Cei mai activi useri din categoria Turism pe 1 Februarie 2025 sunt:
Cum e de obicei drumul spre mare lunea? E aglomerat?
Cat costa un bilet de autobuz ruta Bucuresti-Sibiu?
Iubitul meu este in Elvetia si are o cartela a unei retele telefonice din tara respectiva. Daca eu il sun sau ii trimit mesaje din Romania, ii va lua din credit si lui?
Hi TPU! Stie cineva daca in zona Ranca (Transalpina) se poate campa si daca se poate face si gratar? Intentionez sa fac o escapada intr-un weekend. Multumesc!
Pe 27 iulie plec in tabara la Straja, la vila Alpin. Cum e zona? Cum e vila? cazare, masa, tot ce stiti. Si nu site sau copy-paste de pe "amfostacolo" vreau parerile voastre. Merci
Spuneti-mi va rog nu e primejdios sa plec in vacanta din Moldova in Rusia,, in Ucraina stiu ca e razboi si ma cam tem"dati-mi un sfat
Salut, TPU! Stie cineva o pensiune sau ceva de genul asta la mare prin Costinesti? Vreau sa merg cu inca cativa prieteni si iubita si vrem ceva gen de vreo 8 persoane in total dar sa nu fie gen hotel ...? (mai mult)
Am cumparat 8 bilete (avion+ cazare) pentru 8 pers(6 adulti si 2 copii) saptamana trecuta.Azi ne- au sunat si ne- au spus ca la intoarcere au ramas doar 6 bilete. Ceilalti doi vor asteapta avionul de dimineata...? (mai mult)
Stiti cumva daca in Kefalonia si Zakynthos - Grecia exista transport public? o linie de autobuz...este singura modalitate prin care as reusi sa vizitez mai multe plaje
Dau funda! Imi recomandati, va rog, un hotel sau orice, de pe litoral, orice statiune, in Romania. Sa aiba oferte de familie, pentru ca suntem 3 adulti si 2 copii. As dori unul de aprox 3 stele sa...? (mai mult)
Cat e cazarea pe la mare la case de astea private in zone precum Costinesti, mamaia, vama veche?(pe noapte)Sau cei care sunt de prin zonele alea, unde gasesc cazare ieftina?
Am facut o rezervare la wizz si am platit prin transfer bancar unde se cere ca atunci cand completezi ordinul de plata la sectiunea comentarii sa scrii NUMAI numarul de confirmare (acum am citit pe net)...? (mai mult)
Stiti hoteluri frumoase in Eforie nord? Se apropie usor usor momentul sa plec la familia mea si nu stim la ce hotel sa mergem.Astept parerile voastre!
:) Am o problema. :(( Vreau sa plec cu trenul intr- o calatorie mai lunga si eprima oara cand merg singura.Si nu prea stiu cum functioneaza chestiile astea. Prima oara: Ce inseamna vagon direct? ...? (mai mult)
În ce zona a Parisului o să fie cea mai bună muzică de Sărbătoarea Muzicii?
Heiii TPU, peste doua saptamani plec intr-o calatorie ( drumul dureaza 2 zile si o noapte ). Ce as putea sa iaula mine, sicum sa fiu cat mai relaxata in autocar?
Cine a fost de curand la sanatoriul de copii Techerghiol? Imi poate spune cineva cum este acolo?
Sunt in concediu si as vrea foarte mult sa merg la Salina Turda. Vreau doar sa stiu daca este frig in Salina si pe timp de vara? Inca o intrebare este daca in afara de acel lac mai exista un ...? (mai mult)
Plec prin Erasmus+ in Italia si as vrea sa le dau celorlati participanti la program niste CD- uri cu muzica romaneasca. Suna old school, dar nu am cum sa le dau stickuri sau link catre download. Ce muzica/melodii...? (mai mult)
Stiti cumva un hotel bun in Mamaia!
Buna TPU. Imediat plec in vacanta si nu am idee unde sa merg. M-ati putea ajuta cu niste idei?
Cine stie o firma de autocare/busuri de transport in strainatate (eu vreau in Italia), care pleaca sambata din Romania? Precizez ca sunt din Suceava. Multumesc. Dau Funda celui/celei care ma ajuta.
Ce statiune montana imi recomandati sa o vizitez? As vrea sa aiba si ape termale sau stranduri.(in afara de Herculane, Tusnad,Calimanesti, Slanic, Olanesti)
Salut spuneti-mi va rog vreau sa fac o exscursie de vreo 4 zile la nordul moldovei ce locuri as putea vizita ca sa ramin uimit multumesc
V-as ruga sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare : Cand se ridica vizele pentru SUA ca romanii sa poata calatorii doar cu Buletinul? Vreau un raspuns concret, Multumesc! Dau Funda :)
Sunt in MAll Unirii. Cum ajung in Embassy?
imi puteti spune niste locuri frumoase din South Carolina?
