Cei mai activi useri din categoria Turism pe 10 Februarie 2025 sunt:
Vreau sa fac o calatorie pana in apuseni pe jos. destinatia ar fi traseul cheile rametului. Cum ajung acolo din Bucuresti? nu vreau sa ma risc cu auto- stopul. prefer trenul si mersul pe jos. nu stiu ce...? (mai mult)
Bună seara TPU. Întrebarea mea este aceasta : Cum se poate obține o viză pentru U.S.? Adică, mai clar. ce cerințe sunt? Dau fundă! Promit.
Hei! Am o problema urgenta. Maine plec la munte si am nevoie de un program GPS pentru android, dar care sa nu necesite internet. Daca stiti un asemenea program, va rog sa mi-l spuneti!
As dori sa merg la mare in eforie nord. Stie cineva niste hoteluri/pensiuni in apropierea plajei belona? Nu vreau hoteluri de lux. Ceva care nu depaseste 110 lei/noapte. Multumesc anticipat. ...? (mai mult)
are cineva vre- un drum in Germania cu masina personala? sau cunoasteti pe cineva care transporta persoane in Germania? Nu conteaza orasul, Eu si prietena mea trebuie sa ajungem cat de repede...? (mai mult)
Hey! Ce locuri credeti ca as putea vizita in drum spre mare, din Cluj spre Mangalia?
A trecut cineva pe la Cabana Mihai din Campu lui Neag? Ce pareri aveti? Noi avem rezervari pentru weekend la una dintre cabanute, este okei? Multumesc anticipat!
TPU cat costa un bilet dus si intors, la personal... pana in Brasov si inapoi!? daca nu mai am carnetul de elev cum pot sa obtin o reducere la bilet?
Cît durează zborul de la Chișinău pînă în Antalya?
Spuneti- mi va rog, cine s- a odihnit pe insula Creta? Stiti ceva hotele de 3 stele dar sa fie bune? Adica daca poate v- ati odihnit si v- a placut? poate ma sfatuiti ceva, poate regiuni frumoase.Multumesc...? (mai mult)
Cate persoane ar putea intr-o camera tip apartament intr-un hotel, 4 persoane ar putea sta?
as vrea sa merg si eu undeva in vacanta, dar vreau undeva la apa, aici in tara, dar nu stiu unde. La felix si la mare am fost, nu prea as mai vrea acolo. Altundeva stiti unde as putea...? (mai mult)
Exista in Predeal un supermarket sau ceva de genul?
Care e cel mai ieftin hotel din Grosseto, Italia?
Unde este Ambasada României din Italia?
Ce știți despre Grosseto, Italia?
Care sunt hotelele din Grosseto, Italia?
Care e cel mai rapid drum cu mașina de la Grosseto la Roma?
m- am gandit sa plec intr- o excursie luna asta, in Spania si desigur vreau sa merg la meciul Real Madrid VS Betis din campionat- ul spaniei. Dar exista o problema, din cate imi aduc aminte,...? (mai mult)
Salut,as vrea si eu saptamana asta sa fac un gratar si as vrea sa stiu cum se intra la padurea baneasa. Multumesc astept raspunsuri corect cu indicatii dau funda.
Caut cazare hotel/pensiune in Mangalia pana in 100Lei in aceasta perioada. Ceva sugestii? Vreau sa fie conditii bune(curat,baie proprie,frigider,televizor, distanta mica pana la plaja).
Imi trimiteti va rog nume de pensiuni situate in zona Parcului National Retezat, cat mai aproape de munti?
Imi puteti da va rog cazari in zona Muntilor Retezat, cat mai aproape de poalele muntilor (nu in Hunedoara, Hateg sau Sarmisegetusa)? Frigider in camera!
Dau funda! Stie careva in Constanta, unde pot sa inchiriez o camera pentru 12 ore, pana in 100 de lei? Dati-mi un site, ceva... :) Multumesc!
Daca vreau sa merg din Croatia, Omis in Dubrovnik am vazut ca trebuie sa trec prin Bosnia Hertegovina foarte putin si ma intrebam daca imi trebuie pasaport pentru a trece pe acolo. Problema mea e ca nu...? (mai mult)
In 2- 3 zile plec in vacanta si m- am hotarat unde. Mentionez ca bugetul este de 400- 500 Euro in tara. Sunt pe ultima sutas de metri si nu m- am hotarat. Faceti- mi ceva recomandari cu argumente. Cel ...? (mai mult)
Vă rog să-mi spuneți cum e în Spania sau un link cu ghid turistic, dar dacă spuneți să fiți serioși. Am nevoie de asta urgent! Pentru cel mai lung răspuns dau funda. Mulțumesc anticipat.
