Cei mai activi useri din categoria Turism pe 2 Februarie 2025 sunt:
Se poate face o croazieră pe canalul Main-Dunăre? Dacă știți, spuneți-mi un site pentru prețuri.
Vreau sa va intreb, Daca am permisu de conducere luat aici in romania, pot conduce si in state cu el?
La ce varsta se poate incepe scoala de soferi? Eu stiam ca o pot incepe cu 3 luni înainte de a implini 18 ani, dar am auzit multe persoane spunand ca, dupa noul cod, pot incepe scoala cu 6 luni...? (mai mult)
Am cateva intrebari legate de America. *Cam ce viza imi trebuie ca sa ma duc la munca in America si cum procedez ca sa o obti? n, tin sa precizez ca nu am nici o ruda acolo sa cunostinta. ...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți spune câteva trasee mai ușurele în Bucegi? :) Mulțumesc
Am o intrebare : Daca eu sunt minora am voie sa calatoresc fara parinti cu avionul doar cu un insotitor si o procura? Dau funda :)
Imediat se aproprie vacanta de vara iar eu as vrea sa merg la mare. Unde ar fi mai bine sa merg... In Romania sau in Bulgaria?
Am o intrebare in special pentru cei din Bucuresti. Eu si o prietena vrem sa mergem la concertul 30 Seconds To Mars din 5 iulie si avem nevoie de un loc de cazare (pentru ca suntem din Piatra Neamt...? (mai mult)
Salut,TPU! Puteti sa imi spuneti cati kilometri sunt de la Hotel Maria Botosani pana la Sala Polivalenta Elisabeta Lipa?
Hey! Am nevoie de un liceu din Midtown, Manhattan.Am cautat pe google si nu am gasit :( mai ajutati va rog?
Stie cineva cum ajung din Bucuresti in Bran?
Maine plec intr- o excursie, organizata de agentie de turism, in Turcia unde voi fi asteptat de un ghid vorbitor de limba romana. Trebuie sa- i las acestuia un bacsis chiar daca serviciul este ...? (mai mult)
stie cineva cat costa autostrada de la intrarea din nordul greciei, mai ales komotini... pana la salonic? este acel drum e90 sau 2. multumescc!
As vrea sa plec cu cainele meu din tara cu avionul. Stiti cumva ce companii aeriene din Bucuresti accepta orice rasa de caine, in plus are vreo 40 de kg.? Multumesc!
Salutare tuturor! Am plănuit să plec împreună cu familia mea anul acesta în SUA și deodată m- am ciocnit cu o problemă, am nevoie de viză, am cautat soluții și tot pe tpu.ro am gasit ceva...? (mai mult)
Dacă a fost cineva în Cipru! Cum e acolo? Cum e temperatura apei? Cum e nisipul? Cum e mâncarea? Cum sunt hotelurile! Și cei care au fost cum a fost acolo? Cum a fost temperatura? Și cam în 30 august...? (mai mult)
Caut o vilă în Costinești, în perioada 28 iulie - 4 august. Mă poate ajuta cineva să găsesc o vilă localizată bine( aproape de plajă, dar aproape și de cluburi ) care să ofere ...? (mai mult)
Vara asta as' vrea sa merg intr'o vacanta, undeva la mare eu m- am gandit la Grecia ori la Turcia..va rog sa- mi spuneti care tara este mai frumoasa atat in punct de vedere al distractiei si...? (mai mult)
Buna TPU imi poate spune cineva daca a fost in hotelul :Park Hotel Odessos 4* din Golden Sands(Nisipurile De Aur) si sa imi spuna cum sunt conditiile......Mersi anticipat
Ass vrea sa plec in Grecia. vreau sa stiu cat este taxa de autostrada va rog. mentionez ca as vrea sa merge pe autostrada 2. pe harta scrie e90. aprox 500 km. doar dus. cam cat costa? dar la intors?...? (mai mult)
Îmi puteți spune, vă rog, cât mă costă să trimit o scrisoare în Suedia și cam ce tarife ar trebui să iau în calcul (timbre, TVA, etc...)?
Hei TPU :D As dori sa fac o excursie cu clasa cam de 30- 40 persoane.Problema este urmatoarea : Ce orase mi- ati putea recomanda? Cat m- ar costa autocarul, cazarea(mentionz ca am dorii sa stam doua...? (mai mult)
Sunt plecat in Brasov si as vrea sa stiu niste localuri care au mancare buna si acceptabila la pret!
