Cei mai activi useri din categoria Turism pe 8 Februarie 2025 sunt:
Http://www.job-mayer.com/ este serioasa firma aceasta pentru munca in agricultura in Germania? Dau funda
spuneti-mi un site de unde pot sa aflu bilete de autocar din paralia katerini sau thesalonicy spre atena in perioada iulie 01-01 septembrie
Salutare TPU vreau sa intreb si eu ceva sa merita sa ei o masina pa GPL adica ma refer daca cade piesele mai usor sau ceva de genu? Si inca o intrebare in caz ca faci doamne fereste accident cu masina ...? (mai mult)
am decis recent să fac o vizită în orașul Tîrgu Mures și am descoperit un hotel în apropiere de centrul orașului ( unde cred că o să și stau), problema mea este în felul următor:...? (mai mult)
unde pot calcula distanta de la o localitate la alta deplasarea fiind facuta cu trenul, as vrea sa stiu si cam cat ar costa biletul.Multumesc
Buna! Am si eu nevoie de niste impresii/sugestii/pareri despre o vacanta in Kusadasi, Turcia. Parintii mei tin mortis sa mergem in Turcia anul asta, si eu vreau sa ma documentez inainte sa plec... Daca...? (mai mult)
Salut, vara asta vreau sa plec in vacanta cu familia in Bulgaria. Ce hotel imi recomandati de pina la 250- 270 euro de persoana, sejur 7 zile? Si unde e mai frumos la Nisipurile de aur sau Sunny...? (mai mult)
Salut, vara asta vreau sa plec in vacanta cu familia in Bulgaria. Ce hotel imi recomandati de pina la 250- 270 euro de persoana, sejur 7 zile? Si unde e mai frumos la Nisipurile de aur ...? (mai mult)
spuneti-mi si mie, va rog, cateva statiuni de pe malul Marii Negre straine...si daca se poate 2-3 cuvinte despre ele! multumesc :*
Sunt din Oradea si as vrea sa ajung la Bucuresti.Imi puteti recomanda cu ce sa calatoresc si cat ar fi pretul dus-intors? Multumesc!
caut niste poze cu orasul Satu Mare imi aduc aminte ca am vazut pe un sitte niste poze frumoase gen asta http://postimg.org/image/x6mvkngir/ putetii sa imi dati niste poze de genul asta cu orasul...? (mai mult)
Salut, vara asta vreau sa plec in vacanta cu familia in Bulgaria. Ce hotel imi recomandati de pina la 250 euro de persoana, sejur 7 zile? Si unde e mai frumos la Nisipurile de aur sau Sunny...? (mai mult)
Salut, vara asta vreau sa plec in vacanta cu familia in Bulgaria. Ce hotel imi recomandati de pina la 250 euro de persoana, sejur 7 zile? Si unde e mai frumos la Nisipurile de aur sau Sunny Beach?
Stie careva daca trebuie sa ai pasaport daca vrei sa mergi in Turcia?
Voi cum credeti,care tara e mai frumoasa si merita vizitata, Estonia sau Norvegia? Astept sa imi dati si cateva informatii despre locurile cele mai frumoase din acele tari.
Acum 2 luni am achitat avansul pentru o excursie, de curand am luat hotararea de a nu mai merge. Am vorbit cu reprezentantul grupului si mi s- a spus ca trebuie sa platesc 30% penalizari...? (mai mult)
Vreau sa facem concediul in valea in valea prahovei, , imi puteti recomanda o pensiune, vila in busteni, predeal, , cu loc de joaca pentru copii, , pe turist imfo si pe alte siteuri, , nu prea sunt...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si sunt minor, vreau sa plec din tara la o anumita persoana pe timp de 3 ani in SUA, sa stau la ei si sa fac liceul... Intrebari: Ce fel de viza imi trebuie, pentru a sta legal? ...? (mai mult)
Va salut! Vreau sa ma duc cu trenul pana la Fagaras. Este tren care sa duca direct acolo? Fara sa schimb alte trenuri? Pe internet nu prea gasesc informatii. Poate unii dintre voi ati mai fost pe ruta...? (mai mult)
Curse de autocar din Constanta spre Thassos exista? Am cautat pe net si am gasit numai plecati din Bucuresti, Sinaia, Alba Iulia etc. E si distanta mai mica din Constanta dar momentan nu am gasit...? (mai mult)
Ce loc din Regatul Unit si Marea Britania ati dori sa vizitati si de ce? Adica din Scotia, Irlanda, Wales si Anglia? Dau funda* La cel mai reusit raspuns.
Stiti cam cat costa sa trimit o scrisoare in suedia si un colet in estonia? Ms cel mai rapid primeste funda :D Scz pentru categorie
Am si eu nevoie de un pic de ajutor. Zilele astea vreau sa- mi iau un bilet de tren Uckfield - London. Din Londra, trebuie sa ajung in Waltham Cross. As vrea sa stiu care gara e cea mai apropiata...? (mai mult)
imi puteti da ceva informatii turistice despre orasul Lyon din franta? sa fie in franceza, ceva mai interesant.
