Cei mai activi useri din categoria Turism pe 1 Februarie 2025 sunt:
Va rog sa- mi spuneti si mie cum este zborul cu Alitalia.Am rezervat un zbor cu compania aeriana Bucuresti- Roma, Roma- LosAngeles dus intors.La ce sa ma astept la compania asta aeriana si cum sa procedez?...? (mai mult)
va rog ajutati- ma! o prietena se duce in sibiu in perioada 15- 17 august 2014 si vrea cazare (pe 2 nopti ) la o pensiune, ei fiind 2 adulti si 2 copii.va rog dati- mi o pensiune cu : sa aiba...? (mai mult)
Heii! Vara asta o sa merg in Germania la tatal meu pentru o perioada de doua saptamâni. Imi puteți recomanda niste obiective turistice in apropierea orașului München? Obiectivele turistice se pot afla...? (mai mult)
Bun găsit! Pentru această vară am planuri de călătorie. Vreau să vizitez orașele Brașov și Sibiu. Aș dori informații referitoare la unități de cazare cu prețuri accesibile, posibilități...? (mai mult)
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pana sa te urci in avion? Dar la intoarcere?
Hei TPU! A mai fost cineva la COMPLEXUL COMOROVA din Neptun? Cum vi s-a părut (detaliat)? :3
Neata, am nevoie urgent sa aflu de la voi niste informatii despre hotelul Riviera din Mamaia ( experienta proprie sau a cunostintelor ) Multuuu :** Funda :3
eu as vrea sa merg la mare. ce plasa mi-ati sigera in afara de (mamaia) eu as vrea sa merg la mangalia e bine, frumos? vreau sugestii
Hello TPU'isti. Cine stie sa-mi spuna si mie cat costa un taxi'u' din Eforie Nord pana in Mamaia?^^ Funda dupa vacanta, daca e corect;)
Vreau sa plec, eu cu inca un prieten si doua fete o saptamana la mare, MEntionez ca eu sunt cel mai mare si am 15 ani :). Deci nici unul nu e major sau altceva, deci nu avem nici unul permis. Deci ...? (mai mult)
Trebuie sa ajung din Sibiu in Timisoara. Cu autobuzul. De unde as putea sa iau autobuzul?
Pot sa plec singur cu avionul in Italia daca am 16 ani?
Exista stranduri in Sinaia? Macar unul?
Cum se numește plaja de lângă Radio Vacanța din Mamaia?
Stiti cumva daca agentia Travel Planner este serioasa sau este teapa? Urgent Funda
Stiti o statiune montana unde am multe de vizitat si are si stranduri? P.S: In Romania daca se poate
Am o intrebare... Cu compania Wizz Air poti lua cu tine si machiaje in bagajul de mana? Dau funda :*
Salutari TPU! In sfarsit vine concediul si vreau sa imi programez o iesire in delta cu cortul.Acum ceva ani am stat intr- un camping pe lacul Murighiol(in loc.Murighiol la vreo 40 km de Tulcea).Acel camping...? (mai mult)
Am primit o citatie de la politie in calitate se suspect.sa ma duc sa nu?
Care este cea mai uşoară şi mai ieftină cale de a ajunge din Arad în Drăgăşani având în vedere că nu am maşină/carnet?
E cineva din Sibiu care mi.ar putea da ceva detalii despre o firma care face contracte de munca pentru strainatate, e vorba de o firma de pe strada Turnului la colt cu strada Targu Pestelui...? (mai mult)
mi-am planificat o mini vacanta la Eforie Nord.Ce sugestii aveti pentru petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut.Ce obiective turistice sa vizitez?
Cine imi poate da un link cu hoteluri/pensiuni/apartamente ieftine din Sibiu si Cluj?
Buna, mi-am planificat o mini vacanta la Eforie Nord.Ce sugestii aveti pentru petrecerea timpului intr-un mod cat mai placut.Ce obiective turistice sa vizitez?
