in viitorul apropiat, voi merge in vacanta intr- o zona unde bauturile alcoolice sunt foarte greu de gasit, asa ca intrebarea mea este: la aeroport, ce cantitati de acool pot cumpara din "duty-...? (mai mult)
Imi puteti spune ce este turismul? :)
Daca ar trebui sa alegeti intre Barcelona, Londra sau Roma ce ati alege si de ce? Dau fundita.
Cat timp trebuie sa stai intr-o tara ca sa capeti cetatenie si unde trebuie sa te duci sa faci actele pentru cetatenie
Neata TPU :* as vrea sa trimit un cadou in franta cu livrare la domiciliu dar nu stiu nici o companie de genu atlassib livreaza la domiciliu? daca stiti voi spuneti- mi si mie dar sa fie si livrare rapida...? (mai mult)
Buna cum ajung de la eroi revolutiei la soseaua Stefan cel mare nr33 la intersectia cu lizeanu
Vrea si eu sa-mi spuneti daca este vreun program cu harta europei care sa contina denumirile autobenzilor si a drumurilor nationale, restrictii de tonaj si asa mai departe.
as vrea si eu sa stiu daca poti zbura cu avionul din Romania pana in jamaica fara sa mai folosesti si alt mijloc de transport ( vapor etc. ). Daca da, atunci, cat costa un bilet dus- intors? Iar...? (mai mult)
Stie cineva daca mai este functionala Roata Mare ( Ferris Wheel) din Herastrau, Bucuresti?
Buna as vrea sa stii cat costa un bilet de avion spre mumbai cum imi fac viza, pasaportul ca vreau doar bilet dus si alte informatii suplimentare unde as putea sa ma cazez?
Imi faceti si mie un text pang cu textul xlalaandrada? Dau fundita
Ceau TPU, cine imi poate da niste informatii despre piata Mocioni din Timisoara? Ofer funda si vot!
.am o problema si as vrea sa ma ajutati daca puteti.Mi- as dori pe data de 25 decembrie sa merg la predeal si sa ma intorc pe 28 dar nu stiu mersul trenurilor de la Timisoara spre predeal..am cautat...? (mai mult)
Buna ziua stie cineva cum ajung de la eroi revolutiei la magazinul bucur-obor?
Daca esti agent de turism vizitezi tarii? Mai bine zis ce face exact un agent de turism?
In jur de cat costa biletele pentru Finala UEFA Champions League 2014? Cele mai ieftine desigur. Intreb asta deoarece vreau sa merg sa vad si eu o finala UCL nu neaparat anul asta dar sa stiu cam in...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog unde este Canalul Cordon/Cardon Din Sulina? Am nevoie sa stiu foarte mult. Va- s fi recunoscator cu o fundita daca mi- ai da Poza/Link sau PM. Astept Raspuns. Multumesc...? (mai mult)
Salut, voi calatori pentru prima oara cu avionul si vreau sa stiu daca pot sa am in bagajul de cala o tigara electronica, adica daca nu cumva o sa sune alarma datorita metalului sau a lichidului din ...? (mai mult)
Buna TPU. As vrea sa plec in elvetia intr o mini vacanta, si nu stiu daca imi trebuie pasaport sau se poate cu buletinul, as vrea sa mai stiu daca se foloseste viza la ei. Dau funda pentru raspunsul ...? (mai mult)
In 1 saptamana plec la Londra si m-au pus parintii sa aflu de unde se cumpara bilete de mijloace de transport pentru o saptamana intreaga. Ma refer de la un chiosc, de la sofer? Dau funta!
Unde pot sa gasesc informatie despre triburile din Africa? Dati-mi un link, va rog.
Cunoaste cineva un hotel/motel ieftin dar decent in Bucuresti? Multumesc
Ce pret are un bilet de tren Cluj-Napoca - Bucuresti?
La ce pret este o cursa cu autocarul ( Fany sau altul) pe traseul Cluj-Napoca - Bucuresti?
