Bun, intrebarea asta este extrem de tampita, dar sunt destul de curios. Sunt minor si fumez (nu e ceva nemaivazut), iar la vara plec cu scoala la mare in Muntenegru. Din cate am inteles, tigarile ...? (mai mult)
Știți de pe cât pe cât ține Drăgaica din Buzău? Mulțumesc anticipat.
Buna, sunt clasa a 10- a (invat in R.M.), vreau sa termin a 12- a si sa plec in canada.Doream sa intreb, cine stie cam in cit timp pot sa obtin viza de plecare, luind in consideratie ca vreau sa depun...? (mai mult)
Stiti cat costa trenul de la budapesta la deva?
sunt minor trebuie sa plec cu avionul azi intrebarea mea este trebuie sa ma prezint cu un parinte sau un major la aeroport sau pot si singur? Am procura de la ambi parinti bilet tot.
Bună TPU! Aș dori un răspuns rapid. Diriginta mea vrea să organizeze o excursie în Tg.Ocna, desigur vrea să vizităm mina de sare. Am discutat cu ea și trebuie să caut niște trasee și obiective...? (mai mult)
Salut as dori si eu sa stiu cat costa cel mai ieftin bilet de autobuz Constanta -Sighisoara. Tot caut pe net dar nu gasesc preturile.Va multumesc.
Unde este restaurantul oscar din ialomita?
Buna TPU. Punteti sa-mi spuneti pe ce data se incepe primul tur la tabara Dumbrava din Soroca si cit trebuie sa plataesti daca ei putiofca de la scoala.
Hello TPU! Anul acesta (2014) as vreabsa ma duc la Costinesti impreuna cu o prietena... Dar nu stiu cat costa un bilet de tren Alba Iulia-Bucuresti....ma poatr ajuta cineva? Plizzz!
Ati locuit vreodata in tenerife? daca da acolo cum este scoala?
Hei, am nevoie de ajutor... Deci imi puteti spune cateva avantaje ca sa migrezi/ pleci in Canada si dezavantaje ca sa migrezi/pleci in Brazilia? Dau funda :D
Am o nelamurire in legatura cu site- ul booking.com.Din cate am citit pentru a dovedi rezervarea trebuie un card de credit, pentru a se asigura ca exista fonduri din care se va plati sejurul.asta inseamna...? (mai mult)
Buna, va rog mult de tot daca stiti sa ma ajutati... vreau sa va intreb cam cat ar costa sa trimit un pisic prin posta de la Suceava la Timisoara va rog...doar ce- i care stim sa- mi dea un raspuns.Dau...? (mai mult)
Salut. in 2 zile trebuie sa ies din tara cu avionul intrebarea mea este imi trebuie cazier? ( am 17 ani) si voi fi insotit de un angajat al firmei. azi am fost dupa cazier mi- au spus ca nu am...? (mai mult)
Salutare Peste o saptamana plec pentru prima data in Germania, plec cu autocarul si am o multime de intrebari si dileme care imi trec prin gand. Ma intereseaaza fiecare amanunt detaliat legat de autocar. ...? (mai mult)
Buna, cine ma poate ajuta cu un transport ..adica sa- mi aduceti o pisica din Suceava pana in Timisoara sau chiar Jimbolia...va rog mult cine are drum sau poate sa ma ajute.Dau funda si raman datoare.sunt...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu va rog de unde pot lua maxi Bucuresti-giurgiu okazie?
Ce evidente se tin, si ce acte se intocmesc in timpul functionarii unei Pensiuni Agroturistice, detinute de un PFA?
Am o intrebare referitoare la cursele fany. Spre exemplu, pentru o cursa tur - retur cluj Napoca- sibiu, se poate cumpara biletul de la fata locului sau trebuie rezervat? Multumesc...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog, am nevoie sa aflu cata km aproximat sint de la Firenze pana la Parma?
Buna seara.As vrea sa merg la mare in Costinesti.Niste sfaturi pentru hotel? As dori cu camera dubla, cat de cat spatioasa, nu sa te lovesti de bagaje cand intri, dus cu apa calda...nu neaparat foarte...? (mai mult)
Daca vreau sa merg cu familia sa inchiriez un apartament la hotel, pretul se face pe fiecare membru sau pe apartament?
As vrea sa fac un trip pana la barcelona vara asta. as vrea sa o iau pe coasta de azur. pe unde as putea sa o iau sa nu platesc asa multe taxe? multumesc!
Salut,imi trebuie repede numele si numarul unui curier rapid din Ramnicu Valcea in Anglia.Stiti pe cineva serios si de incredere pentru ca nu vreau sa se piarda,multumesc, ofer funda.
Peste 1 lună plec in Statele Unite ale Americii. Menționez că merg singur (am 17 ani) întrebarea mea este : cum e cu avionul? Dar pe aeroport? Little help?
