Buna TPU. Imediat plec in vacanta si nu am idee unde sa merg. M-ati putea ajuta cu niste idei?
Cine stie o firma de autocare/busuri de transport in strainatate (eu vreau in Italia), care pleaca sambata din Romania? Precizez ca sunt din Suceava. Multumesc. Dau Funda celui/celei care ma ajuta.
Ce statiune montana imi recomandati sa o vizitez? As vrea sa aiba si ape termale sau stranduri.(in afara de Herculane, Tusnad,Calimanesti, Slanic, Olanesti)
Salut spuneti-mi va rog vreau sa fac o exscursie de vreo 4 zile la nordul moldovei ce locuri as putea vizita ca sa ramin uimit multumesc
V-as ruga sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare : Cand se ridica vizele pentru SUA ca romanii sa poata calatorii doar cu Buletinul? Vreau un raspuns concret, Multumesc! Dau Funda :)
Sunt in MAll Unirii. Cum ajung in Embassy?
imi puteti spune niste locuri frumoase din South Carolina?
Vatra Dornei, help! Ce este interesant de facut/vazut in Vatra Dornei? Obiective turistice, activitati, locuri etc. Intentionez sa stau 1 zi si m-ar ajuta tare mult sugestiile voastre.
Pretul unei nopti la hotel este afisat pentru o persoana sau pentru inchirierea camerei? Ex: Hotel "x" 130 lei/zi (eu presupun ca se inchiriaza camera dar unii zic ca e 130 de lei de persoana)
A locuit cineva in America (sau mai locuieste) ○ Cum a fost? ○ Si unde ati locuit?
Am facut o rezervare la un hotel de 3 stele din Mamaia pentru un sejur de 6 nopti. Nu am mai fost la un hotel pana acum si am o nelamurire: Daca sejurul este de pe data de 1 iulie pana pe ...? (mai mult)
Daca eu as vrea sa plec din Bucuresti cu bicicleta si sa vizitez anumite orse ale tarii, de exemplbu Bucuresti- Brasov- sibiu- pitesti, in momentul in care se lasa seara si sunt obosit ce ar trebui sa ...? (mai mult)
Salut, pe la sfarsitul lui iulie merg in Costinesti cu o gasca de prieteni, as dori si eu ca sa stiu cum sunt prieturile pe acolo si cam cat m- ar costa cazarea la un hotel in care sa ne lase sa dormin...? (mai mult)
Sunt interesat de cazare in statiunile Olimp, Neptun sau Costinesti la vila sau casa, in aproprierea plajei pentru 2 familii x2 copii.Perioada 20 iulie- 31 iulie. La preturi convenabile. Multumesc...? (mai mult)
Daca voi veti avea ocazia sa va mutati in America, unde ar fi locul unde v-ati muta? De ex : Colorado, Florida, Carolina... Funda. Multumesc :)
Are cineva idee, in legatura cu medicamentele pe care le poti lua in avion? Pe toate site- urile cica se poate, dar insotite de reteta. Eu folosesc medicamente care se vand, in farmacii, fara reteta...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care locuiesc in Brasov. Din Brasov, cum ajungi pana la Sinca Veche? Cu ce? Cam in cate minute/ore ajungi?
Ce parere aveti despre Eforie Nord? Ce poti face acolo ca sa te distrezi? Cel mai detaliat raspuns ia funda. Multumesc anticipat.
Stie cineva vreun sait din orce tara dar nu Romania unde as putea sa pun un anunt caci am o casa veche din lemn reconditionata total, in Maramures la poalele M- tilor Gutai, pe care vreau...? (mai mult)
am o intrebare cam ciudata... cand ajung in aeroportul din Luton, cat mai am de mers spre statia de buss- uri pentru a lua autobuss spre Leeds? si cum trebuie sa procedez ca sa imi iau bilet?...? (mai mult)
A mai fost cineva in ultimul timp la Lacul Sarat Braila? M- ar interesa in mod special ce conditii sunt la cabanute, ca am gasit poze doar de la exterior, cum arata in interior? Cum se prezinta locul...? (mai mult)
Am cumparat niste bilete te avion,iar acum nu mai gasesc emailul primit de la blue air ce as putea face, am codul de confirmare a biletelor
Voi unde ati merge pe litoral(alegeti intre olimp, neptun, jupiter, Capaurora, Venus, Saturn, Mangalia si Vama Veche)? Si care staitune credeti ca este ce- a mai full? Intreb ca sa stiu unde sa ma ...? (mai mult)
A fost cineva la hotel Delta, Eforie Sud? Cum vi s-a parut, sunt conditii?