Hey! ma puteti ajuta urgent si pe mine? va rog! cum as putea ajunge de la gara de nord la cimitirul Ghencea militar 1? fara taxiuri. doar trolebuze si cate stati trebuie sa merg cu fiecare. Multumesc! ...? (mai mult)
Sunt cluburi misto in Predeal? :D Si cat costa inchiriatul schiurilor? Dau funda. Multumesc anticipat.
imi poate spune cineva daca poti calatorii in serbia doar cu cartea de identitate?
Cine imi zice o locatie super de vacanta?
Buna TPU:* as vrea sa rezerv o camera undeva la mare pentru iunie...dar nu stiu daca se rezerva din timp sau cum..si dac da. aveti si niste idei? pe unde a- ti fost? unde a- ti auzit ca e frumos(pensiuni,...? (mai mult)
Buna TPU am revenit as vrea sa stiu care este cea mai apropiata tara de Romania in care se vorbeste engleza si chirie alimente case etc sunt ieftine sau daca nu in care se vorbeste engleza si chirie alimente...? (mai mult)
La anul pe vara as vrea sa merg la mare.Stiti cumva cat ar costa trenu pana la Constanta si cazarea la hotel?
Cine imi spune si mie un hotel ieftin in Bucuresti? Nu ma intereseaza condintiile pentru ca o sa ajung seara tarziu in camera si vreau doar sa dorm nu sa stau. Dau funda! Multumesc
As vrea sa imi petrec vacanta la Baile Felix. Imi spuneți va rog, un hotel care sa dispuna de o piscina cu apa termala proprie?
Imi ziceti si mie niste partii de ski? multumesc.
Unde as putea sa imi petrec revelionul din 2014 cu prietenii in Sibiu? am un buget de 300. Multumesc
Stie cineva cum se poate ajunge la "Masa talharilor" din orasul Flamanzi, jud. Botosani? :D
Numiti un nume de agentie de turism misto, inventat :D Funda pentru primul care imi place, va rog am nevoie acum pentru un proiect
la iarna as vrea sa merg la Sinaia pentru un weekend si as dori sa ma cazez la un hotel sau pensiune aproape de centru sau de castele. Suma maxima pe noapte sa fie undeva la 200RON de camera. Ceva...? (mai mult)
Care sunt principiile de functionare ale hidrocentralelor de la Vidraru si Giurgeni? multumesc anticipat.
Ce parere aveti despre statiunea neptun din Constanta?
Îmi puteți da niște exemple de medii ostile gen polul nord sau desertul Sahara?
Imi puteti spune si mie cateva locuri care merita vazute dar nu sunt prea vizitate(munti, campii, sau lacuri, paduri, orice care ar merita vazut cu adevarat)
Salut caut cabana pe care sa o pot inchiria pt noaptea de revelion, si nu gasesc, ma puteti ajuta, daca cunoasteti pe cineva care are, prin cheile turzii, rametea, zona clujului, :), multumes
A nins la munte? unde?
Salut stiti cumva ce trebuie sa fac sa obtin viza pentru USA?
Buna TPU:*! niste locuri frumoase de mers in doi? pensiuni ornamentate mai romantic ceva de genul pentru vara?
Eu am 16 ani. Acuma in iarna vreau sa vin Acasa. Si as vrea sa vin cu avionul dar aici apare si intrebarea ( ce documente am nevoie?, pot zbura singura fara parinti?, ce pot sa fac in cazul in...? (mai mult)
Este voie cu tigari in avion? Daca da, in bagajul de cala sau de mana?
Hei. Cat ar costa o excursie in Paris pentru 2 persoane cu biletu de avion inclus in pret? O excursie de cateva zile ( 4-5 sau 7 ) As vrea sa stiu un pret aproximativ Funda ps. fara site-uri
La ce ora de dimineata pleaca un tren din Pascani spre Iasi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!