Cei mai activi useri din categoria Turism pe 2 Februarie 2025 sunt:
Caut ceva locatii pentru un team building, eventual o firma care sa se ocupe cap- coada de tot. Daca ati fost in vreun team building cu o firma ok in zone interesante unde vi s- au oferit activitati ok...? (mai mult)
Buna tpu...cam la ce pret ar ajunge pretul de persoana intr.o tabara pa mare....be ducem un grup dar ar vrea sa stiu dinainte ca sa pot sa economisesc...un pret aprozimativ..va roig
Am decis sa vin din Spania in Romania cu masina.Aceasta este in leasing pe numele mamei mele.Asigurarea de asemeneape numele unui prieten ( numele meu NU apare nicaieri). Intrebarea este DE CE ACTE...? (mai mult)
La ce se refera cardul de imbarcare daca am efectuat un check in online pentru un zbor cu avionul? adica biletul cu numele zborului? ca cica sunt doua chestii, biletul si cardul de imbarcare? mai pe scurt,...? (mai mult)
O intrebare pentru cei care au calatorit cu Wizzair si care nu au 18 ani, care au 16- 18. Se poate calatorii de exemplu din Barcelona- Timisoara singur la 16 ani cu Wizzair? Ca inapoi stiu ...? (mai mult)
Hei. A fost cineva in Grecia la un job de vara cu Jobtrust? Daca da, cum a fost, ati fost multumiti, a fost ok?
cat costa un bilet de la Sibiu la Constanta ( la mare ), aproximativ pretul pentru elev de liceu, bilet de tren. Multumesc!
imi puteti spune si mie daca iau trenul medgidia -Bucuresti si am si am si carnet de elev... cat platesc. funda
TPU! Urgent. Vă rog, ajutați- mă să caut cazări convenabile la preț în mamaia. Am căutat de am înebunit cazări la hoteluri/pensiuni/vile/case/apartamente orice orice! Toate sunt în Mamaia nord...? (mai mult)
Salut stiti cumva daca am voie si pot transporta cu mine in avion o sabie sau alte obiecte de genul in carlinga de bagaje bine inteles
Buna TPU. cat se plateste aproximativ in aeroport pentru bagaj de mana mare? adica 56/42/25? ca pentru o geanta de scoala in care iti incap foarte putine lucruri stiu ca e gratuit. Mentionez ca zbor cu...? (mai mult)
Melodii potrivite pentru fundal site html? cine imi spune si mie?
Anul acesta am ales sa- mi petrec concediul pe litoralul romanesc. Am ales statiunea Saturn si am o oarecare retinere in a alege hotelul. Optez intre Hotelul Sirena si Hotelul Balada, stiu ca oarecum...? (mai mult)
Vreau sa stiu cum este atmosfera exotica a Indiei.Dau funda celui mai bun raspns.
Am si eu o nedumerire.Din Buzau pana in Ramnicul Sarat cat timp se face cu trenul? Pe net citisem 5 min iar cineva imi spusese ca se face cam o ora doar cu masina.Stie cineva? Funda+vot
Cum se numesc cheile dintre Muntii Parang si Muntii Sureanu?
Salut, Este cineva pe aici care a fost cu Blue Air? Multumesc!
Salut, Este cineva pe aici care a fost cu Blue Air? Dus o sa fie cu WizzAir si intors cu Blue Air. ca nu imi placea intoarcerea cu WizzAir la ora 01:03. Merg pentru prima data cu avionul, si nu vreau...? (mai mult)
Ce părere aveţi despre România?
Un hotel in Ibiza de la 4 * in sus sa fie foarte frumos, Funda!
Cum ajung din Ploiesti in Valeni? Daca as lua microbuzul din statia de langa Caragiale cam cat m- ar costa? Si unde trebuie sa ii zic omului sa ma lase? E direct microbuz Ploiesti - Valeni? adica sa nu...? (mai mult)
Am voie sa trec cu alcool din Romania in Bulgaria? Sau trebuie sa declar la vama? E prima oara cand ies din tara si am la mine cam juma de litru de vodka. Sa torn in alta sticla si sa para apa? ...? (mai mult)
Daca mi-a expirat pasaportul si buletinul pot sa ma intorc in tara sa le fac? fara sa am probleme la aeroport?
Ma poate ajuta cineva la realizarea unui atestat pentru organizator banqueting cu numele Coordonarea serviciilor la balul bobocilor pentru 100 de persoane la restaurant Caraiman?
Salut tup, am si eu o intrebare pentru cei care calatoresc sau nu stiu au rude etc vreau sa ajung in Dorohoi judetu Botosani din Galati cu trenu, cum fac? stiu ca nu este legatura directa pana in Botosani...? (mai mult)
as vrea sa plec cu trenul de la piatra neamt la braila si as vrea sa stiu cate trenuri trebuie sa schimb si la ce ora este fiecare multumesc anticipat.
