Cei mai activi useri din categoria Turism pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am o intrebare (poate cam devreme, dar mie imi place ca vacantele sa iasa perfecte si le planuiesc cu mult timp in urma si le planuiesc pas cu pas ) Plec intr- o calatorie la Italia. * In...? (mai mult)
Care sunt personajele de la Disneyland Paris? Va rog repede raspuns! :** Dau funda :)
Ce parere aveti despre peninsula Alaska?! Stiu ca a fost cumparata de la rusi de catre americani dar, cam ce parere aveti despre aceasta fosta tara cumparata de la rusi?
Heii TPU in cate ore aung din Bucuresti ( otopeni) aeroport. pana in amserdam aveti idee? funda repedee!
Care este cel mai impresionant şi mai frumos loc din România?
Buna seara TPU, as vrea sa stiu niste curse corecte Timisoara - Baile Herculane, nu conteaza pretu si timpu, va rog niste site-uri!.
Intre 23 si 31 martie eu o sa vizitez Napoli.Imi puteti spune va rog cel mai ieftim mod de a vizita Popeiul? Ce mijloc de transport sa folosesc?
Salut,pentru cei din zonele de la munte,cum sunt partiile la Azuga?, mai merge sa schiezi week-end ul asta?
Cum sunt organizate ramurile carpatice?
Am si eu o intrebare! Pentru a pleca in Zagreb (Croatia) iti trebuie pasaport? FUNDA!
Ce te intreaba la intreviul pentru viza SUA?
Heii TPU, e pentru cei din Timisoara! Cum ajung din Lipovei (Lukoil) la METRO din Calea Sagului? Ce fir iau? sau ce legaturi sunt? va rog ajutati-ma :3
As vrea sa merg la Praga in luna iunie pentru 5 zile; imi puteti recomanda un hotel/pensiune? Va multumesc!
Vreau si eu o vila in Busteni, pentru aproximativ 25 de persoane pentru 4 zile, cu pretul intre 40 si 60 lei de persoana. Si nu- mi dati link- uri de la turinsm.ro ca nu am gasit. Daca stiti vreuna...? (mai mult)
Pentru o excursie de 2 nopti si 3 zile in Polonia, cu cazare si mic dejun inclus in pret, mi-ar ajunge in jur de 100 de euro bani de buzunar(pentru celelalte mese si intrari la obiective)?
Ma gandesc ca pe viitor sa ma stabilesc in Fiji :)) Serios, e visul meu. Deci intrebarile mele sunt: Cat costa transportul pana in Fiji (bilet doar dus, nu vreau sa ma intorc)? Exista avion ...? (mai mult)
Bună seara,am și eu o intrebare,aș vrea să aflu cum este clima și temperatura apei in Israel-Marea Moartă,in luna martie-aprilie, vă rog foarte mult să mă ajutați. Vă mulțumesc.
am niste intrebari pentru. cei care au vizitat Paris: 1.cat costa intrarea la muzeul LUVRU, NOTRE DAME si la turnul EIFFEL? 2. exista magazin TARGET in Paris? 3.in Paris exista BABY LIPS? (nu...? (mai mult)
Stie cineva cu ce mijloace de transport pot ajunge la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu? Si cum este ca liceu? Ce ore se fac acolo? Si cu ce medie se intra acolo? P.S: La mijloace...? (mai mult)
In ultima vreme eu si familia mea ne-am strans multi bani ca sa mergem la vara intr-o excursie intr-o alta tara, NU NEAPARAT din Europa. In ce tara s-ar merita sa mergem?
Unde pot sa gasesc un magazin cu instrumente muzicale in pitesti?
Unde preferi sa iti petreci concediile? La mare sau la munte? De ce?
Stie cineva daca Hotelul Boryana din Albena, Bulgaria a fost renovat anul trecut? Din brosura unei agentii asa reiese...si as vrea sa-mi fac o rezervare.