Daca trimit azi, 5.3. 2014 o scrisoare prin posta in judetul Olt, Caracal in cat timp ajunge?
Am un coleg e la un liceu cu alimentatie publica ce stiu eu ce bucatar ospatar. si a fost in practica si azi mi- a spus ca a fost la un restaurant in practica si imi spune ca e foarte rau. la pus sa spele...? (mai mult)
Buna TPU...Peste 2 ani as vrea sa ma mut in America prima data am vrut sa ma mut in Colorado(Denver) si acum mi- ar place Los Angeles. 1.Imi puteti spune si alte locuri unde as putea locui. 2.Ce parere...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva magistrale de metrou din Spania? Dau funda pentru cel care raspunde cel mai repede.
A incercat cineva cazarea in regim hotelier in Bucuresti? Daca da, se poate sa imi spune- ti cateva firme de incredere care ofera cazare in regim hotelier in Bucuresti(de preferat ceva ce ati incercat).Ati...? (mai mult)
Ce vila pentru 6 persoane imi recomandati, pe malul marii, in Grecia sau Turcia? Multumesc!
Buna TPU am o intrebare ce- i care nu au rude in alta tara de exemplu: O persoana are de gand sa se mute in America si acolo nu are rude sau prieteni nu are pe nimeni si cand ajunge la destinatie in aeroportul...? (mai mult)
Hei TPU cat costa bilet pentru microbuz Galati-constanta si bilet pentru tren iar voi ce imi recomandati?
Merita o tabara in Anglia? Mi- ar placea foarte mult sa merg dar imi e teama sa nu fiu dezamagita, mai ales ca sunt destul de costisitoare. Am gasit mai multe oferte pe internet, si totusi cel mai mult...? (mai mult)
intrebarea asta este pentru cei care stau in bucuresti...cand eram mic, am vazut niste sine, si acum vreo saptamana am vazut ca se duc in curtea metrorex semanatoarea. daca initial am crezut...? (mai mult)
Hello TPU! Maine plec in excursie la munte cu clasa. As vrea sa stiu ce as putea sa imi pun in bagaj. As dori cateva sugestii. Multumesc anticipat. :) ♪☼♫►◄
L.A este un loc bun de locuit? Adica ma atrage foarte mult plajele,cladirile,oamenii,muzica lor,cultura lor, relieful etc.
Heii, as vrea sa merg la un loc bantuit, sau cel putin cu intamplari paranormale din Bucuresti, in afara de manastirea cheajna, pentru ca e departe, dar nici hotel cismigiu, ca nu am avea cum sa ...? (mai mult)
caut un loc de vacanta in Romania, o pensiune, hotel, motel, vila, nu conteaza, vreau sa fie un loc linistit preferabil la munte si sa fie pe marginea unui lac, nu cu vedere la lac, ci pe...? (mai mult)
Hei, TPU! Știe cineva o stațiune alpină elvețiană?
Salut am 14 ani si buletin.Ca sa ies din tara imi trebuie buletin sau pasaport? Voi merge intr-o excursie in Austria cu scoala.
Ce zone frumoase de deal si podis cunoasteti in Romania? (eventual cu denumiri de localitati)
Cam cat cheltuiesti cand te duci in vacanta?
Salut TPU, peste 2 saptamani vreau sa plec in Elvetia si as vrea sa- mi iau si pc cu mine, as vrea sa stiu daca imi trebuie acte pe unitate, am gasit doar garantia de la monitor, placa video si carcasa,...? (mai mult)
Buna TPU. am o nelamurire. am cumparat bilet de avion de pe esky.ro, am zborul in mai, sunt curioasa sa stiu daca pentru un bagaj de mana, adica gen cat o geanta pentru scoala in care iti bagi 2- 3 haine....? (mai mult)
Auziți,unde ar fi bine să te duci în străinătate?
Ce loc ai vizitat si ti s-a parut iesit din comun de frumos?
In avion se poate folosi mp3 player? Dau funda! :3
Ce statiune din Corfu, Grecia, imi recomandati? Precizez ca suntem un cuplu de 20- 25 de ani. m- ar interesa plaja curata, nisip fin, peisaje superbe, locuri de vizitat, sa nu fie nici prea...? (mai mult)
Am o intrebare (poate cam devreme, dar mie imi place ca vacantele sa iasa perfecte si le planuiesc cu mult timp in urma si le planuiesc pas cu pas ) Plec intr- o calatorie la Italia. * In...? (mai mult)
Care sunt personajele de la Disneyland Paris? Va rog repede raspuns! :** Dau funda :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?