Stiti cam cat costa un drum dus-intors cu autocarul din Romania pana in Londra? :)
Am o intrebare, daca un echipaj pe tir facand extern (toata europa), cand un dintre soferi conduce, celalalt are voie sa doarma? va intreb ca cica a aparut o lege noua, amenda se spune ca e de 35 de...? (mai mult)
Buna am nevoie de idei pentru excursii cu clasa. Urgent dou funda
Salut.O sa merg in excursie la Brasov, si o sa urcam cu telecabina la munte. Cat costa? Si nu accept parererile celor care CRED. Doar daca stiti sigur.
De unde pot luat informatii despre obiective turistice din Texas?
A fost cineva in alte tari sau locuieste cineva? Daca da, imi puteti spune cum este viata acolo, preturile si SISTEMUL DE INVATAMANT. Multumesc!
Anul acesta as vrea sa merg la mare. Era mai demult de puteai sa inchiriezi casute mici, mai ieftine.Nu stiti unde gasesc? Sau daca nu gasesc casute, ceva cazare la pensiuni, dar ieftina! Mersi...? (mai mult)
am un aparat foto Nikon Coolpix l23 la care mi s-a rupt o clema in care se inchide capacul de la baterie. Nu mai sta inchis. Oare se poate schimba carcasa? dau funda pentru raspuns!
Imi place foarte mult sa vizitez si pe viitor sa calatoresc in tari straine. Ador Turcia, as vrea sa vizitez 3 orase din aceasta tara, precum : Istambul, Izmir si Ankara. Imi place foarte mult...? (mai mult)
Saptamana viitoare am o calatorie de afaceri in Iasi, cine imi poate recomanda o cazare la un hotel decent dar sa nu coste asa mult cred ca 3 stele e ceva acceptabil.
Am nevoie de niste sfaturi pentru a ma putea caza in Iasi cateva zile. E vorba de luna mai. Aici ma refer la un loc dragut cu preturi accesibile, adica un raport calitate/pret bun. Va multumesc.
Se poate circula de 1 Mai pe Tranfagarasan?
voiam sa va intreb, cei care ati fost in Eforie Nord la Vila Yza Belle 2 stele cum este acea vila este frumoasa? camerele cum sunt mari? spatioase? baile mizerabile sau curate? este miros de...? (mai mult)
A fost cineva in China? am ocazia de-a pleca acolo pe-o luna de zile la un congres si nustiu ce sa fac.imi pare prea mult timp..si nici macar nustiu cum e acolo.ce pareri aveti despre China?
Buna ziua! Caut un loc minunat, un loc special de cazare in zona Brasovului, nu in oras, ci in imprejurimi. Dar daca se poate va rog sa imi spuneti locuri in care ati fost. As vrea sa stiu parerea...? (mai mult)
Hei TPU voiam sa va intreb pe cei care ati fost in statiunea Eforie Nord, daca este sat de vacanta sau un fel de Luna Parc ca in Mamaia deoarece vreau sa merg cu familia in Eforie si nu stiu daca este...? (mai mult)
Am un concurs care se tine in Spania, la Valencia. Vreau sa stiu cu ce pot merge pana acolo, cat m- ar costa, in cat timp as ajunge si unde pot gasi acest mijloc.Pentru doua persoane.Nu imi ziceti ca ...? (mai mult)
care tara credeti ca se afla intr- o stare buna fiinanciar? si care are oamenii mai ok? Turcia sau Romania noastra cea iubita de care nu stiu cum sa mai scap din ea? :/ dau funda cuiva care ...? (mai mult)
Buna dragilor! Imi puteti da cateva ponturi pentru o pensiune cu preturi acceptabile in zona Sucevei sau a Iasului? As dori daca stiti, ca baia sa fie dotata cu cada! Cat mai repede posibil! Multumesc...? (mai mult)
Buna am 14 ani si in vara aceasta urmeaza plec din Bacau in Irlanda in Dublin la verisoara mea cu avionul, dar este prima data cand merg cu avionul si nu merg cu parintii, ma duc singura ca ei nu pot...? (mai mult)
Salut.Intentionez sa plec in vacanta in BG la Nisipurile de Aur cu masina dar stiti ca la ei e problema cu furtul de masini.Plecam vreo 5 familii pe ruta Giurgiu- Ruse- VarnaAs vrea sa stiu ce pot sa fac...? (mai mult)
Ce lungime are poclosul?
Hay TPU! Unde pot gasi ceva despre aspectul urban al orasului Targoviste? Nu gasedc nimic. Putin ajutor? FUNDA! Repede!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!