mi-ati putea spune vreo 5 oriective turistice din Corsica? Multumesc!
Vreau sa vad daca mai sunt trenuri Personal pe rutele Teius- Brasov sau Sibiu- Brasov, nu am gasit nimic pe situri companiilor, doar Rapid, Inter City... Ma gandeam la Personal pentru ca pot vedea ...? (mai mult)
Buna TPU. am vazut o oferta super pe groupon. dar nu stiu daca pot sa am incredere in ei. pare prea buna sa fie adevarata. uitati aici http://oferte- travel.groupon.ro/39035800 Ce spuneti? sa ...? (mai mult)
, imi spuneti si mie cam cat costa un bilet de tren Craiova-constanta?
Am si eu o intrebare. Pe biletul de autobuz trebyie sa se scrii numarul de km pana la destinatie si pretul? Daca da imi puteti da legea. Azi am mers cu autobuzul si pe bilet scrie doar pretul...? (mai mult)
Hei! Eu si parintii mei am vrea sa mergem la vara la Londra. Am incercat sa caut zboruri in perioada 6- 10 august(in 6 plecare si in 10 venirea) si am gasit ceva, dar nu stiu daca sunt incluse si taxele...? (mai mult)
Hey! Am si eu ceva URGENT! Ce obiective turistice se pot vizita in Moldova intr-o excursie de o zi? (Ma intereseaza ca traseul sa-nceapa din Severin) Dau funda
Hei TPU.Imi puteti spune niste site-uri cu oferte turistice la munte in Romania (Caciulata, Bucegi s.a)! Cele mai bune site-uri FUNDA >:d
O cazare aproape de plaja in eforie stiti?
As dori sa ajung la manastirea Prislop,si as vrea sa stiu daca se organizeaza pelerinaje cu plecare din Baia Mare sau din Maramures, deoarece eu sunt de aici.Va multumesc frumos!
CUm as putea convinge pe cineva sa viziteze Canada?
Cum as putea convinge pe cieva sa viziteze Canada?
URGENT! Buna TPU, luna asta am sansa sa plec intr- o mini vacanta la matusa mea din Italia, faza e ca am 17 ani, se poate face o anumita procura sa trec granita singura sau cu verisoara mea care are...? (mai mult)
Eu vreau sa vizitez in vara aceasta o tara străină. Sunt din Vaslui. Cine imi cauta si imi gaseste un avion(un adolescent si un parinte) si un hotel in Paris cu bugetul de maxim 1000 de euro ...? (mai mult)
Parintii mei imi cer sa aleg intre Grecia si Turcia ....eu as alege Turcia, vio ce credeti?
Salut.Imi puteti spune si mie cate ceva despre Brasov?
Salut! Am 16 ani, sunt in clasa a x- a si urmeaza sa incep practica la o unitate hoteliera, dar e prima oara si nu stiu cum sa iau comanda unui client, stiu ca o sa ma invete in practica, dar totusi vreau...? (mai mult)
Nu stiu unde sa ma duc in aceasta vara: la mare sau la munte? Va rog raspundeti-mi! Funda
As vrea sa stiu si eu niste locatii frumaose in Eforie nord (cluburi, baruri de noapte in care se danseaza si se bea).
Am un buget de 1200 de euro. unde mi-as putea petrece concediul? Nu in Romania :D
Pe 31 Mai am o excursie, mergem si la Salina.Este de o zi. Cu ce m-as putea imbraca? Si ce sa-mi iau la mine, de mancare si altele... :)) Fundita! :X
Am o intrebare poate banala pentru unii, interesanta pentru altii, nu stiu eu vreau sa aflu :D. Cand zbori peste ocean si anume cand mergi in SUA timpul de zbor este de exemplu 8h, cand...? (mai mult)
Cum pot ajunge de la metroul de la Big la Gara de N 1?
am o problema misa facut un bilet de avion din Romania eu acuma sat in Italia biletu e facut pentru luna care vine pe 10 au aparut niste problema si trebuie sa schinb data sa vin mai tarziu idea...? (mai mult)
Nu stiti cumva ceva transport din bistrita pana in Poalele de Sub munte. Eu am tot cautat si cu intreruperi dar nimica n-am gasit funda!
Heya.Stiti cumva unde ma pot caza in buftea pentru doua zile? Sunt din Iasi si vreau sa merg la Summer Well care e pe domeniul Stirbey.Multumesc.
