Cei mai activi useri din categoria Turism pe 8 Februarie 2025 sunt:
Ce se poate vizita in Tg. Mures? Ceva interesant daca este :). [funda]
Se poate vizita Cetatea mediavala din Tg. Mures? Daca da, cat este intrarea? Multumesc! [funda]
Vreau sa imi tunez masina! are 150 cp si vreau sa ajunga la 500 cp, nu conteaza care este pretul, ma intereseaza mai ales ce trebuie schimbat la ea, ce trebuie sa schimb pentru a ajunge la o asemenea...? (mai mult)
Salut.marti trebuie sa ma duc din baia mare pana in cluj napoca la aeroport, si m- am gandit sa fug pana la salina turda, stie cineva daca se poate vizita in perioada asta? ce as mai putea vedea in zona...? (mai mult)
Imi puteti zice niste destinatii bune in Romania cu plaja, ieftine (foarte) unde as putea sa merg in vacanta? Cu hoteluri ieftine cu piscina si altele. Sau, un traseu, ca o vacanta cu masina de- a ...? (mai mult)
Cine a mai fost in Tenerife cum vi s-a parut? Cum e apa oceanului?
Bună dragilor! Aș avea nevoie de o părere din partea voastră. Ce traseu e mai frumos? Iași - Târgu Mureș sau Iași - Bistrița?
Stie cineva o pensiune in Durau cu camere mari, iar pretul pana in 80 lei?!
Vreau sa plec din Bucuresti, de la Gara de Nord in Predeal sau in Brasov. As vrea sa- mi recomandati cu ce fel de tren, deoarece nu ma pricep. As dori sa aiba conditii bune si sa ajunga destul ...? (mai mult)
Ati fost in Croatia pana acum? Cum vi s-a parut?
Bunsa seara! As avea o mare rugaminte in a- mi oferi un raspuns orientativ, de va fi posibil: se poate trai, langa Nisa (Franta), pe Coasta de Azur cu 1500 euro pe luna. Mai exact toate hangaralele ...? (mai mult)
Cat e biletu`de tren Ploiesti-Bucuresti?
Ziceti- mi si mie cum este drumul intre Lugoj si Drobeta turnu severin....adica daca este bun sau este rau deoarece as vrea sa merg la severin cu masina si as vrea sa stiu daca e bun sa nu raman...? (mai mult)
Pentru cei care ati fost la inceputul lui aprilie pe transalpina...cum e? Se poate circula? E zapada? Multumesc!
Ce autobuze/trenuri trebuie sa iau sa ajung de la Targoviste la Suceava?
Cum fac sa ajung din Constanta la Bran cu trenul? Adica cum le schimb cand si etc. astept, multumeesc! :D
Va rog URGENT! Care este vama interioara din Lviv Ucraina?
In ce judet stati si cati cm are zapada la voi?
Buna,eu voi merge intr-o excursie la Paris cu clasa si as vrea sa stiu ce pot face acolo in timpul liber cu prieteni
Funda. Aceasta este o intrebare adresata persoanelor ce locuiesc in Videle si Bucuresti : cursa de la Videle la Autogara Internationala Rahova ( Bucuresti ) circula si azi? dat fiind ca stratul...? (mai mult)
Voi scrie un traseu pe care l- am facut in vara anului trecut si daca e cineva care se pricepe sa calculeze distanta totala parcursa... Sa imi spuna si mie deoarece eu nu reusesc. Anul trecut...? (mai mult)
Cat faci din Serbia pana in Romania?
Doua intrebari. Noi de ce nu avem avioane de tip Airbus A380 sa fim si noi operatori ca Germania, Marea Britanie si Franta ( din Europa )? Si a doua intrebare. Cand vom avea si noi Avioane de tip...? (mai mult)
Salut tuturor! Duminica vreau sa fac si eu o mica plimbare pana in pitesti.O sa plec din Brasov cu autobuzul care ma lasa in autogara sud pitesti.De acolo as dori sa ajung in zona liceului ion barbu(strada...? (mai mult)
Heii TPU vreau si eu sa stiu un hotel din Bucuresti cu cazarea mai ieftina pentru o nopte
Cati oameni sunt in Germania?