Vatra Dornei, help! Ce este interesant de facut/vazut in Vatra Dornei? Obiective turistice, activitati, locuri etc. Intentionez sa stau 1 zi si m-ar ajuta tare mult sugestiile voastre.
Pretul unei nopti la hotel este afisat pentru o persoana sau pentru inchirierea camerei? Ex: Hotel "x" 130 lei/zi (eu presupun ca se inchiriaza camera dar unii zic ca e 130 de lei de persoana)
A locuit cineva in America (sau mai locuieste) ○ Cum a fost? ○ Si unde ati locuit?
Am facut o rezervare la un hotel de 3 stele din Mamaia pentru un sejur de 6 nopti. Nu am mai fost la un hotel pana acum si am o nelamurire: Daca sejurul este de pe data de 1 iulie pana pe ...? (mai mult)
Daca eu as vrea sa plec din Bucuresti cu bicicleta si sa vizitez anumite orse ale tarii, de exemplbu Bucuresti- Brasov- sibiu- pitesti, in momentul in care se lasa seara si sunt obosit ce ar trebui sa ...? (mai mult)
Salut, pe la sfarsitul lui iulie merg in Costinesti cu o gasca de prieteni, as dori si eu ca sa stiu cum sunt prieturile pe acolo si cam cat m- ar costa cazarea la un hotel in care sa ne lase sa dormin...? (mai mult)
Sunt interesat de cazare in statiunile Olimp, Neptun sau Costinesti la vila sau casa, in aproprierea plajei pentru 2 familii x2 copii.Perioada 20 iulie- 31 iulie. La preturi convenabile. Multumesc...? (mai mult)
Daca voi veti avea ocazia sa va mutati in America, unde ar fi locul unde v-ati muta? De ex : Colorado, Florida, Carolina... Funda. Multumesc :)
Are cineva idee, in legatura cu medicamentele pe care le poti lua in avion? Pe toate site- urile cica se poate, dar insotite de reteta. Eu folosesc medicamente care se vand, in farmacii, fara reteta...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care locuiesc in Brasov. Din Brasov, cum ajungi pana la Sinca Veche? Cu ce? Cam in cate minute/ore ajungi?
Ce parere aveti despre Eforie Nord? Ce poti face acolo ca sa te distrezi? Cel mai detaliat raspuns ia funda. Multumesc anticipat.
Stie cineva vreun sait din orce tara dar nu Romania unde as putea sa pun un anunt caci am o casa veche din lemn reconditionata total, in Maramures la poalele M- tilor Gutai, pe care vreau...? (mai mult)
am o intrebare cam ciudata... cand ajung in aeroportul din Luton, cat mai am de mers spre statia de buss- uri pentru a lua autobuss spre Leeds? si cum trebuie sa procedez ca sa imi iau bilet?...? (mai mult)
A mai fost cineva in ultimul timp la Lacul Sarat Braila? M- ar interesa in mod special ce conditii sunt la cabanute, ca am gasit poze doar de la exterior, cum arata in interior? Cum se prezinta locul...? (mai mult)
Am cumparat niste bilete te avion,iar acum nu mai gasesc emailul primit de la blue air ce as putea face, am codul de confirmare a biletelor
Voi unde ati merge pe litoral(alegeti intre olimp, neptun, jupiter, Capaurora, Venus, Saturn, Mangalia si Vama Veche)? Si care staitune credeti ca este ce- a mai full? Intreb ca sa stiu unde sa ma ...? (mai mult)
A fost cineva la hotel Delta, Eforie Sud? Cum vi s-a parut, sunt conditii?
Voi unde ati merge pe litoral(alegeti intre olpimp, neptun, jupiter, Capaurora, Venus, Saturn, Mangalia si Vama Veche)? Si care staiune credeti ca este ce- a mai full? Intreb ca stiu unde sa ma angajez...? (mai mult)
este adevarat ca Galatiul este mai mare decat Bucurestiul? Asa am vazut pe Wikipedia (atat varianta in romana cat si cea in in engleza) ca Bucurestiul are 228 km2 iar Galati- ul 246 km2 (orasul)...? (mai mult)
Cine merge la vara la hotelul Limak Lara din Turcia intre data de 26iunie-3iulie, eu merg acolo si am auzit ca nu sunt multi romani :)) poate am noroc sa vina cineva =]]]
Aş vrea să ştiu dacă pe lângă Morarilor McDonald's există vreo fostă fabrică de pâine. Şi dacă da, cum ajung acolo de la Morarilor intersecţie. Ajutor cât mai repede.
Pentru cei ce au călătorit deja cu avionul: cum a fost primul zbor? Primele impresii? Sfaturi?
Am voie sa merg cu prietenul meu in dubai? nu suntem casatoriti
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
Rebecha955 întreabă:
mellisa_1721 întreabă:
Animeforlifee9921 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.