Știe careva când sunt zilele Albei Iulia?
Hey TPU.Maine plec la munte cu trenul.Problema este ca nu stiu unde sa merg.Ma tot gandesc la una din urmatoarele 3 destinatii: Busteni, Sinaia, Bran.Voi merge in toate cele 3 dar in care sa ma cazez?...? (mai mult)
Salut TPU! Am 2 intrebari pentri cei care au fost in Bulgaria, la nisipurile de Aur (Golden Sands ) 1) Langa caruselul acela mare sau roata, nu stiu cum ii zice, erau pe langa ea niste jocuri(tir,...? (mai mult)
Chiar este asa de frig cum am auzit eu pe Transfagarasan? Cu ce ar fi mai ok sa ma imbrac?
Buna,maine ma duc la Busteni si vreau sa vizitez ceva, ce ar cam fi de vizitat?
Hey! Busteni,Sinaia sau bran pentru o vacanta de o saptamana? Care statiune e mai frumoasa, mai tinereasca sa am ce vedea :)
In 2-3 zile plec in vacanta si m-am hotarat unde. Mentionez ca bugetul este de 400-500 Euro in tara. Faceti-mi ceva recomandari cu argumente. Cel mai bun raspuns bineinteles ca primeste funda.
astazi am vizitat Slender Who (presupusa padure in care sar gasi slender man).Si multi oameni spuneau ca am vazut acum cateva ore pana sa vin acolo presupusul slender man... si intrebarea este....? (mai mult)
Pentru cei care au fost in Spania cam cat ar costa un bilet de intrare la un muzeu oarecare?
Imi puteti spune daca mai exista cinema Albatros in Mamaia? Daca da, vreau sa stiu unde este exact, cu cat mai multe detalii
Stiti cumva unde gasesc meteo pentru 17 august 2013 in Constanta? Va rog eu mult de tot :)
As vrea sa merg pe valea cerbului in muntii bucegi gen de la vf. omu pana la busteni traseul a greu? usor? si cel mai important merita?
Bunaaa! Maine plec la Iasi si nu prea stiu ce sa iau la mine(Lucruri-Nu haine sau mancare ) -> P.S = Inafara de Telefon,Casti, Incarcator si Bani) Multumesccc! E urgentttttt
Salutare! Ce destinatie de vacanta preferati cand va duceti in strainatate? Cat stati de obicei? Cu ce calatoriti cel mai des? Va rog am nevoie de sfaturi utile... hoteluri+preturi Multumesc!
Preturi bilete de tren Bucuresti-Mangalia sau Bucuresti-Neptun(Olimp). FUNDA + VOT!
Se poate dormi pe plaja la Costinesti, o noapte? -scuze categoria
Hello, peste o saptamana plec la mare si as vrea sa stiu daca Pensiunea Lucia din Vama Veche, chiar exista.Mi se pare super dubios faptul ca pe internet nu mi se ofera prea multe informatii si adresa ...? (mai mult)
Cum pot sa emigrez in SUA?
Ajutati-ma va rog cu o informatie. Stiti cumva o cazare ieftina in orasul Tulcea sau in apropiere? Multumesc mult pentru ajutor!
A fost cineva cazat la Casa (Vila) Agat din Costinesti? As dori niste pareri, va rog.
Buna ziua TPU! Am o intrebare urgenta si va rog din suflet sa ma ajutati! Caut un birou notarial pentru am face o imputernicire si daca nu cumva nu stiti un birou deschis sambata! Timisoara! Am mare nevoie...? (mai mult)
Salut, cine stie cazare mai ieftina prin Costinesti sau Eforie? Astept raspunsurile voastre! Cea mai ieftina cazare FUNDA! :D
Heii :D Ati fost careva la hotel hora in Saturn? Daca da, este frumos? Cum a fost? Eu urmeaza sa merg marti si sunt curioasa ce ma asteapta :)) Dau funda la cel mai detaliat raspuns :o3
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!