Cei mai activi useri din categoria Turism pe 10 Februarie 2025 sunt:
Imi puteti spune care plaja este mai curata(cat mai putine alge,nisip cat mai curat, etc.) dintre Mamaia si Costinesti?
Cat costa sa aduc un calculator din america in Romania?
cine ma poate ajuta daca stie din fotografia asta unde se afla acea cladire in ce oras se afla dau funda si vot. http://www.business24.ro/vacanta/vacanta- de- lux/vacante- de- lux- pe- site-...? (mai mult)
Întrebarea mea este următoarea: Poate cineva să imi dea niște site- uri pentru cumpărarea a două bilete de avion? Aș prefera să aibă voie și animalele (pentru că am o cățelușă)!...? (mai mult)
Ce mall-uri frumoase din Sibiu stiti si unde sunt? Funda!
Cat km sunt de la Sibiu pana la Constanta in statiunea (Eforie Nord )? Cat timp ai parcurge cu masina?
Hei ce ce ziceti unde sa merg in vacanta asta, in hawaii sau pe coasta de azur? FUNDA
Eu si familia mea ne gandim sa imigram in Australia.Am vazut pe un site ca trebuie sa ai pana in 50 de ani sa pleci, dar tatal meu are 51.Nu pot sa inteleg de ce nu poti sa traiesti acolo daca ai mai ...? (mai mult)
Am nevoie de asigurare medicala cand ies din tara, pentru cei care calatoriti mai des si stiti? M- am documentat si peste tot scrie ca este recomandata dar nu obligatorie, sunt confuz... poti intampina...? (mai mult)
Cine recunoaste cele 3 ORASE? funda! 1)http://lh5.ggpht.com/- nI2pgaZg7j8/UgQB9mrKdOI/AAAAAAAAr4Q/ylqQ4693E8U/s950/01.%252520Moscova%252520- %252520Kremlinul.JPG 2)http://lh4.ggpht.com/- Yesk- QJOEzE/UgQB-...? (mai mult)
Salutare.Cineva din Hunedoara? Stie cineva cu ce as putea ajunge de la autogara din Hunedoara la castelul Corvinilor? Este transport in comun sau ceva de genul asta? Problema este k ajung pe la ora 22:30...? (mai mult)
Salut tuturor! As vrea sa plec din Bucuresti in Apuseni intr- o scurta vacanta, insa marea problema ar fi ca nu dispun de masina momentan. Cum as putea ajunge in zonele Padis, Scarisoara, Garda etc....? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti pretul estimativ pentru o vacanta de o saptamana in Grecia, la mare, 3 persoane. Sau daca puteti sa imi dati detalii sau variante/optiuni si recomandari la preturi mai reduse, ...? (mai mult)
Buna seara TPU. :) Imi poate spune si mie cineva cat este un bilet Bucuresti- Costinesti de tren? si dus si intors. in total? sunt eleva. Si imi puteti da un site? alte informatii utile, etc? dau...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie cateva obiective turistice din zona Piatra Craiului, Fundata, Pestera, Moieciu de Sus/Jos si un restaurant bun. Eu ma voi caza la Pensiunea Casa Boiereasca si vreau ca in fiecare ...? (mai mult)
Cum faci sa se cazeze 5 persoane intr-o camera dubla la un hotel, fara sa se afle..pentru ca teoretic e ilegal? Adica la receptie daca vad ca sunt 5 persoane nu te lasa sa inchiriezi doar o camera
Sall,care imi spune si mie niste pensiuni/hoteluri/moteluri in care se poate inchiria camera cu ora?
Care credeti ca este cel mai frumos loc de vizitat din Grecia si la un pret acceptabil? Multumesc mult!
Vreau sa fac un traseu pe harta pentru o excursie. Unde as putea sa marchez drumul, obiectivele vizitate, etc? Stiti vreun program? Multumesc mult!
Cat costa un bilet cu avionul pana in america? La clasa a 2, 3... Multumesc.
