Cine stie cat costa o viza pentru 6-7 zile in Dubai? :D
Puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste oferte pentru bilete de avion in luna iulie catre Valencia, Spania, sejur de o saptamana. Multumesc!
Vacanta Republica Moldova As dori sa stiu ce se poate vizita in Chisinau si in restul RM, cum sunt oamenii, preturile, hotelurile si alte variante de cazare. Orice informatie e bine...? (mai mult)
Cat costa o asigurare de sanatate pentru a calatori in strainatate?
Cine a fost la odihna la Sovata? Cum e acolo?
Daca ati fost la canionul 7 scari din Brasov, am niste intrebari. 1:Cat a durat traseul dus-intors? 2:E periculos? 3:Acele scanduri sunt rezistente? Pentru raspunsuri dau funda.
Aş vrea să ştiu dacă pe lângă Morarilor la McDonald's există vreo fostă fabrică de pâine! Şi dacă da, cum ajung acolo! Ajutor cât mai repede vă rog!
Ma tot gandesc la wimbledon și am aflat ca biletele sunt greu de gasit. E adevarat? Si stiti daca exista excursii in acea perioada, care sa includa si vizionarea meciurilor de tenis, pentru...? (mai mult)
Vara aceasta, plec cu parintii mei in Anglia- Londra, si ma gandeam sa va cer niste pareri despre acest oras mai ales cei care l- au vizitat, mi- ar fi de mare ajutor sa stiu niste pareri...? (mai mult)
A fost cineva in tabara la mare cu proedus(priamrie)la mare, sau merge anul asta vreau sa stiu cum a fost? FUNDADAADA
Heii.Peste putin timp voi pleca in Anglia, mai precis Londra.As vrea sa stiu cum e acolo, cum e vremea cum sunt oamenii etc.Am 14 ani.Imi va fi greau sa ma acomodez? Ma voi muta de tot acolo si stiu ...? (mai mult)
vreau sa va intreb unde pot merge in vacanta undeva aproape de Buzau creau multe idei, mersi.
Cum este acum la Sunny Beach in Bulgaria, cum este marea tot asa plina de alge?
Stie cineva daca pot sa cumpar u pachet turistic in Thailanda dintr-o alta tara decat Romania pentru ca in unele tari este mai ieftin?
Salutare lume! Anul trecut in Costinesti cand mergeam pe strada dintre Ring si White Horse vizavi erau niste locuri de cazare ("Vilele Belvedere" din ce am gasit eu pe net). Imi puteti spune va rog denumirea...? (mai mult)
Brasoveni, help! Cum ajung (cu un mijloc de transport in comun, gen autocar sau maxi) din Brasov la Poiana Narciselor (pe langa satul Vad, din cate am inteles)?
Ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon de la cabanutele din ostroveni, valcea? va multumesc!
Salut tuturor! Cam cat mai costa cazarea la cheie (adica la batranii care te asteapta cu cheile in gara) in Constanta? As vrea sa merg luna viitoare la Plaja Modern, dar nu am mai fost din 2010 la ...? (mai mult)
Heii, TPU! Am si eu o curiozitate ....Cate ore faci de la Torino pana la Iasi? Multumesc! :)
mi-ati putea spune vreo 5 oriective turistice din Corsica? Multumesc!
Vreau sa vad daca mai sunt trenuri Personal pe rutele Teius- Brasov sau Sibiu- Brasov, nu am gasit nimic pe situri companiilor, doar Rapid, Inter City... Ma gandeam la Personal pentru ca pot vedea ...? (mai mult)
Buna TPU. am vazut o oferta super pe groupon. dar nu stiu daca pot sa am incredere in ei. pare prea buna sa fie adevarata. uitati aici http://oferte- travel.groupon.ro/39035800 Ce spuneti? sa ...? (mai mult)
, imi spuneti si mie cam cat costa un bilet de tren Craiova-constanta?
