Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie? Cu ce mijloace de transport pot ajunge de la Bucuresti (si de unde se pot lua) la Dragomiresti Deal? Multumesc
Stiti ce tren pleaca Duminica din Targul Neamt spre Iasi. dimineata?
As vrea sa stiu la ce ore pleaca trenul de la Iasi la harlau. Va rog, daca stiti sa imi spuneti ca am nevoie urgent. Ofer FUNDITA! As dori daca se poate sa imi spuneti pana maine. O seara...? (mai mult)
Eu cu iubitul meu ne-am hotarat sa mergem la Brasov pe weekend. Ce locuri am putea vizita?
Buna tuturor am facut o rezervare online la Hotelul Dambovita este sigura? http://www.hoteldambovita.ro/#!/page_rezervari ( de pe acest site mai exact site-ul lor )
Cu ce tren se ajunge mai repede la Dragonul Rosu? Cu trenul Buc.Nord sau Buc. Obor? Si dupa ce am ajuns la gara cum ajung acolo? Trebuie sa astept vreun autobuz de la ei sau de unde este statia lor de ...? (mai mult)
Cum as putea sa-mi fac un costum de halloween (eu ma gandeam la o gaura in burta sau de-astea, dar astept si alte pareri).Dau multe funde celui cu cel mai bun costum;)
Salut Airbus-ul de la TAROM A310 poate sa fac curse catre U.S? mai exact LGA pentru cei ce stiu codul de la aeroport.Mersi
Buna am o intrebare ce demersuri sunt pentru a ma stabilii in india, dar as vrea sa imi schimb si numele
De ce sa vizitez Franta?
Imi puteti spune, va rog, unele sate frumoase din banat? Funda. :)
Daca am 16 ani si vreau sa merg cu avionul in Germania insotit de un adult imi trebuie doar buletin sau si alte acte?
Cum e faza cu hoteurile? Adica poti sa te duci sa confirmi cazarea ex la ora 14:00 sau unpic mai tarziu si sa ajungi la 5 dimineata inapoi fara nici o problema?
imi puteti da va rog niste site-uri cu cabane de inchiriat pentru revelion in jurul Clujului? Multumesc :)
Am si eu o problema. Am cumparat 2 bilete de avion pentru mine si prietena mea pentru luna decembrie in Dubai direct prin wizz si am rezervat o camera la hotel fara anulare prin booking. Abia dupa ce am...? (mai mult)
Vreau si eu activitati hoteliere la all inclusive. ex: spectacole, activitati in piscina, arobic etc.
imi cer scuze ca pun intrebarea aici dar am nevoie urgenta de un raspuns. As vrea sa stiu cate zile faci din Franta ( Corsica ) pana in Romania ( Pitesti ) daca a plecat ieri de dimineata ar putea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Castelul Peles?
Stie careva un motel sau orice loc de cazare foarte ieftin in Iasi? Sa nu fie la marginea orasului...nu am unde sa stau doua zile, e foarte urgent. Va dau funda sau ce mai vreti voi :D
Am nevoie sa imi spuneti si mie un hotel in Targoviste care face cazare minorilor de 17 ani :).
Stie cineva ce trenuri sunt din trento Italia catre hamburg germania.sau daca este cineva care face Italia Germania?
Ce firma de transport colete stiti / recomandati din Belgia, Antwerpen catre Romania, Focsani? Am de primit un colet de acolo. Ms
Tatal meu fiind plecat in Londra mi- a cumparat bilet pentru avion online sa merg la el. Miercuri am avion dar nu prea stiu ce ar trebui sa prezint la aeroport? Este prima data cand calatoresc cu...? (mai mult)
Buna TPU cât durează călătoria pana in Toronto, Canada si cât costa biletul
..cine imi poate da un site de unde pot lua niste informatii despre stancile cu forma bizara? ..eu am gasit, dar numai denumirea si caracterizarea lor..si imi trebuie o introducere ceva sa incep...? (mai mult)
In weekendul asta vreau sa ma duc la sibiu, paltinisi, insa nu stiu daca in perioada asta merge sa te dai cu telescaunul. Stie cineva? Multumescf
Salut tuturor am si eu o mica problema, as dori si eu sa stiu care pretul unui bilet de transport Bistrita - Satu Mare. Eu am cautat pe internet si pe diferita site- uri ale companiilor de transport ...? (mai mult)
Cum ajungi din Romania in Ierusalim? cate ore faci cu avionul?
