Cei mai activi useri din categoria Turism pe 10 Februarie 2025 sunt:
Vă dau un sondaj : Unde ai alege să te duci într- o vacanță? a) Aș rămâne în România b) Turcia c) Spania d) Germania e ) Grecia f ) Italia g) Franța h ) altă țara ( care anume? ...? (mai mult)
Buna TPU.Ce autobuz ar trebui sa iau in Cluj de la gara pana la Iulius Mall? Sau ati putea sa imi dati un site cu orarul autobuzelor?
Plec in Costinesti zilele urmatoare si as vrea sa va intreb ce locuri/lucruri imi recomandati.Inafara de Gogoasa Infuriata, Ice'n'Go, ce "gustari" ati mai mancat si sunt bune, ce terase v-...? (mai mult)
Vreau la strand in Ungaria! Imi puteti spune care e cel mai mare, cu mai multe tobogane si cam ce preturi sunt?
Salu TPU! Nu stiti cam cat ar costa drumul dintre Suceava-Deva?
1. America sau Marea Britanie? 2. S.U.A sau Europa? Argumentati! *cel mai complex raspuns primeste funda!
Salut prieteni! Vreau sa merg la mare in Bulgaria la Balcik si nu stiu care e procedura. Este valabil RCA - ul nostru? Trebuie sa platesc vreo taxa la iesire? Daca nu am rezervare credeti ca voi gasi cazare?...? (mai mult)
In curand o sa plec in concediu prin Romania si o sa ajung si in zona lacului Oasa.Pentru cei care au fost acolo, se poate face baie in acest lac? Sunt zone special amenajate pentru baie sau...? (mai mult)
A fost cineva pe transalpina luna asta? Am inteles ca o saptamana este inchisa si una nu. De unde pot afla cand e deschis traficul? Un numar de telefon are cineva? Multumesc!
Am o dilema, vrea sa plec pe Transfagarasan si nu stiu daca sa cobor de la Cartisoara spre Bascov sau invers.Ce imi propuneti?
Dupa mai multe cautari, telefoane si rezervari (multe facute in van) am fost sunati de cei de la Hotelul Dacia Sud din Mamaia. As dori sa stiu daca a fost cineva cazat (anul acesta) si cum vi...? (mai mult)
Unde pot găsi un curs de limbă spaniolă? Dar de italiană?
pe traseul pitesti -sibiu-manatirea prislop ce se mai poate vizita(manastiri,muzee, etc) stie cineva? si o zona unde se poate pune cortul?
Ce trasee recomandati langa baile Herculane?
Cine imi recomanda o garsoniera ieftina si buna in Mamaia, aproape de Satul de vacanta sau Ciresica?
In Rosiorii de Vede, langa cinematograful "CARPATI" este o cladire jumate veche jumate noua, vreau sa aflu daca partea aceea veche este intitulata cladire de patrimoniu.
Cat timp iti ia sa ajungi de la Cluj Napoca la Istanbul, in mod normal, cu autocarul, cu opriri regulate si cu timpul mediu de stat la cele 2 vami (inclus)?
Știți cumva vreun film în care se prezintă Londra? Cum e o călătorie cu autobuzul. cum e în magazine. ș.a. Dau fundă :3
As vrea si eu sa stiu la ce ore pleaca trenul din Iasi la dorohoi. Daca stiti va rog sa imi spuneti.
Ce hoteluri de 3 stele imi puteti recomanda in Brasov, sa fie la iesirea spre Tg. Mures?
Imi puteti da va rog niste detalii despre profilul de liceu turism si alimentatie? Multumesc!
Stie cineva daca joi (15 august) este deschisa Salina de la Turda? Am cautat pe site-ul oficial dar nu am gasit. Mersi.
Cam cat costa un traseu organizat in Delta Dunarii?