Am si eu o intrebare. Pe biletul de autobuz trebyie sa se scrii numarul de km pana la destinatie si pretul? Daca da imi puteti da legea. Azi am mers cu autobuzul si pe bilet scrie doar pretul...? (mai mult)
Hei! Eu si parintii mei am vrea sa mergem la vara la Londra. Am incercat sa caut zboruri in perioada 6- 10 august(in 6 plecare si in 10 venirea) si am gasit ceva, dar nu stiu daca sunt incluse si taxele...? (mai mult)
Hey! Am si eu ceva URGENT! Ce obiective turistice se pot vizita in Moldova intr-o excursie de o zi? (Ma intereseaza ca traseul sa-nceapa din Severin) Dau funda
Hei TPU.Imi puteti spune niste site-uri cu oferte turistice la munte in Romania (Caciulata, Bucegi s.a)! Cele mai bune site-uri FUNDA >:d
O cazare aproape de plaja in eforie stiti?
As dori sa ajung la manastirea Prislop,si as vrea sa stiu daca se organizeaza pelerinaje cu plecare din Baia Mare sau din Maramures, deoarece eu sunt de aici.Va multumesc frumos!
CUm as putea convinge pe cineva sa viziteze Canada?
Cum as putea convinge pe cieva sa viziteze Canada?
URGENT! Buna TPU, luna asta am sansa sa plec intr- o mini vacanta la matusa mea din Italia, faza e ca am 17 ani, se poate face o anumita procura sa trec granita singura sau cu verisoara mea care are...? (mai mult)
Eu vreau sa vizitez in vara aceasta o tara străină. Sunt din Vaslui. Cine imi cauta si imi gaseste un avion(un adolescent si un parinte) si un hotel in Paris cu bugetul de maxim 1000 de euro ...? (mai mult)
Parintii mei imi cer sa aleg intre Grecia si Turcia ....eu as alege Turcia, vio ce credeti?
Salut.Imi puteti spune si mie cate ceva despre Brasov?
Salut! Am 16 ani, sunt in clasa a x- a si urmeaza sa incep practica la o unitate hoteliera, dar e prima oara si nu stiu cum sa iau comanda unui client, stiu ca o sa ma invete in practica, dar totusi vreau...? (mai mult)
Nu stiu unde sa ma duc in aceasta vara: la mare sau la munte? Va rog raspundeti-mi! Funda
As vrea sa stiu si eu niste locatii frumaose in Eforie nord (cluburi, baruri de noapte in care se danseaza si se bea).
Am un buget de 1200 de euro. unde mi-as putea petrece concediul? Nu in Romania :D
Pe 31 Mai am o excursie, mergem si la Salina.Este de o zi. Cu ce m-as putea imbraca? Si ce sa-mi iau la mine, de mancare si altele... :)) Fundita! :X
Am o intrebare poate banala pentru unii, interesanta pentru altii, nu stiu eu vreau sa aflu :D. Cand zbori peste ocean si anume cand mergi in SUA timpul de zbor este de exemplu 8h, cand...? (mai mult)
Cum pot ajunge de la metroul de la Big la Gara de N 1?
am o problema misa facut un bilet de avion din Romania eu acuma sat in Italia biletu e facut pentru luna care vine pe 10 au aparut niste problema si trebuie sa schinb data sa vin mai tarziu idea...? (mai mult)
Nu stiti cumva ceva transport din bistrita pana in Poalele de Sub munte. Eu am tot cautat si cu intreruperi dar nimica n-am gasit funda!
Heya.Stiti cumva unde ma pot caza in buftea pentru doua zile? Sunt din Iasi si vreau sa merg la Summer Well care e pe domeniul Stirbey.Multumesc.
Buna TPU. As avea si eu mare nevoie de ajutorul vostru! In urmatoarea luna trebuie sa calatoresc cu avionul 2 ore. Nu am fost niciodata, dar din pacate sufar de claustrphobie si deja mi groaza si cand...? (mai mult)
am o mare nelamurire. M- am hotarat cu 6 prieteni sa mergem intr- o vacanta in luna septembrie. am platit un avans de 175 de euro si cica mi- a sosit biletul de avion.Eu nu mai pot merge, dar prietenii...? (mai mult)
Cine stie un apartament de 2 camera de inchiriat timp de 2 luni in Eforie Nord dar nu la un pret foarte mare......sau 2 camere duble tot pe 2 luni ....adica de pe 5 Iulie pana pe 5 Septembrie
Unde mergeți anul acesta la in vacanța? Eu in Antalya, Turcia.
ma scuzati daca nu am ales categoria corecta....in fine, mama a primit o oferta sa mearga sa lucreze in Anglia si pentru ca biletele de avion sunt mai scumpe vrea sa mergem tot drumul cu autocarul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!