Cei mai activi useri din categoria Turism pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Dacă intram in Schengen e vreo diferenta anume, adică dacă o țara intra in UE are drept de ședere in alte tari europene nelimitata și pot circula fără pașaport, dar dacă nu e in Schengen încă...? (mai mult)
Buna TPU, am voie in tren cu catel? Este de talie mica si e cuminte! Credeti ca-l pot lua cu mine?
Câte avioane pot decola pe oră?
Bună ziua! Plănuiesc de ceva timp să plec într- o vacanță în Turcia, în Istanbul. Singura mea "problemă" este că mi- e frică de faptul că nu mă voi descurca în aeroport. Știu că nu este...? (mai mult)
Buna ziua, am vrut sa trec vama spre Ucraina si m- a intors inapoi pentru ca nu am asigurare auto cu acoperire si pe Ucraina. Am intrebat brokerul si mi- a zis ca trebuie sa ii specific cand am facut...? (mai mult)
Buna dragilor, Aveti idee cam cat costa un taxi din Mangalia pana in Vama Vache? Sau cu ce ma sfatuiti sa merg? Este bus? Cam de unde se ia? Ms frumos
Buna! Urmează să merg pentru prima data la mare și singur. Sfaturi cu ce trebuie să am pe plaja cu mine, încălțăminte/îmbrăcăminte. Locul de pe plaja, dacă pot să mă pun oriunde…
Prietenii mei au făcut rezervare la o vila, mai multe camere. Eu si prietena mea nu mai putem merge, deci vrem sa anulam o camera de 2 persoane. Am plătit un avans doar ca scrie nerambursabil. Asta...? (mai mult)
Hei, TPU! As avea nevoie de niste sfaturi pentru a- mi stăpâni frica de zbor. Deci în toamna urmează să merg in Irlanda, și nu știu exact ce sa iau până acolo... daca avion sau autocar, nu...? (mai mult)
Buna! Imi recomanda si mie cineva un site de incredere pentru a-mi rezerva o vacanta pe plajele din Bulgaria? Sau cineva care a fost poate sa-mi zica cum a fost experienta? Multumesc anticipat!
Bună! E prima oară când cumpăr biletele de avion. Urmează să zbor în Valencia pe 8 septembrie. Unul dintre colegii cu care merg și a luat deja bilet de pe Booking.com cu o escală de 2 ore și ...? (mai mult)
Buna! Suntem 5 persoane care vrem sa mergem la mare in Romania, dar una dintre noi nu ne poate da un raspuns clar decat abia pe 23, iar noi planuim sa plecam pe 27. Noi avem un buget mai mic si atunci...? (mai mult)
Am văzut la știri că sunt mari întârzieri și anulări de zboruri în perioada asta, chiar și la Wizz Air.Și că ar fi de recomandat să fii cu trei ore înainte de zbor, iar pe 19, voi pleca...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare pentru cei din Medgidia. Piscina aceea "But Aqua" s-a deschis? Dacă da, îmi puteți spune și niște prețuri? Multumesc!
Buna seara, vreau sa merg zilele ce umreaza 2- 3 zile la mare cu baiatul meu in varsta de 3 ani si 8 luni si sotia mea. Nu am ma fost cu el la mare pana acum si as vrea sa aleg o statiune mai linistita...? (mai mult)
Buna seara, vreau sa merg zilele ce urmeaza 2- 3 zile la mare cu baiatul meu in varsta de 3 ani si 9 luni si sotia mea. Nu am ma fost cu el la mare pana acum si as vrea sa aleg o statiune mai linistita...? (mai mult)
Buna ziua, am o întrebare dacă nu vă supărați, care sunt cele mai sigure, ieftine și desigur cele mai bune firme sau companii aeriene pentru a putea călători în străinătate? Aștept raspunsurile...? (mai mult)
Buna! Stie cineva daca anul asta s- a schimbat felul in care mergi pe litoral cu trenul? Anul trecut locomotiva se schimba in gara de la Constanta si asteptai pe peron 20- 30 de min pana venea locomotiva...? (mai mult)
Chestii de făcut in Constanta? Merg la mare cu familia și nu îmi place sa stau la plaja
Bună seara! La Mormântul Părintelui Arsenie Boca este foarte mult de urcat?
Salutare, Stie cineva cu cat se inchiriaza mai nou o casuta pe strandul Neptun din Arad si pe ce perioada? Dau funda Ms
Stie cineva din Stei, Bihor, daca mai este microbuz Stei-Oradea la ora 9:00?
