Vreau sa plec cu trenul si din pacate nu am facut legitimatie CFR. trebuie sa mentionez ca sunt student.Si as vrea sa va intreb e posibil o reducere pe bilet doar cu carnetul de student si fara...? (mai mult)
Cum pot ajunge in Aubagne, Franta?
Ce bancuri stiti?
Cu cat timp trebuie sa fiu la aeroport inainte de ora de plecare de pe bilet?
Știți ce modalități de transport am de la aeroportul Otopeni si pana la Gara de Nord? Nu sunt din Buc si nu vreau sa m-a trezesc cu 100 lei la taxi.
Cum este in China? O sa ma mut peste 2 saptamani in china cu parintii mei in orasul beijing..cum este acolo? a mai fost cineva?
Se lucreaza a doua si a treia zi de Craciun? In special pe microbuze. Vreau sa stiu urgent. Funda :)
Are careva idee de vreun site de transport international spre Munchen cu plecarea de la Constanta? am nevoie urgenta de raspuns :( Dau funda :D
Daca dai cei 100 de euro examenul pentru permisul auto si pici orasul instructoru trebuie sa iti inapoieze banii? si daca nu ti-i inapoiaza te poti duce la politie sa declari? rezolvi ceva!?
Cand o sa ninga si la noi?
am o intrebare : unde as putea gasi si eu urmatoarele capitole : 1.Identificarea tacticilor standard de negociere 2.Stabilirea celor mai bune alternative a unu acord negociat. imi trebuie...? (mai mult)
Buna TPU Trebuie sa ajung in weekend in Bucuresti. Stau doar 2 nopti si am tot cautat cazare. Am decis sa incerc si o garsoniera in regim hotelielir. Am gasit aici : http://www.rocazare.ro/. Am ceva...? (mai mult)
în cât pică la turci, ziua de crăciun? :o3
Vara aceasta neaparat vreau sa plec cu Work and Travel in USA. Ma gandeam la Ocean City. as fii foarte recunoscator daca as primi de la voi niste "Tips & Tricks" legate de cazari, job- uri,...? (mai mult)
TPU! Sper ca ma puteti ajuta. Vreau sa plec intr- o vacanta in iarna asta, dar intr- un loc exotic, la mare. Ce imi puteti recomanda ca pentru o persoana sa coste pana la 400 de Euro. Multumesc!...? (mai mult)
Unde este in Galati, La Francezi? La ultimul leu? dati-mi niste informatii va rog. FUNDA!
A fost cineva in vizita la PWLA pana acum? E frumoasa (Croatia)?
as vrea sa trimit un colet in Franta de maxim un kg (Sunt din Buzau) si nu stiu cam cat este in chantonnay am sunat la firma dar nuraspund cred ca s- a incheiat programult si trebuie sa aflu ...? (mai mult)
In cat timp ajunge o scrisoare din polonia in Romania?
Am si eu 1 problema si sper sa ma puteti ajuta :D. Vreau sa plec in vacanta de sarbatori cu trenul in Deva. Eu locuiesc intr- o comuna undeva in Prahova pe langa orasul Ploiesti:). Vreau...? (mai mult)
Cum ajung la hotelul Lina de langa piata obor daca eu sta in Vitan?
am nevoie de putin ajutor. In ianuarie voi merge cu scoala intr- o excursie la Moieciu de Sus, insa inca nu ni s- a comunicat numele pensiunii unde vom fi cazati. Stiu insa ca pensiunea este...? (mai mult)
Eu si prietenii mei ne- am decis sa facem revelionu' la munte anul acesta. As dori sa stiu daca este posibil sa inchiriem o cabana pentru 15- 20 de persoane pentru 2, 3 zile si cam la ce ...? (mai mult)
as vrea sa- mi recomande cineva un curs de limba germana care sa invat foarte usor limba germana, un site ceva sau un curs online sau ceva lecti audio si scris, asemanator cu livemocha da ...? (mai mult)
Buna TPU:* stie careva un site de inchiriat case/apartamente in franta (site imobiliar)?