Buna TPU. As avea si eu mare nevoie de ajutorul vostru! In urmatoarea luna trebuie sa calatoresc cu avionul 2 ore. Nu am fost niciodata, dar din pacate sufar de claustrphobie si deja mi groaza si cand...? (mai mult)
am o mare nelamurire. M- am hotarat cu 6 prieteni sa mergem intr- o vacanta in luna septembrie. am platit un avans de 175 de euro si cica mi- a sosit biletul de avion.Eu nu mai pot merge, dar prietenii...? (mai mult)
Cine stie un apartament de 2 camera de inchiriat timp de 2 luni in Eforie Nord dar nu la un pret foarte mare......sau 2 camere duble tot pe 2 luni ....adica de pe 5 Iulie pana pe 5 Septembrie
Unde mergeți anul acesta la in vacanța? Eu in Antalya, Turcia.
ma scuzati daca nu am ales categoria corecta....in fine, mama a primit o oferta sa mearga sa lucreze in Anglia si pentru ca biletele de avion sunt mai scumpe vrea sa mergem tot drumul cu autocarul...? (mai mult)
Bun, intrebarea asta este extrem de tampita, dar sunt destul de curios. Sunt minor si fumez (nu e ceva nemaivazut), iar la vara plec cu scoala la mare in Muntenegru. Din cate am inteles, tigarile ...? (mai mult)
Știți de pe cât pe cât ține Drăgaica din Buzău? Mulțumesc anticipat.
Buna, sunt clasa a 10- a (invat in R.M.), vreau sa termin a 12- a si sa plec in canada.Doream sa intreb, cine stie cam in cit timp pot sa obtin viza de plecare, luind in consideratie ca vreau sa depun...? (mai mult)
Stiti cat costa trenul de la budapesta la deva?
sunt minor trebuie sa plec cu avionul azi intrebarea mea este trebuie sa ma prezint cu un parinte sau un major la aeroport sau pot si singur? Am procura de la ambi parinti bilet tot.
Bună TPU! Aș dori un răspuns rapid. Diriginta mea vrea să organizeze o excursie în Tg.Ocna, desigur vrea să vizităm mina de sare. Am discutat cu ea și trebuie să caut niște trasee și obiective...? (mai mult)
Salut as dori si eu sa stiu cat costa cel mai ieftin bilet de autobuz Constanta -Sighisoara. Tot caut pe net dar nu gasesc preturile.Va multumesc.
Unde este restaurantul oscar din ialomita?
Buna TPU. Punteti sa-mi spuneti pe ce data se incepe primul tur la tabara Dumbrava din Soroca si cit trebuie sa plataesti daca ei putiofca de la scoala.
Hello TPU! Anul acesta (2014) as vreabsa ma duc la Costinesti impreuna cu o prietena... Dar nu stiu cat costa un bilet de tren Alba Iulia-Bucuresti....ma poatr ajuta cineva? Plizzz!
Ati locuit vreodata in tenerife? daca da acolo cum este scoala?
Hei, am nevoie de ajutor... Deci imi puteti spune cateva avantaje ca sa migrezi/ pleci in Canada si dezavantaje ca sa migrezi/pleci in Brazilia? Dau funda :D
Am o nelamurire in legatura cu site- ul booking.com.Din cate am citit pentru a dovedi rezervarea trebuie un card de credit, pentru a se asigura ca exista fonduri din care se va plati sejurul.asta inseamna...? (mai mult)
Buna, va rog mult de tot daca stiti sa ma ajutati... vreau sa va intreb cam cat ar costa sa trimit un pisic prin posta de la Suceava la Timisoara va rog...doar ce- i care stim sa- mi dea un raspuns.Dau...? (mai mult)
Salut. in 2 zile trebuie sa ies din tara cu avionul intrebarea mea este imi trebuie cazier? ( am 17 ani) si voi fi insotit de un angajat al firmei. azi am fost dupa cazier mi- au spus ca nu am...? (mai mult)
Salutare Peste o saptamana plec pentru prima data in Germania, plec cu autocarul si am o multime de intrebari si dileme care imi trec prin gand. Ma intereseaaza fiecare amanunt detaliat legat de autocar. ...? (mai mult)
Buna, cine ma poate ajuta cu un transport ..adica sa- mi aduceti o pisica din Suceava pana in Timisoara sau chiar Jimbolia...va rog mult cine are drum sau poate sa ma ajute.Dau funda si raman datoare.sunt...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu va rog de unde pot lua maxi Bucuresti-giurgiu okazie?
Ce evidente se tin, si ce acte se intocmesc in timpul functionarii unei Pensiuni Agroturistice, detinute de un PFA?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!