Hei! Cunoașteți prin Mamaia cazări ok daca mai există:))care să fie până în 300 de lei, eventual poate fi și apartament, nu numai hotel sau pensiune? Aș vrea o cazare unde să nu se ceară...? (mai mult)
Dacă am pierdut voucherul mai pot dispune de el sau să mă cazez undeva pe baza lui, dar fără să- l am fizic? Și dacă nu, mai pot primi alt voucher? I s- a mai întâmplat cuiva treaba asta?...? (mai mult)
Buna comunitate, intenționez sa merg cu cortul in Elveția și Lichenstein și am înțeles ca la punctele de trecere trebuie obligatoriu asigurare de călătorie altfel nu poți intra in țările respective. ...? (mai mult)
Buna, oare la final de august pe 24-31 este lume multa in Costinesti la cluburi si prin statiune?
Știe cineva cât e taxa de intrare la lacul Ghioroc?
Buna seara. Exista transport maxi taxi sau altceva intre Mangalia si statiuni Saturn, Venus, Neptun?
Ați vizitat careva Serbia? Ce ar fi fain de văzut, câteva destinatii poate? Mulțumesc
Buna ziua! Va rog foarte mult dacă se poate sa ma ajutați cu problema mea. Am achiziționat doua bilete de avion WIZZ in urma cu o luna și in momentul rezervării in loc de com am pus con din greșeală...? (mai mult)
Salut,vreau să știu dacă îmi trebuie vreo autorizație ca să intru în Peștera Bătrânului.
Buna,in Mamaia Nord,aproape de camping S,unde pot manca, cu vouchere de vacanta Up? multumesc
Buna! Credeți că an șanse să intru la liceul *Victor Slavescu* (32)" din Ploiesti, pe profesionala cu media 4, 87?
Buna, am o întrebare in special pentru cei ce circula cu mijloacele de transport in comun si poate au o idee. Am de luat 2 autobuze, unul de 9:45 iar celălalt de 11:30, ambele de aceeasi companie....? (mai mult)
Salut, Vreau sa zbor pentru prima oară cu avionul însă mi-e frica sa nu fie prea cald in avion, gen xaldura aia din autobuze insuportabila! Știe careva cum sta treaba? Mulțumesc
Stie cineva daca este maxi taxi de la Eforie Nord spre Olimp si de unde se ia? Multumesc
Salut, Am citit pe net ceva legat de taxa de pot de la fetesti! Stie cineva daca inca se percepe taxa de trecere sau e inca oprita? Urmeaza sa plec la mare sambata si sa stiu daca sa o platesc sau ...? (mai mult)
Care plaja are nivelul de salinitate cel mai mic?(Din Romania/Marea Negara)
Salut,vreau sa vă întreb dacă săptămâna aceasta care vine, turnul de veghe din Hamburg va fi deschis mai ales intre orele 17 și 20? Pentru cine știe? Pls.
Buna. Nasaudeni, bistriteni pe aici? Am vazut ca aveti ca nume de strazi -str. Gacii -str. Găgi Ce inseamna aceste lucruri?
Bună. O scurtă întrebare, având 18 ani, dacă vreau sa merg in Ukraina pentru o lună am nevoie de pașaport sau e destul actul de identitate? Sau și alte acte? Nu știu cum funcționează la...? (mai mult)
Ați pățit vreodată să vi se anuleze un zbor de câtre compania aeriană? Ce ați făcut? Ați recuperat banii?
Salut TPU, am de luat un tren spre casa din București Nord pe site scrie IS 1663 de ex unde vad numărul trenului sau cum îl pot identifica mai ușor? Scrie pe vagoane sau pe locomotivă 1663?
Bună ziua! Am o curiozitate, există vreo croazieră pe Marea Neagră din România, care să oprească în Turcia? Dacă a fost cineva, îmi poate spune cum a fost? Știu că e mult mai simplu cu...? (mai mult)
Buna ziua, stit cumva daca exista un mijloc de transport comun prin care pot pleca de la Bucuresti dupa ora 0:00, sambata 1 iulie si sa ajung in Suceava pana la 7:00? M- am uitat la trenuri si autobuze,...? (mai mult)
E vreme bună de plaja zilele astea la Marea Neagră?
Bună TPU! Mi- am făcut o rezervare ieri pe booking la un hotel, dar vreau să anulez. Ideea e că am plătit integral, pe site arată că e anulare gratuită până pe 1 iulie, oare îmi da banii ...? (mai mult)
Am voie sa imi pun pudra de par in bagajul de cala? (10g)
Cand alti turisti ma roaga sa le fac niste poze, care ar fi numarul ideal de poze pe care sa le fac? Ca sa nu fie nici prea multe, nici prea putine
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?