Pentru cine a fost la mimosa, nisipurile de aur, vreau si eu sa stiu ce program era la masa de dimineata, pranz si seara. dau funda
Tatal meu lucreaza la Cfr si eu mai am niste permise gratuite de tren din cauza asta. Stie cineva daca sunt valabile si la Intercity?
Salllut! In ce oras din SUA ati alege sa va petreceti vacanta de vara?, si de ce ati alege acest oras.Multumesc pentru raspuns din timp.
locuiesc in Italia, si va trebui sa ma duc in Anglia. Am vrut sa intreb pe cine stie, cu ce acte poti intra in aceasta tara?( in afara de pasaport si buletinul italienesc) Prefer un raspuns de...? (mai mult)
Urgeeeeeen! Va rog frumos sa- mi spune- ti si mie daca stiti sau va descurcati sa- mi spuneti cat costa o camera la hotelul parc din alexandria, daca sunteti din alexandria si stiti va rog sa- mi raspunde-...? (mai mult)
Salut, am un referat in care trebuie sa scriu despre cel mai consumat produs din Romania, dar si din alte tari. V-as fi recunoscator pentru cateva linkuri cu datele necesare.
Care este cea mai buna statiune de ski din Austria pentru o vacanta de o saptamana cu copiii? Ma refer la scoli de ski, partii pentru incepatori si daca se poate, preturi accesibile.
Miercuri am comandat un colet dupa www.mobiledirect.ro. Ieri nu avea cum sa ajunga deoarece comanda am dat- o dupa ora 5 si la ei ca sa o primesti a2a zi trebuie sa o dai pana in ora 5. In ...? (mai mult)
Hey tpu.Peste o luna o sa plec la Nisa.Ce parere aveti e frumos acolo?:D
Sa ajung de la Craiova la petrosani sunt microbuze sau trenuri si daca da as dori orele de transport
Hei TPU, Cate ore faci din Bucuresti,Romania pana in New York, America cu avionul si la ce ora pleci din Romania ca sa ajungi in New York la ora 20:30
Am nevoie urgent care stie daca la bordul avioanelor exista un telefon pe care l pot apela
Am nevoide de un numar de telefon de la bordul avionului blueair
Am o intrebare urgenta! Vineri ma voi caza la Rin Otopeni si am avionul la 5 : 40 dimineata deci la ora 3 trebuie sa plec de la hotel sa fiu la aeroport. Aceeasi situatie va fi si dupa cateva zile in Paris...? (mai mult)
In ce insula din Caraibe sau in ce insule a fost filmat "Piratii din Caraibe"?
Care sunt statele componente si capitalele Australiei si arhipelagul indonezian?
Hello TPU! Imi spuneti va rog cat dureaza un zbor cu avionul de la Bucuresti la Baku (fara escala). Fundita la primul raspuns :)
Heii TPU. Am nevoie urgent ca noi sa prezint Romania francezilor. Dau funda!
Buna ziua TPU, am nevoie de o informatie cu referire o calatorie exista cineva care a zburat din Romania in alta tara cu o firma si din acea tara a zburat cu alta firma deoarece sunt mai iefitine zborurile...? (mai mult)
Cat costa un bilet de avion din Bucuresti pana in Tenerife?
Se organizeaza excursii legale la Cernobil? Este o destinatie turistica ca sa zic asa?
Repede am nevoie de un raspun ce sa aleg vacanta la mare sau la munte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MountainRiver întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
pandy întreabă:
FCatalinf întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!