Voi unde ati merge pe litoral(alegeti intre olpimp, neptun, jupiter, Capaurora, Venus, Saturn, Mangalia si Vama Veche)? Si care staiune credeti ca este ce- a mai full? Intreb ca stiu unde sa ma angajez...? (mai mult)
este adevarat ca Galatiul este mai mare decat Bucurestiul? Asa am vazut pe Wikipedia (atat varianta in romana cat si cea in in engleza) ca Bucurestiul are 228 km2 iar Galati- ul 246 km2 (orasul)...? (mai mult)
Cine merge la vara la hotelul Limak Lara din Turcia intre data de 26iunie-3iulie, eu merg acolo si am auzit ca nu sunt multi romani :)) poate am noroc sa vina cineva =]]]
Aş vrea să ştiu dacă pe lângă Morarilor McDonald's există vreo fostă fabrică de pâine. Şi dacă da, cum ajung acolo de la Morarilor intersecţie. Ajutor cât mai repede.
Pentru cei ce au călătorit deja cu avionul: cum a fost primul zbor? Primele impresii? Sfaturi?
Am voie sa merg cu prietenul meu in dubai? nu suntem casatoriti
Cine stie cat costa o viza pentru 6-7 zile in Dubai? :D
Puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste oferte pentru bilete de avion in luna iulie catre Valencia, Spania, sejur de o saptamana. Multumesc!
Vacanta Republica Moldova As dori sa stiu ce se poate vizita in Chisinau si in restul RM, cum sunt oamenii, preturile, hotelurile si alte variante de cazare. Orice informatie e bine...? (mai mult)
Cat costa o asigurare de sanatate pentru a calatori in strainatate?
Cine a fost la odihna la Sovata? Cum e acolo?
Daca ati fost la canionul 7 scari din Brasov, am niste intrebari. 1:Cat a durat traseul dus-intors? 2:E periculos? 3:Acele scanduri sunt rezistente? Pentru raspunsuri dau funda.
Aş vrea să ştiu dacă pe lângă Morarilor la McDonald's există vreo fostă fabrică de pâine! Şi dacă da, cum ajung acolo! Ajutor cât mai repede vă rog!
Ma tot gandesc la wimbledon și am aflat ca biletele sunt greu de gasit. E adevarat? Si stiti daca exista excursii in acea perioada, care sa includa si vizionarea meciurilor de tenis, pentru...? (mai mult)
Vara aceasta, plec cu parintii mei in Anglia- Londra, si ma gandeam sa va cer niste pareri despre acest oras mai ales cei care l- au vizitat, mi- ar fi de mare ajutor sa stiu niste pareri...? (mai mult)
A fost cineva in tabara la mare cu proedus(priamrie)la mare, sau merge anul asta vreau sa stiu cum a fost? FUNDADAADA
Heii.Peste putin timp voi pleca in Anglia, mai precis Londra.As vrea sa stiu cum e acolo, cum e vremea cum sunt oamenii etc.Am 14 ani.Imi va fi greau sa ma acomodez? Ma voi muta de tot acolo si stiu ...? (mai mult)
vreau sa va intreb unde pot merge in vacanta undeva aproape de Buzau creau multe idei, mersi.
Cum este acum la Sunny Beach in Bulgaria, cum este marea tot asa plina de alge?
Stie cineva daca pot sa cumpar u pachet turistic in Thailanda dintr-o alta tara decat Romania pentru ca in unele tari este mai ieftin?
Salutare lume! Anul trecut in Costinesti cand mergeam pe strada dintre Ring si White Horse vizavi erau niste locuri de cazare ("Vilele Belvedere" din ce am gasit eu pe net). Imi puteti spune va rog denumirea...? (mai mult)
Brasoveni, help! Cum ajung (cu un mijloc de transport in comun, gen autocar sau maxi) din Brasov la Poiana Narciselor (pe langa satul Vad, din cate am inteles)?
Ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon de la cabanutele din ostroveni, valcea? va multumesc!
Salut tuturor! Cam cat mai costa cazarea la cheie (adica la batranii care te asteapta cu cheile in gara) in Constanta? As vrea sa merg luna viitoare la Plaja Modern, dar nu am mai fost din 2010 la ...? (mai mult)
Heii, TPU! Am si eu o curiozitate ....Cate ore faci de la Torino pana la Iasi? Multumesc! :)
mi-ati putea spune vreo 5 oriective turistice din Corsica? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
CrisTinuta2020 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Dismally întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!