulcea).Acel camping...? (mai mult)
Am primit o citatie de la politie in calitate se suspect.sa ma duc sa nu?
Care este cea mai uşoară şi mai ieftină cale de a ajunge din Arad în Drăgăşani având în vedere că nu am maşină/carnet?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!