Va trebui sa ajung din Bucuresti la Ankara in perioada 3- 9 Mai. Care este cea mai ieftina varianta? Tot ce am putut gasi au fost bilete de avion dus- intors, undeva la 250 eur, mult peste bugetul meu....? (mai mult)
A cumparat cineva bilete online de avion de la airtickets.com? Stiti ceva despre firma e serioasa?
Vrem sa organizam o excursie cu clasa, dar nu stim exact unde, vreo 3 zile, as vrea sa stiu care vi s- a parut cea mai frumoasa zona pe care ati vizitat- o si eventual niste sugestii de cazari cu masa...? (mai mult)
Cine imi poate spune cit costa un bilet la o vizita a imperiului otoman mai bine zis a muzeului?
Salutare TPU, Curand voi merge intr-o excursie in Praga dar nu stiu ce bani sa-mi iau. Euro sau au moneda lor?
vreau sa va intreb : VOI UNDE ATI MERGE? la Paris sau la roma?
Eşti singur în deşert şi ai la tine doar o sticlă de apă. Ce faci?
Ce-i atrage pe turişti în oraşul tău?
imi cer scuze, stie cineva vreeun mijloc de transport(firma) care efectueaza curse din Pitesti spre Aeroportul Henri Coanda(Otopeni)?
Salut, stiti daca in Busteni pe partia Klabucet este zapada?
Hey! Cine e dispus sa ofere sa fie gazda pentru un grup de studenti din Koreea de Sud pentru cateva zile la vara..nu conteaza in ce judet., Doar raspunsuri folositoare va rog. :D
Daca am benzina diesel, cata ar costa ca sa merg pana in Constanta si inapoi din Cluj?
Cine e dispus sa tina un grup de studenti in gazda cateva zile pe gratis la vara? :D
Cel mai bun drum Mures-Arieseni? Urgent, funda! :*
Http://www.youtube.com/watch?v=TKRj9rzOZAY Exista astfel de locuri si "in realitate"? Mi- ar placea tare mult sa merg impreuna cu prietenii intr- un asemenea loc. Si..cum se numesc mai exacte aceste ...? (mai mult)
Cand te duci vara la mare, cam cat cheltuiesti per total (cazare, masa, club etc)?
zilele astea plec prima data cu avionul..si as vrea sa stiu.ce anume trebuie sa fac in aeroport..stiu ceva de check- in..am un bagaj de cala..si am biletul la blue air..as vrea...? (mai mult)
FUNDA! In cat timp ajunge un pachet trimis din Romania in USA?
Care sunt cele mai bune zone din Pitesti? as vrea sa ma mut acolo. multumesc
Va rog spuneti-mi si mie cu ce ajung de la Calea rahovei colt cu sebastian (13 septembrie) pana la piata moghioros am incercat pe google harti dar nu primesc nimic concret! !
Buna seara.A plecat cineva cu autocar Double T spre elvetia?
Am o intrebare pentru cei ce stau in Suceava, vin la bunicii mei si as vrea sa vizitez Suceava, gen muzee sa vad filme, sa vizitez anticariate, magazine, daca se poate sa vad niste magazine unde ...? (mai mult)
Cam cum este apa, temperatura si plaja in Tenerife?
Buna sera Va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de agentia de turism traveldesk. Va multumesc
Am nevoie sa imi dati site- uri cu case dinalea de inchiriat foarteee ieftine, cu pret / persoana, pentru 7 persoane, ori cu 3 paturi de 2 persoane, ori cu 2 paturi de 2 persoane si o canapea extensibila...deci...? (mai mult)
A mai dat cineva spaga la consulul Romaniei din Viena? Afirmatia mea este concreta dovada sta la foaie consulara de intoarcere in tara precum ca am dat spaga pentru o foaie am ramas fara pasaport, in...? (mai mult)
Suntem 4 in familie. sa mergem cu masina sau cu trenul pana in Euforie? Cum e mai ieftin, avand in vedere ca stam in Cluj Napoca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!