Buna seara, a calatorit cineva cu Lar Traver? I-mi puteti oferii detalii despre aceasta firma de transport? Sunt oameni seriosi?
Salutare TPU, sunt student si in curand plec intr- o vacanta de 2 saptamani in strainatate si am in plan sa vizitez muzee, parcuri de distractie, si multe alte locuri...imi poate spune cineva daca am...? (mai mult)
E cineva care a fost in Bulgaria la Nisipurile de Aur? As vrea sa stiu si eu cateva pareri despre statiune, preturi. O sa merg in luna iulie, doua persoane, si nu stim cam cati bani ne- ar trebui...? (mai mult)
la vara vreau sa plec printr-o agentie de Work and Travel in Grecia, cine a mai fost, ce experiente ati trait acolo?
Cine imi poate spune cat costa un bilet pe tren/ maxitaxi de la Galati la Megidia? Va rog frumos, multumesc! 182 km, aproximativ 2 ore 30...
cine ştie cum se numeşte meseria care muncesc, băieţii ăia pe excavatoare, buldozere. care, pune ţevi
In vara, vreau sa ma duc la Felix in Oradea si nu stiu daca va fi frumos acolo ca nu am mai fost. daca stiti mai multe va rog dati-mi un raspuns Bun!
Cine a fost anul acesta la Stejeris sa imi dea niste informatii, pe site- u lor ultimele actializari sunt din 2013 si nr de telefon e inchis. - pret taxa - cate bete ai voie - cantitate peste retinut ...? (mai mult)
Prin ce orase din Romania trec drumurile europene E85 E60 E70?
Ca sa ajung de la metro de la eroii revolutiei la pacii trebuie sa mai schimb alt metrou?
vreau sa imi inchiriez o garsoniera in Constanta 1luna, din iulie pana in august si as vrea sa stiu daca se poate inchiria cu o luna inainte? multumesc anticipat.
Hei, salut TPU! Știe cineva cat costa un bilet de tren din Timisoara nord pana in Costinesti? Clasa a2a.
Nu exista vreo harta pe care sa scrie in fiecare zona a Romaniei ce animale salbatice se intalnesc? Sunt din Transilvania, judetul Bistrita- Nasaud si sunt inconjurat de paduri, as vrea sa...? (mai mult)
Buna TPU ma numesc amalia am 10 ani si voi merge cu parintii si sora mea Andra, 8 ani, la Cluj- Napoca si noi suntem din barlad, (mergem la cluj napoca la concerte cu multe vedete ) si vinery o sa ne...? (mai mult)
Hey.Cat ar costa o excursie in Paris pentru 2 persoane cu biletu de avion(dus si intors), cazarea la hotel si toate cheltuielele(mincarea, suveniruri...) totul inclus 7zile?
Profesorii ne- au propus la scoala o excursie in Delta Dunarii. Incepusem sa facem pregatirile, am stabilit data (7.8.9 iunie) dar ne- am izbit de o problema... Ni se pare foarte scump. In situatia...? (mai mult)
anul acesta merg pentru prima data pe insula Thassos din Grecia, la apartament blu sky in Skala Potamia. Stie cineva ceva detalii despre aceasta vila, despre statiune sau si despre insula...? (mai mult)
Hey.Cat ar costa o excursie in Paris pentru 2 persoane cu biletu de avion(dus si intors), cazarea la hotel si toate cheltuielele(mincarea, suveniruri...) totul inclus?
Am 15 ani si fratele meu care locuieste in Spania doreste sa plec la el vara asta. Eu am acceptat si mi- a cumparat bilet de avion. Dar cum nu sunt majora nu pot sa plec neinsotita de cineva si ...? (mai mult)
Am o geanta pentru bagajul de mana care in dimensiuni depaseste 4 cm in lungime, daca e intoarsa invers la masurare are dimensiuni perfecte. oare merge si asa? merci
As vrea sa plec la barcelona cu masina. as vrea sa o iau prin Ungaria Slovenia, Italia, venetia, coasta de azur, barcelona. cam cati bani mi- ar trebui per total? cu tot cu consum, taxe de drum...? (mai mult)
Cat costa un bilet de microbuz de la Craiova la Bucuresti? si de la Bucuresti la bacau. sau mai exact cum poate ajunge o pers mai repede si mai ieftin de la Craiova la bacau? m- ar interesa fara ...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cum ajung din Bucuresti in Brasov si cam cat timp fac pana acolo.Multumesc anticipat.
Buna TPU Implinesc 18 peste 2 luni, as vrea sa stiu daca pot pleca din tara in Germania neinsotita de vreun adult sau parinte prin acordul parintilor fiind inca minora? Care sunt demersurile pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!