Cit costa un bilet tren Arad- Timisoara
Heiii TPU. Diriga vrea sa faca o excursie cu clasa la munte si voiam sa imi sugerati niste locatii, destinatii si toate celelalte pentru o excurise la munte de 3 zile. Sa fie ieftin si frumos(daca se...? (mai mult)
Cine imi recomanda niste obiective turistice din Brasov? ma intereseaza alteceva decat biserica neagra, si daca se pot vizita sambata 21 decembire, daca este deschis, ce program de vizitare au... si...? (mai mult)
Salut spuneti-mi va rog care e portretul tipic al unui turist?
Vreau sa imi zica cine poate rutele din Romania -rusia, si ce mijloace de transport vreau sa le stiu pe cele valabile, dau funda pentru cel mai bun raspuns
Există orașe mari din SUA care au 4 anotimpuri și pe unde nu ajung tornade?!
Oraș care are 4 anotimpuri vs 2 anotimpuri (vară+semivară)?
Stie cineva daca se pot vinde biletele de avion? de la firma eSky.Cineva a cumparat un bilet si nu mai poate sa mearga, biletul este unul electronic in format pdf.
Cam ce haine imi recomandati sa iau pentru 4 zile in Dubai de pe 14 decembrie? Fiind o perioada asa scurta si mai mult tricouri si camasi ma gandesc ca n- ar mai fi nevoie de bagaj extra. Problema ar ...? (mai mult)
Salut, vreau sa stiu si eu unde gasesc un site sa inchiriez un apartament de revelion, doar apartament in constanta, multumesc :*!
Unde v-ar placea sa calatoriti? De ce?
Urmează să mergem la Sibiu în week-end. Știți careva cazare pe la pensiune mai ieftină și mai aproape de centrul vechi, Piața Mare - Mică? Va mulțumesc
Salut caut niste nume pentru forum cu zone la sfarsit va rog imi puteti spune niste nume
Ce motto imi sugerati pentru un restaurant cu specific turcesc? Belvedere se numeste! vaa rogg! dau funda:D!
locuiesc in Germania si as vrea ca in vacanta de iarna sa plec in Spania (Madrid) pentru o saptamana, problema e ca eu am 17 ani si vreau sa merg singura. Imi trebuie procura ceva pentru a...? (mai mult)
buna, imi puteti da niste informatii importante despre Galati
im poate spune si mie cineva unde este strada gheorghe gr cantacuzino nr 352 din Ploiesti? Ma intereseaza zona in care este strada (de ex: sud, centru, nord) etc. Daca stiti. spuneti- mi clar...? (mai mult)
Planuiesc sa merg in vacanta de iarna la Deva cu familia dar nu stiu ce obiective turistice sa vizitam. O sa stam 3 - 4 zile; ne cazam la un hotel, o sa mergem la Aqualand si o sa vizitam ...? (mai mult)
A fost cineva in Londra? cum e? e periculos sa iesi singura seara?
Imi puteti da cateva site-uri sau chiar oferte cu cabane de inchiriat in iarna asta la Semenic..Ma intereseaza pentru ski. FUNDA:]
Câte ore dureaza drumul cu trenul de la Bucuresti la praga?
Buna! Am nevoie de un site de care sa fie de inchiriat apartamente in Danemarca, mai exact in orasul Varde sau prin apropiere ca eu nu gasesc. Cel mai bun raspuns primeste funda.
E adevarat ca nu poti calatori cu avionul fara asigurare medicala?
Buna Tpu.in ianuarie o sa zbor prima oara cu avionul.catre anglia.credeti ca nu e bine sa merg iarna? credeti ca vremea va afecta zborul? ce parere aveti? e adevarat ca nu ai voie cu medicamente in avion?...? (mai mult)
Hei TPU :) Îmi recomandă și mie cineva un hotel All Inclusive cu preturi ieftine din Turcia sau cel putin un site?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!