Salut.Vreau sa ma duc la mare acum in Septembrie, vreau un site cu niste hoteluri de 1 stea sau doua maxim, n- am prea mulți bani, ca am cheltuit prin oraș, vreau sa fie pe noapte maxim 50 lei.pliz...? (mai mult)
Plec in concediu intrebarea mea e se pot face comenzi la taxi noaptea? telefonice ma refer urgent multumesc
Casa de bilete din gara este deschisa duminica, dupa ora 7?
Salutare! A trecut cineva de curand vama la bulgari prin vidin? Cu ce platesc rovinieta la bulgari leva, euro, card? Stiu ca erau probleme la vama aia in trecut cu plata si te astepta politia cu ...? (mai mult)
Autogara de nord Bucuresti e acelasi lucru cu gara de nord
Gasesc bilet in tren ca sa mi-l cumpar?
Aveti idee daca se poate intra contra cost la piscina vreunui hotel din Sinaia? Si in caz ca se poate, cam cat ar costa? Va multumesc!
:- * Aceasta este prima mea intrebare pe sait :- * In septembrie plecam la mare pentru sase zile si intrebarea mea este:la agentie trebuie sa spunem la ce hotel sa stam? sau cand ajungem la mare? ...? (mai mult)
Buna, am mare nevoie de ceva. Stiti la Ostroveni in Valcea sunt niste cabanute aproape de strand si as vrea sa ma cazez acolo. Ma poate ajuta cineva cu numarul de telefon de acolo, il tot caut si nu gasesc...? (mai mult)
Buna TPU sunt in constanta si vreau sa ajung in Costinesti de unde pot sa iau ceva autobuz maxi-taxi din astea dau funda! Fara tren!
^_^ Ce parere aveti de plaja de la Ghioroc?
Care credeti ca sunt cele mai frumoase locuri din Romania?
Are cineva o idee cat costa o cursa de taxi Mamaia-Navodari? Imi puteti da si o recomandare la o firma?
De ce oameni merg la mare? Adica e o apa murdara si niste nisip, ce e asa de interesant?!
De ce oamenii merg la mare?
Spuneti-mi si mie niste locuri frumoase unde pot merge la munte anul asat in Romania bineinteles! app ofer funda!
Am câteva întrebări : 1 ) Cum se poate călători România- Hawaii și cât o să coste în total? 2 ) Am auzit că din Marea Britanie spre Europa există un tunel, e pentru mașini sau tren?...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva ce distanta este din Gara Eforie Nord pana pe plaja Belona? Dau funda
Care e mai frumos Brasovul sau Clujul?
am o intrebare, strada tineretului nr. 49 Costinesti e mai aproape de gara Costinesti sau de gara Costinesti tabara? raspuns urgent va rog! acord fundita:)
cat costa distractiile din statiunea mamaia (plimbare cu banana, skijetul, hidrobicicleta, etc. )funda!
Buna seara, TPU..cat costa un bilet cu trenul pana in Constanta? traseu Bucuresti-Constana
Sunt foarte necajita am pierdut trenul de la ora 6 Iasi- Timisoara si mai am unul la trei ce sa fac cu biletele mai sunt valabile? Dar sa nu mai veniti cu rasp de genu du- te la ghiseu ca am ...? (mai mult)
Unde v-ati muta? In America sau Anglia? De ce?
Cine stie firme de transport marfa care sa aiba doar camioane precum edy, waberes etc?
Eu o sa plec in vacanta la Predeal pentru prima data, si as vrea sa imi spune- ti care sunt cele mai tari locuri de distractie de acolo(daca puteti sa imi spune- ti si locul sau unde il pot...? (mai mult)
Buna am cumparat un bilet de avion online si am pus doar un nume si un prenume pe al doilea l-am omis. As putea avea problema la aeroport? multumesc anticipat
Sall,cat este drumul din Timisoara pana la transalpina, fundița!
Urmeaza sa merg cu parintii la mare. Ce statiune imi recomandati? Sa fie putin mai linistita, fara alge si cu cazare ok.
Eu maine voi merge in Egipt pentru 7 zile insa nu stiu sigur daca e sigur sa calatoresc in Hurgada din cauza razboiului! Puteti sa imi spuneti daca e sigur? Va rog!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fotbal
Pele? Maradona? Hagi? Dar cate stii de fapt despre sportul tau favorit?