Peste mai putin de o luna voi avea prima calatorie cu avionul pe traseul Bucuresti- Londra! Ce sfaturi imi puteti da legat de o prima calatorie cu avionul, in general, si de o calatorie catre Londra,...? (mai mult)
Cat credeti ca valoreaza un teren extravilan de 8000 metrii patrati, aproape un hectar situat in Mehedinti?
Am tot cautat pe internet si nu gasesc nimic ceea ce vreau sa caut. Stiti vreo statiune superba alaturi de locatii distractive, si relaxare, cafenele, restaurante, parc de distractii, ...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot gasi bilete de avion Bucuresti-Antalya cu escala la Kusadasi? Funda! :)
As vrea sa-mi iau chitara cu mine cand plec din tara ( cu avionul). Cum fac? Multumesc anticipat!
Cat m-ar costa taxi-ul autogara-palas mall? IASI
Cum ajung la firma "IFANTIS ROMANIA" firma de mezeluri din otopeni. Eu stal in sectoru 1 Bucuresti Noi
ți-ar plăcea să vii în Spania
Imi puteti spune care este temperatura apei marii in perioada sf. iunie-inceput iulie, in Albena, BG?
Cine a calatorit cu firma TABITATOUR? ce imi puteti spune despre aceasta firma?
:* o sa plec peste cateva saptamani la Bucuresti si as vrea sa imi spuneti si mie casele memoriale din Bucuresti, cost bilet, care sunt deschise si programul cand e deschis(inclusiv ora la care...? (mai mult)
Hey,stie cineva un translator OFFLINE roman-francez pentru iphone? Am nevoie anume de un translator ci nu de un dictionar! Dau funda
Salut, are idee cineva daca este necesar pasaportul pentru o escala in Turcia, Instambul? Trebuie sa plec in Germania si zborul rezervat are escala in Turcia.A mai trecut cineva prin situatia asta? Nu ...? (mai mult)
Stie cineva care este programul de trecere cu bacul la Galati in aceasta perioada? Am nevoie urgenta de ajutor! Multumesc!
Cine a fost la GURA PORTITEI?
Buna TPU:* vre-o pensiune pentru doi mai singuratica? undeva in mijlocul padurii sau ceva de genu in munti nu stiu...pretul sa se incadreze intre 100 lei-300 lei pe weekand:* multumesc anticipat:*
Heya TPU! Mi-am facut deja rezervare pentru Grecia dar am o nelamurire..in afara de pasaport pot trece granita altfel? Mentionez ca am doar 12 ani.
TPU! Mai exista si alte conflicte interne, desfasurate in prezent precum cel israeliano-palestinian?
Salutare, am o garsoniera in Bucuresti in zona ultracentrala si doresc sa intreb daca e cineva care are o locuinta la munte sau la mare sa facem schimb la vara pentru cateva zile pe perioada...? (mai mult)
Care este pozitia Turnului Eiffel?
am vazut ca ati deschis un subiect care m- ar interesa si pe mine. Ieri am dat un interviu pentru postul de receptionere iar de luni, adica de maine mai exact voi incepe proba ( la 20 seara/ 12...? (mai mult)
Ce locatii pentru un banchet de clasa a8a stiti? Noi suntem din Curtea de Arges si am vrea sa plecam undeva in tara pentru 2 zile iar petrecerea propriu- zisa sa o facem seara. Unde am putea...? (mai mult)
Salutare TPU, Am un proiect de facut la geografie si as avea nevoie de niste informatii despre Londra. Am cautat pe net insa nu am gasit mare lucru... - Forma orasului - Cele mai importante cartiere/zone...? (mai mult)
De ce sa vina turistii in Romania? Ce pot vizita?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?