Cei mai activi useri din categoria Turism pe 8 Februarie 2025 sunt:
As vrea sa merg la mare cu cortul, cu familia, as vrea o plaja linistita, fara multa populatie, fara manele pana noaptea tarziu, fara nudisti, nu in camping mentionez, ceva salbatic, natural, ...? (mai mult)
Cati kilometri sunt din Targoviste pana la Manastriea Dealu? Asa cu aproximatie...
Buna :) Plec in excursie o saptamana in Ungaria si Austria si nu stiu cati forinti sa imi cumpar. Aveti idee ce se poate cumpara cu 1.000 de forinti? Multumesc
Poate un adolescent de 15 ani sa se cazeze la un hotel in Bulgaria cu un copil de 9 ani cu aprobarea parintilor, cu rezervare de pe net, cu sejurul platit, doar ca nu merg si parintii? dau funda celui...? (mai mult)
Salutare, stiti cumva daca Transalpina este deschis in acest sezon si daca poate fi accesat? (de la sibiu spre rasnov)
Vreau sa plec cu avionul in Lituania cam o saptamana la vara. Am cautat pe net dar nu am gasit nimic, bilete...nici macar un pret orientativ. Daca imi iau biletul din timp, cat m- ar costa (la economic)?...? (mai mult)
Are cineva informatii despre agentia kusadasi? as vrea sa imi iau o vacanta prin ei si nu gasesc prea multe ca sa imi fac o parere daca sunt seriosi sau nu ( plecare in creta din Iasi cu air...? (mai mult)
as vrea sa va pun cateva intrebari: 1) ce sa- mi pun in bagaj pentru 2 zile de distractie(excursie), o sa fie la predeal si o sa dormim intr- un hotel ceva cu 3 brazi parca se numea..numai...? (mai mult)
A fost cineva in Moldovita la Pensiunea Mario? Ce adancime are piscina?
Cine a fost in Anglia :D! sa imi spuna si mie cum este acolo :D? Dau funda pentru cel mai bun raspuns;)
as dori sa- mi ziceti un bar/club de karaoke pentru cei care sunt cu rockul ca nu am chef sa merg undeva sa iasa cu scandal si chestii. Pana acum faceam karaoke in friends dar nu se mai face...? (mai mult)
Saptamana viitoare merg in excursie la Sibiu,Brasov si imprejurimi. Ce sa iau in bagaj? Ce haine,mancare,accesorii, etc. Cati bani sa-mi iau? Stau 3 zile :3. E frumoasa zona?
Cine a fost in banat oltenia sa imi spuna ce se poate vizita acolo?
Care este sau care a fost cea mai ieftina destinatie turistica din Europa care ati vizitat-o de curand?
Londra sau Paris? New York sau Hong Kong? Bucuresti sau Budapesta? Moscova sau Oslo? Rio sau Sidney? Ce preferati? Daca vreti, spune-ti care este orasul vostru preferat si de ce.
Cat de inati sunt muntii alpi?
Vreau sa vin din Spania cu masina mai précis din Gijon sa ajung la Giurgiu si pe traseul acesta as vrea sa stiu tarifele pentru autostrazi, nu vreau sa le evit vreau sa ajung cat mai repede si...? (mai mult)
Merg pentru prima data la all inclusive, de ex. anul acesta merg in Corfu la Hotel Belvedere. Vreau sa stiu daca la all inclusive primesti si alcool?
imi poate spune cineva cam cat ar costa un bilet tren ruta: Craiova-Timisoara (cu tot cu reducerea de elev)?
Doresc vara aceasta sa plec la tabara trimitetimi plizz informatie despre o tabara care o considerati super distractiva
Cam cat iti ia sa ajungi din Bucuresti in Arad cu masina?
Vreau sa stiu si eu daca exista sediul celor de la WizzAir in Craiova si unde mai exact este. Multumesc anticipat.
Imi puteti spune pareri despre Pensiunea Diana din Sibiu (cine a fost ) cum ar fi : cum sunt paturile, mancarea etc. Va rog din suflet! Urmeaza sa merg cu colegii si vreau sa stiu la ce sa...? (mai mult)
Care este cel mai vechi oras din Romaniaa?
