caut un hotel decent si nu foarte scump in Bucuresti, zona Unirii sau undeva cat de cat central. N- am mai fost in tara de foarte multa vreme si as vrea sa raman cateva zile. Tot ce gasesc...? (mai mult)
Daca ati avea o firma de turism cum ati atrage turistii straini?
am o curiozitate : care este/sunt produsul/produsele care se fabrica doar in Praga si Florenta?
Stie cineva cat este un bilet de autobuz/ maxi-taxi pe ruta Pitesti-Brasov? Si cat face o masina pana acolo, cu aproximatie, 4-5 ore?
Hei! Stiti cumva o pensiune mai mica prin Brasov(4-5camere)? Eu si familia mea am dori sa inchiriem toata pensiunea alaturi de inca o familie.Dau funda:3
Ceva locuri mai 'nestiute' prin Arad? Sa fie mai prin centrul orasului.
Imi puteti propune si mie ceva locuri misto de vazut prin Ploiesti? Eventual si niste localuri :-?
As avea o intrebare daca se poate. Doresc sa ma in scriu la facultatea de Economia comerţului, turismului şi serviciilor si as vrea sa stiu daca am o sansa de intrare avand in vedere ca la bac...? (mai mult)
Biletele de avion sunt in general mai ieftine pentru minori?
o intrebare din partea unei prietene de la mine din oras: Buna este tren, sau un mijloc de transport pentru pitesti din orasul Calarasi? Am luat o data taxiul si m- a rupt la buzunar :)) ...? (mai mult)
As dori sa aflu cit mai multe curiozitati despre Marea Britanie! va rog vreau o informatie voluminoasa(cum sunt oamenii, orasele daca sunt ingrijite si altele)
Imi puteti spune va rog niste pensiuni de pe litoralul nostru ieftine cu vedere la mare cu balcon? Multumesc
A plecat cineva cu Europe human resources BV?
Cum pot ajunge din Suceava in Iasi? Am cautat pe Google insa nu am gasit si preturi la autocar/autobuz.
În Marea Britani au avut loc tornade, tsuname sau ceva de genul asta?(FUNDA)
DAU FUNDA : Imi spuneti si mie va rog frumos niste litorale celebre de la Marea Neagra, din alte tari nu neaparat din Romania. :) MULTUMESC
Ador Marea Britanie doresc sa stiu mai mult despre cultura lor,obiceiur, cum sunt orasele lor ingrijite sau nu orice!(funda)
A plecat cineva cu Europe Human Resources Bv?
Unde e mai bine sa traiesti in Franta sau in Anglia?(argumente)+funda
Unde e mai bine sa traiesti?(de ce?)funda
Doresc sa stiu citeva curiozitati despre franta?
Care sunt avantajele sa traiesti in Marea Britanie(doresc curiozitati)?!?
Cate ore faci cu avionul de la Bucuresti la Al-Riyadh, Arabia?
Stiti cat de departe este liceul Lascar Rosetti radauteni de Iasi? Stiti cumva daca are si camin? In prezent sunt la scoala Otilia Cazimir in clasa a 8-a, si mi s-a cerut ca sa ma gandesc la un liceu.
Care este diferenta intre pensiune si hotel?
Am contactat o agentie de turism pregatindu- ne de o calatorie in Dubai. Apoi aflu ca viza se preda la 21 ani, iar prietena mea are 19 ani. Imi spun cei de la agentie ca nu poate merge ...? (mai mult)
Am contactat o agentie de turism pregatindu- ma de o calatorie in Dubai. Apoi aflu ca viza se preda la 21 ani, iar eu am 19 ani. Imi spun cei de la agentie ca nu pot merge nici chiar daca...? (mai mult)
Urgent! Ca si minor, 17 ani, pot merge cu autocarul singur? daca da, ce acte trebuiesc facute? am citit la diferite agentii ca nu e voie, desii totusi cunosc minori care calatoresc singuri.
Buna TPU vreau cel mai frumos oras din lume adica mai multe daca se poate. Multumesc cel mai bun raspuns primeste funda
stiti unde era vinalcoolul din fetesti jud Ialomita? pls. Am nevoie urgent sa stiu, pentru ca trebuie sa ajung la o locatie care era in apropierea lui. fundita :* :*
Unde a- ti prefera sa locuiti : in Grecia sau in Spania? Nu as vrea sa veniti cu comentarii negative legate de criza de acolo. Peste tot e criza. Unde credeti ca oamenii sunt foarte prietenosi si...? (mai mult)
Cum pot face rost de o viza permanenta in America dar daca cunosc pe cineva care sta acolo ma poate baga el in America ca cetatean american?
Hey TPU... Vreau sa ma duc pana in chisinau... Imi puteti spune daca este plecare Din Piatra Neamt sau Iasi la Chisinau si cam cat ar costa pana acolo? Multumesc. FUNDAA!
Http://www.elitour.ro/excursii-romania.html, e de incredere aceasta firma elitour(turism/transport)
as vrea si eu sa inchiriez pentru ziua mea o vila micuta o noapte in constanta care sa nu fie foarte scumpa. imi puteti lasa niste link.uri? multumesc antcipat!
Unde pot gasi statele riverane ale Marii Nordului?
Hey! Cei din Busteni sau Brasov. Mai este zapada pe partie? Se mai poate schiia?
Salutare! A fost careva prin Ucraina? am inteles ca e o tara cu multe obiective turistice interesante. Trebuie viza de intrare sau prezinti pasaportul la vama? si stiti ceva hoteluri mai ieftine in...? (mai mult)
Imi trebuie viza pentru a merge in Kaliningrad?
Buna stiti vreo pensiune mai romantica in Brasov? sa se rezume undeva pana in 150 lei pe noapte:*multumesc anticipat:*
Hey! Cateva informatii despre Ankara, va rog? Multumesc!
Cat costa un bilet de avion catre elvetia? Ce inseamna low-cost?
Bună,peste cateva zile o sa plec cu avionul in America(denver) la rudele mele si imi este frică de avion de incidente, turbulente...etc,ce ar trebui sa pun in bagaje.
Ce se poate vizita in Lepsa Vrancea?
Buna ziua! Ajutati-ma va rog daca stiti vreo cazare ieftina in orasul Brasov (nu de sarbatori)! Va multumesc! An Nou fericit va doresc! :)
Vreau sa va intreb ce mijloace sunt din Romania pana in Ucraina mai precis pana in Khrakov? orice tren,autocar,dar nu avion si cat ar costa,
Buna TPU:* eu si uibitul meu am vrea sa mergem o saptamana la o pensiune in Brasov ceva mai romantic si sa fie si rezonabila la pret..niste idei ceva? daca a- ti fost la o anumita pensiune si v- a incantat...? (mai mult)
Aţi mers vreodată cu trenul? Eu nu, dar trebuie să ajung în altă localitate şi nu am alt mijloc de transport la îndemână, mergând singură. Deci. Întrebările ar fi. Trebuie să fii major...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.stau la sebastian. Stiti cum sa ajung la hotel intercontinental? Pot cu metrou de la unirii?
Cum pot transporta din Romania in Bangladesh un pc cu carcasa asta? http://www.pcgarage.ro/carcase/thermaltake/armor-revo-gene/ Am nevoie rapid de un raspuns!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!