Salutare tuturor! Unde pot merge in BRASOV ca sa mananc o Pizza buna? ( nu ma intereseaza la *** figuri aere... ci un restaurant normal cu preturi OK echitabile cu pizza de calitate : multa buna gustoasa...? (mai mult)
Buna TPU Peste o luna eu impreuna cu o prietena si familia mea o sa mergem la mare in Eforie N dar am vrea sa mergem intr- o zi si la Aqua Park (Mamaia) Intrebarea mea este : Cum este acolo, a mai ...? (mai mult)
Hei, TPU! Am o intrebare pentru cei care sunt din orasul Targoviste sau il cunosc bine. Recent am fost in acest oras si am gasit o cladire arsa. O babuta la vreo 80 de ani ne- a spus ca acolo locuieste...? (mai mult)
Cat ar costa niste bilete dus- intors Craiova- Barcelona? Si cam cat de departe ar fi de mare sau de Madrid? Am de ales dintre sa merg in Spania sau sa merg la mare(nu stiu in ce tara, daca aveti niste...? (mai mult)
de curand o sa plec si eu in Turcia, mai exact Antalya cu masina, si vreau sa stiu cam pe la ce ora este Istanbulul mai liber pe sensul de dus, deoarece am mai fost acum 2 ani in Antalya...? (mai mult)
Vreau sa fac o excursie pe Transfagarasan. Si sa merg vreo 3- 4 zile la Bai. Plec din Bacau. Spuneti- mi, va rog : Ce pot vizita, ce locuri frumoase pot vedea, unde ma pot caza si la ce BAI pot...? (mai mult)
Heii TPU. În iulie plec în Franța și mă întrebam dacă se poate filma în avion (în timpul zborului) cu telefon/tabletă.
Cei care ati mai mers in tabara cu agentia Alsys Travel, in Grecia ( Skala Potamia ), imi puteti spune cum vi s-a parut? Exista persoane care vor merge in perioada din august? :) Multumesc!
Salut.Care oras este mai frumos Sibiu sau Brasov? In care oras este mai avantajos traiul si invatatura?
Salut,cum imi pot face o procura sau o declaratie cu care sa pot iesi din tara daca parintii mei nu sunt in tara, sunt minor. Multumesc anticipat!
Mersul trenurilor interregio Iasi- Suceava la ce ora e? Dau funda
Stiti cumva cat cost cazarea de 3 nopti la pensiunea Roxana? Si cat costa 3 mese regulate! :* Multumesc! Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Heeeeeelp! in aeroport la detectorul de metale, va trebui sa imi dau extensiile jos? sunt din acelea cu clips... :(... funda.
in ce clasa a trenului se gasesc camerele acelea in care sunt canapele? Ca un fel de mini-vagon?
Imi puteti spune un hotel, o pensiune sau o vila mai ieftina in Mamaia. Aprox. 60 lei/noapte.Stam 5 nopti! Stiu ca nu prea sunt, dar poate stiti voi ceva ...la particular :- ? Multumeac oricum:*Daca...? (mai mult)
Imi puteti spune ceva despre aqua parc Brasov? vreaun sa ma duc dar nu stiu ce conditii sunt sau cum e acolo
Hei.Am nevoie sa ma lamuriti cu ceva. Vreau sa zbor cu Blue Air, am extenii cu clips, credeti ca mi le va da jos, la detectorul de metale? :( multumesc, funda.
Am o intrebare! Va rog daca nu stiti nu raspundeti! Vreau sa merg cu mama la mare :) eu sunt din Oradea.Cam cat ar costa biletul meu, sunt eleva carnetul de elev mi- e vizat, am 13 ani si cat ar...? (mai mult)
am o intrebare. Daca merg la hotelul Balada, din Saturn, care are si piscina, trebuie sa platesc piscina? Nu ar trebui deoarece sunt cazata in hotel, dar am auzit de la cineva care a fost...? (mai mult)
In august voi pleca la tara si o sa stau o saptamana. Bunicii mei stau intr- un sat di Ialomita aproape de constanta.Imi puteti spune ce anume sa iau in bagaj haine si lucruri ca nu prea ma pricep...? (mai mult)
As vrea sa imi fac rezervare in vara aceasta la hotel Termal Baile Felix.As vrea sa stiu (doar daca ati fost) cum este, e ok, sau nu.Si as vrea sa va mai intreb ce ai putea face in statiune, adica...? (mai mult)
Buna as vrea sa ma mut in America... ( mda stiu e o prostie ) 1. Imi puteti sugera niste locuri unde pot sa locuiesc si de ce. 2. Imi puneti spune niste locuri unde este cald adica mai putina MULTUMESC...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cate grade are apa marii astazi in eforie nord?
Am nevoie de mare ajutor...ma gandeam sa fac o excursie cu prietenii mei prin tara....ideea ar fi sa mergem pe transfagarasan vreo 2 zile...la ceva strand alte 2 zile...si apoi sa mai vizitam ...? (mai mult)
Unde imi sugerati sa merg in aceasta vara? COSTINESTI SAU EFORIE NORD? Am fost acum 3 ani in Costinesti si mi s- a parut frumos, in Eforie Nord nu am fost deloc, deci as vrea cateva pareri :D...? (mai mult)
La Sf. Gheorghe (delta) a fost cineva? Daca da, va rog sa imi puteti spune si mie cateva trucuri, la ce sa fiu atenta acolo, ce posibilitati de agrement sunt (eventual costuri), unde se mananca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?