Care este in opinia voastra cel mai frumos continent? America de N, America de S, Europa, Asia, Africa sau Australia? Le- am insirat pe toate pen'ca majoritatea habar n- au care sunt continentele iar...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste like-uri la pagina asta? https://www.facebook.com/Costinesti2013 Multumesc!
Buna intrebarile urmatoare sunt pentru cine a fost in Grecia :) 1. In ce statiune sunt mai mari valurile? 2.In ce statiune ati fost? 3. Hainele si mancarea sunt scumpe? 4. Eu vreau sa ma duc ori ...? (mai mult)
In luna mai o sa merg in excurise cu clasa, iar locul o sa- l alegem noi. Unde sa mergem? Sa vedem ceva mai de tineret nu ...istorice sau... Unii zic sa mergem la Ranca, Brasov, Sibiu? Ce...? (mai mult)
Ce părere aveți de Pensiunea Floarea Soarelui din Brașov? Mulțumesc de răspunsuri.
Poate zbura cu avionul un catel care nu are vaccinul antirabic facut, avand in vedere ca are o luna iar vaccinul se face la trei luni?
Check-in-ul in aeroport este taxabil? precizez ca voi calatorii cu wizzair si sunt foarte setrsata deoarece e prima data pentru mine, si merg si singura. sunt din Arad
Mi-am cumparat biletul de avion online,si l-am primit dupa plata in format electronic. vreau sa stiu daca trebuie scos la imprimanta neaparat colorat cum e el, sau se poate si alb si negru?
Deci, am o verisoara care are 11 ani si trebuie sa mearga pana la Unirii cu metroul, la un concurs. Intrebarea mea este, ce metrou sa ia exact de la Gara de nord, cate statii face pana schimba, atunci...? (mai mult)
Eu si clasa mea am vrea sa facem la sfarsitul clasei a VIII- a un, , banchet" undeva la munte, dar am vrea sa nu coste mult. Va rog daca puteti sa imi dati niste sugestii unde am putea merge....? (mai mult)
Ce acte doveditoare trebuie sa prezint la ambasada SUA pentru viza turist b2?
Important.Cine stie sigur cat e limita admisa la bagaj cand zbori cu wizzair fara sa platesti nimic in plus? cate kg? multumesc frumos
Cele mai importante atractii turistice din Romania, cunoscute peste hotare? denumirile locului le vreau (min 5)
O pensiune frumoasa, ieftina cu conditii bune, la munte si cu magazine aproape care sa nu fie scumpe( ex 10 lei sticla de sus la 0, 5 l) stiti si voi?
Stie cineva o cafenea mai linistita in Hunedoara?
Cat costa un bilet de tren sau microbuz Braila-Focsani?
Cam cat costa un bilet de tren Ploiesti-Bucuresti?
In iulie o sa plec in Corfu, si stiu ca mai e extrem de mult(mai exact 119 zile,dar cine mai numara), vreau sa aflu de la cei ce au fost acolo cum li s-a parut si ce au facut..merci anticipat
Daca am terminat o facultate (nu de turism) cati ani de experienta imi trebuie ca sa obtin brevetul de turism?
.. Planificam cu prietenii o vacanta la mare, dar nu stim destinatia si bugetul. Puteti sa-mi faceti o imagine aproximativa a costurilor medii pentru persoan.
Cat faci cu trenul de la Bucuresti-Targu Mures?
Ziceti-mi si mie asemanarile si deosebirile dintre Elvetia si Austria!
Urmeaza sa calatoresc cu avionul (compania wizz-air), si nu stiu exact cum este cu bagajele. Cine a mai mers, ma poate lamurii si pe mine? Va multumesc!
Ajutati- ma cu urmatoarea problema- situatie, doresc opinii :). Ce parere aveti despre excursie in vara la Istanbul? Eu nu inteleg nimic, sunt acestea tari de vizitat, gen Turcia, Bulgaria,...? (mai mult)
Stiti cat costa un bilet de autocar ruta bucuresti-brasov.Si din ce autogara pot lua autocarul?
Hey cine imi zice si mie 5 cele cele mai mari si mai frumoase rezervatii naturale din lume
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!