Stiati ca s- a deschis un hotel unde poti sa iti faci de cap cu prietena, iubita, colega, amanta etc si sa platesti doar cateva ore? Am vazut ca e pe strada Viitorului la numarul 120A in Bucuresti,...? (mai mult)
Recomadati-mi si mie o statiune romaneasca... de la M.Neagra, desigur, pentru o perioada intre 17 - 22 August, 5 nopti! Multumesc!
Biletele de avion se iau doar online sau se pot lua din airport?
Cazare ieftina in Bucuresti pentru o noapte?
Cat dureaza un zbor barceloa-cluj cu avionul? Am nevoie urgenta sa stiu! Merci! :*':4
Nasul meu incearca sa-l convinga pe tata sa mergem in Turcia.Dar el nu vrea. Niste sfaturi sa-l conving?
Ai voie sa pleci cu un catel in avion >Funda!
Cati km sunt de la lacul tei pana la arena nationala?
Pentru cei care au fost in Delta, cam cat costa "un sejur" de 2 zile cu un pranz si 2 cine pescaresti si excursiile aferente(pentru o persoana)?
Cat timp faci din Bucuresti pana in Bulgaria [ statiunea sf. Constatin si Elena]? FUNDA!
In perioada 26- 28 august o sa plec la mare in statiunea Mamaia si sunt interesata, daca stiti cumva, sa- mi recomandati niste locuri de cazare, eventual vile sau pensiuni, care sa arate bine si sa...? (mai mult)
As vrea si eu sa stiu cati km sunt din judetul Ialomita pana in Dolj. Si daca ati putea sa imi spuneti cate ore ia drumul ar fi perfect. Funda-cel mai sigur raspuns;)
Buna,TPU! Ce locuri/parcuri de distractii sunt in Bucuresti, in afara de Oraselul Copiilor si Terra Park?
Exista vreo modalitate prin care sa aflu numele ghidului dintr-o tabara? Tocmai m-am intors, insa nu ii stiu decat prenumele(si alte cateva date sumare despre el). Multumesc anticipat!
Urmeaza sa merg la mare in Costinesti, avand rezervare facuta la Vila Victoria.Problema este ca au aparut recent pe internet articole nu tocmai placute despre conditiile acestei vile. Vroiam...? (mai mult)
Recomandati-mi o cazare ieftina in Mamaia DAU FUNDA!
Imi poate spune cineva daca la localnicii care stau pe marginea drumului pot gasi apartament de 2 camere in Eforie Nord pana in 100 lei pe seara? Sau la cei de stau in gara pot gasi? Multumesc anticipat....? (mai mult)
Pentru cei din Constanta.Ce autobuz pot sa iau de la gara si unde trebuie sa cobor ca sa ajung la plaja Modern?
Care sunt cele mai luxase locuri de vacanță?
Am nevoie de ajutor.Cine imi poate spune si mie unde pot gasi un apartament la localnici in Eforie nord, aproape de plaja Belona dar sa fie pana in 100 lei? Dau fundita, multumesc anticipat!
Recomandati-mi si mie o cazare ieftina in mamaia sau Costinesti. DAU FUNDA!
Recomandati-mi si mie o cazare ieftina in mamaia sau Costinesti.
Buna eu infiecare an merg la mare in saturn pentru ca e o plaja foarte curata dar anul acesta vreau sa incerc ceva nou va rog dati-mi idei de satatiuni...
A fost cazat careva la hotelul/complexul Belvedere din Costinesti? Cum este acolo? Care sunt conditiile?
Pentru cei din Constanta, am nevoie urgent de un raspuns! Daca iau maxi-taxiul 301 sau 303, unde trebuie sa cobor ca sa ajung la plaja modern?
Care sunt tarifele la hanul puratilor?
Am nevoie de ajutor! Iarna această mă duc la munte dar nu știu să schiez... Îmi explicați cum se schiază? N-am găsit o categorie mai bună :). Dau funda! Mulțumesc anticipat.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!