Imi puteti spune, va rog, cam pana la ce pret poate ajunge un bilet de avion dus, pana in Italia? ( sau chiar dus- intors ). As vrea sa stiu o suma per- ansamblu. ( fara un oras anume ). Si...? (mai mult)
Hei...vreau sa vizitez orasul New Orleans cu familia si ne interesam din ce in ce mai mult. Are cineva idee cat costa o seara la hotelul Andrew Jackson din Cartierul Francez? Am nevoie urgent, ...? (mai mult)
Care este orasul vostru preferat din lume? De ce?
Buna ziua! Cei care sunteti din Iasi imi puteti spune ce atractii turistice gasesc acolo?
Bună! Am o pasiune, să sar de pe stânca. Fie ca în apa, fie în aer liber cu o funghie legată. Aș vrea să merg, dar nu știu pe unde poate fi în România, aceste activități, unde există...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva (hehe nu cateva mai multe) locuri frumose din Romania? Gen Transfagarasan, Cheile Bicazului etc. Va rog mult. (:
Unde va place sa mergeti in vacanta? due ce?
Ati fost vreodata intr- o tabara? Cum a fost? Si in ce tabara ati fost? Ma puteti ajuta sa gasesc o tabara DAR NEAPARAT SA FIE DIN CONSTANTA SI TOATA ACTIVITATEA SA SE PETREACA ACOLO sa fie in lunile iulie-...? (mai mult)
Maine plec la Braila, plecam dimineata si ne intoarcem pe la 3 sau 4, o sa meregm prin parcuri, pe la cofetarie si ne mai plimbam, Ce ar trebui sa imi iau la mine? Dau funda, vreau sa aflu repede...? (mai mult)
exista strada Grace sau Rivercourt care apar in One Tree HIll? Dacă exista îmi Spune-ți in ce tara se afla?
Spuneti-mi va rog chind incepe sezonul de primavara a pescuitului? Imi cer scuze pentru greseli sunt prima zi inregistrat pe acest site.Mersi anticipat.
Salut, TPU. Am o intrebare. In vara aceasta as vrea sa merg cu familia mea la mare in Bulgaria. Intrebarea este urmatoarea: ce parere aveti despre hotelul "Park Hotel Golden Beach" din Nisipurile de ...? (mai mult)
Dau funda~~! Sunt din Timisoara si doresc ca de 1 mai sa plec undeva la munte prin apropiere.Am auzit ca la valicu este frumos si la 3 ape.Doresc sa merg cu cordu. Unde e mai furmos la valic sau...? (mai mult)
In ce locuri frumoase pot sa plec la vara? Astept raspuns...Cel mai bun va primi funda Ms!***
Cum ajung de la Ploiesti la spitalul pantelimon dau funda
Nudism in vilcea unde se face?
Tarom,wizz air sau lufthansa?
Care e tara voastra preferata? si de ce?
Stiti cumva o persiune/hotel/motel in Targoviste in care poate fi inchiriata camera doar cu ora?
Cu ce e mai bine sa zbori:tarom sau luftansa?
Hey, anul asta vreau sa merg la mare, dar nu am chiar atat de multi bani, si as avea nevoie de un hotel ieftin, da care sa nu fie plin dd gandaci, sa aiba 2 paturi, un dulap, baie cu dus si cam atat, ...? (mai mult)
As vrea sa merg la mare cu cortul, cu familia, as vrea o plaja linistita, fara multa populatie, fara manele pana noaptea tarziu, fara nudisti, nu in camping mentionez, ceva salbatic, natural, ...? (mai mult)
Cati kilometri sunt din Targoviste pana la Manastriea Dealu? Asa cu aproximatie...
Buna :) Plec in excursie o saptamana in Ungaria si Austria si nu stiu cati forinti sa imi cumpar. Aveti idee ce se poate cumpara cu 1.000 de forinti? Multumesc
Poate un adolescent de 15 ani sa se cazeze la un hotel in Bulgaria cu un copil de 9 ani cu aprobarea parintilor, cu rezervare de pe net, cu sejurul platit, doar ca nu merg si parintii? dau funda celui...? (mai mult)
Salutare, stiti cumva daca Transalpina este deschis in acest sezon si daca poate fi accesat? (de la sibiu spre rasnov)
Vreau sa plec cu avionul in Lituania cam o saptamana la vara. Am cautat pe net dar nu am gasit nimic, bilete...nici macar un pret orientativ. Daca imi iau biletul din timp, cat m- ar costa (la economic)?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Up (Deasupra Tuturor)
Ai urmarit cu emotie povestea lui Carl si a lui Ellie? Ai prins drag de Russell, dar si de amicii sai, Dug si Kevin? Afla cat de bine ii cunosti!